pek öpüp koklamadan hemen malum işe yönleniyor. hiç de konuşmuyor hareketleri çok sert. ergen de değil 46 yaşında. 2. evliliği. normal mi bu ya? yoksa obje olarak mı görüyor anlamadım ki?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Yani kocan seks yapmıyor çiftleşiyor.. haldur huldur gidip geliyor boşalıyor sonra da dönüp yatıyor.. ideal kocaymış.. Olan da sana oluyor tabi sen ne olduğunu anlamdan ortada kalıyorsun.. Şimdi bu adamı aldatsan hemen o.. olursun milletin gözünde çünkü senin canın yok.. ne diyeyim işte Türkiye gerçeği..
11 Yorumla
Soran+1 yılben aldatmam kocamı. aldatmak bence de o.. luk. sizin de dediğiniz laf mı yani şimdi.
En İyi Cevaplar
+1 yılsenin yaş kaçki önce bende 41 yaşındayım hemen sokmak acı çektirtmek hoşuma gidiyor 20li 30 yaşlarda sevişmeyi severdim ama yaş 40 stü oldumu direkt sokmak istiyor insan gayet normal ama biliyoruzki bayanlar sevişince vajinası çok sulanır ve çok zevk alırlar sen sokturtma sen seviş sevişmmeye zorla
111 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım.
- +1 yıl
neden 46 yaşındaki biriyle evlenme geregi duydun burdaki kızlar senin yaındakiler bak bana amca diyorlar onlara anlatıyorum erkekte yaş nemli degil yanılıyormuyum
Soran+1 yılsevdim evlendim. yaş önemli değil benim için.
- +1 yıl
ah burdaki kızlarda anasalar anlatıyom anlamıyorlar afedersin kırsal kesimdemi yaıyorsun eşinle oral yapıyormusun sen mesela eşini oral yaparak uyarıyormusun uyarmıyorsan oda seninle sevişmiyordur diye düşündüm
Soran+1 yıledirnede yaşıyoruz. kırsal kesim falan değil. yapıyorum oral.
- +1 yıl
eşin senin hakkını vermiyor ozaman bir bayan bana orak yapacakta ben onu baştan aşşagı emerim yalarım koklarım ya tam benlikmişin şans işte gir çık sonra boşalınca yatarmı eşin
Soran+1 yılbazen yatar bazen sigara yakar.
- +1 yıl
orgazm sigarası ha ben bazen boşaldıgımdada sevişirim tekrar ama partnerim yanaşmaz tekrar harekete geçer benimki diye açıkmı kapalımısın boy kilon kaç
Soran+1 yılaçığım. boy 177-178 falan. 72 kiloyum.
- +1 yıl
hiç orgazm yaşadınmı bilirmisin
Soran+1 yılevet. beni tatmin ediyor zaten de ne biliyim öpüp koklamayınca bir garip geliyor işte.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence huyu böyle dayanamıyor erkekler sonuç odaklıdir bu sadece cinsellik için değil genel olarak herşeyde ara detaylari gereksiz bulabilir biran önce kavuşmak rahatlamak isterler. Ama söylersen seni de dikkate alır bence
20 Yorumla
+1 yılHeh iste bazilari da bunun gibi kadinin vucudunu kesfetmeden ona dokunup opmeden hayvanca ciftlesmeyi s. e. x saniyo
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
48Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 632 cevap paylaştı. Evet maalesef obje olarak goruyor, cahil bir toplulugun icinde yetisen erkeklerde ki genel bir eksikliktir bu biran once kendini hazza ulastirip isi bitince senin ne durumda oldugunu onemsemeden noktayi koyarlar. Ya boyle kabul etmek lazim ya da onun yapamadigini yapan birisiyle birliktelik kurmak :)
10 YorumlaNeden kocana sormuyorsun? Millet ne bilsin adamin huyunu suyunu. Garipsiniz ha..
22 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar seks konusunda hassastır. kırmak istemiyorum.
