Bilgisayarıma sims yüklemek istiyorum ama notebook olduğu için cd yerı yok nasıl yukluycem
link
Bilgisar ozelliklerim bu linkte nasıl yukluycem ve simsi kaldırır mı?
link
Bilgisar ozelliklerim bu linkte nasıl yukluycem ve simsi kaldırır mı?
Arkadaşlar bilgisayarımın sürümü Windows7 işlemcisi İntel Atom tek link indirilebilecek sims 1 - sims 2 - sims 3 olur farketmez (Sims 2 ve Sims 3 olsa daha iyi olur) siteler arıyorum. Bu zamana kadar hep aradım hiç bulamadım eskiden Life Stories hastasıydım da format atınca silindi. Cd'si de bozulmuş çalışmıyor. Lütfen site bulursanız söyleyin sims olmadan yaşayamam ben :D Yalnız içinde sims'in alt sürümleri olmasın. Sadece 1 , 2 ve 3 olsun. Herhangi biri. Üstelik 3 GB'yi de geçmesin. Bazı siteler görüyorum 16 GB falan diyorlar hayrete düşüyorum. Neyse benden bu kadar. Siteleri bekliyorum :)
eğer sims3 ise, onu kurmak günlerini alabilir. çünkü epey yüksek boyutta. crc hataları oluyor indirmede, tekrar indirmek gerekiyor ki gerçekten uğraş didin, epey zamanını alır.
benim sana önerim, seriali oldu olmadı kuruldu kurulmadı diye uğraşmak yerine, satın al oyunu. ama öncelikle oyunun arkasında yazan yeterli olan donanımı bilgisayarından kontrol et. kaldırmayabilir gibi senin verdiğin link the sims3ü.
crc hataları maalesef rapid,hotfile gibi 50 partlık rar içeren dosyalarda oluyor.Çeşke herkes torrentin büyülü dünyasına girse,yok crc yok part indi ,yok şifre lazım dertlerinden kurtulsa.Torrentte yok öyle dertler Sağlam bi tracker oldu mu omzunuz yere gelmez.
Atom işlemci sims 3 ü kaldırmaz bence
ozaman 2 ?
Şimdi bu soruya cevabım korsan ürünlere evet mi hayır mı?
Sims 1-2-3 ve ya trilyon adet görev paketi mi?
bu noktaları açıklarsan,belki yardımcı olurum
ben önceki bilgisayda sims 2 oynuyodum sims 3 ü hiç oynamadım ama en yeni diye onu indiriyim diyorum..
birde benim bilgisayarıma olurmu kaldırırmı onuda bilmiyorum..
Kaldıracağını pek sanmam.Torrenti tavsiye ederim.Daha sonraysa daemon tools,power iso tarzı sanal sürücü oluşturan bir program gerekir.Şimdi torrenti anlatırsak,önce utorrent ya da bittorent ikilisinden birini kurun(bunlar nispeten basit programlar).Daha sonra torrentz.eu tarzı bedava trackerları içeren bir arama motoruna girin.Sims 2 yi aratın çıkan aramalardan seed sayısı yüksek olan ve yeşil tick işareti olanlardan birine basın.Yorum sınırı var,o aşamaya gelin Ben devamını sonra anlatırım :)
bu terımlerden hiçbirşey anlamadımkı ben :)?
yapamicam galiba ?
torrent dosyaları genelde iso olarak yükleniyor, onu da yükleyebilmek için ya magiciso vs. ile cd'ye kaydedecek ve yine sorunun başlangıç noktasına dönecek, ya da sabitdiskini oyun için bölümleyecek ki muhtemelen netbook bundan pek hoşlanmayacak. torrent candır, tek seferde indirmek müthiş özgürlüktür ama sanırım netbook ile pek kullanışlı olmayacak. ben jdownloader önerdim rosa'ya ama kendisi netbook'un kaldırmayabileceğini söyledi...
@pekkomik :)
şuanda onuda indiriyorum yoksa hesaplarıma gore sabah 5 e kadar surer ındırme işim
önerdiğin programı gezgınlerden indiriyorum şuan :)
Daemon tools ve ya benim tercihim power iso ile sanal sürücü yaratıp yükleme işlemini gerçekleştirebilir.Jdownloader her ne kadar java tabanlı olsa da pek kasacağını sanmıyorum aslında süper kullanışlı çok partlı dosyaları indirmek için.Torrentin bikere paylaşımcılık ruhuna bile sempati beslenir.Keşke herkes öğrense.Wikileaks bile torrent yoluyla paylaşım yapıyor.Geride kalmayın :) (Torrent misyoneri gibiyim,milleti doğru yola çekmeye çalışıyorum)
Bu cevabı daha önce beğenmiştin! Hemide en iyi seçmişim.
He ya :(( 3<
Tam olarak hangi sims olduğunu söylersen yardımcı oluruz dowland linkini verebiliriz
ben önceki bilgisayda sims 2 oynuyodum sims 3 ü hiç oynamadım ama en yeni diye onu indiriyim diyorum..
ozaman 2 istiyorum aşağıda floral uzun sürüyor dedi
2.yi istiyorum
o nasıl
ok çok teşekkür ederim :)
birde çok oldum ama birşey daha sorucam...
indirme linkinde seri 1 ve yıne serı 1 yazıyor ama anlamadım ben
üstteki linkimi indiriyim yoksa alttakinimi?
birde demo diye bırşey varmış süreli 1 saat oyun bu öyle değil dimi ben hep oynamak istiyorum ?
tamam teşekkür ederim :)
oyun ıyı ya.. birşeylerle uğraşmak :))
yalnız bu indirme işlemim yarına kadar sürer heralde
daha ilk partı ındırmeye çalışıyorum 34 dk
13 part var herbiri 34 olsa
yandık :)
Cevap
2Cevap
sims'in sitesinden indirerek kur. ardından kutunun içinden çıkan seri numarasını girerek aktive edersin.
sitesinin linkini verebilirmisin googleye yazdım bulamadım ..
birde ücretlimi ?
seri numarası ne onuda bilmiyorum :)?
link ver sen yinede ama :)
pekkomik sims 2 yi istiyorum
2
bekliyorum :)
Heheheheh delimisin sen görürsün cob bekle ellerim nutellalı :D
link
Burdan indirebilirsin bende öyle yapıyorum
www.fulloyun.com burda arama motorundan bak... 5 çeşit download linki vardır sanırım... downloadları 5 e böl indir... sonra setup ından kurar oynarsın..
teşekkürler ordan indiriyorum :)
rar şifresi www.fulloyun.com dur yine arama yani sağda solda:))
Sims.. Efsane oyunum.. Bu şeilde dekarasyona ilgi duymaya başladım :) Ama hangi sürümünü indircen?
Hehehehehheheh görürsün sen varya çok pis deli etcem seni :D
... Barbi bebeklerin den sıkıldın mı:)
ciddiyim yahu nasıl olucak bu iş ?
cd takılmıyor çünkü ?
internetten indirsem inicekmi?
sorularıma cevap arıyorum ze oroco :)?
...klasik ayrılma bahaneleri :)
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
:))))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar