Merhaba,
Sizce seksin önemi ve hayatınızdaki yeri nedir, yorumları görebilir miyiz?
Sizce seksin önemi ve hayatınızdaki yeri nedir, yorumları görebilir miyiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer seks onemlidir bencede, sevdigin kisi ile paylasimdir. bazen cok sessiz sakin bazen buyuk bir kavganin arkasindan bedenlerden hincini alircasina delicedir. ama ne olursa olsun sonuc aynidir, kazanan ve kaybeden yoktur benim gozumde, kadin erkegin erkek de kadinin olmustur. bazen gulersiniz, eglenirsiniz yer gelir cok sapsal hallere dusersiniz ve is basinda iken bile akliniza gelir gulersiniz, gulumsersiniz. karsinizdaki insani tanimak acisindan da onemlidir ve sizi tanimasina izin vermis olursunuz. bedenlerinizin izin verdigi, ruhlariniza acilan kapinin gecis biletidir:)
Hayatın her döneminde önemli. Seks olmadan bir hayat düşün. Herkesin hakkında 3-5 bir şeyler bildiği yaşadığı seksi; senin doğumundan itibaren bilmediğini, masturbasyonu bile yaşayamadığını düşün...
Yok olmaz, sana anlatayım derken kendimi bunalıma soktum. Bir daha böyle şeyler düşünmek yok :p
Şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, aşkınla yaşadığın seks...seks budur dedirtir adama
seks bir paylaşımdır, insanların fiziki benliğine ait en önemli şeyi sevdiği saygı duyduğu birisine vermesidir o yüzdendir ki olmazsa olmazlardan biridir... insanın sevdiğin içinde olması yada sevdiğini içinde hissetmesi anlıkda olsa tüm stresleri alır gider...
Cevap
12Cevap
seksin önemi tartışılmaz hepimizin nefes alma sebebi:) modacısından medyacısına hoolywood cusuna... bir dünya onun peşinden koşuyor ama doğrusu stres, mücadele, koşuşturma arasında artık pek fazla aklına gelmiyor insanın, illa biri hatırlatacak.:)) ama tatillerde de akıldan çıkmıyor o başka :)
ben herzaman tatmak istoyrum sexin en büyüleyici hallerini, tadılmamaış en farklı tadalrı tatmak hayatın bunlımlı sitresli yaşamından bir nebze de olsa kendime ayırdığım en büyük mutuluk diyebilirim,
Kısaca ekmek, su gibi vazgeçilmez desek yeterlimi :)
Çiğköfte yiyip yattıktan sonra, gece su içmek için damacana ararsın ya, iste öyle düsün
sexsiz hayat olur mu ya? yeme içme barınma beslenme gibi en doğal ihtiyaç...bedeninde rahatlamaya ihytiyacı var değil mi?
cinsellik insan hayatını yönlendiren en önemli olaydır,çok ama çok önemli ve zevkli elbette karşılıklı paylaşıldığı zaman inanılmaz birde aşk varsa o zaman da sihirli filan oluyor işte...:D
ağa çok önemli kısacası bu bir ton lafta ederim ama olayın özeti bu
Eğer sevdiğin biri varsa bunu onunla yaşıyorsan su içmek nefes almak kadar önemi var diebilirim
sekse düşkün..ve hoşlandığım bi erkekle olursa çok çok önemli...
cevabın guzel...
bence baya önemli doğanın bir kanunu ayrıca kimse ahlaksızlık falan diye ahkam kesmesin ahkam kesenlerde büyük ihtimalle iktidarsızdır
bence insanların mutluluğu için olmasa olmaz bi mutluluktur
çok önemli ve olmazsa olmazım.
ama önemlidir sonuçta insanın rahatlaması güzel birşeydir
Çok önemlı değil normal bır standartta olsun yeter
evet yerine göre önemlidir diyebilirim
aşıkken vazgeçilmezim aşık değilken umursamıyorum
Çok önemli :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar