Ne zaman çıkartsam daha fazlasını istiyor. hayır deyince de kavga ediyoruz. ayrılmak da istemiyorum. ne olacak böyle
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoyunma kardeşim, baska sevgili bulrsun ama baska bir vicdan bulamazsin. Hayatin boyu pismanlik cekersin. Ki soyunursan ileride mast yapmani ister sonra oral sonra direk iliski. Sonu yok
212 Yorumla
Soran+1 yılonu da istiyor hayır diyorum o kadar zaman oldu neden çekiniyorsun benden falan hep aynı laflar
Cevap sahibi+1 yılGünah olduğu hatirlat. Zina olduğunu,
Soran+1 yılikimiz de biliyoruz bunu her söylediğimde senin için günahada girerim diyor
Cevap sahibi+1 yılKlasik laflar bunlar. Kac yasindasiniz sakincasi yoksa ve ka yıldır berabersiniz
Soran+1 yılben 18 o 21 yaşında 2 yıldır birlikteyiz
Cevap sahibi+1 yılCok geçsin, boyley birsey yasaman srnde kötü piskolojik seylere yol acabilir. Allah korusun ama bir ayrılık durumunda kendini affedemezsin annenin babanin ailenin sevdiklerinin yüzüne bakmaktan cekinecek yok olmak isteyeceksin. Ama gec olacak. Vicdanın seni asla rahat birakmicak. Heleki karsina cok temiz bir çocuk cikarsa bundan sonra hepten onun temiz ve saflığı altinda ezileceksin. Kendini kimseye laik goremeyecek aci cekeceksin.
Soran+1 yılbencede öyle ama çok kafam karışıyor
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsun ve onu mutlu etmek istiyorsun hislerin cok doğal, iki seven insan arasinda sehvet her zaman vardir. Ama bizlere insanlarda nefis diye bir şey var. Asıl mesele kimse bizi görmese bile yukarıda Allah bizi görüyor gerçeğini unutmamak ve bunlardan kacinmak. Benim haddime degil tabiki ama
Soran+1 yılevet ikimizde biliyoruz bunun günah olduğunu ama insan kendine engel olamıyor
Cevap sahibi+1 yılSen kararını vermissin gibime geliyo, soruyuda sadece destek almak icin sormussun. Insallah yapmamissindir, mast yap birsey yap kendini tatmin et ama karsilik verme... verirsen ucu kaçar net
Soran+1 yılhayır zaten o konuda kesinlikle konuşmam. çok duydum sevgilisyle konuşup mast yapan ama hiç o tarz konuşmadım konuşturmam. destek almak amaçlı da yazmadım yardım istedim kafam karışık
Cevap sahibi+1 yılBenim fikrimi biraz onemsersen ben yapma derim..
En İyi Cevaplar
Azıcık düşünceli, seven ve evhamlı bir adam olsa sevgilisinin görüntülerinin nete sızabileceğinden korkar ve bunu istemez. Pes diyorum, sana da.
015 Yorumla
Soran+1 yılnete koyacak birisi değil
Soran+1 yılayda yılda bir görüşüyoruz farklı şehirletdeyiz
Soran+1 yılnesi var bu söylediğimin
Soran+1 yılbilgisayarında birkaç tane var ama hiçbir yere atmam bana özel onlar dedi
Soran+1 yılkaç kere sil dedim silmemiş atmadığında özlediğimde bakıyorum dedim :(
Soran+1 yılbiliyorum öyle yaptığını ama bunu değiştirmenin bir yolu yok mu nasıl anlatabilirim ne zaman bişe demeye kalksam tartışıypruz
Soran+1 yıldaha önce ayrılma mevzusu oldu hiç tehdit etmedi
Soran+1 yılpeki sağol
Mutlu olamazsın. Öyle insanlarla geçirdiğin her dakika boş. Bence ondan ayrıl sana gerçekten değer veren kişilerle arkadaşlık yap.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
+1 yıl1-) içinden gelmeyen hiç bir şeyi yapma ! yapıyorsan mızmızlanma..
2-) cinsel şeyler yaparken yüzünü gösterme sakın ! sanal seks güzel ama tehlikeli :)
3-) ondan sana hayır gelmez.. hem başka şehirde hemde sadece cinsellik istiyo belli..
4-) insanoğlu her zaman bir fazlasını ister.. ya yap, ya yapma..10 Yorumla
+1 yılsizin sevgi anlayışın soyunmadan ibarettir adam seni kullanıyo sen hala cıkartsammı cıkartmasammı dıyosun yazık sana ilerde bıgun keske yapmasaymısın dıcen ama işte he suna gelınce karsındakı insan erkek eger agarına gıdecek bısey söyle göruntulerını nerlere dagatır tahmın bıle edemezsın yapmaz dıcen ama istiyosan bı dene
02 Yorumla
Soran+1 yılşimdiye kadar kaç kere kavga ettik yapacak olsa önceden de yapardı?
- +1 yıl
sen bı bırak bu cocuguda göreyım senı nerelerde yıldız oldugunu
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. yaşın çok genç oldugu için kullandırma kendini diyeceğim. Ama normalde bu olaya karşı değilim onuda belirteyim.
