Bugünde yaptım tatmin ettim kendimi hemde oruçluydum nasıl kurtulacağım ben ya:-( link bunuda ben açmıştım:-( nasıl kurtulabilirim bu durumdan doymuyorum birşey söyleyin:-(ne olur dalga geçmeyin
Cevabın nedir?
Cünupluk hali orucu bozmaz.Kendini tatmin ettikten sonra bozmamalıydın orucunu , iftarı beklemeliydin.
Ama artık olan olmuş.Genelde bu şekilde doyumsuz insanlara oruç tut uzak durursun denir ama sana oruçta fayda etmemiş malesef.Git dinin ile ilgili şeyleri araştır ve biraz onlara yönel ve sosyal ol biraz.tatmin etmek istediğin an aç bir aksiyon filmi izle.Bitince istek devam ediyorsa git bişeyler atıştır.Çık arkadaşlarınla dolaş.Aç bir bak kitabın,dinin ne diyor.Kafanı dağıt yani başka şeylere yoğunlaş.
Ama baktın ki hiçbiri fayda etmiyor , git eczaneden şap al ve iç yapcak başka birşey yok10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılProfılde belırtılen yaş aralığı için konuşursak normal birşey denilebilir sağlıklı bir insan boş kaldığında enerjiyi atmak için kullanacağı ilk yollardan biridir bu.Doyumsuzluk derecesi boş olmadığın zamanlardada devam ediyorsa kendini dahada yoracak meşgaleler bulmanı tavsiye edebilirim.Uygun taliplerin varsa evlilik gibi nietin işleri biraz hızlandır derim sürekli kendini tatmin ileride eşinle olan birlikteliğinizide etkileyebilir. O zamanda eşinin yerine kendi kendini tatmini seçebilirsin böyle durumlar görülüyor. Olay tamamen alışkanlıkla alakalı daha detaylı açıklamalar yapılabilir.
00 Yorumla
+1 yılher şey kafada biter güzelim. ömrümde yapmadım 19 yaşındayım belkide hiç yapmayacağım evlenene kadar. yapmayacağım deyip kendini şartla. ha bide yapınca alışkanlık yapıyor bunuda söyleyim. yapmazsan uzun bir süre, aklına bile gelmediği günler olacak.
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya iraden bayağı iyimiş bakalım inşallah başarırım:-(
- +1 yıl
merak etme. her şey kafada bitiyor. yapmadığında yada yapmaya yeltenip kendini tuttuğunda için huzurla dolacak öyle öyle alışacaksın.
- +1 yıl
saçmalamadım. mast yapmayan binlerce kız var. sen saçmalıyorsun. biyolojik ritim nedir ki, kızlarda dışarı atılması gereken bir sıvı mı var neyin biyolojisinden söz ediyorsun. yapmadan durabilen erkekler bile var.
+1 yılseytana uymussun dikkat et seytan iyice ruhunu ele gecirmesin ! tövbe edip 1 gün kaza orucu tutman gerekir , nefsine hakim ol mübarek günlerde !
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
48Cevap
insanın beyni sen istesende istemesende 24 saat boyunca çalışan bir sistem gibi.. düşüncelerin sürekli aktif! yön vermek senin elinde! biz mükemmel bir beyin ve düşünce donanımına sahip varlıklarız. neye odaklanırsak yaşam tarzımız ve hayat anlayışımız onun üzerine kurulur.. sen herhangi bir meslek sahibi biri olsan, yada sorumluluğunu aldığın bi meşkale olsa hayatında, belki bulunduğun durum aklına bile gelmicek. bu yüzden insan ne yapmak isterse onu yaşar! sen yapmak istediğin bişeyden şikayet ediyosun! istemessen yapmazsın! bütün sapkınlıklar bağlılıklar ve alışkanlıklar aslında çok kolay bişekillde terkedilebilir. yeterki isteyelim!
ihtiyaç duyduğun şeylere açlık hissedersin! hem şarap içip hem sarhoş olmucam mantığı yok! İnsanın yaradılış hali yetki ve sahpliktir! bununda getirisi hakimiyettir! kendine hakim olamayacak kadar büyütülecek bi durumun yok emin ol...21 Yorumla- +1 yıl
+1
İnsanın yaradılış hali yetki ve sahpliktir! bununda getirisi hakimiyettir! kendine hakim olamayacak kadar büyütülecek bi durumun yok emin ol...
biz mubarek günlerde şeytanların zincire bağlandığını biliyoruz. zincire bağlı demek hareketsiz kalması anlamına gelmiyor. birçoğumuz biliriz ki, bahcelerimizde köpek bağlıdır. köpeğin bir zincir seviyesi vardır. uzaktan gecersen köpek sana bişey yapamaz. ama sen bahçeye gidersen köpek seni isirir. seytanda mubarek günlerde bu şekilde bağlıdır. sen böyle bir günde şeytana yaklaşmayı bırak, surtunerek gecmissin. mubarek bir günde günah işlemek ne demek yaaaa...
13 Yorumla
Soran+1 yılIyi birşeye bağlayacaksın sandım:-(:-(
Soran+1 yılEvet:-(
tövbe istfar et et bu gün mübarek bir gün yatsı namazından sonra bu gun 100 rekat namaz kılınır kadınlar için al gusül abdestini boy abdestini al eline kuranı kerimi biliyorsan bilmiyorsan türkçe mealleri var oku rabbine sıgın o seni bilir seni nefsinden koruru nefsine hakim olamadıgın için buna gerek duyuyorsun doyumla alakası yok böyle seylerın tövbe et af dileee allah tan unutma bu gün mubarek bir gün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunda kötü birşey yok... Bu senin ihtiyacın çünkü. Tek hatan bugünde üstelik oruçlu iken yapman. Şeytan aklını çelmeyi başarmış... Bu saatten sonra yapacak birşeyin yok. Ama devamlı kendini tatmin ettiğin için pişmanlık duyacağın birşeyin yok. İhtiyaç sonuçta...
00 Yorumla
+1 yılgünah değil diyenler halt yemiş, 2 çaren var 1. oruç 2.evlenmek oruç biraz korur fakat tamamen haramlaran kurtulmak istiyorsan dindar,terbiyeli,ahlaklı,edepli,hayalı ve güzel bir erkekle evlenmen lazım..Ayrıca gecenin 3 te 1 nin geçtiği vakit kapan secdeye rabbine yalvar emin ol kendisine yönelenleri geri çevirmez fakat seninde biraz çabalaman lazım.ayrıca o bozdugun orucu tutman vacip oldu onu kesın bı gunde tutman lazım. Hayırlı geceler Allah yardımcın olsun ..
00 YorumlaAynı sorun bende de var...
istek geldiğinde ya kalkıp gideceksin. ya kendine başka bi iş bulacaksın. sporla falan kendini yoracaksın..
boş zamanın çok oluyor mu19 Yorumla
Soran+1 yılDolu bir zamanım yok ki hep boş
- +1 yıl
masturbasyonun sebebi boş zamanlar.. birazda can sıkıntısında dolayı yapıyoruz bunu... 3 yasındaki çocuklar da bile görünüyo bu hareket tabii farkında olmadan yapıyorlar.. bununla ilgili bi egitim almıştım.. Zihin engelliler öğr. okuyorumda. Orada cinsel eğitim dersinde almıstık.
