Bu neden oluyor çıldırmak üzereyim?

Merhabalar arkadaşlar geçen gün bir rüya gördüm ve bu beni çok kafamı karıştırdı
ben hetereseksüel 20yaşında bir kadınım
Arkadaş grubu konuşmasından cnsel takıntı oluştu lgbt eşcinsel asla öyle bir eğilimim olmadı cinsel ve duygusal olarak erkeklere ilgi duyuyroum ama cinsellik benim hassas noktam dediğim gibi
Ya öyle olursam ya öyle istersem vs vs sürekli düşünceler geliyor bu sıralar çok kafaya taktığımdanmıdır nedir ikidir rüyalarıma giriyor bir kadın oluyor ama ben asla yanaşmıyorum ama gün içerisinde sürekli aklıma o geliyor çıldırmak üzereyim ben gerçekten cinsellikte istekli biriyim karşı cins için diyorum bir hata payı bile beni bunkadar sıkıntıya sokuyor ki ne yapmam gerekiyor kendimi kaybetmiş gibi hissediyorum kendimden tiksiniyorum ne yapmam lazım Mesela mst sırasında odaklanmışım yapıcam birden o rüya geliyor orada ağlıyasım geliyor sürekli o şey aklıma geliyor erkek arkadaşımla zevk de alıyorum ama o canım saçma bie rüya hayatıma ilişmesini istemiyorum ben birazda koafama takan insanım o aklıma geliyor sürekli gerçek olmuş gibi algıladım sanırsam kendim öyle olmadığıma kabbullendirmeye çalışıyorum yani cinsel yönelim tercih meselesi ama ben erkeklerden hoşlanıyorum bunu biliyorım ama bir şey sürekli bunu beynime düşündürtüyormuş gibi gerçekler algımla o algımı nasıl değiştirebilirim o rüya beni çok aşırı sıktı kafama çok taktığım dönemlerde kendimin öyle olmadığını bilsem bile düşğncesi beni rahatsız ediyor bugün tekrar gördüm öyle bir rüya ben öyle miyim değil miyim ne yapıcam
Bu neden oluyor çıldırmak üzereyim?