Hesabı kapatmayı düşünüyorum. Burası bana hicbirsey katmıyor. Herkesin aklı fikri seks olmuş. Artık midem bulanıyor. Bence sitenin bu sorunu çözmesi gerekiyor. Daha çok p*rno bir site olmuş. Cinsel sorular hemen süper soru seçilirken diğer konuda ki sorular hiç görülmüyor. Troll takılan saçma sapan görüş atanları hiç söylemiyorum bile...
Selam, cinsel sorulardan rahatsızsan cinsel yaşam konu etiketini engelleyebilirsin. Bende engellemiştim o kategoriyi ama moderasyon için açmıştım tekrar. Rahatsız edici paylaşımları da denk geldikçe bildirebilirsin. Ayrıca sorularının ön plana çıkması için ilgini çeken bir etikette fenomen olabilirsin, fenomen soruları direkt olarak çok süper soru seçiliyor ve vitrinde yer alıyor. Hesabını kapatmana gerek yok bence bunun için. Biraz görmezden gelmek, umursamamak gerekiyor.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Site hakkında bilgim yok ki... O kadar mesaj atıyorum kimse de dönmüyor. Kategori engellemeyi ilk defa duyuyorum. Fenomen nasıl olunuyor onu da bilmiyorum 😅
Görmek istemediğin konu etiketlerini bahsettiğim adımlarla engelleyebilirsin. Profil>takip>konular>daha sonra istemediğin konuyu buradan takipten çıkarabilirsin. Fenomen olmak gibi bir niyetin varsa yönlendirebilirim.
Çünkü önce internetten konuşup sonra reele dökmek daha güvenli. Direk bir kadına beye kıza gidip reel de konuşmuyorsun. Burada karşılık verirse konuşma devam edebiliyor.
ve ne katmasini bekliyorsun. akli basinda soru mu var ki cinsellik gozune batiyor. turk kizindaki bu cinsellik dusmanligini anlamak imkansiz benim icin. sitede bilimsel toplumsal sorular mi varda sikayet etttigin konu cinsellik. 10 sorudan 9u ask sorusu o beni seviyor mus evgilim neden bunu yapti sorular. 2 tane duzgun soru soruncada erkek profiliysen zaten cevap gelmiyor. kizsanda sanane herkes senin gibi dusunmek zorunda mi diye tuhaf atismali cevaplar geliyor. sitede cidden tek problem cinsellik mi? adet sorusuna cevap veren kiz yok o kadar ki cinsel temadan uzaksiniz. vallahi ilgincsiniz.
cinsel arzumun olmasi beni abaza yapiyorsa (abaza ne demekse). senin cinsel arzun yok diye sen normalsin benim var diye ben mi anormalim. belkide sen anormalsindir biraz ozelestiri yap lutfen.
Herkesin veya daha kotusu siteninde kendin gibi ahlak bekcisi mi olmasini bekliyorsun. Her kategoriye ilgi duyulabilir. Cinsel kategoriye ilgi duymak birini kotu insan yapmaz. Insanlari rahatsiz etmek kotuluktur veya sizin tabirinizle abazalik. Sitede insanlar daha dogrusu erkekler gercek hayatta oldugu gibi kizlari rahatsiz etmekten gayet keyif alip berbat karakterlerini rahat rahat yasayabiliyorlar. Bu cinsel kategoriden ote bi durum. Buna bir cozum yok ne yazikki. Sen gece rahat rahat nasil disari cikamiyorsan burdada o kotu seylere maruz kaliyorsun. Elimizde guc olsada bunlari direkt obur tarafa yollasak ama yok. Cinsel kategori ile alakasi olmayan bir konu bu. Siteden gitmen sadece bu canım duzene yenik dusmendir baska bisey degil. Temiz bir dunya varsa soylede oraya bizde gidelim.