Gizli Üye(36-45)+1 yılMakat çatlağı varsa bir daha anal seks yapma biran önce doktora gitmeni tavsiye ederim başka türlü iyileşmez yara mikrop kaparsa uzun süre tedavi görmek zorunda kalırsın. Böyle durumları yaşayan çok Kadınlar var ve aylarca tedavi oluyorlar. Partnerlerini sert ilişkiye girdiği için makatta çatlamalar ve yaralar oluşuyor maalesef
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere gittim hep aynı laflarla kadın gönderiyor krem yazıp
Cevap sahibi+1 yılİyi bir doktora denk gelmemişsiniz belli ki. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKayganlaştırıcı kullanmalıydın.Çatlak varsa bulaşmasaydın hiç yırtık yine açıldı tabii. Bir doktora git kanül krem veriyor sıkıyorsun içine ya da üzerine sürüyorsun kısa sürede geçiriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
1- sıcak su leğene popişini bastırcan.
2- anestol pomat sürecen .
yukardaki durumlar anlık çözüm anal fissür için . iltihaplanma kanal acıp attıgı ıcın bu kanal vasıtası ile kanama olmaktadır. geçme durumu uzun sürede mevcut olup dikkat edilmesı gerekıyor kabız olmayacan , ishal olmayacan oksururken bıle dıkkat edıp zorlamayacaksın cunku tam bedende balans noktası. son çözüm cerrahi operasyondur maalesef, bunda da proktolog gitmeni özelde tedavi olmanı tavsiye ederim.
anal seks işin ehli deneyimli prpfesyonel bir silkeleyici tarafından yapılmamış ise birde anal fissür durumu mevcutsa , ciddi sıkıntı yaratabilir. bebe yağı parmak harekatı ile kaslar gevsetılmelı , karsıdakı heyecan yapıp arizona kertenkelesi gibi abanmamalıdır . bacak omza pozısyonu uygundur bu durum için .
aşağıda link mevcut incelersin ;
https://www.acibadem.com.tr/ilgi-alani/anal-fissur-makat-catlagi/22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için
- +1 yıl
sağlıkla !
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır mutlaka aşı yaşayacaksın ama acıyı asla yaşamak ya da daha çok yaşamak senin elinde olan bir şey bu işin püf noktası şöyle bir şey iki kontrolün sende olduğu pozisyonları seç eğer kontrolü karşı tarafa bırakırsan hızlı ve sert bir şekilde yapacaklar ve ister istemez sen kendi kendini geri çekeceksin bu acıya sebep olur kontrolün sende olduğu bir pozisyon seç üstünü yavaş yavaş otur
43 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 2 çeşit denedik ikisnde de vefat ben
- +1 yıl
O kadar acımaz ya kasma djdjfj
Soran+1 yılÇok acıdı bende çatlak var o çatlak tekrar kanadı işte. Resmen bir yaranın tekrar açılıp çatırdağını düşün aynen öyle çatırdadk
+1 yılAnalın dayanılmıcak acısı yoktur çok acıyosa partnerinden kaynaklanır fazla tecrübeli ve kadın ruhundan anlamayan bir partnerin var kayganlaştırıcı kullan uyuşturucu seni hissizleştirir anal zevki diye bişey var bundan mahrum kalırsın ama sen anal zevki bile yaşamamışsınki acıya çare arıyosun sorun sende değil partnerinde
47 Yorumla
Soran+1 yılBende yırıık var ondan oldu bence
- +1 yıl
Bi süre krem kullan dinlendir geçer benimde bi partnerimde ilşki sonrası oluşmuştu bi kaç günlük bakımla geçiyo
Soran+1 yılBenimki kronik
- +1 yıl
Yorumlarda okudumda çok yadırgayan olmuş şu ergenler cinselliği bilmeyen kızlar bi yazmasın 2 türlü kremi var eczaneye çatlak de anlar büyütecek bişey yok iki tarafta hijyenikse analdan hastalık kapılmaz kapılsaydı ben kapardım bütün partnerlerimle anal yaşarım yaşamayanlada partner olmam, yapmaya yemiyo akıl vermeyin
Soran+1 yılÖyle ama benimki kronikleşmii durumda hiçbir şekilde iyileşmiyor en ufak zorlanmada çat yine kanıyor
Soran+1 yılAyrıca ameliyat da yapmıyo doktorlar o da bilinenin aksine sıkıntılıymış çünkü ameliyatta kaslar zarar gördüğü için dışkı tutamama durumları oluyormuş
- +1 yıl
Ozman hala yapmak istiyosan kayganlaştırı olmadan bidaha girme o işe bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnala alistirmadan girerse acir ve fena zarar verir. Ama alistirirsan mesela iliskiden once parmaklarla genisletirsen rahat girer. Birde yemek yagi sur girerken goreceksin daha kolay olacak. Uyusturursan tahris olur ama anlamazsin ve zevkte olmaz. Sirf erkegi mutlu etmek icin yapma.
