Of kedilerim gözümün önünde defalarca ciftlesti bakireyim canım çekiyor çok kötü hissediyorum?

Bunalıma girdim hicbisey yaşamadım daha önce çok ağlamam geliyor of ölmek bile ister oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Ucunu öpmek istiyorum önce penisin sonra da ağzıma tamamını almak istiyorum her yerini dillemek. Sonra penisi ağzımdan cikarip elimle 31 çekerdim hızlıca bi yandan elim tassaklarda diger elimlede mastürbasyon yaparım sonrada ağzıma alıp alıp çıkartırım sertçe hızlıca bosalmaya yakın memelerimin arasından ağzıma alırdım ağzıma boşalırdı memelerime bipime akardı of çok istiyorum seks yapmak
Güncellemeler
+1 yıl
Ağlıyorum çok kötüyüm
Şimdi ilk 5 buçuk yaşında daha bebekken oyuncağımı elime almışım ve kendime surtmusum bunu ananem görmüş ve anneme. bi kıza dikkat et demiş yanından ayrilma demis neyse biraz daha büyüdüm oldu yaşım 8 ilk p*rno izlemeyi kesfettim baktım iki insanın deli gibi sevişmesi ve seks yapmaları o yaşta bana çok cazip geldi p*rno sonra gidip çamaşırımı indirip vajinamı okşamaya başladım yastık ucunu sürterek neyse sonra biraz daha büyüdüm yaşım 17 oldu baktım hergun yapıyorum
Of kedilerim gözümün önünde defalarca ciftlesti bakireyim canım çekiyor çok kötü hissediyorum?