- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır normalde olmaz ama dikkat etmek lazım boşalma sonrası sperm dışarı sızarak vajinaya temas etmemeli
07 Yorumla
Soran+1 yılHeme. Yıkadım boşaldığı gibi canım
- +1 yıl
Sorun olmaz o zaman canım ama yapmaya devam edecekseniz prezervatif kullanın ki altını diye düşünceye kapilmayasin
Soran+1 yılValla korkudan bir daha istemiyorum canım hala bile içm rahat degl
- +1 yıl
Ne zaman oldu ki
Soran+1 yılDün
- +1 yıl
Rahat ol yikadiysan zaten o an spermler ölmüştür o süreçte bir şey olmaz dediğim gibi prezervatif kullanın
Soran+1 yılAma gotun icine boşaldı bir şey olmaz dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Maksat soru sormak olsun arkadan nasıl hamile kalacaksın anlatsana bana
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkese ihtimali var diyor benim suçum mu böyle düşünmek
Gizli Üye(30-35)+1 yılG0t deliginin icinden d0ller vajinana doğru akmasın sil başka bişey yapmana gerek yok
176 Yorumla
Soran+1 yılHemen yıkadım
Cevap sahibi+1 yılO zaman skıntı yok bide içindeyken boşaltma g0t deliginin içine bosaltmak aslında iyi değil d0ller yapışıp kalabiliyor scarken bile ckartamayabilirsn, göbek deliğine felann boşalttır bından sonra
Soran+1 yılBen izin vermedim çok kızdım sonrasında
Cevap sahibi+1 yılKız ki bidaha yapmasın ya en kötü boşalacağı zamanı tahmin et hızlı hızlı git gelsen nefes alışverişinden anlarsın çıkart hemen içinden
Soran+1 yılNasıl anliym ki
Cevap sahibi+1 yılDaha hızlı girip çıkmaya başlar içine kökler muhtemelen sonuna kadar sokar o an işte çıkar içinden
Soran+1 yılBilmiyorum ya valla bende dalgınlıgma geliyor
Cevap sahibi+1 yılS1ksırken konsantre ol dalıp gitme 😂
Soran+1 yılYaa öyle o an zevk alıyordk☺️
Cevap sahibi+1 yılZevkten düşüncek halim yok diyon 😂 o zaman tabi tutturamazsın bosalcagı zamanı 😂
Soran+1 yılOnu duusnmesi lazım sonuçta ben boşalmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyorsun napıyorsun kaç gündür yoktur ortalıkta
Soran+1 yılNe bileym modum düşük hicbirsey yapasim yok
Cevap sahibi+1 yılNiye noldu anlat
Soran+1 yılBilmiyorum içim sıkılıyor
Cevap sahibi+1 yılMenapozamı giriyon napıyon be 😂
Soran+1 yılNe bileym ya
Cevap sahibi+1 yılHava bugün karlı gez doya doya kendine gel
Soran+1 yılYok ya
Cevap sahibi+1 yılAh be kızım seni böyle üzgün görmek hayattan bıkmış görmek ne bilim üzüyor ya
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😏 düşünmen yeterli 😔
Cevap sahibi+1 yılAsma suratını amaaaaa tamamı sözmüüü
Soran+1 yılBilmiyorm ya elimde değil sıkılıyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl bi sıkılma? Hayattan sıkılmamı yani? Şehir dışına çık? ya da al bi yurt dışı bileti İspanya’ya bir hafta tatil yap gel 😂
Soran+1 yılHee her şey öyle kolay ya 😔kpss var çalışma isteğim de yok
Cevap sahibi+1 yılSen şu an calısyomusun boşta mısın peki özel sektör de çalışıp KPSS mi kasıyorsun yoksa bi yandanda? Benim affedersin ama g0tum hiç yemedi Ya KPSS yi 😂 direk özel sektöre atıldım mezun olduktan sonra denemelerde kaç puan ckarıyorsun KPSS de
Soran+1 yılÖzel sektöre girdim çok sıkıntı sıkıldım yani bıraktım kpss kasicam çalışmaya başlamadım ki stresten daha ☺️
Cevap sahibi+1 yılNe işinde çalıştın ki? İştekiler mi cok üstüne geliyordu o yüzden mi skıntı dedin , valla kaç yaşındasın sen , o yaşta bende hiç ders çalışmak istemem valla bilyon mu 😂😂😂
Soran+1 yılBilmiyorm hep mağaza dalında çalıştım bunaldım bıktım kendi işimde iş bulamadım özel sıkıntı o yüzden küçük değilim ya 26 yaşındaym
Cevap sahibi+1 yılValla KPSS kazanırsam devlette maaşlar cok iyi sırtın yere gelmez ama mağaza işi yormuş etmiş seni evet masa başı ofis te calıssaydın belki daha farklı olurdu asıl mesleğin nedir peki
Soran+1 yılSorma ya yordu bıktırdı beni bunaldım paramedik
Cevap sahibi+1 yılParamedik nerde mağaza nerde ülkenin hali cidden böyle mi Ya bu kadar AP ayrı mesleklerde çalışmak 😞 sen de daha dur be 26 yaşındasın en dinç yaşında salma gotü başı hemen 😂 dik dur sakın saldığını görmiyim spora başlatalım seni iyi gelir bak 😂
Soran+1 yılAynen öyle ülkenin hali öyle poktan maalesef 😏😏yok ya spor hevesim de yok hicbirsey yaoaasim yok
Cevap sahibi+1 yılPasaportun olsaydı tutar elinden götürürdüm yurt dışına seni valla 😂
Soran+1 yılVar da gitmeye niyetim yok boyle hicbirsey yapasim yok hevesim gitmiş herşeye bilmiyorm çok iyisin sağol
Cevap sahibi+1 yılHayatın monoton o yüzden böylesin farklılık şart bak ben Bulgaristan macırıyım eskiden sık sık çıkardım yurt dışına para simdi cok değersizleştirme TL yi Euro yapınca elime bişey geçmiyor o yüzden pek çkmıyorum yoksa hafta sonları kesin giderdim bir yere inan cok iyi geliyor düşünsene bu hafta sonu roma Dasın oh mis
Soran+1 yılHaklısın çok güzel olurmuş yani eline bir şey kalmaz zaten TL çok değersiz evet biraz hayatım monoton
Cevap sahibi+1 yılHayatına neşe gelmesi lazım fotoğraf felan çekmeyi seviyon mı bakem sen hiç 😂
Soran+1 yılYok hiç bir şey yapmayı sevmiyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılyürü konsere gidiyoz sevdiğin sanatçıyı söyle 😂
Soran+1 yılYıldız Tilbe Tarkan falan ☺️
Cevap sahibi+1 yılYakın zamanda duyarsan ikisinden birinin konserini haber ver gidiyoruz direk biletler benden
Soran+1 yılYaa yok teşekürler gerçekten düşünmen bile yeterli 🙏🙏❣️
Cevap sahibi+1 yılYeterki mutlu ol başka bişey istemiyorum mutlu olman içinde ne gerekirse yaparım
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun mutlu oldum gerçekten bir insanın benimle ilgili böyle düşünmesine
Cevap sahibi+1 yılMutluluğu hakediyorsun , üzüntüyü böyle herşeyden sıkılmayı haketmiyorsun , sohbetin iyi öyle ağzından kelimeler asla cımbızla çıkmıyor ruh halin kötü bile olsa herşeyden sıkılsan bunalsan bile , dışa dönük güzel bi karakterin var o yüzden böyle bir insanın mutsuzluğunu istemiyorum
