Eşimin yakın arkadaşının sanırım bana ilgisi var. Daha dün o gelmeden banyoda sepetin üzerine tangamı koydum denemek için. Tangam koyduğum gibi yerinde değildi. Yani yerinden hareket ettirilmiş. Çaktırmadan iltifatlarda da bulunuyor. Aslında tesettürlü biri olduğum için frikik de vermiyorum. Ama yine de bakışlarını sürekli yakalıyorum. Bu cesareti acaba benden mi alıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olmana rağmen başka bir erkeğin ilgisini bu şekilde test etmen nerden baksan seninde aldatma eğilimde olmanla açıklanabilir.
eşinin yakın arkadaşı da buna cesaret edecek kadar şeref yoksunu
eşin bunu öğrendiğinde muhtemel bir vahşet haberini duyacağız tvlerde
Nasıl böyle hareketlere izin veriyorsunuz anlamak mümkün değil. yapman gerken doğru hareket bir daha evine bile gelmemesini sağlamak olmalı.
eğer ki seninde ona ilgin varsa eşinden boşan ve git ne halt ediyorsan et.
insanlar sizin yüzünüzden katil oluyor!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKardeşler lütfen biraz sağduyulu vicdanlı olmaya çalışalım. Bakın biz mübarek 3 aylar içindeyiz. Ramazana şurada bir şey kalmadı. Söylemlerimize dikkat etmiyor üslubumuza çirkinlik katıyor bile bile şuraya yazdığımız Kelime ile günaha giriyoruz. Tesettür nedir nasıl olmalıdır? Daracık giyinmek tesettüre girer mi bunları bir netleştirsek. Evli kadınların misafirlik kabulü nasıl olur var hepsi İslâmiyet içinde. Biz bir de Müslüman diyoruz kendimize. Hani bizim hayâ duygumuz?
00 Yorumla
+1 yılKısa ve öz bişey diyimmi sana genelev hayat kadını bile senden daha şerefli bunu bil ve kendine çeki düzen ver kapalı olman senin inancına göre 3.5 rekat namaz kılarak günahlarından arınamaz günahını temizlemez. madem kendini ortak pazara çıkardın ne akla hizmetle evlendin ozaman illa hayat kadını yapacaksan seni film yıldızı yapabilirim sinan çetin iyi bir dostumuz ama oda senin gibi orspu çocuğunun teki
00 Yorumla
+1 yılnerden aldığı bilinmez ama direk kocana öt kendi kendine gidip konuşma, nasıl yakın arkadaşsa ulan o, ben daha 17 yaşında arkadaşımın 1 sene önce 1 aylık çıktığı eskisiy di diye benden hoşlanan kızla mesafe koydum ayıptır günahtır gözün mü vardı derler adama diye, bu ne şerefsiz ne kansız bi d*llamaymış be.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki etik değil ama ben de evliyim ve aynısı benim başıma geldi. Denemek için ben de iç çamaşırımı koymuştum banyoya ve yeri değişmişti. En sonunda bir gün dayanamadı ve kocam yokken eve geldi. Geldiği gün olanlar oldu zaten. O günden beri de gizli ilişkimiz var. Muhtemelen senin de yakında böyle olur.
621 Yorumla- +1 yıl
Demek ki senin de ona ilgin varmış
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Benim ona ilgim, eşimin yakın arkadaşına olmasına rağmen cesaretinden dolayı oluştu.
- +1 yıl
Cesareti seni kiskirtan detay oldu yani:) peki kulodunun ilk yer değiştirmesinde ne hissetmistin
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Heyecan tabii ki
- +1 yıl
Senin de içinde heyecanı yasağı arzulayan saklı bir kadın varmış gibi açıkçası:) o eve geldiği gün seninle olması o yüzden o kadar kolay olmuştur:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Ben istemesem zaten imkansız o kadar rahat olamazdı.
- +1 yıl
Elbette, o çamaşır olayından sonra anlamış zaten senin heyecanını o da:) ne kadardır sürüyor bu durum
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller 8 aydır birlikteliğimiz sürüyor.
- +1 yıl
Ne kadar sürede bir buluşuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Haftada 2 kere kesin birlikte oluyoruz.
- +1 yıl
Mekan tercihi neresi oluyor peki senin ev riskli olabilir belki
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Onun evinde buluşuyoruz. Eşim şehir dışında olursa eve alıyorum.
- +1 yıl
Baya tutkulu bir ilişki var aranızda galiba:)
- +1 yıl
Ve senden neden etkilenmiş bunu sordun mu hiç ona:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Fiziksel hatlarım. Kapalı biri olmama rağmen fiziksel hatlarımın belli olmasından vs vs
- +1 yıl
Kapalı mıydın:)
Cevap sahibi+1 yıl@Gecedekihayaller Evet
- +1 yıl
Neden onun ilgisini bu kadar cektiğin şimdi belli oldu:)
- +1 yıl
Hele de kapalı biri olmana rağmen hatlarının belli olması kulodunu öylece bırakman, adam için tam kışkırtıcı şeyler olmuş:)
- +1 yıl
Allahım nasıl bi dünyadayız ya, şaşırıyorum gerçekten..
Nasıl oluyor da tesettürlüyüm diyebiliyorsunuz mahreminizi elin adamına teşhir ettikten sonra ya...
Gerçekten şaşırıyorum ya..
Allah hayırlı insanlar ile denkleştirsin bizi gerçekten. Siz de evli barklı olduğunuz halde elin adamının sizin hakkinızda böyle düşünebileceğini bildiğiniz halde iç çamaşırlarınızı onun görmesini sağlayıp kendi kendinize bir fantezi yapıyorsunuz ya size de yazıklar olsun.112 Yorumla- +1 yıl
Saçının teli gözükmesi haram tangası için bir şey yok 😉
- +1 yıl
Tesettürlü biri mahrem olan, özel eşyalarını elin adamına teşhir etmez.
Saçı gözükebilir de ben burada evli olduğu halde bu zihniyete,
Tesettürlü olmadığı halde öyleyim demesine takıldım.
Sizin için sorun değilse eşiniz özel iç çamaşırlarını sergiler nasıl olsa haram değil der normal karşılarsınız siz de. - +1 yıl
Ne kadar sığ beyinlilersiniz yaa. Tanga ne zamandan beri mahrem? Bu algı sığ beyinli orta doğu kültürüne hakim toplumlarda vardır sadece. Bu ülkede eşini aldatan sayısız kadın ve erkek var. İsteyen istediğini yapar. Kimse sizler gibi yargılama hakkına sahip değildir. Bir de tesettürlüler tanga giyemez diye söyle de tam olsun. Bir o eksik kalmış zaten.
- +1 yıl
İnsnaın iç çamaşırı mahremdir, mahrem olmasa iç çamaşır olmaz değil mi? Kapalı istediğini giysin ben giyinmesine yönelik bir yorum yapmadım. Kadın erkek farketmeksizin insanların aldatmasını eleştiriyorum.
İsteyen istediğini yapamaz, evlenip bir insana bağlanıyor ise aldatma Hakkı da olamaz. Poligami ne zaman modern oldu? Modernlik mi bu? 4 eşliliğe karşı çıkarsınız, adı poligami olunca bi söz söylemez modernlik dersiniz. Avrupalı kafası da böyle.
İnsan eşi ile ortak paylaşım alanında komşusuna iç Çamaşırını teşhir etmeye utanır, tek eşli olamıyorsa da evlenmez.
Kimsenin kimseyi aldatmaya ve kandırmaya da Hakkı yok.
Monogamik bir yaşantı süremeyecek insanlar da evlenip, insanları aptal yerine koyup evlenmesin.
Ne ise o olmalı insan, böyle ikiyüzlü, adi ve daha cinsel isteklerine hakim olamayan bir aciz değil.
Siz de işinize geleni Avrupa işinize geleni Ortadoğu ve sığ görüş ilan edersiniz ama daha Ortadoğu nasıl yazılır bunu bilmeden yaparsınız.
Ben de madem düşünce özgürlüğüne sahibim, istediğimi düşünmekte özgürüm. “İsteyen istediğini yapar” ise isteyen de istediğini düşünür. Sizin ne haddinize benim bu görüşümü yargılamak hanımefendi? - +1 yıl
Hı Hı Hı Sende psikomatik bozukluk var fazlasıyla.
- +1 yıl
Sizde de kendini bilmezlik var. Daha monogami, poligami nedir bilmeden burada ahlak verip insanların zihniyetlerini yargılıyorsunuz, bunu yaparken de çok avrupai bir havanız var ama daha düşünce özgürlüğünden bi haber olarak yapıyorsunuz. Kendinize gelin. İnsanlara tanı koymak da haddinize değil. Siz önce Ortadoğu nasıl yazılıyor öğrenin, sonra görüş bildirirsiniz...
- +1 yıl
Bunu ciddi anlamda söylüyorum, "Sende bariz psikomatik bozukluk var". Acil tedavi olman gerekiyor. Şimdi uza. Yazdığın satırları inan çoğunu okumuyorum bile. Çünkü vakit kaybından başka da bir şey değilsin.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ömeraltmışbir 12 Mart’a özel bu şiddet ve Celal.
- +1 yıl
+1 yılSende daha fazla kendine çekmek istiyorsun anlaşılan banyoya tanga koymak nedir belli ki sana karşı hisleri var şüpheleniyorsunda tanga ne alaka adam şimdi daha rahat hareket eder ama dediğim gibi sende istiyorsun gibisn
00 Yorumla
+1 yılevet senden alıyor nasıl bir rota izleyeceğin sana kalmış mesela o tanga olayını o farketmiştir.. bu senin özel hayatın beraber olmayıda seçebilirsin kendinden uzak tutup redd de edebilirsin.. tavsiye ve fikir veririm istersen
00 YorumlaKesinlikle senden alıyor. Kapalısın ama özel hayatını sergileyip ( tanga ) kendini hayal ettirmişsin. Eşine aitsin. Ama şu an onun fantezilerindesin. Bence kaşınan tarafsın. Hiç kusura bakma.
00 Yorumla
+1 yılSen zaten tanganı ortaya koymakla niyetini koymuş işareti vermiş oldun oda işareti almış niyetini anlamış hadi hayırlısı
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim amacım ilgisinin olup olmadığını tangam ile ölçmek istedim. Sen olayı daha tam anlayamamışsın.
- +1 yıl
Sen tanganı ortaya bırakırmısın misafir varken hep
Soran+1 yılHayır tabii ki.
- +1 yıl
Nası görebildi
- +1 yıl
Misafir wc ye gidemezmi
- +1 yıl
Belk eşin bakıp bırakmıştır
Soran+1 yılSenin gerçekten okuduğunu anlama problemin var. Neyse daha okuduğunu anlayamayan biriyle vakit harcayamam
- +1 yıl
canım kadın o tangayı görüpte ne yapacaktı verdigi tepki ne olacaktı abla tangan güzelmişş kankama yakışır senin gibi karımı dicekti
- +1 yıl
Adamı tanganla azdırmısın kendini bilen kadın onu oraya koymaz koyuyosada binedeni oldugunu her erkek bilir bunu gören erkek bunun bilçli yapıldıgını anlar ve yürür sana
Soran+1 yılOfff anlamayan biri daha. Tangamı koymadan önce bana karşı ilgisi vardı. Ben sadece test ettim tanga ile.
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. tanganı koklamıştır. ama bence sende ona karşı boş değilsin. ilerde tanganın içindekinide koklayacak hatta yalayacak gibi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet muhtemelen kokladı.
Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bu yakın arkadaşa sende boş değilsin gibi. Böyle bir soru sorduğuna göre. Sana daha fazla yakınlık gösterse hoşuna gidecek sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi hoşuma gidiyor
+1 yılKokusunu. Çekmiştir içine boşalsa senin hoşuna gider kokusu onun o yüzden almıştır bende olsam alır koklardım
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen kokladı
- +1 yıl
Kim bilir ne güzel kokuyordur
Eşinin arkadaşı sizin evde kalıyorsa bu ne alaka? Sadece misafirliğe geldiyse misafir gelmiş evde misafir kadın olsun erkek olsun banyo da tanga bırakmak nedir. Nereden bakarsan bak troll bu soru.
01 Yorumla- +1 yıl
@Gizem_1001 Sen kendi zekana bak kal*tak ancak beynin bunlara çalışır. :D
sanırım seninde hoşuna gidiyor banyoya tanganı bıraktığına göre
15 Yorumla- +1 yıl
Değil mi ya mk banyoya tanga koymus hıc aklımda olmasa bile aklıma gelir şeytan bu kadınlar
Soran+1 yılYorumlara dikkat edersen, tangayı tepkisin ölçmek için koyduğumu anlarsın
- +1 yıl
Ben de dıyorum kı sana karsı hocbıseu hısswtmese bile tangayı gorunce tepkı verır
Soran+1 yıl@gannicus06 O da tepki olarak muhtemelen tangayı kokladı
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. ama sen o tangayı koyarak adama resmen gel beni skk demişsin.. adam tangayı mesaj olarak aldı şu an
02 Yorumla
Soran+1 yılBanyoda kirli sepetinin üzerinde çamaşır unutulabilir. Bu hemen öyle algılanmaz. Abazalar ancak öyle algılar.
- +1 yıl
alakası yok... cogu kadın bilir ki eve misafir gelecekse gelmeden önce evi kontrol eder toparlar ortalıkta aman bir şey kalmasın der... özellikle banyo tuvalet yıkanır bu kural gibi birşeydir... sen kirli sepetinin içinde degil de dışında tanga unutuyorsan bu ya düzensiz bir kadınsın demek ya da adama davet demek
Sende az degilsin sendrn yüz bulmasa yapmaz sendede var ta banyomda ne işi var eşinin yakın arkadası
02 Yorumla
Soran+1 yılTuvalete girdi herhalde. Ebeveyn banyosu değil girdiği.
Çok sanmıyorum ama biraz samimi olsunda ve sende boş değilsen hissetmiştir tesettür daha da aldırır...
00 YorumlaTesettürlü olman çekiciliğini etkilemez muhtemelen alımlı birisin. O da duygularına hakim olamayan biri belli
00 YorumlaGüzel troll. Tüm abazan. avi de balıklama atlamış sazan gibi.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir samimiyse eğer alıyor olabilir ve evinize girip çıkan biri herhalde rahatlığı da bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVay asd ya.. fanteziye bak. Hem turbanli hem tanga giyiyor hem de esi varken sepetin uzerine tangasini birakiyor... hikayelerde bile denk gelmedim böyle absürtlüğe
00 Yorumla
+1 yılGüzel Trol ama Sizin bu dusuncelerinize Lanet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın bildiğin kaşar, bugün tangasını ortaya bırakıp dikkat çeken yarın verirde o adama. birde kapalıyım diyor çok yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO tanganı kullanarak o adam boşalmıştır biliyosun dimi?
09 Yorumla
Soran+1 yılTangama boşalmamış, kontrol ettim.
Cevap sahibi+1 yılTangana boşalmıyo zaten, tanganı aletine sürte sürte peçeteye boşalıyo
Soran+1 yılTangam yerinde değildi. Artık ne yapmış bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSana bi soru dürüst ol, tanganı kullanarak boşalmış olması hoşuna gider miydi?
Soran+1 yılEvet hoşuma gider. Düşününce bile zevkli geliyor.
Cevap sahibi+1 yılBen aynı durumu yaşamıştım ama hafif spermli bırakmıştım mesajı alsın diye
Cevap sahibi+1 yılBaşımdan geçenleri anlatmamı ister misin?
