Bir kızın öpmeye karşılık vermemesi mümkün müdür?

arkadaşlar merhaba.direk konuya giricem.bir kız ben öpmelere karşılık vermezdim sevmezdim diyorsa ve bunu ısrarla sölüyorsa nekadar sorulursa sorulsun sizce bunun doğruluk payı varmıdır.açıkçası bu kişi sevgilim.bende merak ettim gerçekten.bi takım şeylerini de zorla anlattırdım cinsel bazı şeyleri olmuş sürtünme göğüslerini açmak felan gibi.dediğine göre ben keyif almıyodum diyo kıramıyodum sadece karşımdakini diyo seviyodum diyo.

sizce zevk alınmaması mümkünmüdür yani ufak tefek sürtünmeler olduysa felan.konu şöyle 2 kişi eve gider erkek kızı öper sora bi yerlerini açmaya çalışır felan.ve hep sonunda ağlıyodum diyodu kız.olabilir ben napıyorum diye ağlıyabilir doğaldır.

bi kişiyi çok sevmiş.aralarından çok fazla bişi geçmemiş ama.öpüşme olmuş bide çocuk bi kere sarılırken sürtünmüş sanırsam.ayaktayken.tabi kucakta değil diye biliyorum ayakta demişti.ama onada öperken karşılık vermedim diyor.bana bi yandan mantıksız bi yandan mantıklı geliyor.bende bişiler yaşadım sevgilimle.ama öpüşmeye karşılık veriyor gayet.sorduğumdaysa sende gerçekten başka oluyo diyor.tiskinmiyorum diyor.ama o kişi bundan ayrılınca 2 sene ardından ağlamış.gayet sevmiş.sizce bi kadın böyle yalanlar söylüyebilirmi yoksa masumhane yanları varmıdır.

tahminlerinizi ve yorumlarınızı alabilirmiyim.

Güncellemeler
+1 yıl
sdce merak ettim.öpüşme konusuna gelince.çok ısrar etmiştim ve memelerinin dahi açıldığını itiraf etmişti.dürüst olduğu bi gerçek.özel hissetmem mümkün olmz bi öpmye karşılk vrmeyince.kız sevdimi sağlam sevn bi kz.evet ben olmasnı istemzdim bunlar yaşaması hoş bir şey değil.napıcak peki yptıysa kndinimi öldürsün.sevmiş ve fedakarlıklar yapmş.ben vurdum siz öldürmeye çalışıysnz.yemediği halt kalmamış diyen insan.ayrılıyımmı yni.şimdiki klzarn yemdiği halt yok bakire bile değller.bmu ymdiği halt..
Güncellemeler
1 yıl
toplam 14 yıl olmuş bu yazıyı yazali. öyle az uzda değil yani. nekadar cocukmusuz. nekadar cahilmisiz aslında. bana yapılan yorumları görünce utanıyorum cidden. bol bol kitap okumalı insan kendini geliştirmeli. böyle saçma şeyleri kendine dert etmemeli. benzer sorunları yaşayan kardeşlerimiz olursa diye yazıyorum. gerçek takmayın. ilerde hiç umursamiyorsunuz. bilsenizki eşiniz biriyle yatmış ginede umrunuzda olmuyor belirli aşamadan sonra. sizle beraberken olan şeyler önemli. evliyiz mutluyuz:)
Bir kızın öpmeye karşılık vermemesi mümkün müdür?