arkadaşlar çok kötüyüm ağlayacağım, yardımınıza ihtiyacım var. yarın sevgilimle bululacağım, dün akşam ağda yaptım ama fark etmeden kaşımın ortasını çok tahriş etmişim kıpkırmızı oldu. ilk yoğurt sürdüm internetten bakıp, kızarıklığı geçmişti. sonra yine sürdüm sabah sildim ama hala eskisi gibi kızarıktı. şimdi aloe vera jeli sürdüm ilk %99 olan ama ona güvenmedim %93 olanlık daha doğal duruyordu onu sürdüm bekliyorum. bayağı kan topladı, acıyor, beyaz beyaz olmaya başladı. yarına kadar ne yapsam geçer?
Fondöten ile kızarık olan bölgeyi kapatabilirsiniz. Yorumlarda da zaten söyleyen olmuş denersiniz ya da terramycim krem ile kızarıklığı giderebilirsiniz. Bu krem kızarık ve tahriş olmuş bölgeleri iyileştirmede oldukça etkili bir krem tavsiye ederim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sudokrem de sürebilirsiniz faydalı olur yalnız geçene kadar güneşe çıkmamaya dikkat edin direkt güneş ışınlarına maruz kalırsanız orası daha da kötü olur. İyileşmesi için krem sürüp geçene güneşten uzak durmaktır böylece iyileşmiş olur.
Selam. Temiz bir beze veya bir havluya buz sarın. Bu saracağınız buz parçalarıyla cildinize soğuk pres yaparak, ağda sonrası tahrişlerinizi azaltabilirsiniz. Ağda sonrası kabaran ve kaşınan cilde soğuk süt uygulamakta işe yarayan diğer yöntemlerden. Soğuk su ile karıştırdığınız sütü temiz bir bez yardımıyla nazikçe tahriş olan bölgeye sürün. Bu sayede cildiniz rahatlayacaktır. Gördüğünüz gibi hep soğuk uygulamalardan örnek veriyorum. Demek ki soğuk tahriş olan bölgeye iyi geliyor. Ayrıca ben lazer epilasyon olduktan sonra cildimde tahrişler meydana gelmişti. O tahrişlerden kurtulmak İçin sürekli Bepanten krem kullanıyordum. Kaşıntı hissini ve kızarıklığı anında yok ediyordu.
Vectavir krem. Mucize bir şey. Tahrişe, uçuğa, iltihaplı yaraya birebir. Rengi de fondoten gibi. Al sabaha kadar kurutur. Sabah da yine vectaviri sür, üstüne azıcık kapatıcı sür görünmez bile.