On yargılı arkadaşlar baştan söyleyeyim ne dediğiniz umurumda değil soru şu;
Genelevinde çalışan bir kadına hediye götürmeyi düşünüyorum (kaliteli çikolata) bir problem olur mu acaba biz biz bize iken işimiz bitince vermek istiyorum bir beklentim olduğunu düşünsün istemem çünkü cidden içimden geldiği için bunu yapacağım sürekli ona giderim hep aynı kadın ve hediye vermek istiyorum bir problem olur mu, mesleği beni bağlamıyor sonuçta bir insan ve değer görmeyi hakediyor?
Genelevinde çalışan bir kadına hediye götürmeyi düşünüyorum (kaliteli çikolata) bir problem olur mu acaba biz biz bize iken işimiz bitince vermek istiyorum bir beklentim olduğunu düşünsün istemem çünkü cidden içimden geldiği için bunu yapacağım sürekli ona giderim hep aynı kadın ve hediye vermek istiyorum bir problem olur mu, mesleği beni bağlamıyor sonuçta bir insan ve değer görmeyi hakediyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün hediyeyi verdim 😁
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tamm ama seni kullanmasın yontmasın sonra sende bıraz ılgı gorursen belki gonul bagı kurarsın işini gor cık degr verdıgıne ver cıkoltayı duttugune degil
Yok hocam yontabileceği son insan benim yemem, laf aramızda ilk iliskimi onunla yaşadım da çok anlayışlı ve ağırbaşlı davrandı hani küçümseyip rencide etmedi o yüzden içimden geldi yani benim için imkansız olan bir şey için gönül bağı kurmam bunun için sizin gibi tecrübeli insanların fikirleri de benim için önemli.
Saygılı ve kibirsiz yani çok arkadaşım oldu rezil edilen küçük düşürülen o yüzden gönülden kopan bir şey.
Sen zaten ona parasını veriyorsun, E o da işini yapıyor. Çok ilginç fikrin var
İyi de bir sebep olması gerekmiyor ki içimden geldi yani ben öyle bir insanım işyerindeki arkadaşıma bile yeri geliyor çikolata ikram ederim gönülden kopan bir şey nikahıma almayacağım yani ☺️
Ya onlar zaten sizi memnun etmeye çalışıyor hediye almak istemen saçma bence, iş arkadaşı başka arkadaşlık devam için
Kanka git ver artık ya yeter 1 aydır aynı soru ama yeter ya sıkıldık
Ne diyorsun hocam sen, ne içiyorsan bana da ver ben bu soruyu ilk defa soruyorum bir psikologa görün bence.
hahahah yapma ya buradaki herkes aynı soruyu soruyor o zaman
Cidden hocam şaşırttın beni neden takrar tekrar aynı soruyu sorayım 😁
bilmiyorum ki onu millete sormak lazım dönüp dönüp aynı soruyu soruyorlar da ver artık şu hediyeyi de bi hatun yesin ya
Görüşün için teşekkür ederim, fakat ben ilk defa sordum bu soruyu yine de fikrin değerli benim için, benim gibi başka genelevcilerin olduğunu bilmek güzel.
Eyw teşekkür ederim ama ben o işleri 1-2 den sonra bıraktım boşuna para ve hiç zevkli değil
Hocam öyle ama karşındaki kadın çok önemli, yani bazı nedenlerden mecbur kalıyor insan güzel kadın olunca değiyor eskorttan daha güvenli ve daha iyi olduğunu düşünüyorum, ben memnunum ayda bir veya iki giderim abartmam öyle zevkime keyfime göre, alkolüm sigaram yok ben de parayı kadına yatırıyorum 😁 yine de sigara içen kadar masrafım olmuyordur hepi topu 300₺ tutuyor aylık.
anladım e tabi o yönden bakılınca herkesin isteği sonuçta yani sende böyle bir şeyden zevk alıyorsun normal olarak
Açık konuşayım mi değerli hocam, zevk alıyorsun tabi ama işte 10 dakikaya sığdırabildiğin kadar oluyor, ama güvenli en azından her hafta 2 gün kontrole giriyorlar ya o yüzden, ne yapayım kız arkadaş yok şu an e kendi kendini bir yere kadar idare edebiliyorsun en azından ruhen rahatlıyor insan ve buradaki kadınlar gerçekten iyiler ve soyayim yolayım da demiyorlar veriyorsun parasını nazı yok tribi yok.
Bir tane sabit bulucam en azından ne olduğunu huyunu bilirim ona gider gelirim kafamda netlestirdikten sonra.
Bir de hepsi genç 22-35 arası.
Ooooo o zaman baya iyimiş ya e tabi sende haklısın ya doğru nereye kadar elle sonuçta ya bende ne para var nede sevgili işte anca elle devam
Zaten deli gibi çalışıyorum hocam yani hak ediyorum günde 12 saat deli gibi çalışıp emek harcıyorum e bu benim hakkım kendime ödül vermeliyim benim bir arkadaşım var içkiye aylık 1500₺ harcıyor + sigara düşün yani benimki hicbirsey her hafta gitsem aylık 600₺ yapar elle olmuyor hocam biryere kadar o.
e yani sende haklısın o konuda
Ne olacak sevinir ver gitsin
Fikir almak istedim hanımefendi problem olmaz herhalde.
Olmaz jest yapmış olursun