Ne kadar yükselseniz de karsinizdakinin sizden cok fazla şey beklemesi ve size odun gibi duruyorsun demesi incitici değil mi? Kimsenin ilk olmuyor bahsettiği şey ilişkiye girmekti bu arada öpüşme sevişme onlar gayet güzel di? Kendimi kastıgi icin giremediği ickn beni sucladi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsellik konusunda 957 cevap paylaştı. İlkin kadınlar için zor olacağını bilmeyen erkek mümkünse seks yapmasın. Kadın ruhundan vücudundan teninden anlamadığı kesin. Gerçekten kötü bir tecrübe edinmissin ve uzak durman gereken bir karakter. Yapamadığında seni suçlamak yerine seni rahatlatmasi gerekirdi. Yanlış bir seçim yapmışsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle haklisin ki yani ilk öpüşmek sevişmek yeterliydi fazlasını istedi o hareketler sesler yapmadım diye kizdi ya ben hep agkuyleum suç bende mi?
Soran+1 yılAma ne olacak halim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinin mal oldugu belli ama kendini rahat hissetmemissen ve iyice gevseyememişsen bunu kendisine söylemen gerek. Nasıl gevşeyeceğini nelerden tahrik olup iyice ıslanıp hazır duruma gelecegini yatakta konusabilirsiniz. Ön sevişme olayı zaten bunun için.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica sonradan fark ettim ilk cinsel deneyiminmiş ki bu durumda erkeğin omzunda daha büyük sorumluluk var. Ilk cinsel deneyimin icin bu kisiyi secen sendin mutlaka kendisinde bir ışık gormüşsündur. Simdi o ışığa dogru yürü
Soran+1 yılBen suclu dehilim ama suclu hissettirdi uzun turmadi on sevismeyi hemen oraya getirdi beş dakika da yani
Soran+1 yılEvet onu sectim ki sehvetliydik yani 2 kez olmadı üçüncü de oldu zor kan geldi
Cevap sahibi+1 yılYok suçlu aramak amacım degil ablacım. Keşke işte bu konuları once konussaydın bana anlayışlı davranıp bu konuda yardımcı olacak mısın diye. Umarim hep bu anıyla yaşamazsın kadınların hayatlarinda bazı özel günler vardır bu da onlardan biri muhtemelen
Soran+1 yılCoook haklısın ama beni sucladi
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. tam bir hanzo sevgilin... normaldir ilk seksi kadınların sıkıntılıdır... ne kadar istekli olursan ol ne kadar ıslanırsan ıslan ama o gun olmayadabilir... seni okşayıp yalayıp rahatlatması gerek sonra kendini düşünecek
018 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki asla anlamadı evet onları da yaptı diyorum ya sadece giremedigi için bana kizdi ve ben kötü hissettim
- +1 yıl
şöyle bir şey var cidden seni tamamen rahatlatırsa sen zaten soksun istersin o an dayanamzsın demekki seni o kıvama getirememiş
Soran+1 yılAma ben suçluyum gözünde
- +1 yıl
tahmin ediyorum onuda rahatlatmadıgın hatta içine girmesine izin vermedigin için tek suclu sensin Şu an ben senin yerinde olsam sevişmem bile bi daha hak etmiyor belliki
Soran+1 yılBunu anlar mi bigun
- +1 yıl
Yok sanmıyorum özel birsey bu ve buna bile saygısı yok
Soran+1 yılCoook haklısın hep kendimi suçladım fizigimi vücudumu ama tenin çok güzel dedi çok yükseldi bayağı da istekliydi anlamıyorum
- +1 yıl
acaba seni gaza getirmek için mi dedi tenin güzel felan diye cunku o kadar yükselip seni arzulayınca bunları deme davranması tam bir mallık sen soguyabilirsin her an yani
Soran+1 yılYani üçüncü istediği gibi oldu ama şu an nerde o zaman dimi sorun bu
- +1 yıl
3. derken yaptınızmı yapmadınız mı?
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
peki olduktan sonra sana tavrı nasıldı hala aynıysa gecmiş olsun
Soran+1 yılOlduktan sonra yataktayken askim hayatım diyordu sabah kizginligim gevti dedi optu sarıldık sonra gitti işte konuşmuyoruz yani bu şu anlamama gekiyoe isyeidg gibi olmamış mj
- +1 yıl
yok bu şu demek yaptı rahatladı bitti
Soran+1 yılKesinlikle ikisinde olmadi tamamlamak için kavga çıkardı dimi
- +1 yıl
Aynen öyle olmuş amacı sadece yapmakmis sen neden yaptın ki öyle kavga çıkarınca
Soran+1 yılAptalligim işte sonra barıştık ben bide yanına gittim yatağa gelmicem vs dedi
- +1 yıl
Evet cidden aptallık etmişsin bu konuda ne zamandır konusmuyorsun bunu anladım da şu an
Kadından tiksinir gibi olmuştum. Hatta bir daha görmek istememiştim. İşte cahillik.
Şimdi ise bağlılık oluşuyor ve daha çok istekli oluyorum o kişiye.07 Yorumla
Soran+1 yılO benden tiksinmedi çünkü ben tertemizdim banyo vs yapmıştım yani
Soran+1 yılAnladım bende öyle olmadi ya sanmıyorum
Soran+1 yılSonradan oldu
Soran+1 yılYaptı onu sıkıntı o degil ilk ikisinde giremedi ucun cü de oldu kanadı hatta
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılİlk iliskimde her şey tabiki mükemmel değildi. İlkinde daha vajinaya temas ederken boşalmıştım. Ama sonraki denemelerde gayet güzeldi her şey.
011 Yorumla
Soran+1 yılKızı sucladinmi
- +1 yıl
Kızın ne suçu vardı ki suclayayim, ben erken boşaldım, onun beni suçlaması gerekirdi, ama motive etti, hatta kendisi devam ettirdi
Soran+1 yılBak oda eliyle boşalttı üstüme saçıma geldi ikincide yatağa boşaldı ucuncude oldu ama kendisi hemn boşaldı beni suçluyor odun gibi duruyorsun yalasana vs dedi ki ölmesine dokunmasına karşılık verdim yani
- +1 yıl
Ya suçlamak olur mu ilk sekste hemde, birlikte öğrenmenin keyfi varken, kızmak gayet saçma olmuş,, bide üç defa boşalmış,, sen hiç boşaldın mi?
Soran+1 yılEvet bi kez
Soran+1 yılBu onun ayıbı dimi
- +1 yıl
Seni tatmin edememesi tabiki onun ayıbı, normalde seni peşpeşe orgazm yaşatarak daha da isteklendirmesi gerekir
Soran+1 yılYani bende istekliydim ama öyle sesler çıkarıp garip garip hareketler yapamadım
- +1 yıl
İlk deneyimin senin, çekinmen, rahat olamaman çok doğal, takip et istersen
Soran+1 yılIcimi rahatlattin cok sagol
- +1 yıl
Rica ederim, dediğim gibi takip edebilirsjn, daha rahat yazabilmek için
+1 yılOdunsu ergenus a denk gelirsen her seferinde olacağı burdur. Erkek kadınını hazırlamalı mental ve fiziksel
014 Yorumla
Soran+1 yılErgendi
- +1 yıl
Senin adına üzüldüm
Soran+1 yılBende çok üzüldüm
- +1 yıl
O odunsu ergenus adam hatta insan olsaydı seni hazırlar pamuk gibi yapar vücudunu hamur gibi yoğurur kıvama getirir sen bile arzular olurdun onu. Ama insan değilmiş. Ben senin yerinde olsam kalkar giderdim oradan. O hayvansın yaratığın da suratına bakmazdım.
