Babamdan duydum mayoya girerek yaoacakmisim banyo? sacmalik ya
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılARKADASLAR GUNAH DEGIL ONU bir KERE SOYLEYEYIM. AILEM COK DINCIDIR VE CEMAAT ICINDE BUYUDUM BEN. BU KONUYA ACIKLIK GETIREYIM. GUNAH HARAM ya da MEKRUH DEGIL. EVLERDE CINLER YASAR.(MUSLUMAN CINLER) AZ KYLLANILAN YERLERDE OLURLAR BANYO WC GIBI. CIPLAK BANYOYA GIRILIRSE SIZI GORMELERI PEK IYI DEGIL. BU 1. SEBEB.2. SEBEB ISE MELEKLERIN SIZI CIPLAK GORMESI UYGUN DEGIL. CAMASIR DEGISIRKEN GORMUYOLARMI VS DEMEYIN ANLIK OLAN BISEY O. MAYOYLA GIRILMEZ ABARTI BU. AMA CAMASIRLA GIRILMELI.(ALT CAMASIR) . KUCUKLUKTEN BERI CAMASIRLA GIRDIGIMDEN DOLAYI ALISIGIM CIPLAK GIREMEM. BAYANLAR ALT CAMASIRINIZLA GIRIN. ERKEKLERDE BOXER VEYA NE KULLANIYORSA ONUNLA GIRSIN. COK UYGUN DEGIL CIPLAK GIRMEK. FAKAT GUNAHDA DEGIL. BILGILENDIRMEK ISTEDIM. UYUP UYMAMAK SIZE KALMIS BIRSEY. IYI GUNLER.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynen melekler filan görür ayıp olur :))) Ne din ama :)
23 Yorumla
Soran+1 yılSekse nasil yapiyolar pekii cok sasirdim bilmyordum
- +1 yıl
Aklina sokim
Zaten çıplak bir şekilde bir ortamda bulunmaman en iyisidir. Senin göremediğin varlıklar seni görüyorlar ve bu sebepten sakıncalıdır.
Banyoya girdiğinde ise çıplak girmen veya ufak bir don ile girmen problem değil. İstediğin gibi gir. Ama izlendiğini bil yani...
Şahsen hiç mayoyla girmedim bu güne kadar. Ama dikkat ettim, birçok cinli perili filmlerde, birçok kişinin rüyalandığı filmlerde kişiler bir mayo veya peştemal ile giriyorlar duşa. Bu sebeptendir diye düşünüyorum.
Etrafında seni gören birçok röntgenci mevcut kısacası. (:15 Yorumla
Soran+1 yılCocuk nasil yapicaz peki?
Soran+1 yılBabam diyorki yorgani ici yapicak dedi sen ne dusunuyorsun bu konuda
- +1 yıl
Sanırım işin doğrusu burada yazıyor. Buyur, okuman senin için daha faydalı olacaktır : www.sorularlaislamiyet.com/.../...ne-kadardir.html
Evet ciplak Banyo yapmak Islami asidan yasak. Babanin dedigi gibi Mayo gibi birseyy ile Banyo yapmalisin bu Sünnet.
Bunun nedeni ne? Muhammedin zamaninda , herkesin simdi oldugu gibi böyle kapali, kimsenin göremedigi yerler yoktu.
Muhammed Ortacagda yasayan bir adamdi. Islami kurallar ozaman icin uydurulmustur ve bu caglan artik uymaz , umayi birak resmen sacma.11 Yorumla
Soran+1 yılCocuk nasil yapicaz peki? Yorgani icinde mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
46Cevap
+1 yılGeri kafalılık , neymiş efendim melekler görürmüş :)
o zaman biz hiç sıçmıyalımda çünkü melekler dalımızı daş*amızı görür :)
kilodunu değiştirme melekler görür :)
https://armocaps.com/recep-tayyip-erdogan1.jpg41 Yorumlakalkıp yok birşey saçmalama v. s. tarzı yorum adamlar öyle sanıyorum ki fıkıh alimi falan olsa gerek
arkadaş Kur'an, sünnet, icma, kıyas bilmeyen hatta haberi olmayan insanlar nasıl böyle rahatça yorum yapıyorlar şaşıyorum
banyoda avret mahalini örtmek guslün adabı ayrıca peygamberin sünnetidir21 Yorumla
+1 yılBanyo yaptigin yer Enine ve boyuna. boyunu gecmemesi lazim geciyorsa yasak degil ama abdestin kabul olmuyor onun cozumu ise bildigim kadariyla hamam adabidir ciril ciplak olsanda mahremin gpzukmeyecek sekilde bir oturus var o zaman kabul olunur
20 YorumlaMüslümanların artık şu Kur'an'ı açıp okuması gerekiyor ki biz böyle saçma sorulardan kurtulalım. Hadis diyeceğim, okuduğunuz her cümleyi de peygamber söylemiş gibi atlıyorsunuz. Abi biraz araştırmayla hepsi bitecek bunların ya.
10 Yorumla
+1 yılBu Bir Tavsiyedir, Yasak Değil, Banyoya Girerken Besmele Çekmenizde Yeterlidir, Çekmesenizde Birşey Yok, Bu Tavsiyenin Sebebide Cinlerdir, Cinler İnsanlara Cinsel Yöndende Bakarlar, Yasak Diye Birşey Yok İster Yaparsınız İster Yapmazsınız.
20 YorumlaNe kadar saçma. Artık gerçekten saçmalıyor insanlar. Yok tişörtle falan yıkanalım bari. Sen inanma bu cahillere. Her şeyi yasak, günah yapıyorlar zaten.
014 Yorumla- +1 yıl
Geri. Beynjni internrtte yemissin insan boyunu geciyorsa banyo yaptigin yer evet ama gecmiyorsa sorun yok kalkta internetten biraz oku. Akliniz ya @m da ya y. Ta
- +1 yıl
Gel konusalim bakalim kim cahil
- +1 yıl
Kac kisi diyosunuz ; ) cahilligin aklina geldi sanirim onden bir atarlandin ama
- +1 yıl
Sen nasil bir malsin arkadas ya bari alakali bir laf deseydin geri zzekaliligini bu kadar cok gozterme
- +1 yıl
Fenalardasin ya sen cukurunla ilgilen canim gezme buralarda p*rno falan izle anca sen umitsiz vakasin
- +1 yıl
Neyin ne oldugunu bilmeden konusuyorsun din konusu degilde baska konuyla gel umurumda olmazsin ama dini aziniza alirken onden bir dusunun benim uzerine gelmeme dayanamiyorsun. Sana sorduldugunda ne yapican bide bunu dusun daha da bisi demiyorun akilli olun okuyun anlayin kimseden birsey duymaya ihtiyaviniz yok.
- +1 yıl
Iyi dilekler sunuyorum sana
+1 yılOnun aslı şöyle kardeşim.
1 kere destursuz banyoya tuvalete filan girilmez.
Çırılçıplak olduğun için şeytan fırsat kollar zaten, senin cinsel organını öyle görüp musallat olmasın diye boxer vb şeylerle duş alınması gerekirmiş.12 Yorumla
Soran+1 yılCocuk nasil yapicaz peki?
- +1 yıl
Yorganın altında :ASD:QWE :D
Yasak değil. Ama abdestsizken öyle yapsan daha iyi çünkü cinlerin aşık olma ihtimali var. Çook düşük ama.
30 Yorumla
+1 yılŞöyle bir rivayet vardır. banyo yaparken duşa kabin ya da perde vs açıksa şeytan sizi izler derler.
Saçma mı?
Evet saçma. Kıyafetle pek hijynik olacağını sanmıyorum00 YorumlaSacmalik, namaz kılarkende kadınların kapanması gerektigini soyluyolar onun gibi bir sacmalik cinsel organina kadar seni yarandan neyini saklıyorsun, nasil bir din cikardilar ortaya
214 Yorumla- +1 yıl
Malmisin kizims en burada takilicagina biraz oku.
- +1 yıl
Kurani okumus gibi konusma iki uc kendini bilmez cikip kuranda yok diyor sizdr mal mla inaniyorsunuz. Peygamber neden var bir onu arastir sonra peygamberin yaptiklarini arastir cevabi bulacaksin al sana kanit
- +1 yıl
Sen eger okumus olsaydin şu an bana ayet gosterirdin ben okudum bulamadim sen yuzunu bile acmamissin peygamberin gelme sebebi toplum ahlakinin duzelmesine onculuk etmektir kuran oyle ortalik bir yere gelseydi kimse acip bakmazdi suanda yolda bir kitap gorsen bakmayacagin gibi daha otesi degil, ayet yoksa dini konularda allahin adina haram veya helal demeyede hakkin yok demektir
- +1 yıl
Sen zaten cevqbi veriyorsun. Peygamber iletmekle dogruyu gostermek insanlara anlatmakla mukelleftir o diyor sana bunu onjn hanimi diyor sana bunu. Peygamberimi inkar edeceksin.