Soran+1 yılBana ne yaa? İlgilenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKocan onunla birlikte olmanı istese, kendide izlemek istese kabul eder misin?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. fantezide sınır yok. niye tangayla deniyorsun. başka deneme yöntemi kalmadı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok onun alçaklığından ve şerefsizliğinden kaynaklanıyor. Bu pisliği eve almayın artık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanganı koymadan hiç yakın duracak bir şeyler yapıyor muydun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe tangana ne yapmış
Cevap sahibi+1 yılTanganı kullanıp boşalması cidden hoşuna gider mi aynı olayı yaşadım çok tehlikeliydi ama tahrik edici aynı zamanda
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum yazmamışsın ama hiç hoşuna gidip arzuladın mı onu tanganın yeri değiştikten sonra
Öncesinde siz birseyler yapmışsınız bu sınırı aşması için
02 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadım. Sadece biraz dar giyinmiştim o kadar
+1 yılSenin hoşuna gidiyormu peki birde tanga temizmiydi yani vajina kokusu varmiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzerimde olanı çıkardım koydum.
- +1 yıl
O zaman güzel kokmuştur enfes olmuştur peki almış mı ordan bırakmış mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılne tepki vermeyi düşünüyorsun? tepkisiz kalman cesaret vermiş gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılBir şey düşünmedim henüz
Cevap sahibi+1 yılilgi mi hoşuna gitti yoksa kocanda eksik gördüğün birşeyler mi var
Soran+1 yılNe saçma soru!!!
Cevap sahibi+1 yıladama tepki vermemen için ilgi hoşuna gitmesi ya da kafanı karıştıran bir durum olması gerek
Cevap sahibi+1 yılatak geldi mi
sanki sende hoşlanıyorsun bu durumdan.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşuma gitti ilgi göstermesi.
Soran+1 yılBakışlarla değil. Sadece o geleceği zaman daha dar giyiniyorum.
Soran+1 yılKimseye özelden yazmıyorum.
+1 yılİstersen tangayı bir de üzerinde görseydi 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki bir gün onu da görür
- +1 yıl
Göreceği kesin
Kocanın tepkisi ne bence önemli olan bu
04 Yorumla
Soran+1 yılKocamın olaydan haberi yok
Soran+1 yılO kadar saçma soru soruyorsun ki. Nereden bilebilirim?
+1 yılEvet surtuk gibi tanganı ulu orta yere koyma
11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana delikanlı kızsın. 🙏
+1 yılTanğayı görünce adam senden bi işaret bekliyor
00 Yorumla
+1 yılVericimisin hayal perest mi
00 Yorumla
+1 yılPeki sizin evde nasıl bu kadar rahat oluyor
00 YorumlaKesinlikle bence sen de alıyor ama bakıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBilmem senin ona karşı bi ilgin var mı
00 Yorumla
+1 yılTangani kim oynuyor tahminen
00 YorumlaEvet ayrıca karaktersiz
00 Yorumla
+1 yılOlanilir aizin nasıl bu duruma bakın acınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Al iste çakma bir soru daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHoşuna gidiyor mu ilgisi?
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet
Cevap sahibi+1 yılDaha çok tahrik etmelisin daha çok cesaretlendirmelisin. Eşin içerideyken gizli saklı sana dokunsun ister miydin?
Soran+1 yılFantezi tarzı muhabbet etmiyorum. Boş işler bunlar
Cevap sahibi+1 yılFantezi değil, bunu ister miydin ya da sana daha cesur olmasını?
Gizli Üye(25-29)+1 yılsütyenini bıraksaydın ya ben ona sürtmüştüm
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. tangayı bilerek koymuşsun sanıyor
00 Yorumla
+1 yılGüzel troll
20 Yorumla
+1 yılSenden korkulur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yıllamba yakıyosundur
00 YorumlaKaşar sin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni istiyor cuck-olduda seversin sen simdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanga koysan adam yer seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,4b cevap paylaştı. Mesafeli davran.
00 Yorumla
+1 yılEvet sen orul orul:)
00 Yorumla
+1 yılBence senden buluyo
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin yakın arkadaşının bana ilgisi var, acaba bu cesareti benden mi alıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler