Vajina girişi başlıktaki gibi 3-4 gündür. Bu neden olabilir?
Not: Evliyim.
Not: Evliyim.
Mşlh herkes jinekolog herkes cildiye dr burda.. Ya tatlım bu gibi seyler önemli burada gereksiz bilgiler alıp sonrada yanlış seyler yaparsan ileriye dönük daha cok zarar görürsün desem ki içlerinden biri Dr ki var ben biliyorum ama şu an burada yok o zaman tamam ama lütfen gereksiz bilgiler alıp kafanı bulanırma ve en kısa zamanda Dr git lütfen...
Bebeğim ilişkiden sonra benimde oluyor bu yüzden içim rahat yapamıyorum mesela bacaklar omuzda olduğu zaman daha çok tahriş oluyor yirtiyor gibi onun dışında kuruluk problemin varsa da olur uzun ilişki sonrası olur kaçınılmaz birşey bu maalesef tek kötü yani bu ilişkinin
kuruluk problemim yok canım.
uzun ilşki var haklısın. ne kadar süre uzun sana göre mesela?
Ya biz abarmiyorum 11den başlayip 4 e 5e kadar gidiyor ara ara ve iki gün boyunca canım çok yanıyor
her gün değildir herhalde.
Hergün olmaz çünkü biz biraz abartiyoruz sonra oturamiyorum bile hergün olsa hastanelik olurum
madem canın acıyor neden uzun sürmesini engellemiyorsun ki canım?
E o an benimde hosuma gidiyor zaten uyusuklukla zevkle o an acı hissetmiyorsun sonradan başlıyor ama değer hayatım :) anestol falan da surebilirsin
4-5 saat ilşki normalde ilaç alması lazım o kadar sürmesi için.
Bir kere de yapmıyoruz zaten ki normal dede geç boşalan birisi. Aralıklarla dedim yukarida
normalde ne kadar sürüyor boşalması?
Pozisyona göre değişiyor doggyde erken boşalır mesela sevdiği için bilemiyorum yalan olmasın tutuyor birde kendini bir yere kadar
sen iyi o kadar dayanbiliyorsun canın acımadan o anda. boyut ne kadar?
Sende dayanirsin on sevişmeyi uzun tutun. 15 cm olması gerek
çok kısa açar mısın gizlliğini canım özelden sorayım daha sonra.
Evet
tamam bekliyorum.
Açmıştık görmemişsin tekrar açtım
gizlen.
Tamamdir yavru istediğin zaman sorabilirsin
canım çıkmam lazım geç oldu. daha sonra yazıcam sana ok?
İstediğin zaman canım burdayım
1- Sürekli terleme ve ıslaklıktan dolayı mantar oluşmuş olabilir.
2- Eşin oral seks yaparken sakalları sürtündükçe tahriş etmiş olabilir.
3- İç çamaşırı üzerinden mastürbasyon yaptıysan sürtünmeden dolayı tahrik olmuş olabilir.
4- Yeni iç çamaşırı giydiysen kumaşı alerji yapmış olabilir.
ilişki sonrası her ikimizde de oldu ama özellikle bende.
hayır yok.
hayır ikimizde de yok öyle.
zorlanmadan olabilir mi? Eşimde de benzer çünkü.
biraz öyle oldu evet.
ilişkiden sonra olmuş normaldir geçer zamanla, bepanthene, fito, medacascoli terramycin, travazol, arko v. b. krem sür istersen.
tam sarma, kavramadan olabilir mi? Fazlasıyla hissediyorum.
olabilir.
kavrama olmasa kızarıklık da olmaz mıydı?
olmazdı olsada az olurdu, biraz yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapın, ön sevişmeyi biraz daha uzatın.
Cevap
15Cevap
Evliysen kocana anana doktora en yakın kız arkadaşına varsa kız kardeşine sor bizene senin vajvaj tahrişliğinden
cevabın yoksa neden sorumdasın?
Laf sokmak için
ama sokamadın.
Sana öyle geldi
bana evet hükümsüz geldi cevabın.
Can sıkıntısından insan herşeyi yapar mk sen takma beni aslında çok eğlenceli bir kişiyim
tamam o halde:)
Bu arada tahrişin nedeni şu olabilir eğer sulanma olduysa vajvaj da kiloda tangaya yapıştıysa sen farkında olmadan çekildiyse o tahriş yapar. Benim de kafasına olmuştu hatta kanadı bile korkulacak bir şey yok mastürbasyonu fazla kaçırıncada olur bir yere sürtüncede olur hassas ve narin şeyler bunlar :D
sağ ol cevabın için. Ama bu dediklerinin hiç biri olmadı.
Sıcaktan olabilir ya diyorum ya tüyden nem kapıyorlar vajvaj da Tornavida da narin her şeye üzülüp darılıp sıkılıyorlar :D rica ederim
çok komikmişsin dediğin gibi:)
Ayy sağol gökyüzünde kaymış tek tane yıldızımsın kalbimin sol köşesinden kombine bileti ayırmış tatlı arkadaşımsın :D
Yaaww nereeee gitttiiinnn mk yavvv :D
Zorlanmış olabilir misin? Fark etmeden yapılan aşırı sürtünme de yapabilir.. Bide ped kaynaklı bir sorunda olabilir
sert seks yapar mı dersin?
Kesinliklee. Bende sert severim ama acısı 1gün kalır yani kızarıklık ve hafif yanma hissi. Ama kocamda olmadı hiç. Prezervatif kullanmadıysa ondada olur tabi. Sert ilişki sonuçta :)
sert de ne kadar süre mesela ortalama?
Fazla değil ya benim 1gün falan sürüyo
hayır sert dedin ya ne kadar süre böyle ilişki sürüyor?
zikicem vajinanızı neden olduğunu bizden iyi biliyon orspu sanki bugüne kadar vajinasıyla hiç tanışmamış yeni farketmiş öyle bir deliğinin olduğunu saçma salak sorular soruyo. git sokan kişiye sorsana o daha iyi bilir
cevabın yoksa kinini başka yerde kus.
cevabım var sert zikiş yapmışsınız 2-3 güne zikişme gecer
bir doktora görün iltihap olabilir
kaşıntı ya da ağrı yok ise pişik olmuş olabilir.
orda pişik olmaz ama.
hemen girişte zor gibi bu dediğin.
hayır yok sadece kızarıklık.
evet dediğin şartlarda oluyor doğrusun.
zorlanmadan olabilir mi? eşimde de aynı durum var çünkü.
kuru değildi ama zorlanma olmuştur.
tam sert değilse ilişkinin olamaması normal mi? ereksiyon değilse diye sormadım , tam sert değilse diye vurgulamak istedim. Bir de böyle bir durum var bazen.
böyle iken girilmemesi normal mi?
elbette normal, kan pompalanmış penis büyümüş olabilir ama içindeki kıkırdak düzeni gerekli sertliği sağlayamazsa, kocaman bir penis ikiye bile katlanır durumdadır. vajina girişi büyümüş penis sertleşmediği sürece içine almaz. eşinin penis kökünü sıkarak geçici sertliği sağlaması lazım ve o şekilde vajinaya yerleştirdikten sonra seri bir şekilde içinden çıkmadan gidip gelerek tahrik olması ve gerçek sertliği yakalaması lazım. ama boşalma sonrası zamana ihtiyacı olabilir ve zorlamanın hiçbir faydası olmaz.
ereksiyon olmadan elbete olmaz. bunu kast etmedim. çok sert olmadığı normal sertlikte olduğu durumları kast ettim.
bu durumda girememesi mi normal?
işte girilmiyor çok sert değilse. Konudan bağımsız biraz ama.
kayganlaştırıcı da olsa eğer çok sert değilse olmuyor. sert olamaması da daha önceki ilişkiden onunkinin de tahriş olmasından kaynaklı.
beş ilişkinin dördünde olunuyor. nasıl çözüm olabilir ki?
burdan yasak. özel olmaz.
sadece ben burada rahatsız oldum. özel bir sebebi yoktu. neyse. derinin iyileşmesi için mutlaka dermotoloğa görünmeli eşin. çünkü sürekli nem ve ıslaklık derinin kuruyup sertleşmesine engel oluyor. bir nevi egzama benzeri durum söz konusu. tek farkı kaşıntı yok. muhtemelen eşinin derisinde çatlaklar ve küçük kanamalar bile oluyordur (sulanma şeklinde) doktor 7-10 gün seks yasağı koyup krem verecektir iyileşmesi için. ciddiye alıp görünün, yoksa daha derinde tahrişler olursa canı çok yanar.
sanmam daha önce yazışmadık.
Görmeden bişey diyemem:-D
biraz yavaşlamanız lazım sanırım
kılları yeni kesme veya fazla seks
Mantar canım
girişte?
Ya sert girmiş olmuştur ya da mantardır.. buraya soracağına bir jinekologa görün..
seks iç çamaşırında deterjan kalmıştır canım
ilişkiden sonramı oldu peki
evet
uzun süre ve kayganlaştırıcı flan sürmediyseniz o yüzden olur kesin
1 küsür saat böyle olması için neden olur mu?
tabiki olur sonradan yanma oldu dimi
evet hala da öyle. 3 . gün.
bilirim yanlış yapmışsınız yürürkende fazla yanıyorsa kötü zayıfmısın
yürürken- yatarken her an aynı.
hayır normalim.
zor durum zayıfmısın diye vajina bölgesi etli yağlı değil dimi o açıdan sordum
hayır değil.
o yüzdende olur işte
sarma ve kavramadan kaynaklı da olabilir diye yorumlanabilinir mi?
nasıl sarma?
ben fazlasıyla sürtünme hissediyorum. bundan kaynaklı olabilir mi tahriş?
demek istediğimde o zaten benim sürtünmeden işte kuru kuru bişy sürmeden
hayır kuruluk yok. buna rağmen oluyor.
senin suyun yetmez işte su ayrı kayganlaştırıcı ayrı bişey
kullanıyoruz.
kayganlaştırıcı kullansanız bittiğini anlayarak sürseniz devamlı olmaz krammi kullandınız
sorun kuruluk değil, gerektiği ölçüde kullanılıyor.
sen kuru olmadı gayet iyi ıslak diyosun ama sebebi uzun süre olduğundan yeterli şey sürülmediğinden bir yerden sonra az az sürersiniz sonradan anlaşılır işte yanma
uzun sürsede sürekli kullanıyoruz konu gerçekten kuruluk değil.
ben anlatamadım galiba yazsana bana özelden
anlattın. uzun süreli olunca kuruma olabilir diye. ama sebep bu değil. kuruma yok kaygan. kullanıyoruz.
ne kullanıyosunuz onu söyle sen ve nerelere sürüyosunuz
su bazlı kay. ve sürülmesi gereken yerlere.
bak krem sürseniz yanma olur vazelinde olmayabiliyo en iyisi kayganlaştırıcı ama krem gibiyse tabi olur sulu olur kuruluk hiç olmaz ama sonrasında yanma yine olur
at resmini bir bakıyım :)
kuru ve sert yaptıysan ondandır
Cok surtunme olmus yanma yanmis
idrar yolu enfeksiyonu
Doktor diyorum.
girişte ise fena:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar