Kocamı Aldattım, Hayatım Mahvoldu :( ?

Spor salonunda tanıştığım biri vardı sadece arkadaştık. Spordan çıktık beraber. Eve bırakayım mı dedi. Eşim yanlış anlar olmaz dedim. Sonra bi çay içelim öyle eve git olmaz mı dedi. Yaptığımın yanlış olduğunu bile bile kabul ettim. Çay içtik beraber sonra instagram istedi. Ben instagram kullanmıyorum dedim eşim izin vermiyor dedim. Numaranı ver o zaman dedi. Numaramı verdim. Eşin işteyken konuşalım dedi rahatsız etmem dedi. 7 aydır konuşuyorduk eşimden gizli. Oda evli bu arada ama onunda eşi bilmiyor. Kısaca ikimizde evliyiz. Geçen eşinin babası rahatıszlanmış köye gitmiş. Eşim yok dedi evde film izleyelim mi dedi. Bilmiyorum nasıl tamam dedim buna. Kabul ettim film izledik. Sonra amacını anladım. Öpüşmeye başladık geri çektim kendimi başta yapma bu doğru değil dedim ama sonra kendimi bıraktım. Çok pişmanım napıcam. 2 gündür hiç uyuyamadım. :( Kocam sabah işe gider akşam eve gelir ne desem alır çok düzgün bir adam :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılayıp saçma sapan konuşacak olanlar yazmasın zaten kendimi kötü hissediyorum. Üstüme gelmeye hakkınız yok siliyorum yorumlarınızı!
Kocamı Aldattım, Hayatım Mahvoldu :( ?