Biz erkeklerin hislerini hep merak etmisizdir
Erkeklerde kadinlarin hissetliklerini merak. ederler
Bakalim neler cikacam hislere yogunlasalim
Erkeklerde kadinlarin hissetliklerini merak. ederler
Bakalim neler cikacam hislere yogunlasalim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevişiyorsun, öpüşüp koklaşıyorsun, vajinayı ellerinle okşayıp dudaklarını biraz üzerine gezdirdikten sonra iyice ıslanıyor vajina, ve kadınım sırt üstü yatarken, üzerinde oluyorum. göğüs uçlarını öpüyorum, dudaklarını, boynunu... penisimin ucu vejinanın dudaklarına değiyor, vajina gir artık diyor sanki ve ellerimi kullanmadan sadece küçük bir kalça hareketiyle usulca giriyor penisin ucu, gözlerinin içine bakıp aniden bastırınca, sanki ateş düşmüş yerin, soğuk bir buzla serinliyor, sertçe tamamen girip içinde bekleyiş, işte o zaman iki bedenin tek ruh olduğunu hissediyorumm...
Birde sevdiginleyse harika olur bu
evet tabiki ama ben hep aşkla sevişirim. ten uyumu yoksa zevk de yok.
Buna inaniyorum
hiç yaşadın mı?
Nisanlimla yasadim aynen anlattiginiz gibi
sen içine girildiğinde ne hissediyorsun?
bişey hissetmiyorsun anlaşılan :)
Sıcak, ıslak, kaygan ve dar bir koridorda tünel açmak gibi. Bir dehlizin sonuna geldiğin halde dahada ileriye gitmek için çırpınmak... Oradan hiç çıkmamak için direnmek..
Unutmaya yuz tutmusum mk. Zevkten kudurdugumda koca y. rak yetmiyo onu hatirliyorum:D
Artık ne kadar olduysa birlikte olmayalı ;)
Bursa şeftalisine çöp şiş sapladığını düşün..
Ne alaka kizim ya :D
İki erkek eksi vermiş. Pipiniz alev alır inşallah
Amin amiinn :D
Ay 3 eksi bayılıcam!
Gizlicim şimdi çöp şişi şeftaliye batırdığında suyu akar şeftali kaygandır hani. O hesap :D
sadfvasfhdssdfsdfsdfffff
Eksileyen erkekler pipiniz yansın, tutuşsun, kalkmasın ulan sdfadgfdh
Gizlicim teşekkürler <3
Öyle beddua etmişsin ki garanti olsun diye +bile verdim :) ama saçma olmuş dediğin fiziksel olarak ama o duygusal kısmını soruyor :)
Eksi 1 verdim :))
Al sana artı: :-))
Cevap
24Cevap
aslında pek bişey hissetmiyosun kadın daha çok hisseder şöyle düşün parmağını burnuna soktuğunda parmağın mı hisseder burnun mu tabikide burnun o vajina penisi çok kavramıyo mastübasyon yaparken ben daha çok zevk alıyorum şahsen seks kadınlar için var erkek için zevksiz bişey
eğer tanıdığım bir kızla yapmışsam zevki başka oluyor. penisim içine girdiğinde acayip mutlu oluyorum gıdıklanma ve zevk karışımı birşeyler oluyor. vajinanın soba gibi sıcaklığı ve kaygan oluşu penisimin içinde kaydırakta kayar gibi kaymasıda ayrı bir dünyaya götürüyor beni. sımsıkı sarılarak dibine kadar içinde kalmak müthiş bir şey.
Tecrübeli biri olarak söylüyorum. Kız arkadaşıma göre bu değişiyor. Bazısı çok ateşli, bazısı çok sıktırıyor penisimi ve bazısı da okadar ıslak oluyorki harika kayıyorsun içeri ;)
farklı bir tad bırakıyo benm üzerimde. ilk o yawaş yawaş giriyosun hızlandıkca sıcacık olyo o bitiriyo beni. kadının inlemesi falan ayrı bir zewk weriyor tbi. kadına girdğnde onun tadını tüm vicudumda hissediyorm resmen. harika bişey ya
dar ve kaygan bir ortama girerken birliktre olduğun kadının aldığı zevkten zevk alıyor, sağıldığını hisseder gibi içine girdikçe ve kökledikçe kadının iç duvarlarını yardığını hissediyorsun...
sizin aldıgınız zevkin daha azını alıyoruz buna emınım :)
Sıcaklık, yumuşaklık, kayganlık ve gıdıklanma güdüsü. Tüm vücutta karıncalanma
yaa bu anlatılmazki yaşanır. vajina içine girmek kadar zevkli bişi yoktur. iyice kıvama geldikten sonra çıldırıyor insan.
hımmmmmmmm anlatılmaz yaşanır ama çok güzel :D:D:D kızların ne hissettiğinide sen anlat bari :D
o his nasıl bişey gondola bindinmi en son köşeye bin tepeden aşagı inince bir boşluk olur tatlı bir his yapar o tarz
Evde kalmış kız vakası :D
İste sizde hep patlaklara mahkumsunuz bu dusunceyle :)
Yoo ben patlamamış alacam :D
benim kakam geliyor <3
Hani arabayı boşa atıp yokuşağı sigara yakarsın ya :):)
Sen salakmisn yaa abi herkes bir sapik :D
Cevabin varsa konus yoksa sacma konusma
Sapikca bir soru degil buyude gel
İçin de bir kayboluş..
Kanka bu ne bicim soru
Biraz once bir soruda dikkatimi cekti cevapta erkek meak ettigini demis
Aynen bizlerde merak. ediyoruz ama bunlar bos meraklsr:)
Fazla merak iyi degil kanka:D
Yas 25 ama beyn hala 15 :D
sıcacık diyorlar. daha giremedik
Bir ara girer çıkarsın birileri ile merakın gecer
Girmedim bilemicem :-)
Hicbir cinsel iliski yasayamadim
Çok güzel bir his içinden hiç çıkasım gelmiyor:)
nemli bir sicaklik
o ankı duygu anlatılmaz yasanır dıyorumm :P
En İyi Cevaplar