Ya mutlumusun cidden benimde peşimden koşan biri var 40 yaşında iyi birisi ama benim ailem yaşı büyük diye izin vermez bide evlenip ayrılmış.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok mutluyum seks dışında hiç bir sorun yok
sen öğreteceksin. sen yavaşlatacaksın. sen kontrol edeceksin nefesini
12 Yorumla
Soran+1 yılondan önce sevgilim bile olmadı. hiç bilmem kaldı ki ona öğreteyim :)
+1 yılbir cep numarasını ver soralım, ya sen niye böyle yapıyosun diyelim?
12 Yorumla
Soran+1 yılbir tavsiye vermeniz zor değil
- +1 yıl
46 yaşında ki adam için tavsiye verilemez kardeşim, adam artık işin sonuna yaklaşmış görünende, artık giriş gelişme faslını bırakmış sonuçla ilgileniyo olay bu, istersen konuş bi,
+1 yılsorun varsa eşine söyleyeceksin.. söyleyemiyorsan farketmesini sağlayacaksın..
çözüm üret mızmızlanma :) ya düzelt onu ya da verme.. cırmalasın azcık ayu :)10 Yorumlabu Türk erkeğinin yapısı hele yası büyük ve biraz da kızma ama eski kafalıysa
11 Yorumla
Soran+1 yılyaşı malum ama öyle geri kafalı biri değil ya :)
Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı. adam işini bilmiyo 46 senedir boşa ot gibi yaşamış ot bile ondanda daha iyidir senin yaş kaç
12 Yorumla
Soran+1 yıl24.
sen bileceksin onu, adam sert seviyor demekki, kadından da pek anlamıyor gibi?
17 Yorumla
Soran+1 yılyalnızca sekste öyle. normalde konuşurken falan süper anlayışlı biri
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Soran+1 yılöyleyimdir umarım. öyle söyler yani :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeksi giyin onun yanında seni izlemek ona haz versin öyle girin birde çok açık gıyınme hanı sonuc noktasına kolay hemen ulasamayıcagı seylerde gıyınebılırsın... ve bunu konuşmalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde sevgilim başlarda sadece sevişirdik sonra uzun uzun sevişme ardından ilişki oldu uzun bir süre böyle sonra kısa bir önsevişme ardından ilişki. artık direk soyunup geliyor pat diye. bu ne yaaaaa
20 Yorumlaherhalde ön sevişmeden zevk almadığı için direkt işe yöneliyor olabliri ya da senin dediğin gibi seks objesi olarakta görebiliyor. kocanın durumunu bilemeyiz düşüncesi ne bilemeyiz
10 Yorumla
+1 yılSen bir jartiyer falan giy. Kendini biraz one cikar. O zaten kendiloginden olacak
12 Yorumla
Soran+1 yıldenerim :)
- +1 yıl
Memnun kalmazsan gel kardesim. :).
+1 yılodun gelmiş odun gidiyor işte, al karşına açık açık konuş, eleştiri olarak değil de, biraz değişiklik ve ilgi istediğini falan söylersen anlar belki.
10 Yorumlayaş bakımından enerjisini direk odak noktasına yönlendiriyor
20 YorumlaYaşını başını almış, normaldir.
İhtiyacım karşılansın diyor, aradığın tutku bana kalırsa gençlerde mevcut.
:)14 Yorumla
Soran+1 yılevli kadına bunu yazmaya utanmıyor musun ya
Soran+1 yılyoruma açık bir cevap yazmışsın. karışıklık normal :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl istiyorsan söyle ona göre davransın madem anlayışlı biri. o sen mutlusun ses etmiyorsun diye alışmıştır öyle gidiyordur
10 YorumlaBende öyleyim öpüşmekte neymiş sokar geçerim :D:d:D
10 Yorumla
+1 yılön sevişme kotasını daha önce doldurmuş diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSevismedwn olur mu ya ne kadar zevksiz bir insan :)
10 Yorumla
+1 yılO modelden bende de var tipik Türk erkeği. :S
18 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi yani bu :)
- +1 yıl
Normal değil tabii de. Cinselliği girip çıkmak sanan erkekten ne bekliyosun ki. Eski eşini de mutsuz etmiştir hep böyleyse.
Soran+1 yılbilmiyorum ki çok tuhaf geliyor bana da. belki zamanla değiştiririm onu :)
- +1 yıl
genç olsaydı olabilir derdim ama inan olmaz bu saatten sonra.
Soran+1 yılnapalım canım adamı atacak değiliz bu yüzden. böyle gider :)
- +1 yıl
at demedim de mutsuz olduğun yanları da söyle yani. bir ömür doymadan geçmez ki? belki sana senin istediğin gibi yaklaşsa ve daha sık yaklaşsa sen daha fazla tatmin olduğundan gün içinde de daha farklı olacaksın!! İnsanların cinsel hayatları günlük hayatlarına da yansır bunu unutma!!
Soran+1 yılben biraz patavatsızım. şöyle kelimelerimi bir toparlayım düzgünce. onu kırmadan konuşucam :)
- +1 yıl
konuş valla ve sonucu da yaz ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılkocan sevişmeyi öpüşmeyi sekside bilmiyor. k. bakma
10 Yorumla Siz orgazm oluyor musunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılön sevişmesiz ilişki tuzsuz şekersiz yemek yemeye benzer.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasli sonuçta enerjisi yok en gec 10 yila prostat belasi saracak basina ne tur bir fantezi olabilir ki
02 Yorumla
Soran+1 yılöpebilir yahu ondan da mı aciz ama nerdeee :)
Cevap sahibi+1 yılBunu onunla paylas
Seninn fikirlerini bilmeli
ön sevısmesız seks olmaz olamaz olursa da hayvanlık olur
10 YorumlaAaaa eskiden öyle değildi bu adam yaaa :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın Ruhundan anlamıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılnormalde çok anlayışlı. sekste böyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar sürüyor ilişki süresi?
246 Yorumla
Soran+1 yılsaatlerce sürebiliyor.
Cevap sahibi+1 yılmesela?
Soran+1 yıl1-2 saat falan ortalama.
Cevap sahibi+1 yılçok kısa açar mısın özelden yazayım.
Soran+1 yılbenim bu sitede hesabım yok arkadaşımdan yazıyorum. buradan anlatsan lütfen.
Cevap sahibi+1 yıl2 saat her defasında mı sürüyor? sadece ilişki kısmı?
Soran+1 yıldaha kısa veya daha uzun sürdüğü de oluyor. evet sadece ilişki kısmı.
Cevap sahibi+1 yılgenelde 2 saat mi?
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılbizde de aynı sorun var. ondan soruyorum. ama her seferinde 2 saat olamaz mantıken. 1 saat desen anlarım.
Soran+1 yılhaftada 1 falan yaşıyoruz. seyrek olduğu için olabilir
- +1 yıl
Ne kadar hafta birde yaşasan mümkün değil 2 saat arkadaşımın dedıgın gibi 1 saat olsa tmm. Bende evliyim, sonuçta bunlar belli başlı şeyler
Soran+1 yılbelki de hap falan kullanıyor. bilemicem. önden sevişip tatmin olmadığımız için geç boşalmalar normal zaten.
- +1 yıl
Hayır alakası yok kandırma kendini lütfen
Cevap sahibi+1 yılama her seferinde mi hap kullanırlar sanmıyorum canım.
Soran+1 yılo zaman bir anormallik var ve sanırım bu yüzden cinsellik sırasında ters davranıyor.
- +1 yıl
Bilimsel olarak bile açıklaması yok p*rno yıldızları bile ilaç içer iğne vurulur ama asla 2 saat yapmaz yapamaz
Soran+1 yılayda 3-4 kere falan birlikte oluyoruz zaten.
Soran+1 yılseks konusunda pek bilgili değilim ama oluyor işte nasıl oluyorsa.
Cevap sahibi+1 yılama az değil mi bu sayı canım ya? kafam karıştı.
Soran+1 yılaz da napayım yanına yanaşsam da öyle sık birlikte olmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılo mu olmuyor? açar mısın biraz. garip geldi bana.
Soran+1 yılevet. bana kalsa ne zaman isterse birlikte olurum. seyrek birlikte oluyoruz ve çok soğuk yani sevişirken. normalde konuşurken falan çok sıcak samimi biri. seks konusunda böyle yalnızca.
