Lütfen yargılamayın 3 yıllık erkek arkadaşımla çorap tanga vs sevdiğimiz için fanteziden almıştım çantamın direk görünmeyen bi kısmında saklıyodum. Annem süpürceği yerden çantamı kaldırırken çantaya bakmış beni çağırmasıyla kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Normalde açık giyinmeme bile izin vermeyen bi ailem var. Kısa bi etek var evde onun altına çorabını giymek için aldığımı vs söyledim inanmadı gibi oldu ama başka söyleyebilcek hiç bi şeyim yok. Evli misin sen bunları napıyosun pavyonda çalışıyosun haberimiz mi yok falan dedi hem utanıyorum hem şu an bana çok kötü davranıyo bi şey diyin nolur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumu yaşadım maalesef. Çok kötü bir dönem seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim sakladığım çantamın içinde otelden aldığım şişeler vardı. Eğer onlar olmasaydı çeyizim için diyip inandırabilirdim amca hiç kaçış yolum yoktu. Seninki de giyilmiş ama ben olsam yine de çeyiz için aldım oluyor mu vs diye bir denedim merak ettim diyip yine de bir sıyırma yoluna giderdim. O olaydan sonra annem her sevgilimle buluştuğumda bir şey yapıyor muyuz diye kontrol etmek için görüntülü aramaya başladı. Çok sıktı bu durum beni tabi. Her şeyin çaresini bulurum ama ben bir şeyi kafaya koyarsam. Görüntülü araması bizim birlikte olmamıza engel olamadı tabiki. Sonra sevgilimle tanışınca biraz daha azalttı. Her seferinde aramıyor artık. Sende böyle bir yolla kurtarabilirsin anca. Sevgilini biraz tanırlarsa baskı azalır.
014 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum sevgilimi uzaktan goruyor tanismiyolar ve nefffret ediyo. Valla tanistirma nasil olur bilmiyom keske taniyip sevse ama tanistirana kadar gobegim catlar zaten hic sanmiyorum isteyecegini
Cevap sahibi+1 yılBenim annem de sevmiyor onu en başından beri. Yine de ben istiyorum diye ılımlı davranıyor. 3 yıl olmuş bence tanıştırma işlerine girmen lazım artık.
Soran+1 yıl2. Kere üni sınavına gircem ona hazırlanıyorum sınava kadar düşünmüyorum da yazın deneyebilirim. Biraz ürkütücü geliyo.. annemle onun hakkında bile konuşmuyoruz yani söylediğim gün söyledim o kadar ne o konusunu açıyo ne ben..
Cevap sahibi+1 yılYaşın daha küçükmüş. Ben büyük sandım. O zaman normal yani.
Soran+1 yılAynen 19um tanıştırma şeyine şuanlık girmiyoeum. Erkek arkadaşım büyük aramızda fazla yaş var diye de sevmiyo annem
Cevap sahibi+1 yılNe kadar büyük?
Soran+1 yıl11 yas var aramızda ama bizim icin sorun degil disardan bakinca herkes sorun ediyo
Cevap sahibi+1 yılYani fazla biraz. Aslında sen küçük olsan da o 30 yaşına gelmiş niyeti ciddi olsa o yönde adımlar atmak isterdi. Seni sadece kullanıyor olabilir dikkat et.
Soran+1 yılYok o zaten istiyo şu an evlenelim desem kabul etcek ama ben okul için bekletiyorum. Geçen yıl kazansam şimdi 1. Sınıfı bitirmek üzere olcaktım. 4 yıllık bölüm düşünüyorum yarısını okuduktan sonra falan yani 2 yıla evlenmeyi düşünüyoruz:)
Soran+1 yılAilem falan şuanlık kabul etmeyeceği ama aramızda ciddi bi şey de olsun diye imam nikahı kıyalım diyo ama arkadaşlarım aşırı tepki verdi saçmalama öyle bi şey yapma vs gibi. Sence?
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahı ailelerin haberi olmadan yapıldığında hiçbir geçerliliği yok bilgin olsun. Her türlü din adamına sorabilirsin. Öyle olsa zina diye bir şey olmazdı herkes bi dini nikah kıyıp yapardı ne olacak. Okul konusunda aferin doğru düşünüyorsun. Mesleğini eline al, hiçbir adamın eline bakma. Hep ezilirsin.
Soran+1 yılHımm anladım o zaman gereksiz doğru diyosun. Okul konusunda da aynen ilerde ne olcağı belli olmaz kazanayım da evlendikten sonra 2 seneye falan okulu da bitiririm. İkisi aynı anda nası gitcek bilmiyorum teyzem evlenince okulu bırakmıştı falan mesela öyle olmak istemiyorum ama zaten uzun süredir beraberiz 4 yıl beklemek saçma olcak
Cevap sahibi+1 yılEvet çoğu kişi evlendikten sonra evliliğin sorumluluğuyla aynı anda taşıyamıyor ve bırakıyor, bazen eşleri istemiyor. Sende böyle olacaksın diye bir şey yok. Sadece kararından emin olman lazım.
Soran+1 yılErkek arkadaşım okulla alakalı bi şeyime karşı çıkmıyo destekliyo aslında. Tabi böyle düşünüp evlenen sonra okuyamayan insanlar da olmuştur. Umarım her şey yolunda gider..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
Cinsellik konusunda 537 cevap paylaştı. Bende sevgilimle aynıyım, çorap, jartiyer, tanga vs. bunları keşke daha sağlam biyere saklasaydın. Bide yırtılanı atsana direk çöpe niye tutuyosun elinde
13 Yorumla
Soran+1 yılYa dısarı cıkmısken atcam diye cantamda duruyodu hep. Disari cikinca da atmayi unutuyom oyle oyle cantamda kaldilar of napcam
Soran+1 yılAvmde etegin altina giydigime inandı oh ama ins guvenini kaybetmemisimdir..
+1 yılaaa jartiyeri giyerek mastürbasyon yapıyorum. boyle zevk alıyorum ya da teshırden zevk alıyorum desene.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha o da oyle diyodu
Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı. Ya bizim eşlerimiz giymiyor böyle şeyler. Hele jartiyer ince çorap hastasıyım. Sevgilin çok şanslı adammış 😉
02 Yorumla
Soran+1 yıl:/
+1 yılBöyle aileleri mağara ya koyacaksın orada yaşatacaksın başka çözümü yok iflah olmaz yani ailen
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten oyleler de ben sıctım simdi napcam
- +1 yıl
İkna etmek için tekrar yapacaksın sonuçta iç çamaşırı ve insanlar giyebiliyor sende beğendiğini ve bundan dolayı giyeceğini söyleyebilirsin
+1 yılKlasik yobaz cahil eski kafa bir turk ailesi. Yazik yeter bunlari kizlara yaptığı eziyetler yaa hayvan bunlar hayvan
00 YorumlaAnnen nasıl biri? kaç yaşındasın? ilk defa mı yakalanıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAnnem feci dindar diz hizası eteği bile kabul etmiyo öyle diyim. 19 yasindayim..
- +1 yıl
Öncelikle bu senin hayatın ancak ailenle birlikte yaşadığın için kötü bir durum. Hemen üzülme. Olan olmuş olanları unutturmak kolay değil ancak imkansızda değil. Annen inanmasada bu durumu kendince mazeretler ve gerekçelerle savuşturacaksın. Ondan sonra annene daha yakın davranacaksın ve bir süre sonra hemen değil ufak bir hediye alacaksın içinden geldiğini söyleyeceksin. Ana yüreği dayanmaz affedecektir.
Soran+1 yılAaa evet hediye mantıklı hee teşekkür ederim fikir için
Soran+1 yılTamam tesekkurlerr
İndirimdeyken aldım eğlendiğimde lazım olacak deseydin
00 Yorumla
+1 yılgüven bir kere kırılırsa hiç bir şey eskisi gibi olmaz anlamıştır birlikte oldugunu biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerak ettim aldım ilerde evlenince kullanırım diye deseydin. Annen kendine hiç öyle şeyler almamış mı 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır çorapların giyildiği çok belli zaten direk çıkardığım gibi koymuşum dün. Bi tanesi yırtılmış falan of
Cevap sahibi+1 yılÇeyiz için aldım hemen yırtılınca da attım öyle bi kenara deseydinn
Soran+1 yılOnun yerine çorabını giymek için aldım falan dedim. İlla kırmızı çorap mı giymen gerekiyodu normal çorapla giyseydin o zaman falan dedi sıctm sıvadım
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın annen kaç yaşında
Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. iyide iç çamaşırı sonuçta istediğin gibi giyersin kime ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılAilem zaten dindar normal kısa bi şey giymeme bile izin vermezler bunlar ne alaka oldu annem
Soran+1 yılOf evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksde yırtılmışlar bi de 🤣🤣. Anne bu kesin anlar naptığını :)
04 Yorumla
Soran+1 yılHahashsh valla incelemesine cok firsat vermeden disardaki bi cope gidip attim
Cevap sahibi+1 yılİyi bari 😄 hepsi jartiyer çorabımıydı yoksa külotluçorap vs de varmıydj
Soran+1 yıl3 cift jartiyer corabi.. etiketi ustunde daha kullanmadigim tanga (allahtan hemen etiketi cikarmamisim da onu giymedigime inandi)
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 ee kullanıldığı belli değilmiydi tangaya zevk suyun akmıştır falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor bence yakalandın bi kere evlen daga mantıklı rahat rahat yap
05 Yorumla
Soran+1 yılOkul icin bekliyorum 2-3 seneye evlencez ins
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun süre ne gerek var ki beklemeye
Soran+1 yılEvlilikle okul gitmez Şu an . Mezun olmaya yakin evleniriz 1 sene falan idare ederim ama bi meslegim olsun elimde diye😊 ben de istemiyorum normalde beklemek hatta baya anne olma isteğim var falan ama mecbur. Ne kadar güven olsa da arada ilerde kimin ayrılıp ayrılmayacağını bilemeyiz.
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden söyledim hakkında hayırlısı
Soran+1 yılAynen canim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevsin elalemin erkekleri memnun olsun diye kendini becertme. Yazik annene
01 Yorumla
Soran+1 yıl? Kendi isteğimle sevgilimle beraber olmam bana göre sorun değil sadece annem bilsin istemiyorum onu üzmek istemem ama benim hayatım bu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerisi için biriktiriyorum utandığım için sakladım de
01 Yorumla
Soran+1 yılGiyildigi cokk belli:/
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyapma teyze kız heves almış giymiş senin hiç mi hevesin olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇeyiz diye aldim de kizin biri almis de aramizda bir iddia falandi de
06 Yorumla
Soran+1 yılÇorabın giyildiği çok belliydi bi tanesi yırtılmıştı hatta of
Cevap sahibi+1 yılDenedim de
Cevap sahibi+1 yıl@zeka 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Zeyñepsis benim hic sevgilim olmadi dedigi seyleride bilmiyorum bile ama aklima oyle geldi
Soran+1 yılyok asla yemiyo. Zaten çorabını eteğin altına giymek için almıştım dedim ama onu da yemiyo
Sen hoşuma gidiyo böyle şeyler gitmek gibiye çevir olayı 😂
00 YorumlaYa senin gibi istekli fantezi seven kızlar tutucu erkeklere düşer ilerde biz hasretiz.. sevgilin zevkliydi grup vs okuyk mu
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda benim ailemde bulmştu evlenmeden önce ben çeyizlik demiştim
01 Yorumla
Soran+1 yılO durumda olsalae derdim. Giyildigi cok belli yeni cikarilmis duran coraplar kullanilip yirtilmis corap falan vardi.. yirtilanlari disardayken cope atayim diye cantamda tutuyodum sonu boyle olcakmis..
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılinternetten gördüm aldım de ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden diye sorguluyo evin yakınındaki çamaşırcının poşeti de vardı içinde..
- +1 yıl
ya nedenni yok de bana yakışıp yakışmadığına baktım merak ettim diceksin olamaz mı yani insan kendi için bir şey alamaz mı
Soran+1 yılKullanıldığı falan da belli diye eteğin altına giymek için almıştım dedim. Nerde giydin diye beynimi yedi çünkğ. Avmde eteğin altına giydim dedim
knk niye yine soruyon
01 Yorumla
Soran+1 yılİcim rahat etmiyo daha fazla fikir almak icin
Trollse komik değilse daha komik nihohoyt
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşarken valla komik değil ailem çok dindar ben onlar gibi değilim
Vibratör de var mıydı çantada?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok knk
+1 yıldetaylı bilgi veriri anlatırım istersen
00 Yorumla
+1 yılsaf insan annesine aldığını söyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hiç yakalamadın mıı
011 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilk kez bunları buldu of
Cevap sahibi+1 yılSen onunkileri görmedin miii
Soran+1 yılAnnemin yok diye biliyom odun gibi davranan biri zaten pek sanmam giydigini kdlcpc
Cevap sahibi+1 yılNiye ya cilvesi yok mu hiç ksjdks yaşı kaç annenşn babanın skdj
Soran+1 yılAnnem 43 dkdkcooc ama cilve falan noo
Cevap sahibi+1 yılKaç kardeşsinşz skjdsj
Soran+1 yılNapcan shsjdjdj ikiz kardeşlerim var benden 7 yaş küçükler
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim kshdjs babanla araları naısl jshdjs
Soran+1 yılKnk anne babamın iliskisini napcan alla alla dkslfşdlc iyiler de annem oyle cilveli degil duz bi iliskileri var
Cevap sahibi+1 yılKanki meraklıyım böyle şeylere ksjdks anlıyor musun hiç geceleri vs ksjdjs
Cevap sahibi+1 yılSöylesene yaaa ksjdjs
Gizli Üye(25-29)+1 yılanneler çok fena yaa jsjs
020 Yorumla
Soran+1 yılOf sorma
Cevap sahibi+1 yılkizlarda az değil ama daha tedbirli olman gerekirdi
Soran+1 yılBi günlük düşünemedim nolcak şurda dursun diye attım kenara çantayı aklıma sıcım
Cevap sahibi+1 yılbabana der mi
Soran+1 yılBilmiyorum demez diye düşünüyorum şu an ama
Cevap sahibi+1 yılneyse iyi ki başka fantezi malzemelerin yokmuş yoksa hiç açıklayamazdin jdjdj
Soran+1 yılDkdkckkc baska ne olcakk
Cevap sahibi+1 yılohooo derya deniz jsjsj
Soran+1 yılDüşünsene çantadan kelepçe kırbaç falan çıkıyo bide yanında dkdlcl ay cok korkunc zaten bunlari gormesi bile urkutucu oldu
Cevap sahibi+1 yılanal tikaç, ağız topu 🙈 aboo git penceren at kendini jzjzj
Soran+1 yılValla ya ckdkcoco
Cevap sahibi+1 yılbak beterin beteri varmış gördün mü 😊
Soran+1 yılDndkdkdk doğru da zaten öyle şeyler kullanmıyoz benim için en beteri jartiyeri görmesiydi..
Cevap sahibi+1 yılsimdilik kullanmiyoruz desene jsjs sende var bir potansiyel
Soran+1 yılYok kendim icin degil sevgilim sevdigi icin aliyom bunları da yaa bana kalsa hiccc giymem bile
Cevap sahibi+1 yılo zaman olmadı
Soran+1 yılDkdkcococ coraptan ben niye zevk alim bos bi sey
Cevap sahibi+1 yılherkesin gizli veya açık fantezisi var ksksk seninde zevk aldığım biseyler vardir başkasına boş gelecek
Soran+1 yılAynen gkkdkckc
Cevap sahibi+1 yılsöyle bakim 🤭
- Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaha yandın şimdi sfdsfd
010 Yorumla
Soran+1 yılYa sus dkdododo
- +1 yıl
Ben sussam gönül razı değil knka sfsdf
Soran+1 yılOf dkdkd
- +1 yıl
öyle jartiyer fantezisi yaparsan olacağı buydu sfsdfs
Soran+1 yılDödxllc sevgilimin evinde bırakcaktım bi şeyden dolayı bırakmadım sonra en büyük hatam buydu
- +1 yıl
kullandıysan sevgilin seni öyle gördüyse boş ver gerisini dgdfgdf
Soran+1 yılOf 3 çift çorap çıktı 2 tanesi yırtık falan dkdkcodp aklıma sıcım. Kadın da pavyonda calisiyom sandi dkdlfpfl
- +1 yıl
oysa ki sadece sevgilinle beraber oılduın sdfsfsd
Soran+1 yılEvet amA bu da annem icin korkunc dmcldlcpvş
- +1 yıl
boş ver ya rahatlamana bak sdfsdf
Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bunda ne var herkes giyiyor desene
02 Yorumla
Soran+1 yılAsiri dindarlar etege bile izin vermiyolar oyle bi sorun var..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaç yaşındasın annen kaç yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için almıştım babama giy diye deseydin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyecek biseu yok, kadin anlamis herseyi
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaması gerek delircem valla. Çorabını giymek için böyle aldım dedim
Cevap sahibi+1 yılSeni doguran kadin, seks hakkinda fikir sahibi olsa gerek degil mi
Soran+1 yılAilem aşırı dindar. Diz hizası eteğe bile karşı çıkıyorlar. Bunu asla bilmemeli
Cevap sahibi+1 yılBiliyorki, dinci olsa ne olacsk. Kizi seks duskunu asdada
Soran+1 yılHayır sevgilim sevdigi icin dun yeni almistim etiketi daha ustunde duran tanga falan var iclerinde. Dedim ki oylesine almıştım giymedim zaten baksana falan. Sadece çorapları nerde giydiğimi açıklamak mümkün değil
Cevap sahibi+1 yılYeni olmasi neyi degistirir. Sevgilinle aldin, kullanacsksin. Demek birlikteliginde var.
Yani sivamamalisin bencd..
Soran+1 yılYa var zaten bunu annem bilmemeli ama çok korkunç
Cevap sahibi+1 yılBiliyor, elinle gostermissin iste...
+1 yılçok güldümmmm
04 Yorumla
Soran+1 yılKomik miii😅😅
- +1 yıl
evettt ne soylwesen ızahı yok yani
Soran+1 yılDimi dkskdodkf
- +1 yıl
arkdasım deseydın
o almıs bna verdı aılesı ıle karsılastı flan dıye
+1 yılBulsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAcısını ben çekiyorum bana güveni kalmadı bk gibi davranıyo bana
- +1 yıl
Tamamda sen bunları giyemezmisn saçmalık
Soran+1 yılCok dindarlar bunları gorunce de nerde giyiyosun bunları sen diye kaldi artik disari ciktigimda arkamdan gelip takip etmezse ben de bi sey bilmiyorum
- +1 yıl
O kadar baya zor işin
Soran+1 yılOf
- +1 yıl
Üzülme
+1 yıltesti kırılmış
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOla bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol konuyu acsa bile fazla yorum yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılCok soru sordu etegin altina corap olsrak giymek icin aldim dedim ama asla guvenmicek bana artik
Cevap sahibi+1 yılYazarmsn
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıyamam seninde hakkın bunları giymek
00 Yorumla
+1 yıllıbıdon cokmu yuksek
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir
+1 yılBana yazzx
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı eve çık bence
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında