Sevgilim birlikte olmak istiyordu ama. ben bakire oldugum icin kabul etmedim. Sonra ters ilismiye girmeye karar verdik. Ardindan bana oral falan yapiyordu bi an kendini kaybetmis ve elini iceriye sokmus. Canim yanmisti o zaman ama kizligim bozuldu mu bozulmadimi tam anlamadik. Parmakla kizlik bozulur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
parmakla da bozulur, ama bunu anlamak basit, mesleğim icabı bunu size söyleeyebilirim
Sizi dinliyorum
burada anlatamam yalnız, özel konular
Parmakla bozulabilir ama biz eşimle evlenmeden önce sürekli parmaklıyordum ve bozulmamıştı :)
Zarın şeklinden kaynaklıdır
@itsmy_world o kadar bilgim yok ben tecrübemi paylaştım sadece :)
senin gibi kızlar neden var anlamıyorum sanki a, mda şifre var ve bu şifreyi penis açabiliyor içine ne girse bozar ne olmasını istiyordun
Ne alaka ya
Gerçekten şu erkeklere a* vermişler ayağını sokmuş dedikleri bu olsa gerek cidden bunu nasıl kendimi kaybettim olarak yorumlayabilir.
😞 bilmiyorum ki
Sakın sıkma canını genital bölge içerisinde ki o ince yapı bir zar değildir. Kanadığında bozulduğu anlamına gelmiyor.
Haklısınız
parmakla kızlık bozulur evet.
inşallah bozulmuştur amin
Ne alaka ya
Kan gelmediyse bozulmamıştır
Gelmedi
Saçmalık.
Neden
Zedelenir, hemen kolay bozulmaz
Sanki kalın bi duvar. Çok ince bir zar sadece. Deliği kapatmıyor da tam. Yanlardan duvara yapışık.
Bilgim var, kolay bi parmakla hemen bozulacak bi perde değil yani biraz uğraş gerekli yüksek ihtimalle arkadaşımızın zedelenmiştir
@itsmy_world aynen 2-3 cm içeride zaten bozulması kolay
Parmakla zarar görmeyebilir. Şekline bağlı. Ama zor bozulan bir şey değil. Sonuçta benim ki de bozuldu. Nasıl bozuldu biliyorum. İki Parmak yetti.
Nasıl bozulduğunu sen daha iyi bilirsin parmak değildir p
Parmak ile bozuldu. Dedim ya
@itsmy_world aynen yeter 2 parmak
Bozulur
Bozulur
Bozulur tabi
Evet mutlaka