Cinsellik Sizce bu yalana inanmişmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Okul mudurumle ilişkiye girdim peş peşe hamileyim şakası yaptim ne diycegi tepkisini merak ettim 😅😅😅Sizce inanmismi yazdiklarina gore Sizce bu yalana inanmişmi? Cevapla Hamilelik Soruları İlişki Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ersinlivaneli Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 71% +1 yıl Senin kurgunun bu... bi arkadaşınla güzel kurgu yapıp müdürle yapmış gibi paylaşmıştım millet canım mi ya buna inansın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi gercekk Yorumla Soran +1 yıl Vallahi billahi okul mudurum Yorumla Ersinlivaneli +1 yıl Nerden bilicez Yorumla
esmerkızz89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl Müdürünle nasıl yatabildin yani o aşamaya nasıl geldiniz merak ettim:))Ayrıca madem iliski girecek kadar boyuta geldin neden siz ve hocam diye hitap ediyorsun ahahha çok komik 0 0 Yorumla
Live10ur Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Adamın aklını almışsın sizden korkulur 🤷🏻♂️🥶 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Daha dur 😂😂😂 ben sesiz kaldıkça oo hep kendi kendini yiyecek Yorumla Live10ur +1 yıl O kadar sağlam mı ilişkiye girdiniz yani içine boşalmalı flnn Yorumla Soran +1 yıl Evet 3 kez bosaldi Yorumla Soran +1 yıl Ondan Bi hafta öncede bosaldi Yorumla Live10ur +1 yıl Çok iyiii 🔥🔥🔥 Yorumla Soran +1 yıl Bende böyle Bi şaka yapmak istedim Yorumla Live10ur +1 yıl Bu eşşek şakası 🥶🥶 Yorumla Soran +1 yıl Olsunnn 😂😂 Yorumla
Kapatmış Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Allah uzun ömür versin senin yok ol o**** 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasi yani 😂😂😂😂 Yorumla Kapatmış +1 yıl Belanı görmeden uzun yaşa sonra yok ol a**** Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani demek istedigini açık soylermisin 😂😂 Yorumla Kapatmış +1 yıl Yani Allah uzun ömür versin belanı görmeden o belayı gördükten sonra Yok olursun Daha Kabaca söyleyeyim Senin Gibi o***ların Belasını versin.Dahada kabaca söyleyeyim Senin kadınlığını s****** Yorumla Kapatmış +1 yıl Yeterli olmadı ise dahada söyleyeyim. Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Inanmis gibi ama saskin 😊 0 7 Yorumla lovbdy +1 yıl Icine bosalip bosalmadigini hatrlamio mu Yorumla lovbdy +1 yıl Bnce yarin itraf et daha fzla gerginlik yaratma Yorumla Soran +1 yıl Yooo itiraf etmicem Bi hafta surdurcem Yorumla lovbdy +1 yıl Zalimm kizz 🙄😃 Yorumla Soran +1 yıl Daha fazla nasıl korkyturum diye ne söylesem diye düşünüyorum 😂😂 Yorumla lovbdy +1 yıl Abrztma derim sen bilin gine de Yorumla lovbdy +1 yıl Bi bna yzsana sen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boyle bi troll gorulmemis dünyaadaaaaaa😂😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Trol dediğin benim hayatım tatlim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Vallahi gerçek Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Midem bulandı 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ayakların ojeli mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo Yorumla cnozzgll +1 yıl Tuh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Senin kurgunun bu... bi arkadaşınla güzel kurgu yapıp müdürle yapmış gibi paylaşmıştım millet canım mi ya buna inansın
Vallahi gercekk
Vallahi billahi okul mudurum
Nerden bilicez
Müdürünle nasıl yatabildin yani o aşamaya nasıl geldiniz merak ettim:))
Ayrıca madem iliski girecek kadar boyuta geldin neden siz ve hocam diye hitap ediyorsun ahahha çok komik
Adamın aklını almışsın sizden korkulur 🤷🏻♂️🥶
Daha dur 😂😂😂 ben sesiz kaldıkça oo hep kendi kendini yiyecek
O kadar sağlam mı ilişkiye girdiniz yani içine boşalmalı flnn
Evet 3 kez bosaldi
Ondan Bi hafta öncede bosaldi
Çok iyiii 🔥🔥🔥
Bende böyle Bi şaka yapmak istedim
Bu eşşek şakası 🥶🥶
Olsunnn 😂😂
Allah uzun ömür versin senin yok ol o****
Nasi yani 😂😂😂😂
Belanı görmeden uzun yaşa sonra yok ol a****
Nasıl yani demek istedigini açık soylermisin 😂😂
Yani Allah uzun ömür versin belanı görmeden o belayı gördükten sonra Yok olursun
Daha Kabaca söyleyeyim Senin Gibi o***ların Belasını versin.
Dahada kabaca söyleyeyim Senin kadınlığını s******
Yeterli olmadı ise dahada söyleyeyim.
Inanmis gibi ama saskin 😊
Icine bosalip bosalmadigini hatrlamio mu
Bnce yarin itraf et daha fzla gerginlik yaratma
Yooo itiraf etmicem Bi hafta surdurcem
Zalimm kizz 🙄😃
Daha fazla nasıl korkyturum diye ne söylesem diye düşünüyorum 😂😂
Abrztma derim sen bilin gine de
Bi bna yzsana sen
Boyle bi troll gorulmemis dünyaadaaaaaa😂😂😂
Trol dediğin benim hayatım tatlim