Cinsellik Rüyamda yaşlı biriyle seks yapıyordum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Hala rüyanın etkisindeyim lütfen bunun anlamı ne çok şaşkınım hala unutamadım rüyayı ayrıca çok iğrenç yaşlı biriyle seks yapmak 😥🤮🤢 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar hiç istegim yok bu aralar cinsellige karşı sıfır. Rüyada adam 70 yaşında vardı Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar rüyadan amcadan zevk aldım almadım diye sormadım lütfen bi daha sormayin yaa ayıptır Rüyamda yaşlı biriyle seks yapıyordum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ruyada igrenc gelmemistir. Takilma anlam yukleme ihtiyacin varmistir, hic mastürbasyon yapmiyosun heralde 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Demek ki tecrübeli bir erkek arıyorsun senden 10 15 yaş büyük bizim gibi 😘 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa nerden anladın benden 10 15 yaş büyük biriyle hayat kurmak istiyorum ondan sanrım Yorumla MrtBrs88 +1 yıl Ben kadını gözünden tanırım 😘 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl demek ki olgun erkekler ilgini çekiyor ve seks hayatlarını çok merak ediyorsun 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evt biraz oyle ama 70 yasinda yaşlı insanlari merak etmiyorum🙂 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl bence olgun bir erkek ile seviş derim Yorumla Soran +1 yıl Evlilik olmadan karşıyım Yorumla sedatgöktaş +1 yıl o zaman bu tür rüyaları çok görürsün Yorumla Soran +1 yıl Haram işlemektense rüya görmeyi tercih ederim 🙂 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl peki hiç onları düşünüp mastürbasyon yapıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır. Yorumla sedatgöktaş +1 yıl o zaman sıkıntı olmaz canım Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. mature diye kelime karşılığı var bunun :d reel de tabi ama iğrendi isen çok yaşlıdır ve itici peki gerçekten iğrendin mi hoşuna hiç gitmedi mi 0 0 Yorumla
Canısıkılan1234 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Sana etkisi oldu mu? Zevk falan aldın mı? Islanmış mısın? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hormonlarla bilinçaltı koordineyi tam kuramayınca böyle bir rüya gerçekleşmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya cok takma boyle seyleri, valla bende cok sacma seyler goruyom ruyamda, adi ustune ruya... 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl p*rno azalt , az izle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ayda bi kere izliyorum Yorumla A_S_İ_L +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Securty3439 +1 yıl Ayda bir heraksam olmasin ya da dusunmusundur buna benzer şeyler gizlsn engel yiyoruz şöylencek coksey varda Yorumla
enverbeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 77% +1 yıl Ahhaaa. ustalardan öğrenmişsin bu isi 0 0 Yorumla
nghtskip Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kötü mü ne güzel dayı zevk almış tır 😂😂 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi genç varken hsjsjsj 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı. 😂😂 dedeyi sevindirirken 😂😂 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bilinç altı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ruyada igrenc gelmemistir. Takilma anlam yukleme ihtiyacin varmistir, hic mastürbasyon yapmiyosun heralde
Demek ki tecrübeli bir erkek arıyorsun senden 10 15 yaş büyük bizim gibi 😘
Aa nerden anladın benden 10 15 yaş büyük biriyle hayat kurmak istiyorum ondan sanrım
Ben kadını gözünden tanırım 😘
demek ki olgun erkekler ilgini çekiyor ve seks hayatlarını çok merak ediyorsun
Evt biraz oyle ama 70 yasinda yaşlı insanlari merak etmiyorum🙂
bence olgun bir erkek ile seviş derim
Evlilik olmadan karşıyım
o zaman bu tür rüyaları çok görürsün
Haram işlemektense rüya görmeyi tercih ederim 🙂
peki hiç onları düşünüp mastürbasyon yapıyor musun
Hayır.
o zaman sıkıntı olmaz canım
mature diye kelime karşılığı var bunun :d reel de tabi ama iğrendi isen çok yaşlıdır ve itici peki gerçekten iğrendin mi hoşuna hiç gitmedi mi
Sana etkisi oldu mu? Zevk falan aldın mı? Islanmış mısın?
Hormonlarla bilinçaltı koordineyi tam kuramayınca böyle bir rüya gerçekleşmiş
Ya cok takma boyle seyleri, valla bende cok sacma seyler goruyom ruyamda, adi ustune ruya...
p*rno azalt , az izle
Ayda bi kere izliyorum
🤣🤣
Ayda bir heraksam olmasin ya da dusunmusundur buna benzer şeyler gizlsn engel yiyoruz şöylencek coksey varda
Ahhaaa. ustalardan öğrenmişsin bu isi
Bilinç altın çok acaip
Kötü mü ne güzel dayı zevk almış tır 😂😂
Tabi genç varken hsjsjsj
😂😂 dedeyi sevindirirken 😂😂
Hep reelde yapmayacaksın ya seks az rüyanda yap
Sugar dady fantezin mi var jsjsj yaşın kaç
Tecrübe kazanırsın 😊
Bence içindeki duyguları dışa vuruyorsun
karşına sert büyük aletli bir sevgılın olucak
Tecrübeli miydi dayı
Gotun acıkta kalmış