Cinsel olarak fazla iyiyim cuckold çiftlere takılıyorum. Eskiden beri takılıyorum şimdi sevgilim var çok seviyorum ailemle tanıştırdım İçten içe kötü olduğunu biliyorum ama bırakamıyorum başka kadınlarla yapmak ayriyeten cuckold un verdiği haz çok yüksek Nasıl yapicam bilmiyorum vicdan azabı çekiyorum Kötü olanda sevgilim şehir dışında aynı yerde olsaydık her şey çok daha güzel olabilirdi
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar kolay olsa zaten sormazdım
Güncellemeler
+1 yıl
İçim b*k gibi üzülüyorum Ama bırakamıyorum biri çağırdığı da hemen gidesim geliyor Herhangi bir kız yazdığında konuşuyorum
Toplumun etik degerleri dışında bir kavram farklı bir eylem Üstüne üstlük yeni insanlarla tanışmak bunlar akıllı mi sıkıntılı mi belli değil heyecanı çok yüksek
İnsanlarla tanışmak için başka şeyler yapabilirsin kafeye gitmek gibi biriyle muhabbete girmek gibi. Sen özellikle bunu seçiyorsun insanlarla tanışmak gibi bir amacın yok burada.
Burada en önemli zevk veren şey başkasının eşini onun namusunu yapmak. Adamın eliyle sana vermesi ve senin bu işi çok güzel yapıp ona üstünlük taslaman
Genel itibariyle mevzu birazda etik olmayan bir şeyi gerçekleştirmek
Birde şu var kolay ekmek. Ben internette bazı yerlerden buluyorum cinsel gücümün çok yüksek olduğunu belirtiyorum Adamlar beni bir nevi ailesine dost olarak alıyor hiçbir karşılık beklenmiyor amaçta belli Bu sadece bir fantezi ne azı ne daha fazlası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fikir ve tavsiyeler verebilirim istersen
Buyrun buradan yazın
Onuda aranıza alırsınız
G*v*t değilim ağa basar geçerim
Hele vazgeç mk
Başkasının karısından ne zevk alıyorsun?
Kocası önünde ona sahip olmak çok hoş bir duygu
Üstüne üstlük başka bedenlerle yapmak ve bu işi çok iyi yapmak beni tatmin ediyor
Ne gibi bir zevki var?
Toplumun etik degerleri dışında bir kavram farklı bir eylem
Üstüne üstlük yeni insanlarla tanışmak bunlar akıllı mi sıkıntılı mi belli değil heyecanı çok yüksek
Tanisiyorsun biraz samimiyet sonra bunu yapmak gerçekten aşırı hoş
Tamam tanışmak için farklı yollarda var bunun farklı bir amacı olmalı bence
Nasıl farklı bir amaç anlayamadım sizi
İnsanlarla tanışmak için başka şeyler yapabilirsin kafeye gitmek gibi biriyle muhabbete girmek gibi. Sen özellikle bunu seçiyorsun insanlarla tanışmak gibi bir amacın yok burada.
Burada en önemli zevk veren şey başkasının eşini onun namusunu yapmak. Adamın eliyle sana vermesi ve senin bu işi çok güzel yapıp ona üstünlük taslaman
Genel itibariyle mevzu birazda etik olmayan bir şeyi gerçekleştirmek
Birde şu var kolay ekmek. Ben internette bazı yerlerden buluyorum cinsel gücümün çok yüksek olduğunu belirtiyorum
Adamlar beni bir nevi ailesine dost olarak alıyor hiçbir karşılık beklenmiyor amaçta belli
Bu sadece bir fantezi ne azı ne daha fazlası
Tamam işte farklı bir amaç varmış başkasının eşi olması yani
Bu bir fantezi dostum sebep sonuca gerek yok
O zaman kızdan ayrıl hayatına bak
Onu da çok seviyorum
karar ver öyle olmaz