Güncellemeler
+1 yıl
Ah be edepsiz yaratık! Kullanan gün içinde rahat bi sekilde acilmayan bozulmayan bi kumaş onerisi istedik... Senin gibi cahilin tekide geldi feryat figan terör estirir gibi yaptı, gelip burada laf cambazlığı yapacağına , once insanlarla nasıl konuşulur onu öğren, insanliktan nasibini almamış varlik😄😄😄 ay bide alt alta yorum yapmış hirsini alamamış zavallı, aklina geldikce yazmışta yazmış 😄 enayi seni... Git kinini nefretini baskasina kus bicirik seni😄😄😄😄
Güncellemeler
+1 yıl
Son guncellemedeki mevzu @QueenOfTheFate denen şahıs önce sağ sol sallayıp engel attığı için burdan duzenledim 😄
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yarısının annesi o şekilde knk onlar kendilerinin söyledidklerini milette empoze edip tersini yapanlardır takma hele buradaki erkekleri asla
boş ver herkesin namusu kendi vicdanıdır hadsiz olana asla haddini bildirme
Nihayetinde soru platformu olduğu için herkes o an Hangi duygu içerisinde ise ona göre yorum yapıyor
Kes be, git kumaş çeşitlerini öğren oturduğun yerden soru soracağına.
Başına takacağın kumaşın türünü de biz bileceğiz, sanki başörtüsünde kumaş çeşidi denen bir şey var. Cahil.
Millete laf edene kadar dinini önce tam yaşa, yarım yamalak yaşama, bir aç bir kapa olmaz, konsol düğmesi gibi.
Daha sürümüne güncelleme gelmemiş, sistem takılma yapıyor, gelmiş burada analiz yapamayan aklıyla millete ahlak satıyor. Ahlakı senden mi öğreneceğiz.
Ahlakı saçta arayacak kadar sapıtmadık sizler gibi.
Sorgulama. At gözlüğü takanı gördün uzaklaş. Zamanını çalmasın
Seda sayan edasıyla onlar kendi karılarının çektiği çizgi filmlere baksınlar demek istiyorum onlara.
valla ne namusu kendileri yapıyolar sonra burada kızlara özellikle namussuz diyolar o kız dese gel yatalım koşarlar
Bioyu oku.
https://1000kitap. com/Deerstalker
Gerçekten öyle 😊
🤗🤗🤗👍🙏
İğneyi kendisine sokmazlar maalesef.
doğru tesbit bravo...
o bekçiliği yapanlar her şeyi yapıyor zaten
abla sakin ol ya bosversene...
İnsanları bu kadar önemseme
👏👏👏👏
aman knka boşverr
Aynen katılıyorum.