Cevap sahibi+1 yılHayret, o anda soğuk nasıl oluyor. İlginç.
Soran+1 yılbakışı davranışları falan sertleşiyor. hiç konuşmuyor ki normalde susturamazsın o kadar sıcak ve konuşkan biri.
Cevap sahibi+1 yılneden sormuyorsun niye böyle yaptığını? sen rahat olamazsan org. da olamazsın ki.
Soran+1 yılçekiniyorum işte kırılır diye ama yavaştan sormaya çalışıcam
Cevap sahibi+1 yılsen org. oluyor musun?
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılhem hoşlanmıyorsun bu tavrından hem nasıl olabiliyorsun?
Soran+1 yılzevk almaya çalışıyorum. ne de olsa kocam. 2 yıllık evliyiz. başka türlü ömür mü geçer.
Cevap sahibi+1 yılkadınlar duygusaldır. cinsellikte hoşlanmadıklarında sonuca da ulaşamazlar. şaşırmam ondan.
Soran+1 yılseksi seven biriyim ya öyle duygusal değilim. zevk alıyorum yine de. ama öpüp koklasa ölmez ya :)
Cevap sahibi+1 yılkadınsan duygusalsındır:)
sexi seviyorsan haftada bir çok az.
Soran+1 yılaz ama naparsın :)
Cevap sahibi+1 yılduygusal değil misin? bayansan imkansız ama:)
Soran+1 yıldeğilim ya romantizm falan da anlamam :)
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl kadınsın ya:)
Cevap sahibi+1 yılüzülmez, etkilenmez misin duygu yoğunluğu yaşamak gibi?
Soran+1 yılruhun cinsiyeti yok bence. öyle düz bir insanım işte. sevdim mi tam severim ama romantizm duygusallık yok :)
Soran+1 yılzaman zaman olurum tabi ki robot değilim ama hiç alıngan biri değilim. 1 söyler 5 gülerim. seks hayatımızı da evleneli 2 yıl oldu yeni sorun olarak görmeye başladım. oldukça sabırlı rahat biriyim :)
Cevap sahibi+1 yıltakmamayı nasıl başarıyorsun?:)
takıyorsan demek ki bir yerlerde yanlış var cinselliğinizde canım. Bu hayatına yansımıyor mu?
Soran+1 yılbilmem içten gelen bir şey gamsız derler bana :) yatak odası dışında her şey normal. çok iyi anlaşıyoruz görünürde sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılgenetiktir:) anne- babada sen gibi mi?
Soran+1 yılevet :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman tamam:) benimkilerde aynen ben gibi ne olacak şimdi:)
normal değil.. önsevişme oral vs olması lazım...
11 Yorumla
Soran+1 yıloral yaptırıyor ama kendine :)
sen 18-24 yas kocan 46 ooo may gadnıss
18 Yorumla
Soran+1 yıl24 üm ben de. 22 yaş var ama öyle tuhaf durmuyoruz ya :)
Soran+1 yılhaha tamam :)
Soran+1 yılabartma ya seviyoruz evlendik işte :)
Soran+1 yılinsanların ne dediği umrumda değil. onları dinlemedim harika bir evlilik yaptım. çok da iyi anlaşıyoruz ama seks böyle işte naparsın her güzelin bir kusuru :)
+1 yılafedersin ama eşin eşşekmiş..
12 Yorumla
Soran+1 yıldeme o kadar da ya
- +1 yıl
kadında cinsellik beyinde başlar erkek bunu bilmeli ilk önce.. sonra ön sevişme, beyinde başlattığının bedene yayılmasıdır.. ön sevişmeyi yapmayan erkek cinselliği bilmiyordur bence.. bunun için de söylediğim çokta fazla değil bana göre..
senin yaş kaç, acelesi var demek ki
19 Yorumla
Soran+1 yıl24.
Soran+1 yılevliliğimden memnunum. yalnızca sekste sorun var ama yine de tatmin olabiliyorum
Soran+1 yıl2 yıl
Soran+1 yılniye ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe diyeyim ki eşine anlatmalısın bence
21 Yorumla
Soran+1 yılkırmak stemiyorum iyi sevişmiyorsun deyince alınır :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen sanırım ondan baya küçüksün ve seks konusunda kesinlikle tatmin olmuyorsun yanılıyormuyum
08 Yorumla
Soran+1 yılküçüğüm de öyle doyumsuz biri değilim
Cevap sahibi+1 yılbunun doyumsuz olmakla alakası yokki sonuçta seks çok dogal ve yaşanması gereken bir durum, ne zamandır evlisin
Soran+1 yıl2 yıl.
Cevap sahibi+1 yılgenel anlamda nasıl gidiyor herşey seks degil sonuçta, düzgünce sohbet etmemizde sakınca var mı
Soran+1 yılbu benim değil arkadaşımın hesabı. eşimle her şey iyi gidiyor. çok iyi anlaşıyoruz bir sorunumuz yok.
Cevap sahibi+1 yılneden kendine bir hesap açmıyorsun
Soran+1 yılyalnızca bu soruyu sormam lazımdı. teknolojiyle aram iyi değil.
Cevap sahibi+1 yılbence üye ol bazen faydası olur, üye olman en fazla 2 dk nı alır. ara sıra konuşuruz düzgünce ya da arkadaşın bu üyeligi sana bıraksın kendine yeni açsın :)
sen zevk alıyor musın yaşın kaç
12 Yorumla
Soran+1 yılalıyorum da kocam benim ilkim. filmlerde falan ön sevişme daha uzun diye biliyordum ben :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılön sevişme olmazsa sana vermem de.
12 Yorumla
Soran+1 yılzorla yapar bir şey fark etmez.
Cevap sahibi+1 yılruhumu okşamıyorsun de kıbarca. ona yoneldıgı zaman kendıne dogru cek sevişmeyi sen başlat bırakma.
Bencilce bir davranış...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. muhtemelen objesın onun gözünde !!!
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEnerjisi veya zamanı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsöyle açık açık. paylaş onunla.
11 Yorumla
Soran+1 yılkırmak istemiyorum da işte. çekiniyorum söylemeye.
+1 yıl18-24 yaş arası yapman komik olmuş 😉
01 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım zaten.
önsevişme olmayan sevişme, sevişme değildir.
10 Yorumlayoruluyor gariban yazık
10 YorumlaÖn sevişmesiz ilişkiye hayır derim ben
10 Yorumla
+1 yılBence ilgisiz biri, kendini düşünüyor bencil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynennn öyleee
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani normal mi bu durum değil mi
Cevap sahibi+1 yılnormal değil. bir seks objesi olarak görüyo. kıymet vermiyo, seks te değersiz davranıyo. kadının görevi erkeği mutlu etmek diye bir düşünceye sahip. bencillik yapıyo diyelim. senin yaş kaç?
+1 yılHardlıyormu seni.
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle denebilir
- +1 yıl
Demek ki seni fazla seksi buluyor.
sevismeyi bilmiyor demekki :)
10 Yorumlasevgi yok bence.. olsa sever biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende de tam tersi ne etcez?
10 Yorumla
+1 yılHemen bitsin diyedir
12 Yorumla
Soran+1 yılistemiyor mu yani beni. zoraki mi yapıyor
- +1 yıl
Ya yasindan dolayi ya da istemedigi icindir
Gizli Üye(30-35)+1 yılEksiklik bence
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYa ön sevişme cinsel birleşme öncesi bence arzunun ve şehvetin ön plana çıktığı bir andır. Eğer bir erkek ön sevismeyi es geçiyorsa bence bu bir eksikliktir.
+1 yılÖğret sen ona
10 Yorumla
+1 yılBilmiyor işi sanırım
10 Yorumla
+1 yılsizin yaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl24.
- +1 yıl
yönlendirin biraza onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl24.
Cevap sahibi+1 yılEşinizle aranızda çok yaş farkı var. Eşinizde önce biriyle cinsellik yaşadınızmı?
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam ön sevişme kısmını atlıyor. sevmediğinden mi yoksa huyu mu böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler