Arakdaşlar eskiden gerdek gecesinde bir havluya kızın kız olduğunu görmeleri için havluya işte o çıkan kanı sürüp dışarda bekleyen anneye mi kimeişte birine veriyorlarmış şimdi böyle bir gelenek varmı? Varsa doğrusu nedir
Cevabın nedir?
Benim bakireligim esimden baska kimseyi ilgilendirmz oyle seymi olur esimin ailesini mi inandiricam bakireligime zaten bir sorun olursa ki suana kadar oyle bisey yaomadim yapmayida dusunmuyorum ama olursa bu benim esimle aramda olan bir konu ki zaten beylerin cogu bakire degil diye kapiya koyuyor eslerini kapiya koymassa beni anlasin ailesi bakireyim carsafa ne gerek :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle şeyler çok ayıp
En İyi Cevaplar
kadını küçük düşürücü cahil cühela adeti, malesef hala bazı yerlerde var diye duyuyoruz ancak eşlerin kendi aralarında anlaşması önemli ister bakir - bakire olsunlar ister nişanlıyken birlikte olsunlar bundan kime ne? eşler birbirini bilmiş anlaşmış ki evlenmişler gerisi kimi alakadar edebilir ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılYaani çok saçma bir gelenek
+1 yıl"İlk ben sktim" demek için mi? Neyin yarışı bu? Neyi ispatlamaya çalışıyorlarmış?
O değil de, bu geleneği ilk çıkaran adama bir akıllı da mı karşı çıkmamış?
"Beyler yeni bir gelenek çıkarıyorum" falan dediğinde, o sırada bir tane bile mi beyne sahip olan insan çıkıp da "sen ne saçmalıyon yrraam" dememiş?47 Yorumla
Soran+1 yıl:D:DD:D: Peki sana sorsalar ne dersin
- +1 yıl
Neyi sorsalar?
Soran+1 yılEşin bakir değil diyelim sordular çarşaf nerede diye ne dersin
- +1 yıl
"Benim eşimin zarı senin çükünü mü gerdi, ben senin gibi eşimin kanını sergileyecek kadar g*vat mıyım orspu çocuu?" derdim. Böyle bir şey zaten bana soramazlar. Böyle özel bir şeyi paylaşan erkek gavattır. Bu töre böyle boydan boya g*vat bir töre.
Soran+1 yılTamam bro yorumun için sağol iyi akşamlar
- +1 yıl
Kizdiginiz icin, biraz sert ve argo bir cevap vermissiniz. Ama hicbiri sizin alkislanip alnindan opulmeyi hak ettiginiz gercegini degistiremez. O kadar, durust, ince, duyarli ve gercekten tam bir erkek olabilecek ozelliklere sahipsiniz. Ben her zaman soyledigimi soyleyip sozumu bitiricem, "Akil yasta degil bastadir". Tesekkurler... tum bayanlar adina :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. :)
+1 yılOlmalı bence onu istemeyen kız bakire değil dir
16 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bakire olmayan kızlar çok büyük tepki gösterdi bu geleneğe
- +1 yıl
Aynen öyle her altı yiyorlar ona gelince ay çok geri kafalılar diyor lar onlar çok ileri kafa olduğu için önüne gelenle yatıyor
Soran+1 yılPeki eşin bakire olacakmı senin
- +1 yıl
şu an sorduğun soru boş bir soru
Soran+1 yılYani isteseler aalın size çarşaf diyebilirsiniz. Peki yorumunuz çin sağolun iyi akşamlar
- +1 yıl
Teşekkür
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
14Cevap
+1 yılÖyle bişey istesinler o havluyu alır sokarım bir yerine ne kadar saçma şeyler ya
95 Yorumla
Soran+1 yılDuydunuzmu daha önce böyle birşey
Soran+1 yılEvet diğer yorumlardada duyanlar var
- +1 yıl
Evet pepeecim
Soran+1 yılPeki sizde gerdeğe girdiniz kan yok diyelim istediler ne yaparsınız
+1 yılbence bu eşleri ilgilendirir benim kız olduğumu eşim görüyosa başkalarının kanı görmesine ne gerek var bu gelenek yüzünden kızlığı elastik olup kadın muamelesi gören ve baba ocağına geri verilen çok kız var ne yazıkki
34 Yorumla
Soran+1 yılHım halen varmış böyle gelenekler. Peki sizdende istense ne yaparsınız
- +1 yıl
ben 1 yıllık evliyim istenmedi ama isteselerdi sert bir dille uyarırdım çünkü Müslüman bir insanız elhamdurullah sanki namusumuzu sorgular gibi ne o öylee sonuçta kocam benim kız olduğumu gördüyse kimsenin bişeyi görmesine lüzum yok
Soran+1 yılPeki yorumunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇarsafı balkondan ya da evin damından gösteriye sunanlar varmis. Öyle diyorlar.
Diger adete gelince kanlı bez bekleyenler varmis kapinin önünde. bir kizi burada Almanya'da Malatyalilara gelin vermislerdi bir takim olaylar yapilmak istenmis ama o olaya izin vermisler mi bilemem.15 Yorumla
Soran+1 yılhımm sizde böyle bir durum olsa ne yaparsınız
Cevap sahibi+1 yılKabul etmem
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılKarı koca arası kimseyi ilgilendirmez; bakireyim sikinti orda degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim bir sevgilim vardı, bir gün öpmeye kalktı, ben de napıyosun filan dedim, cevap şu; "Ne sandın, herhalde bekaretini alıcak halim yok, zaten ilerde evlenirsek benim çarşaf göstermem lazım, o yüzden yapmam öyle birşey korkma" dedi :))) Tabii öküzleri hayatımda tutmadığım için defettim.
Bu öküzler heryerde var, böyle bir terbiyesizlik olamaz.18 Yorumla
Soran+1 yılHım direk şahit olmuşsunuz böyle bir duruma. Peki ciddi ciddi isteseler çarşaf ne dersiniz
Cevap sahibi+1 yılCıngar çıkartırım, böyle biriyle zaten evlenmem, az çok ne olduğunu anlıyorsunuz işte. Bir de bu adet doğu anadoluda yaygın, kürtler daha çok böyle bir gelenekmi neyse ona sahip.
Soran+1 yılPeki sizin daha önce bir cinsel olayınız oldumu
Cevap sahibi+1 yılHayır da neden sordunuz
Soran+1 yılYani diyelimki evlendiniz böyle bir soru geldi zor durumda kalırmısınız
Cevap sahibi+1 yılNe sorusu?
Soran+1 yılMesela damadın annesi gelip size çarşafınızı sordu ne dersiniz
Cevap sahibi+1 yılSanane derim, o oğlunla benim bileceğim şey
+1 yıloha edepsizliğe ahlaksızlığa bak. çevremde rastlamadım öyle saçma bir adete
531 Yorumla
Soran+1 yılDuydunuzmu daha önce böyle birşey
- +1 yıl
çarşafı duydum da havluyu duymamıştım. her ikisi de yanlış. yatak odası dışarıyla paylaşılmaz
Soran+1 yılYani böyle birşey var
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılPeki sizdende böyle birşey beklense sorun edermisiniz
- +1 yıl
ayrılırım. o derece.
Soran+1 yılYani gerdeğe girdiniz, ertesi gün kan görmediler olay çıakrdılar ne yaparsınız
- +1 yıl
ben olayın kralını çıkarırım öyle bir şeye kalkışırlarsa
Soran+1 yılAnladım sanırım siz daha önce bir ilişki yaşadınız
- +1 yıl
evet. bakireyken de düşüncem bu yöndeydi. eşimden başkası benim cinsel hayatıma müdahale edemez öğrenemez.
Soran+1 yılHım peki eşiniz kabul etti diyelim gerdeğe girdiniz damadın annesi gelinimin çarşafı nerede diye sordu veya size sordu ne dersiniz
- +1 yıl
küfür ederim sanırım. öyle saçma bir aileye bulaşmam ki zaten.
Soran+1 yılPeki gerdeğe girdiniz kız değilsiniz diyelim kalktınız sabah kahfaltı felan sonra annelerden biri odaya girdi baktı kan yok veya kirli sepette kirli kan yok bağırdı ağladı felan oğluna kızdı diyelim siz ne düşünürsünüz
- +1 yıl
kadını dövmem yine büyüğümdür ama kolundan tutup odadan dışarı atarım
Soran+1 yıleee ya damadın ailesi red ederse
- +1 yıl
dediğim gibi öyle bir aileye bulaşmam zaten ama kendime saygım vardır. istenmediğim yerde durmam.
Soran+1 yılEşiniz sizi çok seviyor sizdden ayrılmakta istemiyor ama ailesi red ediyor ne düşünürsünüz
- +1 yıl
benim kocam pısırık olmaz. seviyorsa ailesini sallamaz
Soran+1 yılAilesini size tercih eder diyorsunuz yani
- +1 yıl
benim yüzümden ailesine küsmesini kesinlikle istemem. yalnızca o konuda dinlemesin derim. ha dinleyecem dedi. aile mahkemesi şuracıkta. boşanmak zor değil
Soran+1 yılHemen boşuyorsunuz siz eşinizi sevmiyeceksiniz sanırım
- +1 yıl
sevgi de var sınırlar da. ne yapmamı bekliyorsun. bakire değilim zaten. olsam da o kadar özel bir şeyi başkasına anlatamam.
Soran+1 yılBakire olmayışınızı abartıyormusunuz peki
- +1 yıl
ne gibi abartmak anlamadım. hiç pişman değilim onu söyleyim.
Soran+1 yılYani nasıl osla bakire değilim diyip hoşunuza gidenle yatıyormusunuz
- +1 yıl
hayır. daha neler yani. yok öyle bir dünya.
Soran+1 yılPeki şimdiye kadar kaç kişiyle cinsel anlamda beraberlik yaşadınız
- +1 yıl
o kadar özelim bana kalsın. çok az kişi diyim sana.
Soran+1 yılNeden pişman değilsin
- +1 yıl
değer verdiğim insanlardı. güzel gecelerdi.
Soran+1 yılAnlıyorum yorum yaptğınız için teşekkür ederim düşüncenizi paylaştığınız için
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını aşağlayan bir gelenek. .. doğrusu şu havluyu alta seriyosun bozulduğu zaman zaten kız onu hisseder o sırada çekil Aksın oraya... ama senin karının bekareti senden başka kimseyi ilgilendirmez. ..
211 Yorumla
Soran+1 yılTabiki öyle ancak diyelimki kız değilsiniz gerdeğe girdiniz kapıda beklediler ne yaparsınız
Cevap sahibi+1 yılBozulmadı esnek miş derim... benim ilk seferde bişi olmamıştı. .. bir sene sonra olmuştu çok örneği var... ya da hemen o gece balayına çıkın öyle bişi varsa ben gördüm yeterli dersin
Soran+1 yılBozulmadı esnekmiş sözü damadın gururunu yok etmezmi
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var bazı kadınların doğum yaparken bozuluyor onun senin performansınla en boy la alakası yokki...
Cevap sahibi+1 yılGit annenin kulağına duşta yaptık ben göreceğimi gördüm de o zaman...
Soran+1 yılama bu düşünceye dolaylıda olsa sebeb olmuyormu
Soran+1 yılHım
Cevap sahibi+1 yılO düşünce yanlış anlama ama bilgisizlikten olan bişey... ona bakarsan bazılarının doğuştan zarı yok...
Soran+1 yılYa öyledir olabilir ancak dolaylıda olsa esnekti laf damadın gururunu çok rencide eder
Cevap sahibi+1 yılGereksiz gurur bu... o zaman kendi egosu için tüm ailenin karısına o küçük akıllarıyla o* muamelesi yapmasına izin versin... Çünkü alakasız egosu daha önemli
Cevap sahibi+1 yılya da daha önceden yaptık diyecek o damat çok bir alternatif yok yani
Havlu degil bixim burada o kanin aktigi carsafi balkona asarsin. Simdi hala bazi yererde var
34 Yorumla
Soran+1 yılVaybe çok tuhaf aslında
Soran+1 yılSizden isteseler böyle birşey ne yaparsınız
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar böyle bir şey ama havlu değil diye biliyorum bez olması lazım yatak örtüsünün altına seriliyor ve gerdekten sonra veriliyor bakmaları için hala uygulanıyor olabilir bazı il ve ilçeler ya da köylerde
12 Yorumla
Soran+1 yılBro kızlar çok sinirlendi bu soruya bende duymuştum varmış böyle birşey
Cevap sahibi+1 yılOlduğuna kesinlikle eminim, hatta bazı sinema ve dizilerde de işlenmişti bu konu. Hala da vardır bence bazı yerlerde
+1 yılHuyumdur cevap vermeden önce diğer cevapları okurum. Yorumlarda açıkça belli sen bu kafadansın. Öyle görmüşsün bişey diyemem ama gerçekten bir saçmalık çünkü "kızlık zarı" diye adlandırılan zarın yaratılış amacı çok çok farklı. Siz erkeklerin pipisinden içeriye kaka kaçamaz yani mikrop kapma olasılığı yok. Ama biz bayanlarda bu çok kolay olduğu için koruma amaçlı yaratılmıştır. Bebek bezini düşün içeri kaçar dimi? İşte bunu önlemek için. Ama çok yanlış yorumlanmış. Bakirlik bakirelik bence o kadar da mühim değil çünkü sadece o kalmış diğer bütün haltı yemiş bu mu namus?
09 Yorumla- +1 yıl
Bu konuya deginen tek kisi oldugunuz icin, sizin cevabiniza yaorum yazma ihtiyaci duydum. Bende cevabimi yazmadan once, siki bir inceleme yapar yazilanlari okurum. Butun herseyi yapmis, ancak bu gercekten cok sacma ama daha cok aptalca olan erkeklerin talebine uygu olabilmek ici, sadece normal bir iliskde bulunmams, bir kizi cok iyi, temiz ve namuslu diye bayilarak alip evlenen bir zihniyete soyleyecke biz soz bulamiyorum ben :((
- +1 yıl
Bıkkınlık geldi artık şu bakirelik konusundan hala anlamıyorlar.. Zihniyet işte yapıcak bişey yok
Soran+1 yılBilemiyorum artık günümüzde herşey heryer sahte
- +1 yıl
Tek sıkıntı zar ise artık onunda dikimi var. Kan geldi diye namuslu koyma önüne gelenin adını
Soran+1 yılKarşımdaki ile 1 gün gezip konuştuktan sonra onu anlarım yani herkez anlar sende anlarsın
- +1 yıl
Ahahhahahhahahahhahahhahahahah. Sen kendini ne sandın canım ya? Müneccim?
Soran+1 yılBen o kafa değilim şahsen banada ailem veya başkası böyle birşey söylüyemez. Ancak ben ne olursa olsun aklı başında temiz bir kız ile evleneceğim her gece birinin altına girmiş kız ile kim evlenir? sen mi? git evlen ozaman :D:D
- +1 yıl
Konu her gece birinin altına girmek değil. Ben zaten zinaya karşı olan bir insanım. Ya ben nelerini gördüm şahit oldum elletmediği yeri kalmamış ama kız. Öyle kız olucağıma tek kişinin kadını olurum. Namus sadece kızlık zarı değil. İnsanın ruhuda bakire olucak
Soran+1 yılİşte bende onu söylüyorum kızda olsa eğer her bku yiyorsa bitek zarını korumuşsa bunu anlarım zaten zamanla biraz vakit geçirince her insan birbirini tanıyor sende tanırsın diyorum
havlu değil kanlı çarşaf asılırmış balkona herkez görsün diye. nasıl bir küçük beyinlilik anlam veremiyorum.
45 Yorumla
Soran+1 yılBazı yerlerde halen var mı sizdende istense ne yaparsınız
- +1 yıl
ben yozgatlı gariban bir ailenin çocuğuyum. bizim oralardaki asıl amaç bu. ha öbür türlü nasıl skti bizim oğlan kızı diyede yapanlar var onlarıda tanıyor ve biliyorum. ondaki amaçta oğlanlarıyla böbürlenme kızı küçük düşürme. zaten öyle kadınlar kötü kadınlar. geline eziyet çektiren vs
Benden Öyle bişey kimse bekleyemez ben sevmişim aşık olmuşum ve almışım millete gösteriş yapar gibi o ne l*n öyle kadınım beni tezgah malımı gösteriş yapar gibi çarşaf asalım.
24 Yorumla
Soran+1 yılAilenden birisi sordu ne dersin
- +1 yıl
Cesur ve gercek bir erkekte boyle davranmali zaten. Bu kadar cesaretsiz, ailesine tek kelime soyleyemeyen bir erkek, is, bekaret kani olmasa da, ilersinde bu evliigin karisinin ezilmesine mussade edecek kapasitede bir erkek izlenimi edindim, tevrube diyelim. Aile'ye ve buyuklere saygidan bahsetmiyorum, bu sayginin otesinde birsey bana gore. Bir gen ckizin kucuk dusurulmesi ya da gururunun incinmesi, tore denen sacmaliktan da, soran kisinin " Ailen peki, ya onlar bu kanli havluya bekliyorsa" sorusundan cok daha onemli bence.:)
Bir insan daha ne kadar edepsiz olabilir diye düşündüm bir an Orta Doğu geldi aklıma sustum
31 Yorumla
Soran+1 yılVArmış halen böyle gelenekler
O ne la p*rno film mi cekioz isterse bozuk olsun * kari benm Ben kabul etmisim millete ne
64 Yorumla
Soran+1 yılİşte onu diyorum bro bu gelenek halen devam ediyormuş bazı yerlerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılDamadın suçu değil ki demişsin de cevabın birinde ondan yazma gereği duydum bu tamamen damadın suçudur bence. Şöyle anlatayım benim teyzem ile eniştem evlediğinde eniştemin ailesi de istedi eniştem şöyle cevap verdi " ben bu kızı karı diye alıp koynuma sokacak kadar güvendiysem bu konuda onunla benim aramdadır kimseyi ilgilendirmez " bunun üstüne kimsede ağzını açıp tek kelime edemedi. Yani olay her türlü erkek de biter
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki iyi demiş
Bakireyim ve buna karsiyim ya allah askina kaynanamla mi evleniorum sanki eşim bilsin yeter bence yeterince utanç verici bir durum o çarşaf olayi
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçektende utanç verici bir durum peki sizden istense ne dersiniz
Çok saçma once oğullarına sorsunlar bakir mi diye. Saçma dizilerde görmüştüm. Çok cahilce.
23 Yorumla
Soran+1 yılTarihten geen bir gelenek sanırım eskiden bilirsiniz erkek evlat değerliydi, o yüzden tam erkek olsun diye diğer bayanlarla ilişkiye sokturulurlarmış o yüzden erkeğin bakirliğini soran olmaz fazla. Peki sizden istense çarşaf ne dersiniz
Soran+1 yılPeki fikriniz için teşekkür ederim iyi akşamlar
+1 yılTöre inancı... O geleneğe inanan insanlar yapar genelde
24 Yorumla
Soran+1 yılevet varmış halen bu tür olaylar, Size böyle birşey sorulsa ne yaparsınız
- +1 yıl
O tarz insanların olduğu bir ailenin oğluyla evlenmem en başta
Soran+1 yılGünümüz artık çok farklı ama dışarıda çok elit bir ailenin çocuğu gibi görünen çocuk aslında çok yobaz bir aileye sahip olabiliyor
- +1 yıl
Ailesiyle tanışmadan hiç kimseyle ciddi düşünmem zaten kızdan kıza göre değişir kendimi kaptıran biri değilim
keşke o havlu hep kalsaydı kızlar hep bakire kalsaydı erkeklerin de ilki eşleri olsaydı...
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşin seni kandırdı diyelim bakire dğeilmiş bunu gerdek gecesi anladın ne yaparsın
Soran+1 yılEşini çok seviyorsun bakir değil diyelim çarşaf bekliyorlar ailenin gururu var çünki gerekirse elini veya başka yerini kesip kan bulaştırırmısın
Soran+1 yılHAyır yok olması durumunda o anki durumu soruyorum.
Evet bazı insanlar hala bunu istiyor ,' kayınvalideler ' henüz geçen hafta birisi sırf bu yüzden nişanı atsam mı diye soru sormuştu.
13 Yorumla
Soran+1 yılVaybe çok zor durumdur ha. Sana sorsalar ve eşin bakre olmasa ne dersin
Soran+1 yılTuhaf bir cevvap oldu :D
genelde doğu tarafında ya da köylerde yaparlar sanırım onu ama hala var mı bilmiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılHalen varmış bro
Soran+1 yılDiyelimki eşin bakire değil aileniz çarşaf bekledi ne yaparsın
Soran+1 yılOrdan akan kan farklı bir renkmi
Allah onlari islah etsin.
63 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir gelenek bazı yerlerde halen varmış
- +1 yıl
Bazı yerlerde değil 20 yıl öncesi kafaya sahip her ailede var... benim bazı arkadaşlarım diyo ben kardeşim evlendiğinde isticem diye onları ne alakadar ediyorsa. ..
Soran+1 yılhım Sizden böyle birşey istense ne yaparsınız
Normalde bu kategoriye kesinlikle cevap vermiyorum ama bir istisna yapıcam. Bana tuhaf geliyor bu çok çok çok çok özel bir durum. bir bayanın çarşafa akmış kanını millet neden görsün ya eşi bilse yeter millete ne hacet..
01 Yorumla
Soran+1 yılYaani öyle peki, sizde evlendiniz diyelim eşinizin annesi size böyle bir soru sordu ne yapardınız
Böyle biriyle evlenecek kıza acıyorum
417 Yorumla
Soran+1 yılDamatın suçu değil ki bu
Soran+1 yılDoğuştan olmama durumu yok esneklik durumuda mümkün değil elini sokar gerekirse o anda elini kesen varmış
- +1 yıl
Yuh @soran arkadaş çok cahilsin, doktorlar bile @athena_ arkadaşın dediğini diyor. Esneklik var, ve nadirde olsa zar olmayan da var.
Soran+1 yılBelliki kız değilsin kuyruğun yanıyor
- +1 yıl
@japanesegirlishere nedense milyonda birlik esneklik ve olmama durumu hep türk kızlarında
- +1 yıl
@kıvırcıkmuzo bu sadece Türk kızları için değil, tüm kızlardan bahsediyorum ben. Güvenmiyorsan , sevdiğin insanı aşağılamak istiyorsan evlenmeden önce muayene etti olsun bitsin.
Soran+1 yılaynen bitek türk kızlarında oluyor galiba :D
- +1 yıl
@japanesegirlishere ben orandan bahsettim. gerçekten olanlara haksızlık yapılıyor. bırakın bu işleri, hemen istersen bunu yap diye karşıdakini aşagılayıcı düşürmek isteyen saçma savunma mekanizmasını başkasına yap bende işlemez
- +1 yıl
@kıvırcıkmuzo ne halin varsa gör, dürüst olmayan kızlar elbette diğerlerini de etkiliyor bu konuda mütabıkız ama kızlara karşı böyle savaş halinde olma.
- +1 yıl
@japanesegirlishere savaş halinde değilim çünkü savaşım zaten :P iğrenç espiriydi ama adım bu.
neyse konuya dönelim kızlara karşı değil garezim yalan söyleyen mahlukatlara karşı. - +1 yıl
@kıvırcıkmuzo Ben de yalan söylensin demiyorum zaten, ama olan şeyleri de inkar etmemeli insanlar. İsim de ayrı güzel...:)
- +1 yıl
@japanesegirlishere tabiki katılıyorum :) teşekkür ederim bu arada :D ilk defa ismimi begenen biri çıktı genelde sevmiyorlar :D
- +1 yıl
@kıvırcıkmuzo değişiksin :)
- +1 yıl
@japanesegirlishere :D iltifat olarak kabul edeyim bari :D :D
+1 yılValla bizde olmadı ve çok saçma bir gelenek kadını küçük düşürücü.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet aslında bayan açısından çok küçük düşürücü bir durum
- +1 yıl
Sende bir yandan bayanlara hak verir gibi konuşup bir yandanda eic seçtiğin arkadaşa genelde karşı çıkanlar bakire değil demişin ne iş? :D
- Cinsel Yaşam konusunda 680 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu illerimizde var halen böyle adet sürme değilde kan onun üzerine akıyor ve onu kimisi sandığında saklayıp kimisi ise aile büyüğüne gösteriyor oldu diye
00 Yorumla
+1 yılUtandırıcı ve küçük düşürücü bence. "Bak kızım kevaşe değil" demeye geliyor. Peki zarı esnek olanlar ne olacak? Ya da zarsız doğanlar?
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bilemiyorum
+1 yılcahilce, ve bu cok ayıp.
