Evine gittim biraz içki içtik öpüştük göğüslerimi emdi falan bu kadar ilişki olmadı ama
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılSizin hızınıza bağlı bu ilişkiyi cinsellik belirlemez sen ve onun için problem yoksa olur bişeyler ilk buluşmada ama uyumlu değilseniz cinsel ilişki olsun olmasın farketmez ciddiye dönüşmez
Cinsel birliktelik olunca ciddi ilişki oluşmaz diyenler ilişkiden bir şey anlamayan insanlardır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş artık bu saatten sonra sormanızın da bir anlamı yok bence.. Acele etmek yersiz geliyor bana ama tabi ki herkesin kendi yaşamı netice olarak.. Keyifli akşamlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
96Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde oluşabilecek ciddi ilişki olasılığını yer ile bir etmişsiniz
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuralara gelip bunu sorduğuna göre normal görmüyor ama normal olarak görmek istiyor olmalısın. Eğer burada ezici bir çoğunluk normal dedi diye bunu normal kabul edeceksen, yaşadığın hayat senin kontrolünde değil demektir. Prensip nedir bundan bihaber yaşıyorsun sanırım. Çok yazık.
20 YorumlaHayır normal değil. O seni bir eskortran farkısız görmüştür. Büyle hareket edersen hiç bir erkek seninle asla citti düşünmez. Sadece kullanıp bir kenara atar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ilkti ve son olcak
Ilk buluşmada hemen karşındakine nasl güvenip de bunları yasiyorsunz anlamıyorum. Içme falan tamam da sonra Si
Millet aylarca sevgili oldguyla yaşamıyor ama maşallah size bu hızla giderseniz ay dolmadan hamile de kalırsın sn00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani normal degil ben universiteden arkadas oldugum kizi eve cagiramiyorum sadece hani cips kola yapalim diye ona bile gelmiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılO senin ezikligin
- +1 yıl
eziklik mi
Soran+1 yıl@smterden7797 yani aslında bana eve gidelim demedi bir kıza daha ilk bulusmada eve gel desen gelmez bizim durum farklıydı arabasına bindim e nereye gidelim dedi bnde bilmiyorum sen bilirsin dedim sonra bizim bir içki muhabbeti vardı içeriz birgün diye buda hadi gel içelim dedi bnde evine gelemem dedim oda korkmana gerek yok dedi bide çok sessiz sakin biriydi p. ic birine benzemiyordu bnde etkilendim olur TM dedim
- +1 yıl
hala konuşuyormusunuz
Soran+1 yıl@smterden7797 maalesef onu aldattığımi düşündüğü için terk etti şu an benden nefret ediyor 😂
- +1 yıl
nasıl yani
Soran+1 yıl@smterden7797 ya uzun mesele benim telefonumu elimden alıp herşeyimi okudu başka erkeklerle olan mesajlarimi gördü ama cinsellik falan yoktu çok şükür sadece aşk sevgi dolu samimi mesajlar 😅
- +1 yıl
takip edermisin birkaç sorum var
- +1 yıl
Kizlari eve atamamak eziklik mi oluyormus bak sen suna ya ne garip o zaman zorla tecavuz etmemekte eziklik acizlik zavallilik oluyor galiba senin olmayan aklina gore 😅😅
+1 yılSeni eğlencelik biri olarak görmüş olabilir onun gözünde artık basit birisin
30 YorumlaUlan ne insansınız bunları okuyunca sizin adınıza ben utandım embesil bir insan toplugu.
30 Yorumla
+1 yılİlk buluşma için baya abarti olmuş ve kendini basit olarak nitelendirmissin bence
11 Yorumla
Soran+1 yılOnla takildim
+1 yılİLK günden bunu yapan 9 ay sonra çocuğunu da doğurur 😂
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir niyeti var gibi
- +1 yıl
Sana bağlı olan bişey karşıdaki nin niyetinin önemi yok
Soran+1 yılİstemem
- +1 yıl
O zaman dert edecek kafana takacak bişey de yokmuş dimi 😉
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Başkasını bulursun kafana göre olan birini
Soran+1 yılBakalım artık
- +1 yıl
Aynen 😉
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tam kıvama gelmişsin neden yapmamış seni çok saçma SLK mi bu çocuk çok enteresan 😄
15 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim
Soran+1 yılBen istemedikten sonra kimse bişey yapamaz 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok üzüldüm o kadar şeyi yapipda bı içine mi almadın yazık adama
61 Yorumla- +1 yıl
O ona yeter b0salmisdir zaten😀
Farkeder mi bakire degilsen vermişsin bakireligini iste gitmis zıkkım iç bir de
15 Yorumla
Soran+1 yılKiskanma
- +1 yıl
Niye kiskanacam zina haram gunah isledigin icin seni mi kıskanacam ahirette bunun hesabini veremeyecek olan sensin ben degilim vahh vahh senin haline cok yazik olacak sana böyle devam et sen
- +1 yıl
İzle bak
https://youtu.be/PIhtrLjctus
Soran+1 yılTM sen cennetliksin bn cehennemlik oldu mu
- +1 yıl
Öylesin zaten böyle devam ettigin sürece elini ateşe tut bakalim ne kadar dayanabileceksin inancin olmayabilir sana saka gelebilir elini atese tut kendini ölc bunun kac kati seni bekliyor cehennem ona gore kendini hesap et orada cok aglayacaksin çünkü
Cinsel Yaşam konusunda 8,5b cevap paylaştı. biraz içkiden sonra bunlar normal oluyor... ama ilk buluşmada evine gitmen normal mi bilemem
02 Yorumla
Soran+1 yılO çok ısrar etti
- +1 yıl
ama sende istemişsin yoksa gitmzdin cokta takma aslında bu gibi seyleri
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEee yani normal bunun ilk bulusmasi son bulusmasi olmazki bir birinizi isteyip istememeniz onemli olan bu
02 Yorumla- +1 yıl
Normal degil
- +1 yıl
@gurbetci66 kisiye gore degisir ben onun icin dedim
ilişkideki ciddilik burdan belli oldu ikinizde bişeyler yaşamak istemişsiniz bu sevgililik değil yani
00 YorumlaArtık ne normal ne anormal birbirine karıştı. İlk buluşmada pek çok şey olduğuna göre, bunun normali içine almandı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. İlk buluşmada böyle şeylerin olması çok saçma geliyor bana
06 Yorumla
Soran+1 yılBnada ama içmiştim
Soran+1 yılAynen çok içmedim bu arada
Soran+1 yılAynen 😂
+1 yıliçki kumar ve diğer pis şeylerden uzak durun zinadan kaçın demiş allah
10 Yorumla
+1 yılŞu soruyu ben sorayım 1. ci dakika soru kaldırılır , ne hikmetse arkadaş soruyor popüler bir soru oluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBu olay gercek
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz ilk geceden seviştik hatta sarhoşken manita olduk şu an 6. Ay biticek gayet muTluyuz ilk gün detaylarına takılma ilerleyen zamanlara bak
29 Yorumla- +1 yıl
Yeni tanıştığın birine aynı gün nasıl çaktırıyon
- +1 yıl
* senin amın mı olum seni ne geriyo sanane
- +1 yıl
@bayırrdomuzu kes lan pic senin kız kardeşin yokmu aynı gün çaktırsa hoşuna gidermi
- +1 yıl
@MertAltunkynk kes lan tatavayı
Cevap sahibi+1 yıl@bayırrdomuzu benim şeyimin derdi seni germedi kardeşin yokmu derken inan senin anan kardeşin kuzenin her kimse sahiplenme kafasında baktığın senin bilmediğin neler yapmışlardır şu an 6. Ayimiz biticek ve ailelerin yavaş yavaş ogrenmeye başladığı güzel bir birlikteligimiz var sakin olun
- +1 yıl
Senin o ucuz şeyinin derdi yüzünden herkes.. rus.. pu oluyo evlenecek kız bulamiyoz. Bu kadarmi yandın alev cikiyo kilodundan
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk bu seni alakadar etmez bu benim kararım evlenilecek kız bulamamak senin suçun kendini suçla önce hesabını kimseye vermedim sanada vermem.
Cevap sahibi+1 yıl@MertAltunkynk teşekkürler
- +1 yıl
Kardeşim milletin @mı ayna gibi olmuş gelen baiiyo giden bakiyo. Bulamadikki el degmemis bi kiz bu benm sucummu
Süt gelmediyse sıkıntı yok. mazallah süt gelse sana namahrem olurdu 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Vala ilk bulusmada bunlar olduysa ikinci ılıskı de ıcıne de girer
00 Yorumla
+1 yılGayet normal ilk buluşmalarda olması gereken şey bu
00 YorumlaYaşamak istemişsin yaşanmış, pişman mısın önemli olan bu?
00 Yorumla
+1 yılHerkesin ilki aynı olmaz. O yüzden normal mi değil mi sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri gözümde basit kalır açıkçası. Normal değil
00 Yorumla
+1 yılIlki icin erkek tarafinca cok iyi ilerleme. Ikinciinde kesin yatak olur. Cok kolay lokma olmussun.
00 Yorumla
+1 yılYarım bırakılan işleri sevmem, soruya gelince ilk ya da son içinden geldiği gibi davranmalısın
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşma için eve gitmek ve yaşanılanlar fazla olmuş bence, ama bu ikinizin kararı sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBenim merak ettiğim nokta şu;
O noktaya geldikten sonra nasıl durduniz. Nasıl kendinizi frenlediniz03 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim sakim sessiz biriydi ne desem TM derdi
- +1 yıl
Bana dünyaları ver o dakikadan sonra geri dönmem
Soran+1 yılCanım ben istemedikten sonra kimse bana bişey yapamaz😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkasıklarının arasındaki ateşi hissettirmediysen bişi demiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl yani
+1 yılBasitleşmissin artık ağırlığın olmaz adam sadece bunları yaşamaya devam edip biraz daha ötesine geçmek için sesini fazla çıkarmayıp, seviyormuş görüntüsünü geçecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel bizde senle ilk bulusalim ne guzelmis takiliriz. Nasilsa devami olmayacak
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(18-24)+1 yılDini boyuttan bakarsan haram, eğer pişman değilsen senin için normal görünebilir. Aslında göreceli bir durum. bana göre normal değil mesela, ilk buluşmayı geçtim güven duygusunu kazanmak bile uzun sürer benim için.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok ayıp etmişsin neden ileri gitmedin
24 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim dedim
Cevap sahibi+1 yılOlsun.
Soran+1 yılSessiz sakin birydi ne desem TM derdi
Cevap sahibi+1 yılİlkini yaşardın işte. ya da anal yapsaydın
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl emdi anlat biraz hepsini ağzına mı soktu yoksa ucunu mu naptı anlat
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜle de olabilir
Cevap sahibi+1 yılYoo 22 yaşında bir genç kızım
Cevap sahibi+1 yılBen de esprisine yazdım zaten
Cevap sahibi+1 yılBaşka noldu ahhh evet evet başka kdkdkd
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz daha ısrarcı davranmasını çok istemiş gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboğazına kadar alsaydın
fantezi bu
eğlenceli zevkli olur
tadını almak lazım dimi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bunda hiç bi şey yok sadece örf ve adetlerimizden dolayı tıkanıp kalıyoruz bazen anı yaşamalı insan…
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler yapınca kimse örf adetten bahsetmiyor ama boş ver bence kız eğlenmiş ne güzel
Normal değil kardeşim var mı başka soru
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kardeşim
+1 yılDeğil, bence şimdiden biraz düşünmeye başla.
04 Yorumla
Soran+1 yılOf kıskanma ya
- +1 yıl
SBDNNFNFMGFK kıskanma mı? :d ne diyim o zaman kolay gelsin. Aptal kafanın cefasını sen çekeceksin.
Soran+1 yılTM İnşallah sende bu tarz bişey yaşarsın yaşın genç üzülme 😂
- +1 yıl
GXOPFUFPUŞFJŞFJ peki :d
Bi bize denk gelmedi böylesi
03 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂🤷
Soran+1 yılHerşeyi mi
+1 yılaferin devamı ne zaman?
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 😍😍
- +1 yıl
emişmeyi boyut atlatın biraz da aşağıyı emsin :D
İliski olmadiysa tamam mi yani 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYok be😂😂
Soran+1 yılİçki içmeyin😂
Soran+1 yılAman dünyaya bir kez geliyoruz 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel olarak arzuluyorsun oda seni fakat bu aşk değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Normal tabiii işk buluşmada evlenen bile var
10 Yorumlanormal ya dert etmeyin o kadar. sen de elleseydin
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada normal değil
00 YorumlaAllah'tan olmamış yani tobe tobe
00 Yorumla
+1 yılNormali yaşamışsın, fazlası olmamış iyi yani
00 YorumlaGayet normal bence ikiniz de istediyseniz
00 YorumlaÇokta normal değil ama olan olmuş
00 Yorumlasende dünden raziymissij
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik 2 haftalik ilişki iste normal
00 Yorumla Normal ateş barut yan yana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBukadari yeter fazlasi olmasin
00 Yorumla Baya erken olmuş sanki
03 Yorumla
+1 yılİlişki olmadığına emin misin
00 Yorumlanereden tanışmıştınız?
00 YorumlaDaha ne olması lazımdı ki zaten...
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt