Evli bir erkeğin bekar bir kıza aşık olması diye bir ihtimal var mıdır? Çok tuhafıma gitti, eşi varken neden bana aşık oldu, ben ona karşılık vermediğim halde. Aşık olduğunu çok belli etti bana karşı ama ben karşılık vermedim hala da vermiyorum. Araştırma gereği duydum, araştırdım 3 yıllık evlilermiş, biz iş yerinde tanıştık, o benim sadece iş arkadaşım. Eşinden kaçıyor, geçen gün de arabalarının içinde gördüm yolda, eşi yanında oturmuyor neden olabilir böyle tablo?
Cevabın nedir?
+1 yılİhtimaller : Mantık evliliği yapmış, istediği ruh eşini bulamayınca kötünün iyisini bulup evlenmiş, evliliğe, psikolojik olarak hazır olmadan evlenmiş, sadece, cinsel anlamda etkilendiği için nefsine hakim olamayıp evlenmiş, aile baskısıyla evlenmiş, eşi evlenmeden ayrı, evlenince ap ayrı davranan bir insan olduğu için ona karşı soğuk, cinsel anlamda, eşinde isteksizlik var veya vajina olarak dar çatı cinsel birleşmede acıyor canı eşide sıkılmış bu durumdan, ısınma büyüsü yapıldığı için evlenmiş, zenginse eşi, parası için evlenmiş, zamanında bekarken evlilik dışı çok bayanla cinsel birleşmesi olmuş ve şu an tek bayan ona yetersiz ve sıkıcı gelip yeni arayışlara giriyor olabilir, çapkındır, başka bir eş adayı bulunca ayrılacaktır eşinden ondan olabilir vb. ihtimaller sana aşık olmasına etken olan.
79 Yorumla
Soran+1 yılbir sürü sebep olabilir... bu kadar yorumdan sonra bana aşık olmadığı sonucunu çıkardım, amacı cinsellik, heyecan benim anladığım
- +1 yıl
Sevgi, ve cinsellik örnek olarak : ölüm ve yaşam.. gece ve gündüz gibidir birbirinden zıttır.. her insanla, cinsellik yaşayabilir istek duyabilirsin.. ama her insanı sevip aşık olamazsın.. aşık olup sevdiğin insan bayan olarak örnekliyeyim tahrik edici giyinmediği sürece sadece sima ve kişiliğine sevgine bakarsın. cevab yorumun için sağolasın.
Soran+1 yılben de tahrik edici giyinmiyorum ki, gayet mütevazi giyiniyorum, açık saçık giyinen biri değilim ama böyle yapıyor, benden ne beklentisi var bu durumda
- +1 yıl
Psikolojik olarak, bir bayandan hoşlandıysanki illa cinsellik çağrıştırması için tahrik edicide giyinmesine gerek yok.. siması hoş gelirse dış görünüşü kilosu idealse yine cinsel istek duyabilirsin hayal edersin.. eğer karşılık varsa yaptığın hareket söz ve davranışlara açılırsın.. hoşlantı ve sevgi beslediğini anlarsan bunu kullanıp, öpüşme, sevişme, oral anal, vb. ne yaparsam kar deyipte sömürmeye kalkabilirsin.. senin için değil genel örnek bu. senden , sima, huy, giyinim, diğer bayanlardan farklı olman her hangi bir konuda veya bir hareketin sözün gülüşün başından geçen olay vb. de sana aşık olmasına hoşlanmasına sebeb olabilir.. bir bayandan hoşlandım : 3 -4 ay bakıştık iş yerinde ona açıldım sen kimsin ne oluyor anlamadım dedi :) o bayan şimdi nişanlı bir şirket görevlisine anlatmış.. bir çocuğu sevdim inanki abi İlyas salman daha yakışıklıdır çocuktan ama bir yaşadığı olayı anlattı etkilendim aşık oldum ama zorla başkasıyla evlendirdiler yoksa ben evlenecektim demiş.
- +1 yıl
Yapacağın aşikar : çağır bir gün yanına, hayırdır bayadır dikkat ediyorum bakıyorsun bana. sebebi ne olursa olsun öğrenmek istiyorum anlayışla karşılayıp dinleyeem dediklerini de. anlatsın öğren ona göre cevab ver. detaya girme. hoşlandım derse, ben senden hoşlanmıyorum abi gözüyle ve iş arkadaşı olarak bakıyor ve muhattap oluyorum seninle birdaha bu vb. bir söz ve bakışının olmasınıda istemiyorum de ve ayrıl yanından.
Soran+1 yılhaklısın, düşüncelerin için saol
- +1 yıl
Sende sağol, vakit ayırıp okudun yorum ve tavsiyelerimi. kısa vadede bahsettiğim vb. bir konuşma yap onunla yoksa millet bakışmalarınızı görünce ve öncesindende bu sürdüğü için y. anlamaya başlar !!! h. geceler.
- +1 yıl
Bende aynı sıkıntidayim 3 yıllık evliyim esimle de severek evlendim 6 yıl flört ettik sora evlendik simdi bitane de oglumuz var 1 yasinda 4 ay once bir kadinla tanistim 4 ayda cok alistim asik oldugumu dusunuyorum bu gune kadar hic böyle bisey yasamamistim amac cinsellik olsa 3 yildir esimi farkli farkli aldattim yalan yok ama bu bambaska bisey esimden sogudum artik eskisi gibi degil ama tek dusundugum oglum.
bir yandan da kendime kızıyorum oglum icin de olsa bir iliskide menfaat varsa bu cocuk bile olsa bence yasanmiyo arkadaslar ask bildiginiz bir G3 mermisi delip geciyo ciktigi yeri param parca ediyo kafam karma karisik - +1 yıl
@Sıkıntı12 peki şimdi unuttun mu?
En İyi Cevaplar
Bu olay hep acı ile sonuç verir. Hele nete bak bu aynı olayın sonuçları hep hüsran. Ben olsam işi bırakırım. Eğer şube sistemi varsa şube değiştir. Ve cebini değiştir yenisini bilmsein. Sonra intihar falan ederim der. Bosaniriz der. Bir sürü bahane. Içinden çıkman zor olur. Bence hemen planlara başla bir sürü hayat maf olur
32 Yorumla
Soran+1 yıldeğiştirmeme az kaldı zamanını bekliyorum, görüşün için saol
Bir şekilde mutsuzluğun formülünü bulmuşlardır sanırım o evlilikte. Bayandan kaynaklı olabilir, adamdan kaynaklı da olabilir. Ben aynı durumu aile içinde yaşıyorum yıllardır, gerçekten çok üzücü. Keşke insanlar bir şeyler yürümediğinde artık ipi kesme cesareti de bulabilseler kendilerinde.. Sen olabildiğince uzak kal bu mevzudan bence, herkes için en iyisi bu olur.
51 Yorumla
Soran+1 yılen hayırlısı uzak durmak, iki taraf için de, benim gibi bekar bir sürü erkek var, benimle evlenmek için, sevgili olmak için can atan ama şu an eğitimimi tamamlıyorum
Farkli nedenlerle evlenmis olabilir... Nefis tutsak tutulan bir kuş gibidir biraktgnz an uçar , simdi o kisiye donelim bir anlik boşlukla farklı seyler dusunmus ve dusunclri yanlışa ilerletmiş gibi görünüyor bence bir seyi fazlasyla irdelemk yanlışa adim atma sebebidir...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
26Cevap
Herkes benden bahsetmiş, bir kız sevdim Gül gibi yaktı beni kül gibi.
Uğruna herseyi yaparım ama o kız o kadar asil ki Durumu anladıktan sonra bana ne baktı ne konuştu nede selam verdi belki çirkindim belki yakışıklı belki zengin belki fakir, belki sevdi belki sevmedi önemli değil bunlar.
O kız gerekeni yaptı, bu bir cevaptı.
Belki bu yazıyı bir gün okursun.
O incecik o dal gibi kıza;
Seni sevmek
Rüyada düşerken bağıramamak gibi
Yanarken tütmemek gibi.
Yaşarken ölmek gibi.
bir kısmınız sallamış, bir kısmınız sallamış ama yutturmuş. Bu bir girdap bir anda içine çekiliyorsunuz, o yüzden kınamayın kimse ben şu kıza bu adama aşık olayım diyerek olmaz, olamaz. Konunun cinsellikle hiç alakası yok, bir erkek cinsellikle ilgili dürtülerini kadınlı veya kadınsız gerçekleştirebilir, Ancak kadın veya erkek duygusal boşluğunu tek başına gidermesi mümkün değil.
Üzücü olan iki evli insanın bunu bildiği halde diğer insanın ömür boyu mutsuzluğu göz önüne alarak sırf maddi kaygılar ve çevrem ne der düşüncesiyle bu hayatı iki tarafada zindan etmesi.
Kadın içinde erkek içinde bir birlerini bu anlamda kullanmaları, evliliği yürütmek için aileleri bir baskı aracı olarak kullanmak asıl onursuz davranış budur. ne yazıkki benden bu baskılara zoraki boyun eğenlerdenim.
Aşık olduğum kadınla, evli bir erkek olarak bir araya gelemesemde, gelsemde ne fark eder.ben ona halen aşığım, hep onu düşünüyor onu merak ediyorum
337 Yorumla- 1 yıl
evli barklı adam aşık olduğun yanılgısına kapılmış kadını da baştan çıkarmış bir de utanmadan gelip buraya yazmışsın. Bir de görmesini umut etmişsin belki onu da kül etmişsindir bilemezsin, selfish.. duygusal boşluk demişsin evliliğin sıkıntılı olduğu için sen daha çok kişiye aşık olacaksın gibi duruyorsun…toplumsal ve maddi kaygılarında haklı kadın ev hanımı.. Kayınbaban da seni çok sevdiği için kafan karışacak dönem dönem ama bir de duygularımız ve gerçeklerimiz var.. Türkiye’de o gerçekliklere göre yaşamak zorundasın.. dediğin şekilde onursuz çok evlilikler de var yapacak bir şey yok burası Türkiye çoğu şey onursuz olmak zorunda.. Yapacak bir şey yok kaderini sev hayatını zından etmeye gerek yok..
- 1 yıl
Yani niyetim sizi yargılamak değil tabi ki evli barklı derken evli olduğunuzu bile bile bu riske girmeyecektiniz gidip aşık olmak aşık etmek? Ama bencilmişsiniz bundan eminim 😅Evliliklerde olur 5-10 yılda bir evliliği sorgulama dönemleri ama geçecek… bu bekar kızla olamayacağınızı kendiniz de ifade etmişsiniz buna rağmen onu da duygusal açıdan zor durumda bırakmış olabilirsiniz…benim de başıma benzer bir şey gelmişti çünkü, adamın evli olduğunu bile bilmiyordum önceden biliyordum ama ilgisini hissedince ben de yükseldim acaba diye düşündüm evli değil midir diye.. çünkü bana göre evli kimse başkasına bakmaz ilgi duymaz.. evli olma ihtimalinden ötürü rahatsızlık hissettim. sonra bir anda frenledim duygularımı mecburiyetten.. ama garip bir şekilde adama birden içim ısındı sanki 40 yıldır tanıyormuşum gibi.. aşırı şefkat hissediyordum ona karşı.. Sevgisi hem güzeldi hem de beni aşırı yoruyordu, gerçekçi değildi çünkü.. soğuttum kendimi ben de…yukardaki söz haklı.. çok önceden rastlaşacaktık sevgi yetmiyor hakikaten… o kadar seversinki sevgine sorunlar karışmasın istersin…bazı insanlarla yanlış dönemde karşılarız.. Belki de sadece çekim vardır aranızda.. tanısanız sevmezsiniz birbirinizi.. Duygularınızla aranız barışsın yoksa evliliğiniz boyunca birilerine hep kayacak gönlünüz..
- 11 ay
İsminiz nedir? bilmem lazım,
- 11 ay
KöörAşık, ben de evli birini sevdim. ama sevdiğim adam evliydi, stajer hemşire olduğum hastanede yolum kesişmişti onunla, ben onun gözlerinin mavisini hala unutamadım. çaresizce uzaklaşmak zorunda kaldım.
- 6 ay
selam kardeş, ben de bu durumdan muzdaribim… herkes ağır konuşmuş da iki yüzlülüğünden kimse bahsetmemiş kendisinin.. Onlara göre sadakat sevmesen de anlaşamasan da beğenmesen de sırf evlilik birliği devam etsin beraber olmaya devam edelim.. mutluluk pozları verelim herkes mutlu bilsin ama gerçekten ne hissettiğimiz kimsenin umurunda değil…iki taraf da biliyor birbirimizi sevmediğimizi anlaşamıyoruz.. Evlilik ceza gibi.. Boşanmak çok zor… Sonra niye millet birbirini aldatıyor… kimse kimseyi sevmiyor ki!!! kusura bakmasın millet sevmediği birleriyle sırf çocuk yapmak seks veya para için yatmayı normal görüyorsa sevdiği biriyle yaşaması çok daha onurlu geliyor bana da… Asıl sorum şu olacaktı beni de biri yaktı ölüme çağırsa giderim o derece yandım, ama çağırmıyor beni sevdiğini hissediyorum onun da duyguları var beni görünce tepkileri değiişiypr bazen bakışlarını kaçırıyor herkesle rahat bir benle değil çok yoğun duyguları var bana karşı çünkü…ben. başedemiyorum bu ızdırapla siz nasıl başa çıktınız..
Ben evli erkeklerin yavşamalarına karşılık veren bekar bayanlara da bir anlam veremiyorum. Demek ki evli erkeğin cinsel tecrübesinden faydalanıp iyi bir düzülmek istiyorlar da o yüzden kendilerini et parçası konumuna düşürüyorlar. Ama bunun beyaz kefen sarılıp musalla taşına yatırılıp toprağın altı da var.
161 Yorumla
+1 yılAdam evliliğinden umduğunu bulamamistir milletin karisina kizina sarmistir. Karisinda hata kocasinin gözünün di sari kayma sina sebep oluyor. Adamda da hata karaktersizmis azicik sabredememis. Ne olursa olsun sen samimi davranma normal. konuş hatta gerekirse soğuk davran nolursa olsun o baskasinin kocasi
32 Yorumla
Soran+1 yılben soğuk davranıyorum, yolda görsem selam vermiyorum, sahibi olan insanı ne yapayım ben, görüşlerin için sağolasın
+1 yılŞu an tam içinde olduğum durum. Durumu özetleyim evliyim ve cocugum var eşimle eskiden bu yana sorunlarım var kronik.. Ve iş yerimde bekar bir bayan var.. İlk başlarda hiç dikkatimi çekmedi sonraları bana olan bakışları farkettim ilk başlarda önemsemedm ihtimal vermedim, az cok tanıdıkca ne kadar mütevazi biri olduğunu farkettm çevresinde cok saygı duyulan birisi. Sonra analizini yaptım gerçekten o kadar düzgün birisi, yani şirret yuva yıkmaya çalışan biri değil asla. Sonra bende ilgi duymaya başladım, aklıma ne cinsellik geliyor nede kötü bişey. Sürekli birbrmzdrn gözlerimizi kaçırıyoruz. Kaçamak bakışlarla denk geliyrz direk yanbncı oluyırz. Bunu kimseye anlatamyrm.. Byle bişeyi kendime yakıştramam ama etkisi altına girdim
51 Yorumla- 6 ay
ne yaptınız nasıl başettiniz bu duyguyla
3 yılda baktılarki çözememişler gibi.
Yüksek ihtimalle ten uyumu oluşmamış.
Normalde boşanmalılar. Ortada çocuk filan da yoksa adam saçmalamış.
Bence sen o adamla konuş eşiyle araları kötü ise boşanmalarını ısrarla öner.
Hem kadına da zehir ediyordur.09 Yorumla
Soran+1 yılkarısı bütün gün evde, eşi neler karıştırıyor farkında değil, toplantım var diyo telefonla eşini başından savıyor, karısı da inanıyor ama eşini çok seviyor karısı
- +1 yıl
Bence kadın biliyor birşeyler ters gittiğinden ve açılmaması ile en büyük hatayı yapıyor.
Sorun neyse belki de çözülebilir. Sorun erkekte dahi olsa çiftler konuşmalı.
Sen de şahit olacağına o kadının yanına git cesaretlendir konuş durumu ona anlat kocan neler yapıyor diye. Kadın farkına varsın yumurta kapıya dayandığına. Yaygara cıkartsın diye değil haklı olarak yapıcı çözüm üretsinler. Kadında da hata olabilir erkeğin soğumasında.
Ortada duman var ( evli adam sana aşık! ) ama dumanı ateş yapar. O ateşi bulmak ve söndürmek gerekir ki duman çıkmasın.
Bilmem anlatabildim mi?
Soran+1 yılgel de bana aşık ol demedim, ben iş yerine gelmeden önce evlendikleri ilk yıl kadın evi terketmiş, 1 ay eve gelmemiş, sonra adam almaya gitmiş karısını, benden önce sorunluymuş bunlar zaten ilk yıl, ben bu durmda bir şey yapamam ki, sanki aile baskısı yüzünden evlenmiş gibi bir durum var, buna benim karışmak haddime değil ki
- +1 yıl
Seni kendi dünyasına katma çabasında ise bunu bitirmenin köklü yolu o adamı red etmekle olmaz. Belki basşka kadınlara da musallat olacak mutsuz zoraki evliliği yüzünden. Tabiki karışman gerekmiyor ama birşeyler de yapmalısın bunu yapmanın en sağlam yolu hem de en hayırlısı o adamın bahsettiğin gibi zoraki mutsuz evliliklerini bitirmelerine hızlandırmak o zaman.
Kendi meselenizdir o boşanmış biri olsa idi bakış açın nasıl olurdu haliyle evli adam engeli de yok. Neyse demek istediğim birşeyler hissediyorsan o adama usül belli boşanacak.
Karar senin tabi.
Gerçi sen olayı çözmüşsün. Ortada çapkın bir erkek durumu yok. Evlendiklerindne beri uyumsuz bir çift var. Kadının sevmesi platonik misali tek taraflı olmuş evli olsalar da. O kadın da gerçekçi değil hiçbirşey yapmaması bu halde adama da yazık felaketlere vesile olursa işin aslına bakılsa kadın da suçlu derim ama yasalar dumana göre son kararı verir.
Soran+1 yıliş yerinde bir sürü bekar, güzel kadınlar kızlar var, onlar değil de neden ben diyorum kendi kendime, başka kadınlara böyle yapmıyor, erkeklerle konuşursam bizi ayırıyo lafımızı bölüyor kıskanç tavırlara giriyor, ben biriyle konuşursam o da kıskandırma çabalarına giriyor anlamsız bir şekilde, özellikle benimle uğraşıyor diğerleriyle değil
Soran+1 yılortada seçilecek bir durum yok, o evli, aşıksa da aşkını içinde yaşasın, zamanla unutur
- +1 yıl
Şu halde yok. Demek istediğim evli değilken ne olurdu?
burada ilan etmene de gerek yok.
Boşandıklarından sonra dediğin gibi olmayabilir de. Neyse.
Şuda bir gerçek sen de ilgisiz kalırsan da zamanla unutabilir. Sonuçta aranızda bir yaşanmışlık yoğun duygular ve anlar yok.
Tüm olasılıkları senden dahil aklıma gelenleri söyledim -.- ...
Benden bu kadar gizli.
Soran+1 yılgörüşlerin için sağol
+1 yılSoruna direk cevap verecek olsam evet oyle bir ihtimal var derim ayri konu ama asil sana lazim olan cevap su bitek sana sulanmiyor asik gibi davranip tavlamaya calismasiyla asik olmasi arasinda kucuk bir fark var o farki akli basinda olan kizlar gorur yani senin gibi ;)
115 Yorumla
Soran+1 yılbekar biri olsa benim gibi biri etkilenmiştir derim ama bir şeyleri yaşamış birinden böyle bir ihtimal beklemiyorum, yani onun mantık kimi ağıma düşürürsem hesabı, görüşlerin için teşekkürler
- +1 yıl
Oyle bir ihtimal beklemiyorum derken? Gercekten asik oldugundan emin olsan ne yapardin?
Soran+1 yılevli erkeğin amacı belli diyor herkes, cinsellik. ben de şu kanıya vardım evli erkek gerçekten aşık olamaz, evli olmasa gerçekten bana aşık sanırdım, o derece kaptırmış kendini. Bekar biri olsaydı bu bana kesin aşık derdim ama yapacak bir şey yok, o evli
- +1 yıl
Bosver macera arama helal sut emmis birini denkgelir evlenir coluk cocuk falan... Fazlada vakit kaybetme araya gidersin ilk firsatta evlen. ! Kafani karismadan !
Soran+1 yılAllah eş diye alnımıza yazmadığını aşk diye karşımıza çıkarmasın, herşeyin hayırlısı makbul
- +1 yıl
Amin. Benim cok cikti oyle. Tecrubelerimi aktardim. Laflarimiz havaya gitmesin ok? :) hem yuva yikan kotu kadin olma yikilacaksada sen sebep olma salla
Soran+1 yılişim olmaz, dünyada bekar erkek mi kalmadı da evli erkekle uğraşalım, değmez
- +1 yıl
Cok bekar var temiz bitane bul evlen gitsin ! cooooook evde kalmis var benim gibi kimisi sipsevdi olur benim gibi kimisi okuz olur benim gibi kimisi ne istedigini bilmez benim gibi... dahada sayardim ama anladin sen :) bazen baliklamaya atlamak lazim bu konularda. Yoksa bir pismanlik basliyor keskeler yaslandigini bile dusunmeye basliyorsun
Soran+1 yılbekar, temiz, efendi olduktan sonra gerisi olur gider, ben de öyle yapıcam zaten
- +1 yıl
Benim gibi ot benim gibi beceriksiz benim gibi gereksiz benim gibi salak benim gibi... ama kalbi temiz arkadaslar vardir heralde !!! Dimi :) sen simdi var tabi caniiiim bulurum ben diyecen biz napacaz? Kaldikmi evde?
Soran+1 yılmerak etme kalmazsın, zamanı gelince karşına çıkar
- +1 yıl
Soyle bir ufuklara dogru baktim hic isik yok
Soran+1 yılsabret, herşeyin zamanı vardır :)
- +1 yıl
Psikolojim bozuldu evlenmem lazim cok sevgilim var hayat boyle gecip gidiyor yas gecti evlenmem lazim bide pis bir huyum var hepsini cok seviyorum pisligin tekiyim ben evlensem karimida cok sevecem oburlerinide sevmeye devam edecem bu yuzden evlenemiyorum gercegi soylemek gerekirse. Sence kafamda var mı biraz? Bir senelik uc senelik bes ve sekiz senelik sevgililerim var hepsini ayri ayri seviyorum ben napiyim suc benimmi nasil olsa bekar diyen sesini cikarmiyor bilende bilmemezlikten geliyor karsi taraf kicima tekme vurmuyor bende bir sebep bulup terketme isini beceremiyorum iyice sarpa sardi isler boylemi yaslanip gidecem korkusu sardi biktim bu hayattan
Gizli Üye(30-35)+1 yılkansız, karaktersiz, şerefsiz, ciğeri 5 para etmez herifin teki çünkü o. evli olduğu halde karısına kötü davranıp bekar kızlara sulanacak kadar şerefsiz hem de. namuslu bir kızım diyorsan bir daha o adama selam dahi verme. rahatsız etmeye devam ederse ağzının payını ver, hala uslanmıyorsa kır bir taraflarını.
02 Yorumla
Soran+1 yılben onunla muhatap bile olmadığım halde bunlar başıma geldi, kendisi benimle konuşmak için bahane arayan bir tip.. görüşlerin için sağol
Cevap sahibi+1 yılrica ederim, düzgün bir kıza benziyorsun, haddini bildir lütfen.
+1 yılolabilir, muhtemelen aşık olmadan evlenmiştir. bu çok riskli, aşık olmadan evlenmek tam bir delilik. evliyken aşık olmak çok olası. böyle bir durumdur bence.
310 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeseydi o zaman, şimdi de aşık oldu, zamanla unutur mu peki?
- +1 yıl
sanmam, sadece karısından ayrılır.
Soran+1 yılbenim için ben yüksek lisans yapıyorum diye o da tamamladı yüksek lisansını, çok şaşırdım, bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim
- +1 yıl
hımm, hayat senin. her kararın çok önemli tabi ki. ama yuva yıkmış gibi hissedersin. bence uzaklaş :/
Soran+1 yılzaten ona benden ilgi de yok, bilgi de yok silgi de yok, evli evine köylü köyüne, ne işim olur evli erkekle, sadece şaşırdım başıma bu kadar açgözlü birinin çıkacağını tahmin etmezdim ama insanın başına neler geliyor
- +1 yıl
erkelere güvenme, gözyaşları, gülüşleri... hepsi yalan :/
Soran+1 yılevet, ne yapacakları belli olmuyor, zamanı gelince hayırlısı bulur inşallah hepsi hayırsız değildir herhalde
- +1 yıl
hepsi hayırsız, şahsen ben evlenmeyi düşünmüyorum ama belki bir çılgınlık yapabilirim :D
Soran+1 yılbu işler kader kısmet meselesi, inşallah zamanı gelince o da olur, Allah karşına hayırlısını çıkarır inşallah seninde
- +1 yıl
amin, hepimizin inşallah :)
Eşi ile ilgili sorunları olabilir.. belki sen aşık olduğunu düşünüyorsundur ama cinsellik yaşadıktan sonra o gizem kaybolur. evli bir insan aşık olmamalı başkasına diye bir şey vardır ama olamaz diye bir şey yoktur.
22 Yorumla
Soran+1 yılevli erkek evlenmiş, daha ne aşkından bahsediyor tuhafıma giden bu... yani amaç cinsellik mi
+1 yılsen her erkeği adam mı sanıyorsun. macera peşindedir. karısı yapsa aynı şeyi çeker vurur. görüyoruz her gün bunun gibilerin haberlerini tvlerde gazetelerde
30 YorumlaBıraksana maksat belli evli bir adam başka birisine ilgi duyuyorsa seks içindir bekar bir kız evli bir adam a ilgi duyuyorsa oda seks içindir. Adamın evli olduğunu bile bile birlikte olmakta acizlik salaklık midesizliktir
54 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle, yuva yıkanın yuvası olmaz, etraf bir sürü bekar erkek dolu, ne yapayım evli erkeği, neden böyle yapıyor diye sordum cevap için sağolun
Soran+1 yılteşekkürler, anlaşılmıştır
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunlara hiç inanma ilk başda sana aşığım derler kendilerine aşık ederler duygularla oynayıp tekrar evdeki eşlerine dönerler eşiyle arası ne kadar kötü olursa olsun uzak dur sonra üzülen sen olma
31 Yorumla
Soran+1 yılevet farkındayım dediklerinizin, teşekkürler
Cinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. Mutlu değil demek ki.. Hüsranla sonuçlanan bir evlililktir
25 Yorumla
Soran+1 yılneden mutlu değildir?
Soran+1 yılerkekler sevmediği kadınla evlenir mi duygusuz bir şekilde?
Soran+1 yıliş yerine karısı geldi kırk yılda bir yüzüne bile bakmadan ortamı terketti, içimden bu ne biçim evlilik dedim
anlasana canım amacı cinsellik. ya eşinden daha güzelsindir ya da daha toy olduğun için cinsel açıdan çekici geliyosundur başka bişi olamaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Şimdi Anladım Ben ve Benim Gibiler'in Neden Hala Sevgilisi Olmadığını. Bu Evliler Hep Bizim Yerimize Bekar Kızlara Bakıyorlar. (:
06 Yorumla
Soran+1 yıldünyanın işi tersine, evliden eş olmaz eve gider evde unutur diye boşa dememişler, açgözlülük başa bela
- +1 yıl
Ben Espri Diye Yaptım Ama Gerçek Bu. Yani Şaka İle Karışık. Seni Çok İyi Anlıyorum. Çevremde Eşini Aldatan Kadında Var Erkekte. Konuşmaktan Dilimde Tüy Bitecek Gibi Oldu. Allah Islah Etsin Dedim Bunları Yapanları. ve Allah'a Yakın Bana Uzak Olun. Çünkü Benim Yapımda Var Ben Bekarım ve Evlenince Eşimde Yapar Mı Diye Düşünüyorum. İnsanın Psikoloji'si Bozuluyor. Sen Uzak Dur Arkadaşım Kendini Kimseye Kullandırtma.
Soran+1 yılbaşından beri karşılık vermedim, o oyununu oynadı ben seyrettim rolünü hepsi bu, ona verilmiş bir karşılık yok ortada, onun amacını artık daha net anladım teşekkürler, artık evlilikten korkmaya başladım ben de böyleleri yüzünden, acaba benim eşimde mi böyle olur diye, insanın karakteri sağlam olacak yoksa sorun çıkacağını sanmıyorum ileride
Soran+1 yılsonuna kadar katılıyorum, onu ki heves sadece, bugün eşinin yerine başkasını tercih eden, yarın tercih ettği kadını alsa başkasını terch eder, bu böyle uzar gider
Sıkılmışlardır birbirlerinden. ya da daha önce yemiştir o boku yakalanmıştır karısına. Huylu huyundan vazgeçmiyo olacak ki sana da aşık olmuş gibi yapıyo. Cinsellik diyorum ben.
14 Yorumla
Soran+1 yılrol yapıyor hayatı numara anladığıma göre, milletin derdi cinsellik, bıktım artık şerefsizlerden.. görüşün için sağol
Soran+1 yılartık güvenim azaldı, kronik bir şüphecilik oluşmaya başladı bende, herşeyin altında bir şey arıyorum artık, acaba o da mı böyle diye
Karısını yeterince sevmiyordur , ya da bir takım sorunlar nedeniyle artık aşık değildir ona.
01 Yorumla
Soran+1 yılaşk evliliği değil ki onunki mantık evliliği, sorunlar olduğu ortada onun açısından, görüşlerin için saol
Bana da oldu boş ver salla gitsin ve cevap verme yüz verme hiç birşey konuşma
05 Yorumla
Soran+1 yılkonuşmuyorum artık o yokmuş gibi davranıyorum bu olaylardan sonra
Soran+1 yılhep aynı şeyler, aynı senaryo sanırım, yok eşim ilgi göstermiyor, yok zorla evlendirdiler falan ben de öyle duydum çevresinden, kaçıncı yüzyıldayız da zorla evleniyor yalana bak diyorum kendi kendime
- +1 yıl
Ya sonuçta aşık olsa bile sonu olmayan bir evlilik ben netten okudum erkeklerin düzen düşkünü olduğunu yazıyordu. Doğru onlar eslerinden ayrılmazlar ve de evli kadınların evli erkeklerden daha cesur davrandigi yaziyordu doğru bakın simdi aynisi benim basima da geldi ve hala devam ediyrz. Tam 5 aydan beri 6 ay oldu bile neden bilemeyz ama sonuç aynı değisen bir sey yok olmayacakta evli birisiyle olunca esindrn kiskaniysn ve istedgn zaman bulusamyn
adam karaktersizdir ve yeni heyecan arıyor (buradaki heyecan sensin). ve seninle kendini tatmin etmek istiyor
23 Yorumla
Soran+1 yıldış görünüşüm ona çok mu cazip geliyor da kendini tatmin edecek, yani cinsellik anlamında fiziğimden mi etkilenmiş oluyor
Soran+1 yılevet aramızda yaş farkı var 10 yaş fark en az
+1 yılaman ya boşver evinde mutlu mutsuz. sonra sen mutsuz olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok doğru
bunun tek bir açıklaması var cinsellik, eşi ile istedigi anlamda cinsel birliktelik yasamıyordur, ve kendine yeni AŞK ve heyecan arıyordur.
022 Yorumla
Soran+1 yılaşk değil de heyecan sanırım, dediklerin çok doğru, hevesini alabilse eşine geri döner öyleleri, taviz yok benden, sağolun
Soran+1 yılhayır ama çoğunluk amacı cinsellik dediği için ona göre yorum yapmıştım, benimle konuşurken utanıyor, çekiniyor, kıpkırmızı oluyor, ses tonu değişiyor, yüzüme gözlerime bakıyor, çaktırmadan bakıyor ben onu yakaladığımda kafasını çeviriyor, benim yanımda rahat olamıyor, beni görünce yüzünde aptal bir sırıtma falan böyle şeyler yapıyor
Soran+1 yılfarklı bir kişilik derken? ne olduğu belli değil, karışık bana da öyle geliyor anlayamıyorum derdini
Soran+1 yılsıradan bir iş arkadaşım, samimiyet 0
Soran+1 yılkafasını çevirdikten sonra değil, sabah gördüğü zaman ya da beni görmeyi tahmin etmediği zaman aptal aptal sırıtıyor durduk yere, ortada bir komik olay da yok
Soran+1 yılbana da öyle geliyor, yani benim dış görünüşümden etkilendiği için mi bunlar başıma geliyor? çok açık saçık giyinen birisi de değilim
Soran+1 yılteşekkürler görüşün için
Soran+1 yılben 24, o 30 yaşında
Soran+1 yılpardon 34 yaşında 10 yaş fark var arada
Soran+1 yılbelli de olmaz, doğru söylüyosun
Soran+1 yılamin, unutmam, tavsiyelerin için sağolasın
Yok genelde heyecan ararlar.. veya aşk sanırlar işte duygularını… değişiklik ararlar.. çok nadirdir aşık olan.. niyetleri genelde kötü… kötü değilse bile zor.. evlenip sevgilisiyle evlenen çok az insan mutlu olur..
00 YorumlaKimseyi kınamayın ayıplamayın.. Ben de evlenmeden önce asla yapmam dediğim şeyleri yaptım.. Başka bir adama aşık oldum ve elimde değildi gerçekten.. o da evli.. istersek beraber oluruz ama vicdani yükümlülükler el vermiyor..
10 YorumlaBen evliyim ama bir kıza aşığım sonunu bilmiyorum
10 YorumlaMacera arıyor uzak dur
04 Yorumla
Soran+1 yılevet sıkılmış heyecan arıyor anlaşılan, öyle biri evlat olsa sevilmez ne aşkı.. teşekkürler görüşün için
Soran+1 yılböylesini ilk defa görüyorum canım acayip sinir oldum o yüzden, bekar birçok erkek var onların demesi normal ama bu evli, görüşlerin için sağol
Mutsuz demek ki, arayış içinde
05 Yorumla
Soran+1 yılsuç eşinde olabilir mi? eşi onu hiç arayıp sormuyor, ev hanımıymış, konuşurlarken duydum ben ona parasını veririm ne yaparsa yapar diyor, alışverişe bile gitmiyorlarmış, bu nasıl evlilik, neden bana aşık oluyor
Soran+1 yılaşkı ne kadar basit noktalara getirdiler, kirlettiler resmen, oysa o kadar masum duygu ki aşk... teşekkürler
cesitli arayiskar icinde, mesela cinsel manada...
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsellikten başak bişeye benzemiyor zaten
sıkılmışlardır veya farklı sorunları vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılAsik olmamistr belar kiza penisi kalkmistr
08 Yorumla
Soran+1 yılolabilir bunu da aşkla karıştırıyordur, onun yüzünden iş yerinden soğudum
- +1 yıl
Aynen oyle aski seksle karistiryorlar ahmakla kendine dikkat et
Soran+1 yıldikkat ediyorum, onun karşısında erkek arkadaşımla konuşuyor gibi yapıyorum uzaklaştırmak için, umarım zamanla işe yarar
- +1 yıl
Iyi bir yontem ama daha etkili bir yontem sec ki korksunda ayrica
Soran+1 yılnasıl bir yöntem olabilir, ben bekar olmasam onu rezil ederim ama bekar olduğum için bu kız bana iftira atıyor benden yüz bulamıyor der onun öylesi, al başına belayı ondan sonra
- +1 yıl
bir aralar muhabbetiniz olursa konu farkli yerlere giderse sesini kaydet tehdit et
Soran+1 yılçok saol görüşün için, deneyeceğim
- +1 yıl
Rica ederim vatandaslik gorevim
Mutlu değil başkalarında arıyor mutluluğu
04 Yorumla
Soran+1 yılonu ben mutlu edemem çünkü o evli, gitsin bekar bir kızın duygularıyla oynayacağına geneleve gitsin daha iyi
Soran+1 yıluzak duruyorum zaten mesafeliyiz, daha da çok uzaklaşıyorum, iş yerindeki arkadaşlarımla bile yemeğe gitmiyoruz artık o da gelir diye, ortak arkadaşlar olduğu için, öylelerine yüz vermek yanlış
+1 yılor.. ospu çocukluğundan aşık olur ;=)
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
+1 yılYeni tatlar ariyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılbence de, derdi heyecan anlaşılan
- +1 yıl
Heyecan ve taze vucut.
Soran+1 yılçok kurnaz, aç gözlü, ayran gönüllü
- +1 yıl
Uzak durmalısın o zaman 😊
Eşinden sıkıldığı için.
09 Yorumla
Soran+1 yılo belli zaten, madem sıkıldı, acısını neden bekar bir kızdan çıkarıyor, gitsin eşiyle halletsin derdini
Soran+1 yılzaten mesafe var arada, o yokmuş gibi davranıyorum, ben onunla hiç samimiyet kurmadım ki
Soran+1 yıleşi çok saf, ihtimal vermiyor böyle şeylere, eşine çok inanıyor
Soran+1 yıleşi türbanlı, siyah çerçeveli gözlükleri var, esmer yüzlü, orta boylu ne şişman ne zayıf, mesleği ev hanımı, orta yaşlarda biri
Soran+1 yılkısacası kadını evindeki sıradan bir eşya olarak görüyor, heyecan peşine düşmüş benim anladığım bu kadar yorumlardan sonra
sütü bozuk demekki
32 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersiz işte ne yaparsın böyleleri de çıkıyor insanın karşısına
+1 yılVar var hersey mümkün
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler... evli biriyse sağına soluna bakmasın eviyle eşiyle ilgilensin, duyunca beynimden vurulmuşa döndüm
- +1 yıl
Evli olmak malesef her seye kilit vurmuyor.
Esi soguktur yatak odalari cok sakindir mihtemelen
010 Yorumla
Soran+1 yılbüyük ihtimal öyle
Soran+1 yılböyle sorunlar cinsellik iyi gitmediği için kaynaklanıyor demek ki
Soran+1 yılkarısı çok ilgisiz, insan bir eşinin iş yerini ziyaret eder arar sorar ama yok kadının da odunu var demek ki
Soran+1 yılileride evlenirsem eşim olan kişi kim olursa onu arayıp sorarım, bir deri sıkıntısı var mı sorarım, iş yerine gelip giderim sonuçta eşimin çalıştığı yer, ilgisiz sevgisiz bırakmayı düşünmüyorum onu, yoksa ilgiyi dışarıda arar
Soran+1 yılyani benim anladığım bu yorumdan sonra, yatakta iyi olduktan sonra çok da önemli değil mi çok ilgi göstermek anlamını mı çıkarayım
Nasıl beli etti
00 Yorumla
+1 yılcinsellik
26 Yorumla
Soran+1 yılcinsel hayatları kötü olduğu için mi? aşık olduğu kişinin başka taraflarına bakmıyor, çok masum bakıyor, evli olduğunu bilmesem ben de inanıcam onun o haline
- +1 yıl
en bnaşlarda hep böyledir zaten sana ilk başta cinsellik için baksa sen hemen kacıcaksın ya da eşini sevmiyodur evli biriyle hersey tehlike
Soran+1 yılteşekkürler... anladım, sonuçta evli biri o, ilgimi çekmiyor ama anlam veremedim böyle olmasına o yüzden sebebini sorayım sizlere dedim
- +1 yıl
uzaklaş ilgin yoksa red et başına işler acılır rica edrşim
Soran+1 yılilgi olması imkansız böyle bir durumda, evli oldumu bitmiştir benim için
- +1 yıl
peki o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılvardır tabı çok normal birşey. Aç gözlülük knka:D
03 Yorumla
Soran+1 yılmaymun iştahli, aç gözlü insan çok, devir kötü
Cevap sahibi+1 yılbnde oleyım. d
Soran+1 yıl:) yapacak bir şey yok
Şehvetten dolayıdır
03 Yorumla
Soran+1 yılevli bir erkeğin bekar bir kıza karşı aşkı olmaz, dürtüsü olur ben bunu anladım
Soran+1 yılgörüşün için sağol
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem