Aldattım mı sizce ne yapmam gerek?

ilişkim var 3 senelik ve mutluyuz ama ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve birbbirimizi seviyoruz ve evlenmeyi düşünüyoruz askere gidip bitirdiği an. benim ailemde akraba evliliği yoktur ve asla yan gözle bakmayız fakat teyzemlere çok gidip gelirim ve bir tane teyzeminoğlu var oda bekar. neyse kalmaya giderim çünkü teyzemin kızıyla vakit geçiririz ve baya samimiyiz. ve genelde içli dışlıyız teyzeminoğlu kollar bizi genelde gece dışarıya çıksak felan filan bir abi gibi. neyse bir akşam keyif yapalım dedik toplastik diğer kuzenlerle çok içtik balkonda sabaha kadar ben çok sahros oldum, teyzemin kızı gitti yattı diğer kuzenlerimde, ben okadar sahros olmuşsum ki hayal mayal hatırlıyorum o teyzemin oğlu dediğim kişi beni lavobaya götürdü kustum çünkü çok kötüydüm ve balkona geri getirdi hava alayım diye. bu arada ev müstakil hiç biryerden hiç birşey gözükmüyor. yanıma yaklaştı sarıldı bana garip hissetmedim sonra dudağıma yapıştı ben ittim, okşamaya başladı felan, yapma felan dedim itmeye çalışıyorum ve üstüme çıktı sürtünmemi ister gibi, bağırmak istemedim çünkü ev ayağa kalkar ve herkes birbirine girer diye. neyse ağladığımı hatırlıyorum ilişkiye kesinlikle girilmedi*okşadığını dokunduğu nebiliyim sevişmeye çalıştı itiyorum en sonunda kendimi bıraktım ve ağladığımı farketmiş bıraktı beni. beni odaya götürdü yatağıma bıraktı. ertesi gün uyandığımda kolum acıyordu nasıl tuttuysa boynumda iz felan vardı ve kendimi suçlu hissediyorum. aldattım mı yoksa taciz mi? yada ses çıkarmadım diye aldattım mı sayılıyor. sevgilime anlatamam ve sevgilim bana 3 senedir dokunmaya kıyamıyor. kafayı yiyecem çünkü hatırlamaya çalışıyorum acaba onun dokunmasıyla acaba ne biliyim zevk suyu geldimi benden ne biliyim. yardım edin kimseye de anlatamıyrum kendimi kötü hissediyorum ne yapmam gerek aile bir yandan.kafam karma karışık ertesi gün neyaptın sen diye konuştum teyzemin oğluyla dediki şenle sevişirken hiç öyle demiyordun. ben zevk almadım hayal mayal hatırlıyorum offfffffffffffffffff yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilime soyleyemem, zaten ailem duyamaz duysa cok kotu olur aileler. teyzeminoglu da soylemez. iste ikimiz biliyoruz sadece
Aldattım mı sizce ne yapmam gerek?