Yalvardım ama gücünü kullandı o an ölmek istedim napıcam çok kötüyüm?
Cevabın nedir?
Okuyorum da basina boyle bir olay gelmeyen herkea kafasina gore yazmış fake bilmem ne diyen diyene hic degilsenkiza saygisniz olsun gelmis derdini yazmis siz mi ahlak bekcilerisniz siz m iherkesgen cok iyisiniz? Soruna gelince sen o cocukla o kadar yakinlastiysan hormonlar tavabdadir ve cocuk kendini tutamayip hormonlarin gücüyle buna basvurmus olabilir senin b udurumdan pisman olman sinirli olman ona karşı normal belki oda şu an pismandir ama oyle birnortamda onu dusunemeyebilir seviyorsaniz emekte verdiyseniz iliskiye kolayca kesip atmayin her insanla iliski yasayip sonra soguyup ayrilmakta olmaz birseyler yasamizzsinz gercekten anlasamiyorsan harekete gec siger türlü konusun bi.
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum özür diledi ama bn kabullenmiyorm
Soran+1 yılOlmaz yapamam ayrıldm
En İyi Cevaplar
Bu tecavüze girer. Polise başvur. Senin doğruyu söylediğin psikolojik analizler sonucunda bile olsa ortaya çıkacaktır. Ayrıca sevgilim deme şu şerefsize. Önce annene anlat, sonra polise git.
187 Yorumla
Soran+1 yılAnlatamam bana kızar nasıl bir insanla sevgili oldun diye
- +1 yıl
Kızım oldun bir kere artık yapacak bir şey yok. Bundan rahatsız oluyorsan, polise gidebilirsin çünkü tecavüzdür. Zorla cinsel ilişkinin başka bir tanımı var mıdır? O şerefsiz ile tüm bağlantılarını kes. Bir daha görüşme. Yine zorla ilişkiye girmeye çalışacaktır muhtemelen. Ayrıca eksi puan veren 2 erkeğin amacını da anlamadım!!!
Soran+1 yılEvet öyle şetefsiz erkekler eksi vermiş ayrıldım şikayet etmem de benim tanıdık biri ona dövdürtcem
Soran+1 yılAşk kör ediyo şikayet edersem babam öldürür onu bn babama acıyorum
Soran+1 yılEvet mantıklısı bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni en iyi ben anlarım. Zorla dediğin şöyle yani sevişirken istemedin ama o kendini tutamadı o an
Yani ben burada onuda suçlayamam
. O durumda ne yapsın. Ama kendini tutması lazımdı. Seni üzen nokta. Seni önemsemeden sadece zevkini düşünmesi olmuş. Sıkma canını. Görüşmezsin bidaha canım.10 Yorumla
Nasıl insanlarla çıkıyorsunuz cidden nasıl bu kadar kör oluyorsunuz anlamıyorum! Git şikayet et senin rızan olmadan sana dokunması bildiğin tecavüz
264 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
44Cevap
Eğer bir hukuk devletinde yaşasaydık savcılığa başvur ve dava aç derdim. Ama kadına zırnık kadar değer verilmeyen bir ülkede yaşadığımız için bu süreçler ancak senin psikolojini bozar. O yüzden çevrende güvendiğin bir kaç güçlü kuvvetli arkadaşını ayarla, onun seni dövdüğünü ve tehdit ettiğini söyle, ağzını burnunu kırsınlar.
60 Yorumla
+1 yıl18 yaşını geçmişsin polis ailene durumu aksettirmez ki. git polise şikayet et. aşağılık herif
110 Yorumlasiz nasıl insansınız ya? yorum yapanlara diyorum çoğusu inanmamış. hayret bişey.. ayrıl gitsin unutmaya bak maalesef şe. refsizmiş resmen erkek arkadaşın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu bna o* muamelesi yaptı bu tarz insanların inş başına gelir
+1 yılGetir bana onu sen aynısı ben yaparım ona banada güç kullansın erkek göriyim
92 Yorumla- +1 yıl
Seni de... napcez?
- +1 yıl
ona götü yemez anca karıya kıza gücü yeter öyle yvşklrın
- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılTekmeyi vur gitsin yoluna bak bundan sonra akıllıca seçimlerde bulunursun ;)
60 Yorumla
+1 yılpolise sikayet et
tecavüz etmiş resmen91 Yorumla
Soran+1 yılEdersem ailem bu tarz bir insanla sevgili olduğum için bana cephe alır bn nasıl sevmiştim ya
+1 yılgidersin polise tecavüze uğradığını söylersin.. ama o eve niye girdin? evde ne yapıyordun? gibi bir sürü soru da soracaklar.. hem ona fırsat veriyon hemde dırdır ediyon.. gitme kardeşim gitme !
git polise şikayet et o zaman..12 Yorumla
Soran+1 yılEvde olduğunu kim söyledi
- +1 yıl
vay anasını ! dışarda mı yapdı bide :S
Boyle p! cleri nerden bulursunz bea..
134 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum anlayamıyorsun ki
Soran+1 yılEvet Allah onları kahretsin
+1 yılİstemesen ne yapar eder engellerdin. ulu orta sokakta yapmadı ya. Sen o zemini hazırlamışsın onunla yanlız kalmışsın sonuçta. niye sesini çıkaramadın. Zorla diye bişey yok teslim olmak razı gelmek var.. sakın bidaha görüşme. seni hiç sevmemiş demekki.. neyse olan olmuş üzülme artık..
11 Yorumla
Soran+1 yılIstemseydim yspmaz mıydı başına gelmediği için rahat konuşuyorsun umarım gelmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay şerefsiz ulan bu tiplere tav oluyorum resmen tecavüz etmiş *
55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılşikayet edersen hapis yatar dövdürmek çare değil içeride tecavüzden geldiğini anladıkları vakit zaten onu haşemat ederler mıhlarlar yanına kar koyma şu haysiyetsizin
Soran+1 yılBabam öldürür onu babamın hapse girmesini istemem
Cevap sahibi+1 yılbabanın haberi olana dek alır polis onu diyelim ki dövdürdün dayağı yedi ee sonra bu mudur sence cezası?
Soran+1 yılDeğil ama başka çaresi yok
Cevap sahibi+1 yılkarar senin elbet
+1 yılpolise şikayet et aileni falan boşver daha da ileri gitmeden polisi ara
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Hic kimse zorla yapamaz. sen nazlanarak vermişsin.. hala ssevgilim deyisindende belli zten
217 Yorumla
Soran+1 yılYürü git
Soran+1 yılSen benim ne yaşadığımı neden bileceksin inş başına gelir
- +1 yıl
Tecrubeli kadin baska oluo. Biolojik ve anatomik olarak anal tecavuz mumkun degilgir
Soran+1 yılSaçmaladınız iyicr
Cinsel Yaşam konusunda 962 cevap paylaştı. Bence once ondan ayril sana saygi duymaliydi ileride daha kotusu olur anal yapilmaz demiyorum ama karsilikli olur tek tarafli zevk için değil
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldm
İlk açılışını yapmış Haydar Dümen görse ayakta alkışlar.. :D faks...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz etti yani
geçmiş olsun ne diyeyim
nasil buluyorsunuz boyle gereksiz kararkter yoksunu insanlari anlamiyorum?40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam mahvederdim onu nasıl izin verdin böyle birşeye ben kendimi onun yerine koyuyorum sevdiğim kıza dokunamam ben ve şunun yaptığına bak gerçekten yanlış yaptın şikayet et onu desem ailene kadar gider bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl hemen !
204 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde eksi veriyorlar utanmazlar ya, kıza tecavüz etmiş resmen ne yapsın ayrılmasın mı? alla alla ya
Cevap sahibi+1 yıl5 eksi oldu umarım eşiniz kızınız yaşar böyle bir şey, başka da kelimem yok sizlere yazık
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin hepsi potansiyel birer ' tecavüzcü ' adayı bunu görmüş olduk böylece güvenmeyin kızlar asla
Soran+1 yılEvet haklısın Allah bizi korusun
Zorla anal nasıl olucak. vajina degilki hemen girsin. sen cırpınsan kendini tutsaydın giremezdi arkana
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa kızım git işine Allah aşkına! Hem sevgilim diyorsun hem zorladı beni, ölmek istiyorum diyorsun. Nasil bir sevgi bu bana söyler misin? İlerde evleneceğin adamın yüzüne nasil bakacaksın? Annene, babana en cok da evleneceğin adama acıdım. Git şimdi!
00 Yorumla
+1 yılhocaya görün bayan seni bir üflesin kendnien gelirsn cidden.)
41 Yorumla- +1 yıl
ilk defa bu kadar eksiyi bir arada gördüm teşekkürlr sitenin entel insanları.) rekora koşuyorm helal.))
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl zorla yaptı ki ve nerde yaptı bağırsaydın yardım isteseydin bir insan evladı yok uydu şikyetçi oldun mu
00 YorumlaArka kapiyi kirmislar ahbap gecmis olsun. peki ön kapida hasar var mı yoksa hala orjinal mi?
00 YorumlaOlmuşla ölmüşe çare yok pampa zevk almaya baksaydın keşke.. Otur birkaç gün ağrısını çek düzelir.
10 Yorumla
+1 yılnası zorla yapabılıyo yaa çok çelişkide kaldım ama ayrıl yanı gercekse bu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk akıllısınız işte böyle analdan verirsiniz duramassınız bir sevgilim olsun diye alın size sevgili sonrada namuslu evlenecek erkek ararsınız sende analdan yemiş bir erkekle evlen..
33 Yorumla
Soran+1 yılBe saçma yorum ya bn çok kötüyüm dşyorum sen sanaldan etmiş erkekle evln diyorsun
Cevap sahibi+1 yılAkıllı olsaydın şu an kötü olmazdın onun niyeti zaten belliymiş...
Cevap sahibi+1 yılKaybolya akıllı olsaydın sende.
+1 yılben olsam öldürürdüm ciddiyim.
73 Yorumla- +1 yıl
@NejatCan kız olsam da öldürürdüm knk
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Hala sevgilim mi diyorsun ona?
60 Yorumla
+1 yılBir tur binmiş ne var bunda avrupa birliğine giricez rahat olun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdi herif! Ayrıl
100 Yorumla
+1 yılHala da ayrılmamışsın. Ne denir ki...
30 Yorumlahala sevgilim mi diyorsun
50 YorumlaPolise git şikayet et Başlarım öyle sevgiline!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu zorla işini anlamış değilim zaten
00 Yorumla
+1 yılAnaldan zorla olur mu yav :D beynim yandı !!
30 Yorumlaresmen tecavüz etmiş :((
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleeeee suç sende bacı, o raddeye gelmek senin suçun.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen sen sorunca o çocuğu olmuyorda ben deyincemi oluyor. senin suçun tabiki,,,, o raddeye gelmesine izin vermeyecektin.
Soran+1 yılNe izninden bahsediyorsun ya insan sevgilisiyle sevişemez mi zorla yapmadı mı gerekiyordu böyle şerefsizlerin suçu yok bn mi suçlu oldum inş kardeşim filan varsa başına gelir de görürsün
Soran+1 yılKardeşin
Cevap sahibi+1 yılizin vermeden olmaz bu işler, allahtan senin gibi kardeşim falan yok... bu arada burada sorup duracağına git şikayet et yiyorsa,
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl pislikten
90 YorumlaBüyük kakanı yap geçer.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOfffff hem anal hem tecavuz gibi nebicim fantazi lann iyiymis hayal dünyan :)
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuş
Cevap sahibi+1 yılSenin kullandigin kelimelerin aynisi ne oldu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim diyorsun bide hala. ss
91 Yorumla
Soran+1 yılLafın gelişi o
bacım gote giren şemsiye açılmaz evlen bari
00 Yorumladaha sevgilim deme şuna ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorla derken nasıl oldu olay ve girdimi arkadan sana?
05 Yorumla
Soran+1 yılYa biz sevişiyotduk nana hep sana dayanamıyorum der anal yapalım dedi olmaz dedim o da elimi kolumu bağladı anlattırma işte
Cevap sahibi+1 yılKomple cıplak mı sevişiyordunuz ve k4l4dunu indirip arkadan y4rl4ştirdimi sana?
Soran+1 yılYok çıplak değildik
Cevap sahibi+1 yılYapabildimi peki gir4b4ldimi içine?
Cevap sahibi+1 yılArkadan yaptı mı :@ ve Uzun sürdümü yapması 5-10 dakka felan?
+1 yılYine isteyecek. Emin ol.
00 Yorumlapişmanlık fayda etmiyor
20 Yorumlaayrılmadınmı hala
512 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum
Soran+1 yılBn 20 o 23
Soran+1 yılBn masum değilmiydşn doğru konuş zorla yaptı diyorum hiç mi Allah korkunuz yok
Soran+1 yıl3 yaş da ne var ayrıldım
- +1 yıl
ayrıl bir zahmet ama o çocukla seviştiğin için sende baya yolunu yapmışsın öyle herkese güvenilmezmiş dmekki neyse bir müsibet bin nasihatten iyiymiş bir dahaki sefere akıllı ol üzme kendini olan olmuş unutmaya çalış üzülme o şerefsizliğine doymasın allah büyüktür üzme kendini kurtulduysan sorun yok akıllı ol bundan sonra sevişme milletle anana babana acı biraz
Soran+1 yılÖyle yaparım
Soran+1 yılYoo kimseye güvenmem artık diyorum
sıradan bir gay arkadaş...
00 Yorumlaayrılmalısın
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yıl:)) sanırım fake bir soru :))
26 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
sevgilim diyorsun ya sevgilin degil tecavüzcüm yazacaksın :)
kızım aklını başına topla ve kendinin cinsel obje olmadan o çocuktan ayrıl ve herkezede güvenme anal ilişkiyi kopekler bile yapmıyorda sevgilin nasıl yapıyorsa dinen çok büyük günah bişey bu seven insan bunu yaparmı..
Soran+1 yılDine mi bakıyorsun benim ne hissettiğin önmli sonuçta istemediğin bişeyi yaşadım
- +1 yıl
Kızım senin hissetiklerin ne olacak anal bu ya acı çekeceksin isteklide olsan acı çekeceksin azsanda acı çekeceksin.. iyi birdahaki buluşmanızda onden zorla sıksin sonra buraya yaz sana ne diyoz sen ne diyon :))
Soran+1 yılBen sevşyordum onun B'ni sevmediğini anladım zorla yaptı diyorum ismim yoktu
- +1 yıl
Seviyordun evet fazla güven sonucu böyle oldu geçmiş olsun ayrıl sadece diyecegim bu sana
+1 yılDua et hâlâ kizsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. olan olmuss
00 Yorumlagirdimi bari
10 Yorumla
+1 yılhala mı agrıo
10 Yorumla
+1 yılNe oldu ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGirdi mi içine?
10 Yorumla
+1 yılOlmek icin gec değil
02 Yorumla