aynı sorun bende de var ama.. dediğim gibi yapmalısın.. sorun olursa özelden sorabilirsin yada burdan yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılHayatın kurtulmuş işin zor ama işsiz kalmazsın bunu düşünüp buna odaklan bence benim böyle bir mutluluğum bile yok:-(
Soran+1 yılInşallah başarırım:-(
Soran+1 yılGünah defterini kabartan çok ama:-(
Soran+1 yılNasıl takılma ya müslümanım ben:-(
+1 yılBazi insanlarin bu konuda daha cok hasasiyeti olabiliyo :( gece daha bitmedi. Bu gece tovbeler kabul oluyo. Bence odana gec tek basina sessizce dua et..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılya oruçluyken nasıl yapıyosun onu anlamıyorum bu kadar mı iraden zayıf ..birini bul bari de mast. kurtul.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirine ne gerek varya
sevişecek birini bul
incisözlüğe git benim gönderdiğimi söylemede
beyler çok sıkılıyorum yaaa il ilçe yaz bak nasıl cıkıor 3000 yıllık stok00 Yorumlaeğer oruçlu olduğunu unuttuysan bir problem olmaz ama orucunu bildiğin halde yaptıysan bildiğim kadarıyla 61 gün kefaret orucu tutacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılRamazan için geçerli o
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu hormonlarının ve beyninin işi sen bilerek tahrik olmuyorsun veya isteyerek. Eğer yaptığın şeyden gerçekten pişmansan bol bol dua et allahtan özür dile. Ve böyle bir şeyin tekrar yaşanmamasını dile.
10 Yorumlabenim bildiğim oruçluyken yemek içmek yasak olduğu gibi masturbasyon ve cinsel tatmin aynen yasaktır. orucun bozulmuş.
00 Yorumlaistek geldiğinde bşaka bi şeye odaklanmaya çalış tövbe et
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılallah cinsel yönden tatmin olmuş kullarını sever genel kanının aksine.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
yapcak bişey yok yaşını bilmiyorum ma büyük ihtimalle ergensin zamanında bende öyleydim ..
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 20
Soran+1 yılEvlenmeden Allah korusun:-(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senin gibiyim napcaz bilmiyom abdest almaktan usandım biz gençler hep böylemi olacaz Evlenmeden bu iş çözülmeyecek galiba .şu an annemler bana kız bakıyor inşallah yakın zamanda evlenirim aynı dileklerim bizim durumda olan herkes ,içn geçerli
00 Yorumla
+1 yılOrucu tutup günaha girmişsin.Herhalde dengelemişsin gibi birşey olmuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım?
- +1 yıl
Günahla sevabı sadeleştirmişsin yani.Birbirlerini götürmüşler.
Orucum diyorsun oruçken yaptıysan oruç bozulur ki .s
00 Yorumlatam benim kafadansın aslında, ben de oruçluyken şarap içtim ://
00 Yorumla
+1 yılbirini bul ve seviş bi kaç kere.snra da sktri çeksin sana.belki biraz soğursun
212 Yorumla
Soran+1 yılBirbaşkasına gerek yok bunun için hatta öyle zevk almıyorum bile
- +1 yıl
bişey derdim şmdi rencide etmş olurm topluluk içinde.neyse :)9
Soran+1 yılDe farketmez
- +1 yıl
dinini değiş :D ateist ol mesela geniş geniş :)
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
mübarek gündü kandildi cumaydı cünublktu falan derdin kalmaz:) şaka bi yana tabi ki de.senn durumunu yaşadım ben aynını.allah peygamber unutmştm yani :)
Soran+1 yılÇok şükür o kadar şuurumu kaybetmedim etseydim bu pişmanlığı duymazdım değil mi?Bende etkili olmazda eğer bir insanın dinden çıkmasına sebep olursan vay haline böyle şeylerin şakası olmaz
- +1 yıl
ciddiye aldın ve bu yorumu yaptın yani resmi olarak :)) ?
Soran+1 yılBen almadım alan olursa yandın dedim
- +1 yıl
saçmalama ya 1 saat önce camideydm :) mübarek gecede.ama takılma çok herkesn böyle dönemleri oluyo.yani benm çewremdeki kadın-erkek herkes geçiriyo böyle bi süreç
Soran+1 yılNiyet ameli belirler yapılanlar değil
- +1 yıl
yaw iyi ki bi şaka yaptk hee.o adar da güldk yani şaka oldğunu anla diye.allah ta benm belamı wersn oldu mu :S way arkadaş ne takıntılısn
oruçluyken nasıl yapıorsun manyaklaştın galiba sapıkmıdır nedir yatacak yerin yok
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yatacak yerim yok:-(
+1 yılallah yardımcın olsun ramazanda napcan sen.bence beynini başka şeylerle meşgul et.aklına getirme böle şeyleri.başka şeylerle ilgilen.aklına gelmezse alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılDalga geçmiyorum, kendini tatmin günah değil , kötü değil. Kafana takma.
10 YorumlaBu günde kendini tutaydın... keşke... bol bol tövbe duaları oku 1 kere değil vakit buldukça bolbol bunun kefareti var...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yıltövbe et, allah mutlaka affedecektir, ama oruçlu olduğun zamanlarda bu tür fani işlerle uğraşma ve kafan şeytana uymasın
00 Yorumla Sade oruçluyken yapmasaydın keşke dicem başka sıkıntı yok oruçlu olmasaydın gayet normal bi durum fazla takıntı yapmaya gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. oruç açtıktan sonra tatminin günahı yok.günahta değil.zina yapmadıgın sürece problem yok.ama gusul alıp namaz kılsaydın ne iyi olurdu.
00 Yorumlabu gece af dileme gecesi tabi borrcunu ödemen lzım o ayrı bol bol af dile:)
10 Yorumla
+1 yılnormal ben de hergün yapıyorum.. özel günü felan yok bunun.. ihtiyaç sonuçta..
00 YorumlaBu gibi durumlarda gusül abdesti al ve tövbe et bugün için :) mesajda atabilirsin.
02 Yorumlabende arıyorum tatmin olmak için normal normal bu işin mubareğide olmaz kendini boş yere üzme
00 Yorumlasen ewlen ewladım sonun hayırlı değil senin oruçta gitmiş zaten
00 Yorumlaben de kendimi yalnız hissediyordum :D iyilen sevindim bir abaza daha görünce ahha :D ama ben oruçlu değildim :p
terbiyesiz biz :p00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla bktım artık hergun yapmaktan yeter bugun 12yi gecsın diye beklyorum sonunda yolda gcen bırıne ımam nıkahı kıyıcam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yani oruçluydun ve direk o şekılde orucunumu bozdun
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet:-(
Cevap sahibi+1 yılçok kötü olmuş bu 61 gün kefareti var..umarım akşamdan beri abdestini alıp namazını kılmışsındır...tövbe duaları var aç oku sadece bir kez değil vakit buldukça okumaya çalış
Soran+1 yılRamazan orucunun 61 gün kefareti var kandilin değil nerden öğreniyorsunuz bunları ya
Cevap sahibi+1 yılöyle biliyordum sen doğrusunu biliyosun madem buna dayanarak mı yaptın aman nasıl olsa bı gun borc olarak tutarım dıye...
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılo da kötü değil mi sonuçta kimse bilmese allah niyetini biliyor nasıl olsa bır gun borc yaparım diye aklından geciriyorsun...hani zorda kalıcak bi durum olsa açlıktan halsiz kalmak gibi vs neyse
Soran+1 yılOfff o an kafa uçuyor yaşadıysan bilirsin uyuşturucu buna benzer olabilir sanırım beni yargılama kendi doğruluğuna bak
Cevap sahibi+1 yılben senı yargılayacak birşey söylemedım yaşadığın şeyi söyledim iradeni güçlendirmeye çalış...sonuçta şeytanın işi hep vesvesedir
Gizli Üye(36-45)+1 yılİradene hakim olmalısın fazlası zarar hem ileride acısını çekersin
00 Yorumlavah vahhh sendemi bende aynı durumdayım bulursan bi çare banada söyle lütfen :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde şuan öyle yapıyorum fkt 12den sonra yapcamm bnde çok azgınım ne ypcksak nasıl başa cıkcaksam
00 Yorumla
+1 yılhepimiz abazayız boşver
61 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılneolur ne içiyosan banada söyle:)
08 Yorumla
Soran+1 yılIcetea mango ananas içiyorum
- +1 yıl
ya dediğinden bende içtim şuan yerimde duramıyorum orucumu bozmazsam iyidir:))
Soran+1 yıl:-D
- +1 yıl
ya sen nasıl bir varlıksın nasıl bir şey içirdin ki bana sabahtan beri bu yediğim 6.cı tokat kadınlardan:))
Soran+1 yılÇok pardon beni vurmadı say
- +1 yıl
sen niye vurmuyosun peki:)
Soran+1 yılÇünkü birine vurmak adetim değil
- +1 yıl
teşekkür ederim çok iyisin!ayrıca bugünlük yediğim dayak yeterli zaten 7.sini kaldıramazdım herhalde:))
+1 yılkontrol etmelisin. iyi bişey değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılBende farkındayım:-(
- +1 yıl
sana öneri vereyim. bak insanın kafası boş olunca genelde oralara kayıyor. bişeylerle uğraş, araştırma yap. öğrenme yollarına gir. unutursun. aynı zamanda kontrolü de yakalamış olursun. saygılar.
Soran+1 yılEvet çok boşum bu aralar ne yapsam bilmiyorum:-(
- +1 yıl
özet geçeceğim o zaman. bi araştırmaya gir. yaratılış gayesi konulu. dene bakalım. kaç gününü alacak, ve sonunda ne düşüneceksin bu günlerin için...;)
+1 yılgerçek manada doyman lazım, başka türlü geçmez :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. biraz daha iradene hakim olmalısın sanki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. bu yolda yanlız değilsin emin ol:D
00 Yorumla
+1 yılinsan alışınca bırakamıyor değil mi
08 Yorumla
Soran+1 yılMalesef:-(
- +1 yıl
bnde bugün daha da kötüyüm kaçıncı bir bilsen
- +1 yıl
öyle şeyler yaşadmki aklıma geldikçe daha da coşuyorum.bir anda yanlız kalınca
- +1 yıl
sanala mı alıştın sen arkadaşım yoksa reelde yaşadnmı
Soran+1 yılSadece sanal
- +1 yıl
sanalda çok güzel oluyor değilmi yaptğın kişinin hayal dünyası anlatımı güzelse
- +1 yıl
hergün tatmın oluyormusun
Soran+1 yılSanal olarak yaptığımda hiç zevk almıyordum kendimle zevk alıyorum
+1 yılkız seni alan çok çalışması gerek ozaman
029 Yorumla- +1 yıl
acil evlen
Soran+1 yılOlmaz abim var daha
- +1 yıl
olsun erkekler geç evleniyor zaten hem bunun büyüklükle alakası yok kim kısmetini bulursa evlenir ki kızlar daha erken evlenir erkek iş kurcak falan filan belki abin çok geç evlencek
Soran+1 yılIşi var onun ama kısmet işte bende birinin eline bakmak istemiyorum açıkçası
- +1 yıl
sendeki durum bende var hergün banyo yapmaktan bende bıktım 30 dk bir canım cinsellik istiyor aşırı istek doyumsuzluk var günde defalarca birlikte olabilirim temiz bir bayanla aşırı enerji var arkadaşlarım 3 günde 1 defa yapıyormuş ben hergün en az 3 defa yapıyorum 7 dfa yaptığım oluyor
Soran+1 yılBende hergün yapıyorum en fazla üç gün:-(
- +1 yıl
ben hergün yapıyorum 1 gün ara verdiğimde 5 kere yapmasam yatamıyorum 5 kere yaptığımda rahatlama oluyor yoksa yatamıyorum
Soran+1 yılAllah nefsine hakim olmakta yardımcın olsun senin ki daha beter:-(
- +1 yıl
yapmadığımda yatamıyorum vucudum alışmış en az günde 3 kere yapmazsam yatamıyorum sanırım seks hstalığı var bende aşırı enerji var ergenlik döneminde kadınlar gördüğümde hemen etkileniyordumda 3 günde 1 yetiyodu son 3 veya 4 yıldır kadınlar alıştımda acahip bir şekilde enerji var ağrılar oluyor alt tarafta acahip birşey anlatılmaz yaşayan bilir bazıları inanmıyor 7 defa yaptığım gün oldu diyorum 2 defa yapamıyorlarmış arakadaşlarım ama yemin ediyorum 7 defa yaptığım oluyor
Soran+1 yılDua et:-(
- +1 yıl
oruç yaklaşıyor dimi bakalım oruç tutabilceğizmi
Soran+1 yılBen tutuyorum çok şükür 6 yaşımdan beri
- +1 yıl
bende bazı dönemlerde tutuyorum bazen tutmuyorum tabi oruç açılana kadar birşey yapmıyorum peki senle bende evlensek sorun yaşarmıyız bizden bıkarlarmı adam senden kadın benden bıkarmı acaba
Soran+1 yılBen kendim idare ediyorum sanmam o kadar olacağını
- +1 yıl
peki erkek sana ayak uydurabilecekmi oda var
Soran+1 yılSanmıyorum sorun olacağını ya
- +1 yıl
erkeklerde şu var o kötü çoğu erken boşalma var ben burdan yazıyorum onlara geciktirici kullanın yada geciktirici istemiyorsanız üste bayan olsun diyorum
Soran+1 yılNe işe yaradıysa bu bilgi
- +1 yıl
çoğu burda soru soruyor 2 dk bile sürmüyormuş ozaman diyorum geciktirici kullanın bazı arkadaşlarıma yada bayan üste olursa erkek daha uzun sürdürebilir artı bayanların tatmin olma şansı daha çabuk olur üste olduğunda
Soran+1 yılHimm yaşanmışlık böyle birşey demek ki
- +1 yıl
evet birazda teçrübe var ondan anlatım benden ve çevremdekilerden iyi bir geciktirici süreyi iyi uzatıyor erken boşalma olan erkek çok var erken boşalan kadın sayısı azdır bilmiyorum senin 1 defa yaptığında gün içersinde yine yapmak isteği duyormusun bugün bir bayan burda yazmıştı okudum günde 4 veya 5 yapıyormuş
Soran+1 yılHayır bir kere yetiyor hatta hiç istemiyorum o gün
- +1 yıl
senin normal ozaman
Soran+1 yılEmin misin normal ilişkide birkere az olmaz mı olsa bu sorun olur işte
- +1 yıl
ama biriyle yapınca 1 kalmazki inan
Soran+1 yılBen bitmesini isterim devam edemem gibi geliyor
- +1 yıl
peki uzun sürüyormu 1 seferde olsa misal bazı kızlar 1 seder 2dk oluyor bazıları 5 10 dk bazıları 15 20 dk sürüyor
Soran+1 yıl5-10 dakika
- +1 yıl
şimdi bir filim izledim filimde oynayan kadın çok iyi ve güzel kadındı bir kadının seks günlüğü
+1 yılŞeytana uymamaya çaliş
00 Yorumla
+1 yılateş seni çağırıyoor :)
10 Yorumla
+1 yılkıl namazını ac ellerini allaha dua et olmazmı?
30 YorumlaSana yakışmadı bu davranış, utanç duymalısın ...
011 Yorumla
Soran+1 yılDuyuyorum zaten:-(
Soran+1 yılYaşım 20
Soran+1 yılKimsenin hayalini kurmuyorum ben
Soran+1 yılBaşkasına günah kazandırmıyorum:-(
Soran+1 yılNe alaka onları kullanmıyorum
Soran+1 yılSizede
bekaret kaygın yoksa seks yap.
09 Yorumla
Soran+1 yılTabiki var olmaz olur mu
Soran+1 yılAynen öyle bir ailem var çevremde öyle
Soran+1 yılRahat bir çevrede olsam daha kötü
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılKalsın
+1 yılgerçek olarak denersen belki kurtulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloruçluyken yapmasan ıyıymıs
00 Yorumlasenin içine şeytan girmiş çıkarmak lazım...:)
00 Yorumlayıkandıktan sonra bişi olmaz.
00 Yorumla
+1 yılDevam et.
10 Yorumlatövbe et
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!