Cinsellik Akrabaya karşı duyulan ilgi? osmancorapcı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bı kaç akrabama karşı ilgi duyuyorum sanırım bu ilginin içersinde biraz cinsellikte var sizce bu normal bı durum mu? Güncellemeler+1 yıl Ordamisin Akrabaya karşı duyulan ilgi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ensest duygular genlerimizde var maalesef. 0 40 Yorumla osmancorapcı +1 yıl Dediğin gibi kurtulmak istiyorum bu durumdan ama sanırım bu ensest denen şey insana ayrı bir zevk keyif veriyor bir yandanda kurtulmak istemiosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet daha da zevkli Yorumla osmancorapcı +1 yıl Neden böyle bir şey ensest nasıl oluyor nasıl gelişiyor insanda nasıl başlıyor bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk gördüğün karşı cins olduğu için, her zaman aynı ortamda bulunuluyor, göz önünde bazen çıplak görüyoruz o zaman da cinsel dürtüler devreye giriyor, en çok da kardeşler arasında olması daha zevkli olur. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Birde cinsellikte zevkli bir şey ondan böyle bağımlılık oluyor heralde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiî ki öyle Yorumla osmancorapcı +1 yıl Acaba dese akrabam gel Osman ilişkiye girelim cevabim ne olur ben bile merak ediyorum 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence hiç düşünmeden hemen orada sevişmeye başlarsın. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Banada öyle geliyor kim öyle bir zevkli teklifi geri cevirebilir ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En çok kimi arzuluyorsun. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Yengemi türbanlı ama çok tahrik ediyor beni 35 yaşında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abinin karısı mı? Yorumla osmancorapcı +1 yıl Ewt ne zaman ewlerine gitsem hep bı tuhaf olurum sence neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu gayet normal, ilk yorumumda dediğim gibi genlerde olan bir şey. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Sapık değilim yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toplumların bir kısmı bunu sapıklık olarak görür, adem ve havva'nın çocukları birbirleri ile seks yapıp çoğaldılar dinlere göre öyle. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Birde ayağına ince ten rengi çorap giyiyo yengem o ayak bana çok enfes azdırıcı görünüyor eğilip opesim geliyor o ayakları... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnızken bir dene Yorumla osmancorapcı +1 yıl Nasıl deneyim eğilip ayağını mi öpeyim sonra tokat yemeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayak masajı yapmayı dene. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Sence tepki vermezmi sapık filan derse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbet arasında ayak masajının çok rahatlatıcı olduğunu söyle. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Bu ensest düşüncelerden nasıl kurtulabilrim bir fikrin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamadan bitmez. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Bana özelden yazarmsn sen gizlisin ben yazamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazabilirsin. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Bu ensest yasak, günah olduğu için mi insana bu kadar tatlı, şehvetli geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yasak olan her şey o zevki verir. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Çok değişik çok zevkli bir şey bu ensestlik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, yabancı biri ile yapılan seksten daha zevkli. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Kadın için daha çok zevkli ve değişik bir duygu olsa gerek düşünsene öz akrabası arkasından dayanmış onu bir güzel beceriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen en kısa zamanda yengeni becer. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Sen becer deyince bile nasıl zevkli keyifli geldi birde gercekten becersm nasıl keyif alırım acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir şekilde uyut ve * *ndan becer. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Uyurken de zevk verirmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha çok zevk verir. Yorumla osmancorapcı +1 yıl Offf boşalınca bende yanına yatarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçeceğine uyku ilacı koy uyuyunca da * *na koyarsın Yorumla osmancorapcı +1 yıl Sonra istediğim gibi bosalirm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçine boşalırsın. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yasak olanın verdiği haz 0 12 Yorumla osmancorapcı +1 yıl Ewt arzuluosun ama dokunamiosun sanırım en büyük zevki bunu düşünmek veriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet, kim bu birkaç akraba peki Yorumla osmancorapcı +1 yıl Kuzen, yenge vs yenge türbanlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yengenin neyi ilgini çekiyor Yorumla osmancorapcı +1 yıl Oda ayağına sürekli incecik ten rengi çorap giyer o ayakların görüntüsü beni çok tahrik edio Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimin eşi peki o, fetisin olduğu belliydi zaten Yorumla osmancorapcı +1 yıl Abimin fetisim olduğunu nerden anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çorapçı nickinden:) ilk ne zaman ilgini çekmeye başladı yengen peki Yorumla osmancorapcı +1 yıl 8 yaşındayken beni dizine yatırir saçımı oksardi bnde yerdeki çoraplı ayaklarını izlerdim sanırım o zaman başladı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra nasıl devsm etti, neler yaptın ona karşı Yorumla osmancorapcı +1 yıl Özelden yazsana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip ettim Yorumla
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Normal değil 0 3 Yorumla osmancorapcı +1 yıl Sence neden etkileniyorum Yorumla Kahvetonu +1 yıl Düşünme dışardaki insanlara bak Yorumla osmancorapcı +1 yıl Biraz açık saçık giyiniyor ondan olabilir mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ensest duygular genlerimizde var maalesef.
Dediğin gibi kurtulmak istiyorum bu durumdan ama sanırım bu ensest denen şey insana ayrı bir zevk keyif veriyor bir yandanda kurtulmak istemiosun
Evet daha da zevkli
Neden böyle bir şey ensest nasıl oluyor nasıl gelişiyor insanda nasıl başlıyor bilmiyorum
İlk gördüğün karşı cins olduğu için, her zaman aynı ortamda bulunuluyor, göz önünde bazen çıplak görüyoruz o zaman da cinsel dürtüler devreye giriyor, en çok da kardeşler arasında olması daha zevkli olur.
Birde cinsellikte zevkli bir şey ondan böyle bağımlılık oluyor heralde
Tabiî ki öyle
Acaba dese akrabam gel Osman ilişkiye girelim cevabim ne olur ben bile merak ediyorum 🤔
Bence hiç düşünmeden hemen orada sevişmeye başlarsın.
Banada öyle geliyor kim öyle bir zevkli teklifi geri cevirebilir ki
En çok kimi arzuluyorsun.
Yengemi türbanlı ama çok tahrik ediyor beni 35 yaşında
Abinin karısı mı?
Ewt ne zaman ewlerine gitsem hep bı tuhaf olurum sence neden
Bu gayet normal, ilk yorumumda dediğim gibi genlerde olan bir şey.
Sapık değilim yani
Toplumların bir kısmı bunu sapıklık olarak görür, adem ve havva'nın çocukları birbirleri ile seks yapıp çoğaldılar dinlere göre öyle.
Birde ayağına ince ten rengi çorap giyiyo yengem o ayak bana çok enfes azdırıcı görünüyor eğilip opesim geliyor o ayakları...
Yalnızken bir dene
Nasıl deneyim eğilip ayağını mi öpeyim sonra tokat yemeyim
Ayak masajı yapmayı dene.
Sence tepki vermezmi sapık filan derse
Sohbet arasında ayak masajının çok rahatlatıcı olduğunu söyle.
Bu ensest düşüncelerden nasıl kurtulabilrim bir fikrin var mı?
Yaşamadan bitmez.
Bana özelden yazarmsn sen gizlisin ben yazamıyorum
Burdan yazabilirsin.
Bu ensest yasak, günah olduğu için mi insana bu kadar tatlı, şehvetli geliyor
Yasak olan her şey o zevki verir.
Çok değişik çok zevkli bir şey bu ensestlik
Evet, yabancı biri ile yapılan seksten daha zevkli.
Kadın için daha çok zevkli ve değişik bir duygu olsa gerek düşünsene öz akrabası arkasından dayanmış onu bir güzel beceriyor
Sen en kısa zamanda yengeni becer.
Sen becer deyince bile nasıl zevkli keyifli geldi birde gercekten becersm nasıl keyif alırım acaba
Bir şekilde uyut ve * *ndan becer.
Uyurken de zevk verirmi
Daha çok zevk verir.
Offf boşalınca bende yanına yatarım
İçeceğine uyku ilacı koy uyuyunca da * *na koyarsın
Sonra istediğim gibi bosalirm
İçine boşalırsın.
Yasak olanın verdiği haz
Ewt arzuluosun ama dokunamiosun sanırım en büyük zevki bunu düşünmek veriyor
Evet, kim bu birkaç akraba peki
Kuzen, yenge vs yenge türbanlı
Yengenin neyi ilgini çekiyor
Oda ayağına sürekli incecik ten rengi çorap giyer o ayakların görüntüsü beni çok tahrik edio
Kimin eşi peki o, fetisin olduğu belliydi zaten
Abimin fetisim olduğunu nerden anladın
Çorapçı nickinden:) ilk ne zaman ilgini çekmeye başladı yengen peki
8 yaşındayken beni dizine yatırir saçımı oksardi bnde yerdeki çoraplı ayaklarını izlerdim sanırım o zaman başladı
Sonra nasıl devsm etti, neler yaptın ona karşı
Özelden yazsana
Takip ettim
Normal değil
Sence neden etkileniyorum
Düşünme dışardaki insanlara bak
Biraz açık saçık giyiniyor ondan olabilir mi
Neyin oluyor
Kuzenim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!