Soran+1 yılCok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerin için valla bende istemiyorum böyle olmayı ama Elimde degl gerçekten 😔Gizliden çıkar mısın ordan yazaym çünkü çok zor oluyor buraya gelip çıkmak
Cevap sahibi+1 yılElindeee emin ol elinde yeterki iste isteyince başaramayacağın hiçbir şey yok emin ol :) çıktım :)
Soran+1 yılSenle konuşmuştm ama nerden hatırladığımi bilmiyorm adın neydi nerelisin nerde yaşıyosn
Cevap sahibi+1 yılErhan bursada yaşıyorum
Soran+1 yılKonuştum sanki ya ama tam hatırlamıyorum seni ne iş yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnaliz planlama
Soran+1 yılYaa niye seni çok iyi hatırlıyorum kullanıcı adını Büşra benim adım hatırlıyor musun
Cevap sahibi+1 yılBulgaristan göçmeni olduğumuda biliyorsun o zaman 😂 ben niye seni hiç hatırlamıyorum 😂
Soran+1 yılHatırladım göründüğün gibi değilsin evet göçmen olduğunu biliyorum karşındakine değer veriyormuş gibi davranıyorsun ama çok güzelde bir yerine takmıyorsn şu an çok iyi hatırladım seni
Cevap sahibi+1 yılBüşşşş sen misin
Soran+1 yılEvet neyse iyi niyetini istemiyorum teşekürler
Cevap sahibi+1 yılBütün konuşmayı silip giden sendin. Sırf 2-3 saat yazmadım diye. Ama hiçbir zaman sormadın neden yazmadın diye. Her zaman sürekli ben konu açmaya çalışıyordum , ben birşeyler söylüyordum ben 10 cümle kuruyorsam sen 2 cümle kuruyordun, neyse ben sana karşı zerre vicdan azabım yok ben elimden gelenide yaptım. Bir girdim Telegrama bütün mesajlar gitmiş ama ona rağmen sana yazdım mesajlar gitmiş noldu diye , baskası olsa o anda bidaha bişey yazmaz. Sende nankörlük var. Ben elimden geleni yaptım.
Soran+1 yılZaman ayırmayan bir yerine takmayan sensin gelmiş yok ben yazmıyormusum gibi davranman ise çok saçma sürekli isin sporun gezmelerin bir insanla ilk tanismanda bunlar on planda olabiliyorsa ben sana ne diyebilirim daha şu an bile bana söylediklerini aslında sen yapmıştın mesajları sildim evet çünkü umursamazlıgn sinirlerimi bozuyordu
Soran+1 yılBen nankör falan değilim anladın mı
Soran+1 yılUmursamaayan sendin
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsun değil mi? Konuşacak konu bulamadım , sende farklı bir konu açmadın ne bilim hayallerin ne bilim çalışma hayatı ne bilim başka bir şey. Bulamadım ya açık ve net bulamadım diyecek bir şey o yüzden yazmadım. Ben nereye gidersem gideyim telefonum sonuçta yanımda bir tık uzaktasın. şu an seninle şu 6 gündür konuştuğumuz gibi telehramda konuşamadık olmadı yani bilmiyorum sebebini bulamadım anlatacak bişey bulamadım. İlgisiz olsam sana burdan 6 gündür de yazmam. Bana takmıyorsun diyorsun takmasam ben normalde sabah işe 6 da kalkan biriyim ona rağmen ilk gün 23.30 a kadar konuştuk yapmazdım 10 da uyuyorum diyip uyurdum. Dön bak az gecmişe ben sana hep yazdım uzun uzun yazdıklarım oldu en basitinden özel mesajlar duruyorsa bile git özel mesajlara bak siteden , sakın bana ilgisizsin deme sakın öyle olsa şu an yazdıklarım bile 2000 karaktere gelmezdi. 30 karakterlik bişey yazar haklısın diyip cekip giderdim.
Soran+1 yılBakk şimdi gerçekten sinirim bozuluyor haklı falan değilsin evet burdaykennde uzun uzun konsuurduk mesajda senle ne olduysa telegrama geçtik bunu isteyen de sendin ısrarla ama sonra umursamaz takmayan konu açmak ne ya konu açamıyorsn söyleseydin bahane bunlar anladın mı bahane yani sen beğenmedin veya hoşuna gitmedim ben senle konuşmak istemiyorum de git üstüne hem ara ara yazıp hemde yok gezmeye gitcem yok sicmaya gitcem yok şunu yapmaya gitcem bak bir insan biriyle konuşuyorsa zamn ayırır konu bulur her türlü senin o an anladığım tek şey benden önceliklerin vardı her şey benden önceydi spora gitmen gezmen resim çekilmek her şeyi
Cevap sahibi+1 yılİşteykende sana yazmıyormuydum? İş yerinde ne olur? Önce işine bakarsın dimi kendi işinden biliyorsun , müsait oldukça telefona bakarsın. Ben ne yapıyordum her zaman sana yazmıyor muydum? Niye sürekli beni suçluyorsun? Direk silmek yerine bana keşke yazsaydın ya bu tutumun hoşuma gitmiyor , benimle ilgilenmek yerine Ya şunu yapıyorsun Ya bunu yapıyorsun beni her zaman boşluyorsun diye. Bunu yazınca bir şey kaybetmiyecektinki direk mesajı silmek zoruma gitti benimde. Bende sen mesajları sildikten sonra demekki beni beğenmedi gitti diye düşündüm valla
Soran+1 yılYaa var ya bahane bu anladın mı iş yerindeyken degl benim sana kızdığım izinliydin o gün ve adam akıllı yazmamistn sonra gelip üstüne ayy bugün gezmeye fotoğraf çekilmeye gitcem demiştin bende ipler orada kopmuştu ve deger vermediğini anlamıştım O an sonra senin mesajlaari sildim sonra sende ayy yok bilmem niye sildin yazmıştın bende hak etmiyorsn demiştim sende tamam bu kadar yani cevabın tamam. demiştin
Cevap sahibi+1 yılCünkü bende kızdım işte aynısını ben yapsam ne yapacaktın? Soruyorum sana ne yapacaktın? Sildin herşeyi sende hak etmiyorsun deyince tamam yazdım. Ya zaten takmasam şu an bu kadar niye yazayım Allah aşkına yine tamam diyip gitmezmiydim. Özür dilerim her şey için
Soran+1 yılKızmak mi benim Moralim nasıl bozuldu biliyor musun sen o kadar ciddi yaklaşıp yüz üstü bırakıp takmaman ozurle geçmez anladın o kırılma
Cevap sahibi+1 yılŞuna sana değer verdiğimi anlamıyor musun hala şu an sabaha kadar da olsa uyumayıp yanında olduğumu anlamıyor musun bu özür değil bütün herşeyin telafisi bu saatten sonra birdaha yalnız bırakkmıcam seni
Soran+1 yılBen inanmıyorum senin bu kelimelerine ondan sonra ne zaman yazdin bana bak beni başka kız sandın naislda başkasına değer veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılNasıl yazayım? KS de özel mesajı silmişsin mesaj gönderemiyorsunuz diyor. Telegram da konusmayı sildin bir değil iki defa. Niye tüm suçu bana atıyorsun? Bir insanı suçlamak kolay ama sen şu an yapıcı davranmıyorsun hep sözün yıkıcı sonra tamam sen bilirsin dediğimde suçlu ben oluyorum ama bi dön bak 2 saattir sözlerine hangisi yapıcı? Hangisi? Şimdi ben burada tamam sen bilirsin desem şakkkkk aha suçlu benim aha bırakıp gittim ahaaaa. Direk böyle olur.
Soran+1 yılFarkındaysan orada yukarıda kayıtlı oluyor konuştuğun kişi bunu gayette biliyorsun sen konuşmak istemedin işte uyudun o gün gezmelere gittin bahann çok
Cevap sahibi+1 yılBüşra kader de olmasaydı şu an tekrar konuşuyor olur muyduk? Evet ya da hayır de senden bunu duymak istiyorum.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBana karşı hala içinde bir şey var mı?
Soran+1 yılOlsa ne olacak yine aynı devam edeceksin
Cevap sahibi+1 yılEtmiyeceğim yazıyorum telegrama bak burdan cidden artk yazmak zor olyo cok asagı iniyorum yazmak icin her defasında 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok artik daha neler, en fazla arkana bosalirsa one dogru men akarsa belki
01 Yorumla
Soran+1 yılArkada hafif aktı hemen yıkadım
yok olmaz sebebide az önce uzun uzun yazdım kaldırıldı soru :D özeri sperm dışarda en fazla 1-2 dakika yaşar
01 Yorumla
Soran+1 yılYıkadım hemen kıçımı ama içine atmıştı 😏
Anal iliskiden kesinlikle hamile kalinmaz sadece ordan akipda vajinaniza gelirse bir ihtimal oda
02 Yorumla
Soran+1 yılGelse de gelmeden de bilmiyorm hemen yıkadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar çok minik ihtimalde olsa akıntı oraya gidebiliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılyani şöyle spermler anal bölgeden taşıyor ve zaten sulanmış vajinaya akabiliyor. öyle hamile kalanları da duymustum :D
Soran+1 yılAyy Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılyakın zamanda yaptın galiba :D çok dikkatli olmak lazım o yüzden seks yaparken prezervatif ya da hap bu ikisi hayat kurtarır :D :D
Soran+1 yılOlur kanka dikkat ederm yarn ilaç alaym
Cevap sahibi+1 yılrisk var :D o yüzden en güzeli :)
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılşimdi şöyle :D anal bölgeye boşalınca spermler dışarı akıyor :D o akanlar da vajinaya girebiliyor :) düşük ihtimal ama hamile kalanlar var yinede :D ayrıca anal sağlıksız hiç tavsiye etmem :)
Var hamilesin kesin 2 çizgi cikcak
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
- Cinsellik konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılyaşınla sorduğun soru çelişiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNenakaka internette bir ihtimal olabilir yazıyor ondan sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhe var 9 ay sonra sıçarak doğurursun çocuğu mk
41 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapaym bazı yerlerden ihtimal var yaziyor
İhtimal vardır giris çıkış önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılDomalirken
Cinsellik konusunda 366 cevap paylaştı. Önle aynı hemen hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba son durum ne merak ettim 10 ay geçti bizede aynı durum var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsızıntı yapmadıysa aşşağı akıp yok kanka
016 Yorumla
Soran+1 yılHemen yıkadım
Cevap sahibi+1 yılkanka sıkıntı olmayacağını düşünüyorum da stres yapma adet düzenin de bozuluyor 100x telaş yaparsın rahat ol
Soran+1 yılStres yapıyorum valla ya
Cevap sahibi+1 yılOndan dolayı gecikeceksin
Soran+1 yılKesin öyle olacak
Cevap sahibi+1 yılKanka pozisyon olarak nasıldınız?
Soran+1 yılDomalmstm
Cevap sahibi+1 yılO sıkıntı kanka işte domalınca akma işi olur da sanmıyorum kolayla olcağını
Soran+1 yılUmarım olmaz ya
Cevap sahibi+1 yılkanka kasma işte konuşmak istersen dinlerim
Soran+1 yılGizliden çik
Cevap sahibi+1 yıltamam kanka
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Cevap sahibi+1 yılneden eklemedin kanka
Soran+1 yılGizliden çıkmadın ki
Cevap sahibi+1 yılçıktım bak tekrar çıkıyorum da yoruma baksan anlarsın
Arkadan yapınca arkadan çıkarıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSabır ya
Sen arkadadan da doğurursun bu kafa ile😂
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda bir kısmı olabilir diyor benim suçum mu böyle düşünmek
Soran+1 yılOlmaz inşallah ya
Sıfır
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya
+1 yılimkansız bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi
- +1 yıl
evet yaptığım için sen yaaptınmı
Soran+1 yılNeyi yaptım mi
+1 yıli m k a n s ı z
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılNasıl kafa bu..
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Biyoloji dersi görmene bile gerek yok mantık yürüt
Soran+1 yılNasıl yani bir kısım olur diyor bir kısm olmaz ne bileym
- +1 yıl
Hamilelik dediğimiz şey spermin yumurtaya rahime girmesiyle olur arkadan öyle bir şey olabilmenin imkansız olduğu için.
+1 yılhayır
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi kanka
+1 yılhayır yok
05 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi
- +1 yıl
kesin
Soran+1 yılNe bileym bazı yerlerde ihtimali var yazıyor korktumm
- +1 yıl
yok öyle bi ihtimal
Soran+1 yılAyy inşallah ya
+1 yılHayırrr
010 Yorumla
Soran+1 yılKesim yani
- +1 yıl
Kesin
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Çıkartırken dışına akıtmadıysa öyle bir ihtimal olmaz..
Soran+1 yılAkıttı az hemen yıkadım
- +1 yıl
Yıkadıysan bir şey olmaz.. Çok düşük ihtimal belki %5
Soran+1 yılİlaç alaym mi sence
- +1 yıl
Al ella falan varsa
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
👍
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok tabiki
00 Yorumla
+1 yılBırakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var..
00 YorumlaHepsini boşalttımı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır diyor ama kıçıma dokundum delik ipislakti hemen yıkadım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler