Bundan yillar once mastürbasyon yaparken pembemsi kanama oldu ve 2 gun boyunca cok az miktarda damlama seklinde kan geldi. Bakirelik bozuldugunu düşündüm ve doktora gittim. Doktor muayene etti ve bakiresin işte dedi. Ama kendim aynada baktigim zaman goremiyorum yok işte. Doktor yalan söylemiş olabilir mi? Tutucu yerde yaşıyorum bundan kaynaklanir mi? Şunu belirteyim ki yaşım 25.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
öncelikle bekaret olayı yoktur toplumun uydurması doktorlar da anlayamaz ki ondan öyle demiş
Nasil yok? Peki resimlerde olan şeyler ne
onlar biyolojik kalıntı mesela doktor kontrolle anlamaz vajinayı hatta müsaitsen link atayım 10 dk lık bir şey var, bu olay çok saçma kadının üstüne atılan bir şey
Bakire vajinayla olmayan arasinda açık bir fark var zar bakire olmayanlarda yok
tamam o zar farklı bir şey yani o zar doğumda kalan bir parça yani ona bakarak bir kişi ilişki yaşamış yaşamamış tespit edilemez
Bak sana söyle anlatayim çocuk tacizi tecavuzu gibi durumlarda da çocukların vajinalari muayene ediliyor ve bekaret bozulmasi saptanabiliyor. Böyle çok fazla olgu okudum. Hatta detaylı şekilde bakirelik zarinin hangi kisimlarsan yırtıldığını bile yazmıştilar
Bu söyledigim tibbi makalelerde okuduklarim
şöyle bir durum da var mesela jinekolog var anlatınca şey diyor öyle durumlarda tacizi anlayamıyoruz sadece kişiye soruyoruz böyle bir şey oldu mu diye
www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch
Tesekkurler
Rica ederim
doktor bakire dediyse öylesindir
hafif zedelenme olabilir o yüzden kan gelmiştir
ya da regl döneminin bitimi başı vs ise mastürbasyon yapınca kasların kasıldığından hafif akıntı olmuş olabilir doktora güven canını da fazla sıkma
Hayir regl donemim degildi kesin hatirliyorum. Sonrasinda da baya sonra regl oldum
Parmak soktuysan zedelenme olabilir, sokmaydisa, sürtme ile bozulmaz. Sen bozulup bozulmadigini anlayamazsin, doktor bozulmadi diyorsa inan.
Sen ne anlıyosun bakınca deligin kenarları şiş gibi olır
Evet bak aynen oyle olmali. Bende oyle degil
O şişler yok o yuzden suphe ediyorum
Bıdaha görün istersen
Hemen evhama kapılma
Sıkıntı olmaz muhtemelen. Rahat ol keyfine bak parmağını sokma bidaha içine. Kurcala sadece
Yok işte netteki resimlere bakiyorum bekaret zarı yok
Ya tamam orada dediyse ordadır hala. Takma bu kadar kafana, sorun olursa söylersin kendim parmaklarken yanlışlıkla bozdum diye. Güvenmeyenle de birlikte olma.
Sorun evlilik degil ya. Jinekolojik islem gorecegim ya doktor bakire olmadigimi anlayip aileme anlatirsa
Asla anlatmaz.
Bacaklarını arala ayna karşısında iyice incele, nasıl görünüyor
Yok baktigim zaman
Gormeden net konuşamam
Mastürbasyon yaptığın maddeler nelerdi? Parmakla mı yoksa?
Evet parmak
İçime sokmadiysan sorun yok
Sokmustum
Zaten o yuzden kan geldi
Ok sıra adet olmuş olmayasın
Hayir kesinlikle degildi hatirliyorum.
Bir de devlet Hastanesi'ne mi gittin ne dedin doktora direkt bakar mısınız mı dedin?
Hayir ozeldi. Evet öncesinde tersler diye korktugum icin internette konuştum, anlattim. Gel dedi
Ama bakmış ve yok yırtılmamis dediyse yoktur sıkma canını
Çok içinde kaldıysa bir tane daha doktora git o da aynı şeyi derse için rahat eder
Evet gitmem gerek
Doktor dediği gibidir ayrıca öyle dışardan bakıldığında gorebilecegin bir durum degildir
Bozulmadı dediyse neden bozulsun takıntı yapmışssın
Nette kendimizin de gorebilecegi yazilmis dikkatlice baktim ve resimlerle karsilastirdim kesinlikle yok
İlla gerdekte kanama olacağını mı düsünüyorsun?
Derdim evlilik değil olay çok başka. Jinekolojik bir işlem gorecegim ve orada ortaya çıkacak. Evde nasil anlatirim bu durumu
Bence bosuna vesvese yapıyorsun doktor var dediyse vardır.. senin açından göremiyorsundur..
Bazılarınınki geride oluyor sen göremiyorsundur.. Hem mudahale yapilacakta ailene gidio demezler aaa bu kız değil diye
Bence beni kandirdi o zaman yaşım da azdi. Belki intihar falan ederim diye korkmuştur. Yasim 20di o zaman.
Gercekten demezler mi?(( Olay cok karışık apandisit patlamasindan ameliyat oldum ve pelvik enfeksiyon yapti. Simdi o yuzden islem gormem gerek nasil korkuyorum anlatamam. Ya isler ters giderse doktor anlayip, soylerse
Biraz konuşalım mı? Anladığım kadarıyla baya etkilenmişsin. Tabi istersen...
olabilir aç bak gorunne bir şey zaten o
Yok zaten mesele o. Dikkatlice baktim
merak ettim snei ama
Kendin goremzsn ki zaten doktor nie yalan solesnki
Belki intihar edecegimden korktu
Bozulmuş teyze inş bir an önce * seni
Resmini özelden atabilirsin, jinekoloğum.
22 yaşında mı? Yok artik
Hem bunun resmi mi olur. İgrenc
Yaşım 26, hesabı açarken sallamışım. İşim bu, gönül rahatlığı ile atabilirsin özelden
Şu an işim yok ilgilenebilirim. Bekliyorum.
Cekemem resmini kusura bakma
Bura anonim bir platform, yardımcı olmaya çalışıyorum 🙅♀️
Bakiresin sadxe kızlık zarı zedelenmiş olabilir