Ve son olarak catlagin varsa yapma zaten. Belli ki sevdihini kaybetmemek icin isyemesende yapiyosun.22 Yorumla
Soran+1 yılHepsini olumsuz olabilecek ner şeyi yaptım slk kafam. Parmaklarıyla yaptı ama yine de acıdı
Cevap sahibi+1 yılPeki zevk aldin mi? Sirf o istiyo diye yapiyosan yapma. O bu durumda bi uerden sonra mutlaka terkeder seni. Degersiz gorur. Bence buna izkn verme. Sen zevk aliyosan yap ve kendinde parmaklayarak mesela mastürbasyon yaparken parmaklayabilirsin. Yagla cok rahat olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılöncesinde plug ile alıştırma yap partnerine de söyle yavaş yavaş ilerlesin. krem acını azaltasada yeterince hazır değilsen yırtılma olur. sağığınızdan olursunuz
21 Yorumla
Soran+1 yılYırtılma oldu zaten kanadı
Niye yapiyorsun o zaman zaten anal iyi degilki hijyen acisindanda.
54 Yorumla
Soran+1 yılYa oldu bir kere
Soran+1 yılKorkuyorum zaten
- +1 yıl
Aga yapma o zaman zaten orasi kadinin haz aldigi yerde degil bir kisi tatmin olsun diye affedersinde bk yoluna izin veriyorsun ve haz almadigin yer üstelik. Oradaki deri zaten esnemez deri ve iliskiye girmek iicn uygun bir yerde degil. Baska tatmin olsun diye siz kadin olarak kendinizi hem riske atiyorsunuz hemde caniniz aciyor biraz mantikli olun ve kendinize sayginiz olsun.
+1 yılSalaakk yaaa hem acı çekiyor hem de hala devam etmek istiyor. Biraz onurun olsun hak yolu varken book yolunu tercih etmek nedir
21 Yorumla
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez
+1 yılÇok mu kalındı acaba alamadın mı hepsini o yüzden mi çok acıyor şu an yoksa daha önce yapmadığından mı
21 Yorumla
Soran+1 yılKalındı aldım da sorun bende çatlak olması
godden vermeyerek geçer nasıl geçecek hem hastalığınız var hem umursamıyorsunuz cık cık cık...
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaahja
Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Kayganlaştırıcı jel en güzeli... Krem falan daha fazla tahriş eder...
11 Yorumla
Soran+1 yılOndan da yoktu elimizde
+1 yılyarar kayganlastici kullanırsanız daha rahat edersiniz
12 Yorumla
- +1 yıl
rica ederimm
+1 yılEğer makatında böyle bi problemin varsa hiç devam etme derim. Senin sağlığın her şeyden önemli
11 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. uyuşturucu krem degilde anal seks yapacaksan kayganlaştırıcı şart bunun için özel jeller var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu makat yırtığy ile acı hiç geçmiyor
- +1 yıl
çok zorladıysan bide daha da artabilir dikkat et ama kayganlaştırıcı şart sana ve yavaş yavaş yapman gerek
Katıyorsan anal biraz zevk biraz acı ıyidir kayganlaştırıcı al
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılErkek işi bilen tecrubeli bilgyse acı yerine zevk hazalabilirsin
17 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor işi ama bende yırtık var mesele o
- +1 yıl
Sendeki yırtık icerde badırsaktamı makat girişindemi
- +1 yıl
Sıkınsılı biyerse saglıgın için anal yapma
Soran+1 yılGirişte yırtık o mahvetti beni
- +1 yıl
Büyük sıkıntı olur o yırtıgın oluşması alıştırmamasımdan kaynaklı sanırım alıştırmadan yüklendi
Soran+1 yılKronik fissür vardı bir de normalde de wcde az zorlansam kanıyor zaten of bıktım ya
- +1 yıl
Anal yapmayın oralla sürtünme yerlidir
Dikkat et, lokal anestezi kremleri kullanırsan altına kaçırma ihtimalin söz konusu sxdfbdv
01 Yorumla
Soran+1 yılOfff her şey sorun napıcaz
Geçmiş olsun biraz daha yavaş yaparsa daha az canın acır biryerden sonra alışırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamen vajinanın zevk suyunu kullanmayı bilin başka hiç bir şeye gerek kalmaz vee öyle bir de zevk alırsın ki unutamazsın bu bambaşka bişi
23 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılbunu yapabilmenin pozisyon ve yapılması gereken bazı şeyleri var mutlaka zevk suyuyla ıslatılarak parmaklanıp alıştırılmadan yapılmamalı ben ilk kez anal yapan kızla bunu yaptım ve acısaydı 2 3 yıl her seferinde istermiydi dersin
Soran+1 yılBenim öyle böyle değil o giriş var ya resmen çatırdadığı hissettim o derece
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek için ağzımız var yemeği burnumuza sokarsak ne olur seninki de o hesap
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çatlak fisur varsa girme o işe bebek yağı su bazlı krem kullan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma bir daha çok zararlı. Fissür ilerler iyice.
19 Yorumla
Soran+1 yılİlerledi zaten ya geberiyorum cidden
- +1 yıl
tedavi ol mutlaka deliğin genişledi mi?
Soran+1 yılHayır ağrısı da geçti ama bu çatlak geçsin istiyorum
- +1 yıl
genel cerraha gittin mi?
Soran+1 yılGittim krem verip yolluyor asla ameliyat yapmıyor
- +1 yıl
anal yaptığını söyledin mi?
Soran+1 yılAnal yapmadan önce gitmiştim
- +1 yıl
kabız olmaman lazım o zaman
Soran+1 yılE nereye kadar böyle olacak
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. acele etmeseydiniz orası kendilğinden alışır. almak için bayram ederdi. bu ne acele
14 Yorumla
Soran+1 yılYa acele oldu şşte
Soran+1 yılAma benimki kronikleşti işe yarar mı
Bence o işler kremle olmaz.
Erkeğin seni o hale hazırlarsa zaten sende yaparsın.
Gotunu bile yalayamazsa seni becerir kacar unutma01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle haklısn
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılLokal anestezik kremler uyuşturur biraz ama kondom kullanmazsa peniside uyuşturur boşalma gecikir daha çok içinde kalması gerekir
02 Yorumla
Soran+1 yılHaid ya her şey sorun
- +1 yıl
Aynen kondom kullanırsa o zaman senin anüs uyuşur fazla canın yanmaz
+1 yılUyuşturucu dediğin kas gevşetici krem senin makatının kaslarını uyuşturduğu gibi penisi de uyuşturur. Sertleşemez tekrar.
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi
- +1 yıl
Ciddiyim tabi
Benimki 20 cm uzun 6 cm kalın kafası kocaman mantar gibi
Analda daha kafasını sokarken bile çok Canın yanıyordu
Kas gevşetici sürdüm sonra o şekilde sokmaya çalıştım kafası girdi ama sonra penisime krem bulaşınca yumuşamaya başladı giremedim
+1 yılVazelin tercih et giriş çok güzel olacak sürtünmeyi sıfıra indiriyor
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 ilk girişi kendin yapsan üstte çıkmak sureti daha rahat ilişkiye girebilirsin
İyide rahatsız isen niye yaptın anal çöl mu istedi sen mi seviyon
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla denemek istedim
+1 yılYarar ama sen zevk almazsın o zamn
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılKimisi hiç etkilenmiyor garip; duyuyorum yani
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle olsam keşke
- +1 yıl
Hayat kadınaları bu işi nasıl rahat yapıyorlar acaba?
+1 yılKasma kendini rahat ol o an
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Jel sürülmeli ve rahat kendini kasmamalısın,
02 Yorumla
Krem degil kayganlastirici kullanin
05 Yorumla
Soran+1 yılTükürükle yaptı
Soran+1 yılKırk kere dedim inatla türükür yaptı
Soran+1 yılİstedm
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuru kuru mu yaptınız?
14 Yorumla
Soran+1 yılTükürdü
Cevap sahibi+1 yılTükürükle olur mu ya Allah askına en azından yalasaydı bari neyse birdahakine zeytinyağı ya da vazelin sürün rahat olur kuru kuru hiçbir ama hiçbir kadın zevk almaz aksine bidaha anal yapmaz seni bildiğin anala küstürmüş bundan sonra senin icinden ne zaman anal yapmak geçse şuanki durumumu hatırlıcan canın iwtemicek. Yazık valla yazık bi kadını anala küstürmek yazık…
Soran+1 yılKendisi de dedi şeyim acıdı diye
Cevap sahibi+1 yılAcır tabi g0t deligi nasıl kup kuru bilyon mu sen iyi dayanmışsın harbi diyorum kaç dk sürdğ
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç hijyenik değil, yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da oldu bir kere
+1 yılOzaman hiç keyf vermez ki. Yaptırma daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılVermediği gibi acıdan öldüm dirildim
- +1 yıl
Çok uzuldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılo halini görmek isterdim 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılbilmem
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. hem çatlak var hemde anal mı yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😔
+1 yılYapma ya o kadar uğrasacagına
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu mutlu etmek istedim
- +1 yıl
Sizlee olmasanız napcaz
Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı. E yapma sende
16 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılOnu doktor vermişti hiçbir işe yaramadı. Benimki kronik
Soran+1 yılSizinli kronikleşmemiştir
+1 yılEvet yarar
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim herzman yazabilir siniz
Var tabi ön sevismede ise yarar
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılkıyamam sana
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
tamam
+1 yılİşi bilen partnerle yap
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu da bende çatlak var o mahvetti
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsert mi soktu jel surdunuzmu
32 Yorumla
Soran+1 yılTükürdü😂
Cevap sahibi+1 yılacıdı mı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana biraz krem sürüp giriyor çok az acıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Soyle ona yaşasın biraz dili ile sende zevkten kudurursun zaten
Yapmamak
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Daha fazla tükürsün jkjkjj
Gizli Üye(30-35)+1 yılZeytin yağ kullanın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat