Tampon kullanıyorum ve bakireyim. Bir ilişki yaşamadım kimseyle.
Sevgilinizde böyle söylese inanır mısınız?
İnanmasanız neden inanmazsınız?
Sevgilinizde böyle söylese inanır mısınız?
İnanmasanız neden inanmazsınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tampon az giriyor dediler yani bakireler kullanabilir diye biliyorum ama öyle diyen birinde düşünürüm yinede
Yok az girmiyor zaten hymen hemn vajinanın başlangıcında 2 cm içerde filan. Ama human kan aksın diye ortası delik zaten.
kızlığı bozuyormu yani tampon
Kesin bir şey söylememez, yapısına göre değişir. Belki doğuştan bile olmaya bilir.
anladım bilemeyiz ön yargılı olmam bakireyim dese bile arkadan flan yaptıranlar var bakire sayılmazki o zamanda
Nasıl kullanıyorsun beni korkutuyor sanki giremeyecek ya da çıkamayacak diye
Bilmiyorum bu konuda daha rahatım çoğu kadın senin gibi korkuyor ama ordan bebej kafası çıkıyor. Tampon süper boyu bile en fazla işaret parmağım kalınlığında. Zaten ben mastürbasyon yaparken parmaklarımı da içime sokuyorum o yüzden bir korkun olmadı.
Aşıksan ve seviyorsan inanacaksın
Yani! güvenmiyorsan neden o kişi ile birlikte olursun ki
Kesinlikle katılıyorum, bırakırsın
İçimde bi şüphe olur ama sevgilimse inanırım
İnanırız tabi. kullansın ne var bunda
Tamponlar kac cm oluyor?
Süper boy kullanıyorum şu an, normal ve mini olmak üzere daha küçükler var. Uzunluğu bek önemli değil zaten, süper boyun kanınlığı işaret parmağım kadar.
Yani bu hymen zarı kisiden kisiye gore değişiyor bazılarında cok geride bazilarinde ileride. Bi şüphe uyandirir insanda ben kullanmaya cesaret edemem
Bana değil bacak arama inanıcak bir adamla işim olmayacağından umrumda olmadı. Kendi rafahım için kendi bedenim için karar alamıcaksam yaşamıyım daha iyi. Pedden on kat iyi bir ürün bunu kaçırmazdım belki 30 yaşında evlencem yıllarca her ay 1 hafta neden rahatsız olıyım ki
Tampon bozmuştur :D
Ha yani analdan yapan sana göre bakire
ne alaka be
Kızlık gidince sana göre bakire olunmuyorsa analda yapan hala bakire sana göre
Konu bana hangi ara geldi ya ben sadece tamponun bozabileceğini söylüyorum hem ne için kullanıyorsun
Regli için.
İlk defa duydum daha ne duyacağım acaba
Regl=adet=aybaşı
Bunları daha önce duydun mu?
Yok onlar ne demek
Kadınların aylık kanamasını bilmiyor musun?
Her ay rahim dokusu kendini yenilemek için kanı boşaltır. Tamponu bilip nasıl adet olmayı bilmezsin.
Bilmediğime cidden inandın mı
Bir an evet, acaba 12-13 yaşında mısın diye düşündüm. Arka planda regli anlatım animasyonu bakıyordum;
https://youtu.be/wL8KU-2KJS4
Kdldkdkgkglh
Ahahah bayağı işsizsin herhalde bu kadar uğraştığına göre :D
O tampon bozar zaten ya
Oral yapan anal yapan bakire o zaman
Senin derdin ne
Inanirim normal