00 YorumlaSen istemediğin halde seni bunu yapmak için zorluyorsa sana saygısı yok demektir. Ayrılmak istemiyorum falanı yok bu işin.
08 Yorumla
Soran+1 yılevet yok ama istemiyorum :((
- +1 yıl
O zaman naz yapma soyun. Sen kaşınıyorsun ve ağırlığını koyamıyorsun bu yüzden olanların sorumlusu sensin aslında. İstemiyorsan yüz vermeyeceksin yapmayacaksın bu kadar basit.. Seni zorluyorsa da dediğim gibi sana saygısı yoktur. Sana saygısı olmayan biriyle birlikte olmakta büyük saçmalıktır zaten.
Soran+1 yılevet ağırlığımı koyamıyourm malesef
Soran+1 yılöyle olcak bu gidişle ama lys hazırlanıyorum etkilemesinden korkuyorum
Soran+1 yılöyle galiba
Amaç, cinsel yollardan seni kullanmak olabilir.. dikkat et derim.
00 Yorumlaseni fahişe olarak görüyor kusura bakma. yanındayken istese dokunsa neyse de uzaktan istemesi kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılfarklı şehirlerdeyiz o yüzden böyle
siz kızlar bu kadar saf oldukça daha çok sıyunursunuz iki gün sonra da sevgilinden ayrılınca depresyona girer ''tüm erkekler hepiniz aynısınız'' laflarıyla piyasada gezinir durursun
00 Yorumla
+1 yılCamı pencereyi açıp iki gün sonra üşütünce buraya yazarsın erkek arkadaşımın elinde reçete var ne yapmalıyım o reçetedeki ilaçları almak için ağlamaya başlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatmin etmessen oda gider başkasında tatmin olur bu kadar basit
03 Yorumla
Soran+1 yılsağol çok güzel moral verdin
Cevap sahibi+1 yıliyide bu işler böyle ben gerçeği söyledim ne yapayım, soyunmak istemiyorsan soyunmazsın ayrılırsın olur biter, senı soyundurmayacak birileride vardır elbet
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
+1 yılsende ayrılmak istemiyormuşsun yap ne olacak sana mı saldıracak oradan. birde şu sana destek veren erkeklere de inanma. kendileride olsa yok demezler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver kızım kayda falan alır seni belli olmaz. Sitesi bile var benim eski kızarkadaşım adında...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdult sitelerde kendini görmek istemiyorsan soyunma
010 Yorumla
Soran+1 yılkoymaz öyle biri değil
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun ki nete görüntüleri duşenler bilseydi durumun böyle olacağını yaparlarmıydı sence
Soran+1 yılo da doğru
Cevap sahibi+1 yılAkıllı ol riske atma kendini
Soran+1 yılbundan sonra atmadım diyelim öncekiler ne olacak
Cevap sahibi+1 yılKeşke en başında tavrını koymuş olsaydın ama eğer öyle bir hareket yaparsa savcılağa şikâyet edebilirsin görüntüleri senden izinsiz kaydedemez paylaşamaz
Soran+1 yılolmadı işte. savcılığa gidersem de ailemin haberi olur o daha da kötü
Cevap sahibi+1 yılAilenin haberi nereden olacak savcılağa dilekçe veriyorsun herşeyi onlar hallediyor ama reşit değilsen o zaman haberleri olur
Soran+1 yılbilmiyorum ya ya öğrenirlerse ondan korkuyorum o daha kötü
Cevap sahibi+1 yılEğer reşitsen öğrenmezler durumu izah ettiğin zaman anlayışla karşılarlar ailene intikal ettirmezler ama sen yinede akıllı davran, biraz hemcinslerime gömecem ama erkek milletine bu konularda güven olsun
Boş yere kavga etmeyin. Üzülürüm sonra ben. Çıkar ne olacak yaaa. Yazık değil mi ona.
00 Yorumla
+1 yılÖyle sevgili mi olur ayrıl bence daha sonra vicdan azabı çekersin
00 YorumlaSoyun soyun bizede malzeme çıkar yarın öbür gün seni netten izleyip asılırız oh be. Mankafa bu kızlar valla saç uzun ama beyin yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden verme değerin düşer
tavsiyem ilişkini sonlandır
seviyeni koru00 YorumlaSenin sevgilin seni sevmiyor kendi seyinin dikine giden azmanin teki kusura bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kayıt yapıyorsa elin adamına niye açıyorsun oranı buranı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakacaksın bu kadar basit hayır gelmez ondan ne insanlar anlamıs degılım ayrılmak istemiyorsan köle ol o zaman ona ne dıyeyım
00 YorumlaBekaretinide istesin ver tövbe tövbe. Taviz verme.
03 Yorumla
Soran+1 yıldemesi kolay böyle
Soran+1 yılhepsini söyledim anlıyorum seni ama ben de bir şeyler istiyorum erkeğim diyo
+1 yılSeni kullanacak kullanacak veeee Goooool.
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :D @ByToRo
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcu dimi?
121 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılO zaman ciddi değil duygularında.
Soran+1 yılciddi olmasa 2 yıl sürer miydi:?
Cevap sahibi+1 yılTabikide sürebilir. Ne biliyim insan sevdiği insanın camda soyunmasını nasıl ister anlamak zor. Yani şöyle söyleyebilirim tamam buluşursunuz örneğin evde olursunuz birşeyler yaşarsınız. Ama bilemem tabi sizin hayatınız.
Soran+1 yılbana da öyle geliyor ama hep yanyana olamıyoruz o yüzden istiyormuş
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini düşünerek masturbasyon yapabilir misin?
Soran+1 yılbir erkek yapmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılp*rno filmi izlerim kendimi tatmin ederim ama asla sevdiğimi düşünerek masturbasyon yapamam. Bu sana normal mi geliyor şimdi? Hani örneğin üstsüz fotoğrafını bile atsan masturbasyon yapıyosa hiç kusura bakma ben o kişinin sevgisinden şüphe ederim. Ama bak bu dediklerim kafanı karıştırmasın. Hayat sizin unutma.
Aşkta cinsellik bence olması gereken birşey evet ama doğru kişiyle yapılmalı. Şuanda bir erkek olarak bakirim ama 2 yıllık ilişkimdeki kızla aramızda birşeyler geçtiği için ben kendimden utanıyorum ve iyiki birşey yaşamamışız diyorum.
Soran+1 yılbilmiyorum kafam çok karışıyor. mantıklı düşündüğümde yapmamam gerektiğini biliyorum ama çok seviyorum o an kıramıyorum
Cevap sahibi+1 yılYa tabi şöyle de olabilir. Aranızda birşey geçti mi? Eğer geçtiyse isteyedebilir bilemem. Yani normalde karşılanabilir.
Soran+1 yılbir şey geçti mi derken ne olduğuna bağlı öpüşme falan oldu ama birlikte olmadık
Cevap sahibi+1 yılEğer yatakta mutlu ediyorsan kötüde düşünmemek gerekir heralde. Yani bilemiyorum.
Soran+1 yılyok hiç birlikte olmadık
Cevap sahibi+1 yılBirşey sormak istiyorum o hep ileriyi istiyor mu? İstiyosa seninde cevabın hep hayır mı?
Soran+1 yılevet istiyor bende hayır diyorum ne olacak deyince de madem evleneceksin o zaman bekle diyorum haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyebilirim hayatımda sadece bir kişiye güvendim ve evlenceğimize inandım. O kişiyle birlikte olcaktık ve sonradan nerden çıktı bilmiyorum gerdek gecesinin ne anlamı kalcak len demiştim. :) Neyse öyle ilerledi konu vazgeçtik. Şuanda onunla ayrıldık. Cinselliği ilk zamanlarda severdi. Sonradan birşeyler oldu telefonda örneğin cinsel mesajları çok iyi yapıp gerçekte herşeye hayır diyordu. Yaptıklarımıza bile yeri geldiğinde hayır diyordu. Gerçekten temiz biriydi ama artık kafasına mı girdiler ne yaptılarsa değişmeye başladı. En sonunda gerçekten sınırı aştı ve ayrıldım. Pişman mıyım? Asla. Bu sayede severken yaptığı herşeyin bana güzel gelmiş olduğunu farkettim.
Yani diyeceğim o ki bu hayatta tek dostun kendin ol. Kimseye güvenme. Sonra çok ağlarsın. Ben bir erkeğim dimi? Yaşadıklarımla gururlanmam lazım. Hayır tam tersi karşıma temiz biri çıktığında ne diyeceğim bilmiyorum. Yanlış anlama tipim felan kötü değil. Sevdiğime ve sevgime sahip çıkmasını biliyorum. bir erkek
Cevap sahibi+1 yılolarak çok kız geldi. Kafam güzelken kız beni istedi dövdüm yine dokunmadım :) Minibüste felan kendileri ben yer değiştirmeme rağmen geliyorlardı. İnanmıcaksın ama kucağıma düşeninden tut elimi tutanına kadar vardı. Belkide bu yüzden kaybediyorum. :))
Soran+1 yılhiç konuşmam cinsel içerikli ne zaman konu açsa bir yolunu bulur kapatırım ama o da istiyor. günah diyorum olmaz diyorum anlatamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTebrik ediyorum o kadar yazıdan bunu kavramışsın :))
Sonra incide izliyoruz yapmayin ln
00 Yorumla
+1 yılciddi dusunseydi boyle yapmazdi sen dusun artik
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman neden her fırsatta evlenicez diyor
- +1 yıl
daha rahat soyun diye olabilir.. camda soyinan birini kim es alir
sakın yapma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Bu gidişle verirsin de sen yakındır yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Sende soyun ama gerçekte isterse tokatı yapıştır
00 YorumlaKızlar bu kadar düştü mü be
00 Yorumlacam ac ve ona el hareketi yap sonrada kapat :D
00 YorumlaYakında görürsün
00 Yorumla
+1 yılAyrıl saf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyin yok mu sende ki bunu bize soruyorsun
10 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyun ya nolacakmış
10 Yorumla