Havuzdaki kız çok tahrik etti beni sizce normal mi?

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım profesyonel yüzücüyüm uzun boylu yakışıklı bi çocuğum işte.Neyse benim sürekli gittiğim bir havuz var.Son 3 gündür 18-19 yaşlarında bir kız görüyorum.(ben her gün 1-2 saat gider yüzerim.) bugün benim yanımdaki şezlong'a geldi uzandı ufaktan bir merhaba ve tanışma kısmına girdik.Küçük bir üni. muhabbetinden sonra ben havuza girdim ama 3 gündür hep üstümde bakışlarını yakalıyordum zaten yüzerken beni izliyordu falan.Havuzda kenara geldim tutundum dinleniyordum (kızın şezlongu tam karşıda) kalktı şezlongtan üstünde bikini vardı hiç girmedi zaten havuza plaj çantasını açtı içinden kot etek ve üstüne tişört çıkarttı orda giydi onu abi giynirken nasıl tahrik oldum anlatamam ki ben ilk ilişkisini 15 yaşında yaşamış bir adamım etrafımda kızlar hep olmuştur gerek arkadaş gerek sevgili olarak ama orda giyinmesi acaip tahrik etti beni izledim onu.Oda gördü gülümsedi bana.Havuzun kenarına gelince yarın görüşürüz yan şezlongu da kapmayı unutma dolmasın dedi gülerek tamam görüüşürüz dedim.Sizce bir oluru var mı bu işin ? Ve ben niye o kadar tahrik oldum? inanmıyorum kendime halbuki öyle fıstık bir kızda değildi yani güzeldi ama.
Havuzdaki kız çok tahrik etti beni sizce normal mi?