35 Yorumla
Soran+1 yılGören duyan varmış bazı yerlerdede halen oluyormuş. Sizde nböyle birşey beklense ne yaparsınız
- +1 yıl
büyük konuşmak ıstemem yalnız iyi bir kavga edilir o havluyu yedırırım yanı onlara.
Soran+1 yılMesela damadın annesi geldi sana sordu ne dersiniz
- +1 yıl
güvenmeyen almaz gelın olarak derim oğlunuz benı yeterince tanıyor o havlu çıkarsa bu evden büyük sorunlar çıkar derim
Soran+1 yılDamadın annesi ya ağıt yakarak bağırırsa bide üstüne üstlük rusbu diye bağırırsa ne üdşünürsünüz
+1 yılÇarşaftı o havlu değil. Cahil kalmış bölgelerde hala gelenek.(!)
10 Yorumla
+1 yılBöyle gerizekalılık olur mu ya.
27 Yorumla
Soran+1 yılVarmış, Size böyle bir teklif gelirse ne yaparsınız
- +1 yıl
Öyle düşüncede olan biriyle evlenmem mümkün değil
Soran+1 yılDamat değil ailesi istedi diyelim
- +1 yıl
Boşanırım
Soran+1 yılYani damadın sevgisini bir köşeyemi atacaksınız
- +1 yıl
Evet. Öyle aptal ve geri kafalı düşünce yapısına sahip bir aileden çıkan adam da adam gibi olmaz
Hakaret gibi la. Öyle şey mi olur
21 Yorumla
Soran+1 yılVarmış malesef halen.
turksat 4a ya uydu fırlattık dostuk onlar eskide kaldı böyle saçmalıklar eski kafalıların yaptıgı birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok öyle bir dünya kardesim rahat ol
24 Yorumla
Soran+1 yılEminmisiniz
Cevap sahibi+1 yılne kadar saçma be millete çaktım kıza demenle aynı şey gelenek olsa da yaptırmam
Soran+1 yılVarmış böyle birşey
+1 yılO ne be ilkel kabilelerde bile yoktur
31 Yorumla
Soran+1 yılGörenler ve duyanlarda olmuş
Yaw o carsaf degl miydi
28 Yorumla
Soran+1 yılDemekki böyle bir adet var
Soran+1 yılPeki siz evlendiniz gerdeğe girdiniz ertesi gün kan buldular veya bulmadılar ne yaparsınız
Soran+1 yılYani sizin için bir problem yok, Namusumu koruyorum diyorsun :D
Soran+1 yılBu son yorumunuzu başlıkta yazsaydınız en iyi cevap olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 816 cevap paylaştı. Evet çarşaf var hala
31 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizden istense ne tepki verirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılben zaten öyle biriyle evlenmem
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir adet varmış
Cevap sahibi+1 yılvardır
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bişey yok
21 Yorumla
Soran+1 yılDuyan görenler var
+1 yılBizde var evet vercem evlenince..
00 YorumlaCahilce bir davranış
21 Yorumla
Soran+1 yılBAzı yerlerde halen varmışbu durum
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar evet. ben vermiştim eşimin ailesine.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddimsiniz, Nasıl oldu onlarmı istedi
Cevap sahibi+1 yılhayır bizim ailemizde bu vardır. aslında kimse bunu yapmazdı ben istedim. eşimde istedi.
Soran+1 yıleee alıp ne yaptılar peki
- +1 yıl
Ne eziksin amma
+1 yılKocasıyla arasındaki mesele bu kimi ilgilendirir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle halen daha yapanalrda varmış
- +1 yıl
Yazık ya doğuda yapılıyo olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle bir aile yapisa sahip biriyle işim olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık çevrede çok elit biri gibi görünün birisinin ailesi son derece vahşi olabiliyor?
Cevap sahibi+1 yılMerak etme bakışlarından anlarim.
Soran+1 yılEvet gözlem yanılmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılİğrenç küçük düşürücü bir gelenek.
01 Yorumla
Soran+1 yılHalen yapılan yerler var,
Ahlaksızlık..
10 YorumlaKızı küçük düşürücü.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ancak halen bu duruma şahit olanlar var
- +1 yıl
neden küçük düşürücü merak ettim?
+1 yılSaygısızlık
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama halen yapanlar var
Devamını Gör(31)