Soran+1 yılYaptı aslında bende istedim ama giremedi işte ona sinirlendi
- +1 yıl
Kadının psikolojisini bilmeyen kadın vücudunu tanımayanlar yüzünden bşr çok kadının vücudu yarım kalıyor. Bilmeyen yapamaz
Soran+1 yılKendisi harika tecrübeli sorsan
- +1 yıl
Çoğuna sorsan uçanı kaçanı hallediyordur bunlar. 3 ila 5 dk arasında erken boşalırlar 😂🙈
Soran+1 yılEvet ben bilmediğim icin işte
- +1 yıl
Sen bilmeyebilirsin. Bir kadınla yola çıkan erkek bilmeli ama
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Benim haklılığım senin vücudunun yarım bırakılmasını engellemiyor ama
Soran+1 yılNe yapabilirim
- +1 yıl
Böylesi bir oduna, değil zümrüt adasını vermek, tırnağımı bile koklatmam,
+1 yılİlk olduğu için az bilgi mükemmel olduğuna inandırdı
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim bebeğim
- +1 yıl
Mükemmel seksin ne olduğunu bilmediğim için o zaman mükemmel olduğuna inandım
Soran+1 yılHmm ya benim ilk olduğu için bide suçlandım yapamadım gibi eksik gibi geldi
- +1 yıl
İlkin günahı yok tecrübe kazanmak önemli
Onun için bakir ile bakire cinselliği yaşamalı. O duygu ilklerle olmalı bana göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılKimsenin ilki mükemmel olamaz bu ilk dreksiyona oturmak gibi tecrube bilgi yasanarak tadarak bilinir
042 Yorumla
Soran+1 yılErkek tecrübeli kızın ilkse
- +1 yıl
Kadınlar ilk ilişkide tam birleşme yaşayamayabilir ysansabile kadın 4 5 ilişkide acı ceker ilk ilişkide azalarak devam eder tabikide bu tamemen erkegin te rubesi bilgisi işi bilmesine baglı aceleci olmuycak sevişip parnerinin istekli ve arzulu hale getirip iyislanmasını saglıycak oral yapıp heycanını guvenini kazanıp kollarında rahat bırakıp gevswmesini sağlıycak birde abanıp ellerini kollarımı kitleyip zor kullanmıycak çokyavaş güvemilir sakin yaklaşıcak nütün iş erkekte dogruyapılan ilk ilişkide erkegin işi bilmesine göreacıdüşer azalır hatta kadın acı duymayıp zevk bile alınabilir
Soran+1 yılYaaa cidden içimi rahatlattin biliyor musun kendimi sucluyordum hep
- +1 yıl
Niye kendini sucluyorsun
- +1 yıl
Bak her kadında vajınusmus vardır bu ilk gece korkusu dogru kişiyle aşılır bu 1 günde olabilir 1ayda olabilir 3 4 aydaolabilir 2sene ilişkiye giremeyen cift vatr ama tamamen erkegin tecrubesiz isi bilmeyisinden kadını daha ilkgece korkutup korkuyu korukluyolar sonra zoraki tecavüzedönüyor yanlışş
- +1 yıl
İlk gece olcakdiye bir şey yok kadın kendini nezaman rahat hazırhissedersedemeyedeneyeyavaş yavaş elerlenebilir
- +1 yıl
3ay ilişkiye giremeyen sonrasında giren ciftler var hepsi gözümüzdecok büyütmüsiz der somrası
Soran+1 yılIsteeee bak evlenen hiç bir arkadaşımın ilk olmadi çok var çevrem de ama benim kocam olmadığı halde sana izin vermişim ilkimsin dimi öpüşme sevişme yeterliydi ama daha fazlasını istedi ve sinirlendi
- +1 yıl
Sevgilinöiydi
Soran+1 yılFlortum
- +1 yıl
Hımm baksem senden daha fazlasını istemeye hakkı yok
- +1 yıl
Okadarcık sevişmeye sükretsimki bide daha ilerisini isteyip kızıcak serefsize bak
- +1 yıl
Ne hakkı var cok yüz vermişsin seni bozunca 3 5defa kullanır bırakır kız saçmalama garantisimi var seni alıcak diye inanma
- +1 yıl
Bırak o cıkarcı şerefsizi
Soran+1 yılCook şerefsiz ya ben güzel bi kızımdır beni sorgulatti kendimle çok ozguvenimi zedeledi
- +1 yıl
İyikide başaramamış bak senin için iyi olmuş
- +1 yıl
Böyle kişilere inanma yazık edersin kendine seviş oral yap yaptır kendine ilerisine gitme gitmek isteyenede yol ver kendini düşünmek sadece
- +1 yıl
Beni ekle takip atsana
- +1 yıl
burada herkezokuyor
- +1 yıl
Bakireligine dokanöadı dimi
Soran+1 yılOldu işte bozdu kan geldi
- +1 yıl
Bana takip atıp ekleseene
- +1 yıl
Şimdi nolcak peki
- +1 yıl
Ne düşümüyor sen okadar musade ettiyen ciddi düşünüyormuki
- +1 yıl
Böyle şerefsizin lafınada güven olmaz ya kullandıgı sürece yalan söyleyip vaat verir birazmesafe yoydunmuda bırakır
Soran+1 yılNe yapacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Konuşuyonuzmu ilişkiniz devam ediyormu
Soran+1 yılHayır ben test bile yaptırdım ona özel bir şey sormam lazım dedim dönmedi
- +1 yıl
İlişki ciddi degil ozaman
Soran+1 yılOnunla konusmam lazim
- +1 yıl
Komuşmaya calışman yatakta bitereminim yarım bıraktıgı işi tamamlamak ister
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Seninle tekrar yatıp tam ilişkiyrmek ister yarım kaldıya
- +1 yıl
Okuyormusun yaşın kaç
- +1 yıl
Muhafazakar bir ailedenmisin
Soran+1 yılIste ucuncude oldu kan geldi ama
- +1 yıl
Ama o tam ilişki yaşayamamış bunu tekrarlayıp seni ikna etmeye calışcaktır
Soran+1 yılAnladım yazar diyorsun yani
- +1 yıl
Evet kesinlikle ama bunu sana deger verdigi için sevdigi için degil yarım bırakmış kendini tam yaşayamamış sanırım 3 4 defa ilişki yaşayıp terkeder basına bela olursundiye bu tiplwrin hepsi böyleee
- +1 yıl
Kadına yaklaşmasını bilmiyor serefsiz ruhunu okşayıp guven vermeliydi
- +1 yıl
Sakince yaklaşmalı sevişmeli seni arzuya heycana bogmalıydı ıslatıp kıvama getirip oral olarak emip yalayıp oynamalıydı
- +1 yıl
İlla o an olacak diye bi kailde yok yavaş olmalı sık sık girerken durmalı alıştırarak yavaş ve sakin hareket etmeliydi
Suçlaması saçmalık. Her şeyin mükemmel olması kişilere bağlı. Yanlış kişiyle olmadım hiç.
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bende yanlış kişi değildim ki ilk iliskimdi sadece
+1 yılkız felç olmuş gibiydi
kıpırdayamıyordu
skkıntı01 Yorumla
Soran+1 yılBak ben öyle değildim sadece ilişkiye girerken zorlandim
değildi. ilk defa kondom kullanmıştım, boşalamadım :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılPek alakası yok onun beceriksizliği analdan bile cok ilkini yaptım yumuşak ve kayganlastirdimi rahat girer
09 Yorumla
Soran+1 yılAy sonunda beni anlayan erkek
- +1 yıl
Aslında senin ona kızmam lazım yani seni o duruma getirip girememisi
- +1 yıl
Başka erkek olsa ne kadar büyük kalında olsa oranı zevkten sulandirip icinden saatlerce cikmazdi hem ilk sertliğinde sokamasada sevisken tekrar serteldiginde rahat girerdi
Soran+1 yılBen ona kızıyorum ama bunu konuşmadık bile öyle gaddar ki eminim beni suçluyor
- +1 yıl
Bidaha sana sokulmak istediğinde yüz verme dersini alsin
Soran+1 yılÖyle yapacagim
- +1 yıl
Eniyisi eini becerdin o
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Valla ona değilde seni hakeden erkekle olsan daha iyi değmez düşündüğüne bile o
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni suçlamaması lazım, ben olsam öpe öpe yavaşça ilişki yaşardım, ilkte korku, heyecan tabi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılVe 3 haftadır ortada yok
Cevap sahibi+1 yılSeks icin seninle konuşuyormuş işte, böyle biriyle konusma bile
Soran+1 yılOnun belasını şey yapasım var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYani sevişmedim sanirim. sabahtqn aksama kadar ana. l
00 YorumlaBakire kiz bulmuş birde suçluyor mu. Ben bakure jiz bulsam 10. k verecm
01 Yorumla
Soran+1 yılIste korktu kacti
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani ilkinde hazza ulasmistim
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
+1 yılİlk ilişkide normal tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki erkeğin buna kızması kendini kastin diye
- +1 yıl
Zevk anında normal bence
Soran+1 yılYani o özel şeyler istedi yalama elleme vs bende yapmadım diye kizdi ama ilk te bunları co gu kişi yapamaz
- +1 yıl
Evet öyle ilk olduğu için mutlu olması lazım
Soran+1 yılMal oğlu mal
- +1 yıl
Aynen
+1 yılHayır tabiki
01 Yorumla
Soran+1 yılNey hayır
+1 yılgayret önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılGönlünü aldim ucuncude oldu eee yine ortada yok
+1 yılçok kötüydü be