Orgazm ve boşalma sorunu yaşayan, mastürbasyonu daha denememiş ve bundan korkan bir kadınım. Benim gibi hisseden ve bunu aşan biri?

Ben 24 yaşında olmama rağmen hiç mastürbasyon yapmadım ve boşalmadım. Kadınların da boşalabildiğini ve mastürbasyon yapabildiğini çok geç öğrendim. Bu coğrafyadan da cinsel tabularından da nefret ediyorum. Kaç kadının hayatı mahvoluyor ve kaç kadın böyle cinsel problemlerle uğraşmak zorunda kalıyor bu toplum yüzünden! Gerçekten çok zor durumdayım Allah aşkına Allah rızası için biri yardımcı olsun bana. Konuşmaya ve desteğe çok ihtiyacım var. Bu soruyu üzgün ve kötü bir ruh haliyle ve psikolojiyle soruyorum. Zaten şu an çok mutsuz ve hassasım o yüzden lütfen soruma hassasiyetle yaklaşın ve kırıcı olmayaya çalışın. Şu an benimle benzer durumları yaşayıp bunu aşmış bir hemcinsimle konuşmaya ve onun yardımına çok ihtiyacım var. Lütfen siz de böyle bir durum yaşadıysanız yardımcı olun.
Orgazm ve boşalma sorunu yaşayan, mastürbasyonu daha denememiş ve bundan korkan bir kadınım. Benim gibi hisseden ve bunu aşan biri?