- +1 yıl
Camiiler ve namazlar muhammedden bj yana durmari ne ara degistirmislerdir sence. Ayrica sadece Allahin dediklerini soylemiyor dinj anlatmak ve ahlaklandirmaklada gorevlidir bence senle biz yapamicaz umarim islah olursun gercekten bunu temenni ediyorum ben asiri dinci degilim kimseyede bisi sormam arastitiriim ve bilmedigim seylere yorum yapmam seb gibi
- +1 yıl
Kaynak goster sen istiyosunki sana gore sekil verelim yok ole bir dunya
- +1 yıl
Neyin zamanindan bahsediyosun nedir yani tek kanit sudur kardesim kalp herseyin kaniti bunda cok uzakta arama. Cinsel organini ondan saklamiyorsun. Olayi on yargilarini yikta gor ayni seyi savunuyoruz ama olayi on yargilatindan oturu saptiriyorsunn bir ataistle konussam daha kolay olurdu
gusül abdesti alırken iç çamaşırıyla alman lazım diye biliyorum ki böyle bir şey var.
20 Yorumla
+1 yılEvet Dogru.
Sen banyo yaparken aniden kalp krizi gecirsen insanlar seni ciplak gorecek diye günah.
Haklı sagliktan daha önemli bu!320 Yorumla- +1 yıl
Ben kalp krizi geciricem bide insanların beni nasıl gordugunu dusunucem komediye bak ya hahahaha
- +1 yıl
Gercekleri yazdim polemik yaratmayalım.
Malum yaratmak allaha mahsus.
Allahi kim yaratti? Aa dogru ezeli o :D
@avukatHanım1. @gökdem26 - +1 yıl
@gökdem26 avukat olurken din sormuyorlar yalnız, bu kafaylamı avukat oldun demeniz oldukca komik.. ve evet, dine bakış açım budur, ben saçma buluyorum, sen veya bir başkası inanırsın inanmazsın, ne ben sana ne sen bana karışamaz veya eleştiremezsin. Ahiret inancım olmadıgım icin burdaki tek avukat benim, simdi arkadasın bildirim kutusunu mesgul etmeyelim, dağılabiliriz.
- +1 yıl
Türkiyede müslüman aleminde yaşıyorsan Müslüman müslümana karışır. Bende karışırıyorum karışıcağımda Bu ülkede yaşayıp inanmıyorsan Bas git bu ülkeden ANLIYORMUSUN. Allahımın sizin gibi kullarına ihtiyacı yok. Sizin gibi Yarım yamalak yaşın kullarını eleştirmek uyarmakla da bizi görevlendirdiki sizin gibi İmansızları bir yolda tutalım diye. Bilmem Anlatabildimmi ;)
- +1 yıl
@gökdem26 su an allaha inanmamakla ne kadar dogru yolda oldugumu bir kez daha gormus oldum, yarattıgı kula beyin koymayı unutmuş gercekten hayretler icerisindeyim, once musluman muslumana karısır diyorsun, sonrada bas git bu ulkeden diyorsun, e ben musluman degilim bana nasıl karısıyorsun, turkiyede yasayan herkesin musluman olma gibi bir zorunlulugu yok, hadi kolaysa gel cıkar bu ulkeden, bence bir allah varsa eger senin gibi aklı eksik bir kulu o da istemezdi, bas git derken bu mu senin uyarı şeklin? Turk oldugumu nereden biliyorsun ayrıca, sana mı kaldı bu ulkede kimin nasıl yasayacagı?
ATEİSTİM, TÜRK DEGİLİM, TÜRKİYEYİ COK SEVİYORUM, VE KALAN HAYATIMI BURADA SURDURECEGİM, SEN MEMNUN KAL VEYA KALMA.
Benim neye inanıp neye inanmadıgım sadece benim şahsımı ilgilendirir, sen ya da bir başkasını değil. Git inancını az otede yaşa. - +1 yıl
TÜRKİYE BİR İSLAM DEVLETİ. MÜSLÜMAN DEĞİLSEN GAVUR DEĞİLSEN BİR DİNİN YOKSA... KİMİN İYİ KİMİN KÖTÜ OLDUĞ SIRAT DA BELLİ OLUCAK SEN HİÇ O KAFANI YORMA. SIRATI GEÇERKEN SANA EL SALLICAM OZAMAN DA BU SÖZLERİNİ HATIRLICAKSIN :). KABİRE GİDRİDİĞİNDE SORULAR BAŞLADIĞINDA BU LAFLARINI SANA BİR BİR YEDİRECEKLER HİÇ MERAK ETME SEN.. BEN HAKKARİDE VATANINI KORUYAN BİR UZMAN ÇAVUŞUM. SİZİN GİBİ KARAKTERSİZLER İMANSIZLAR İÇİN KORUYORSAK BU ÜLEKYİ VAY HALİMİZE BİZİM. KALDIKİ SİZİN GİBİ İMANSIZLARI BU İSLAM ÜLKESİNDE BARINDIRIYORUZ. BİRAZ YÜZÜNÜZ VARSA KENDİNİZ ÇEKER GİDERSİNİZ. BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNDEN Bİ FARKINIZ YOK SİZİN BUNU AKLINIZA SOKUN ALLAH 1 DİR PEYGAMBER (S. A. V) EFENDİMİZ KULU VE ELÇİSİDİR. ŞİMDİ İSLAM ÜLKESİNDE YAŞADIĞINI BİRKEZ DAHA HATIRLA VE DİKKATLİ YAŞA. ŞU NU UNUTMAKİ ALTINI ÇİZEREK SÖYLÜYORUM. RABBİM ÇOK SABIRLIDIR. YERİ GELDİMİ AYAĞNI KAYDIRMASINI BİLİR :)
- +1 yıl
@gökdem26 bana neden saldırdıgını anlamıyorum, ben ne senin dinine ne de senin ulkene laf ettim, ayrıca bu ulkeyi sevmek icin musluman olmak gerekmiyor, veya insan olmak icin musluman olmak gerekmiyor, ben muslumanım diye gezenler vermiyor mu bu ulkeye en buyuk zararı? Benim inancım seni hic alakadar etmez, amaaaa madem ortalık kızışsın istiyorsun, o zaman muslumanlarda almanyada hollandada ingilterede yasayamaz, ben ingilizim, ve ingilterede bir hristiyan alemi, alın o zaman muslumanlarınızı ingiltereden, hadi bakalım, bende ulkemde sizi ya da caminizi ezanınızı istemiyorum, siz niye inancınızı her ulkede rahatca yasıyorsunuzda bize gelince vay kafir cık ulkemden yok oyle bir dunya arkadas kendine gel
- +1 yıl
ALLAHIN DİNİ İSLAMDIR. DİĞER ÜLKEREDE İSLAMI YAYMAK GÜZELDİR :)= SİZİN İNANMAYAN BEYNİNİZ BUNU ALGILAYAMAZ. PEYGAMBER EFENDİMİZ NASIL DİNİ YAYDIYSA BİZDE İNGİLTEREYE İTALYAYA FRANSAYA DİYNİ YAYMAKLA MÜKELLEFİZ. ŞİMDİ ANLADINMI NİY EORALARDA YAŞADIKLARINI ;) CAHİL CÜHEYLA TOIPLULUĞU SİZİ...
- +1 yıl
@AvukatHanım1 canım o özürlü , zaten yarın özel eğitim okuluna gidecek dert etme onu sen
- +1 yıl
@gökdem26 o zaman baska inanca sahip insanlarda turkiyeye gelip istedigini yayabilir, valla ben ingilterede hic muslumanlık yaymaya calısanı gormedim, kafada eşarp altta fosforlu pantolon ayagında topuklu dolanıyorlar, hatta sana kotu bir haberim yok, bircok ingiliz bunun bir cesit fantezi oldugunu dusunuyor :)))))
Hadi vıdı vıdı yapma fazla, allahın dini islammış, he arkadasım incili tevratı ben yazdım yolladım zaten. - +1 yıl
@gökdem26 yahu allahı zaten ben istemiyorum ben reddediyorum :) o beni degil. es kaza ahiret varsa cehennemde pasalar gibi yasar giderim, nasılsa dunya uzerindeki butun zekii insanlar orada olucak :) sizde imanlı gencler olarak memesi yeni filizlenmiş 9-10 yaşındaki hurilerinizle rahat rahat sonsuza dek pipiniz dik gezerek cima edebilirsiniz :) ha birde şarap nehirleri vardı dimi, bak 1 kadeh sarap alırım ama ;)
- +1 yıl
@gökdem26 kimse fatiha okumasın zaten, gerizekalılar mı :) ateiste fatiha okumak ha, kafanı sevdim arkadaşım, ateisti musluman gibi kefenleyip gömen kafa yapınıda ayrı bir sevdim :)) komik bir kardeşimizsin, seni tanıdıgıma sevdim, gecemi aydınlattın :)))
- +1 yıl
Ne yazıkki cehennem okadar basit değil :). Hz. Ali efendimize bir gün ateistin birimi gelmiş demişki. Ben ahirete inanmıyorum. Bunun üzerine Hz. Ali efendimiz şöyle cevap vermiştir.
Eğer senin dediğin gibi ahiret yoksa, Senin içinde sıkıntı yok benim içinde sıkıntı yok
Ama benim dediğim gibi ahiret var ise:Hesap sorulacak ise. Benim dediklerim doğru ise. Ozaman senin vay haline Demiştir :) " - +1 yıl
@gökdem26 aynı soruyu sormaktan sıkılmadınız mı gercekten? Aç googledan bak, uykum var, ugrastırma beni arkadaşım, iyi geceler.
+1 yılDeğil 3 harflilerin en yoğun bulunduğu yer banyo size aşık olup arzulayabilirler o zaman başınız dertte demektir. Baban doğru söylüyor
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bende öyle düşünütorum. Saygısızlık olmasın diye ayaklarını bile uzatmadan uyuyan bir peygamberin ümmetiyiz. Ve din bilginiz içler acısı.
- +1 yıl
Allah başınıza verince hangi duayla tuvalete hangi dua ve kıyafetle banyoya girilir öğrenirsiniz. Özellikle kızlar. Ben sizin yerinizde olsam çok daha dikkatli olurdum.
+1 yılerkekler mayo kızlar havlu ile vs vs. şeytanlar vücudumuzu görmesin diye öyle girmek lazımmış. çırılçıplak girmek günah yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Mal misin olum sen insan boyjnu geciyorsa gecerli o kural bilmeden konusuyonuz dalga konusu ettiniz pezevenkler
+1 yılküvete öyle gir küvetin içinde cıkar çünkü banyoda cinler olur görmesinler seni
28 Yorumla- +1 yıl
ne kandırıcam be. ben buna inanıyorum istemiyosa yapmasın
- +1 yıl
azıcık beynini çalıştır yaa :) önemli olan cinsel organlarının gözükmemesi. havlu veya bornozun altından iç çamaşırı giyinebilirsin
- +1 yıl
banyoda değil tuvalette yap. ama tabi haklısın artık ve bir tuvalet ne bir banyo adeti kaldı millette
- +1 yıl
işte ondan bahsediyorum
doğrudur fakat bu bir sünnet önerisidir. Aynı sakal uzatıp veya uzatmamak gibi. Çıplak banyo etmek günahtır diye bir kavram yoktur yani. Diğer türlü doğrudur diyebiliriz. Ekstra sevap bonusu
10 YorumlaHos gorulmemistir ve baban doğru demis ama insanlar ulu orta zina yapmaktan cekinmezken bundan bahsetmek yanlış olur. Çünkü kimse anlamaz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkollarını uzattığında duvara değmiyorsa uygun değil öyle banyo yapmak ama günah değil diye biliyorum ki bencede doğru olan bu
22 Yorumla- +1 yıl
Sonun bilen birilerinjn olmasi guzel
Cevap sahibi+1 yılAnladım?:d
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalik degil ama onun yerine banyoya girerken okunacak dua lar var onlari okuyup girmek gerekir
32 Yorumla
Soran+1 yılSanki banyoda bisey var 31 mi supheleniyo melekler?
Cevap sahibi+1 yılmelekler degil bisey bil oyle konuş cinler banyo gibi yerlerde bulunur. banyoda ciplak olmak günah degil sadece sakincali olabilir
Adaba aykırı deniyor. Hayır ama millet abdest alıyor donlu mu alacak...
Saçma00 Yorumlasaçmalığın önde gideni. bisürü hurafe delisi yobazın uydurması işte...
bir teori mantığına uymuyosa bilki dinle alakası yoktur. yöntem basit...30 Yorumlagusül abdesti alırken edep yelerini kapatmak zorundasın. Günay olur ve müslümana takışmıycak bir abdest olur. Sağındaki solundaki meleklet utanırmış öyle abdest aldığında
10 YorumlaBence cinler periler haakkında çok düşünüp hayal kuran insanların uydurdugu safsata şeyler işte. Kara kedi meselesi gibi. Kur'an'da da böyle bişey yazdıgını ne duydum ne gördüm. Saçmalık
00 Yorumla
+1 yılHangi tarikata mensupsinuz sallagansacma tarikatimi
10 Yorumla
+1 yılsacmalık degıl kardesım oyle gıyıp yapman gerekıyor cunku o esnada cin seytan senınle bırlıkte olmak ıstıyor nefsı bozuyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılYiğidin malı meydandadır :D ben evin içinde soyunup girerim :D
14 Yorumla
Soran+1 yılCok rahatsin da melekler goruyomus foto cekiyo
- +1 yıl
görsün kanka problem değil en son komşu kızı gördü kız hala balkonlardan ayrılmaz :D
- +1 yıl
Hemde Canon kanka @OdaNeymiş
Bende duymuştum yok işte büyük banyolarda bir yerlerini kapatman lazım falan diye ancak saçmalık bence. Yani bir ayet hadis gösterirlerse inanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak ben şöyle duydum--ellerini 2 yana açıyosun eğer ellerin duvara değmezse o zaman dediğin gibi---ama elin değerse cıbıldak yapabiliyosun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani banyodayken seni çevreleyen şey manasında duvardan kastım--şimdi anladın umarım?
+1 yılDalga geçecek kabul etmeyeceksen böyle bir şeyi neden soruyorsun bildiğini yap o zaman?
20 Yorumla
+1 yılaaa bilmiyormuydun hatta
sevişirken de iç çamaşırınla sevişcen
yasaklığından değil daha zevkli oluyor (:
saçmalamayın kafanızın içindekini kullanın azcık00 Yorumla
+1 yılEvet oyleymiş. Eskiden donla yıkanırlarmış. Melekler görüyor diye.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan dine laf atip kurallari cigneyen mallar yurudugunuz yolda dewam edin siz ama merak etmeyin yalniz degilsiniz sizi takip eden manevi dusmanlariniz var size dersinizi verecek ;))(kardes k. bakma sorunla alakali degl ama ahmaklara ders lazm)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Neye göre kime göre yasakmış? Dinen mi sakıncalı, yoksa kanunen mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet din
+1 yılYok ya yasak degil sadce öyle bir sünnet gibi bişey
10 Yorumla
+1 yılYasaklanan devrin şartları şu an yok.
bu yüzden bir sorun olmayacaktır :)01 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu anlamıyorum iste.
Tanrı her caga uygun din yollayamadi mi?
Hani sonsuz kudertliydi? Nerde o kudret
+1 yılBen 3 harliler gelir die duymustum ne kadar dogru bilmiyorum -,-
24 Yorumla- +1 yıl
Abdest alamazsin uc harliyle alakali degil
- +1 yıl
Valla ben oyle duydum ciplak yaparsan seni izliyolarmis falan die demisti ya da kuccukken beni kandirdilarr :/
- +1 yıl
O yuzden alamiyorsun iste dogru ama eksik sadece
- +1 yıl
Anlamayla alakasi yokk ki sadece boyle duydum ne kadar dogru bilmem dedim zaten -,-
bende öyle biliyorum ama çıplak bakyo yapıyorum... Bu gusül abdestinde geçerli sanırırım.. Melekler rahatsız olmasın dye. böyle giyinilirmiş
00 Yorumladaha once duymustum hatta donuyla duş alanları bılıyorum oyle bır soylentı var ama gerceklıgını kanıtlamaları lazım. nerde yazıyor?
00 Yorumlatakım elbiseylemi girelim?
143 Yorumla
Soran+1 yılMayo sadece
- +1 yıl
EİC
Jammer la gir banyoya seni gözetlemeye gelenlerin frekansı bozulsun kaçıp gitsinler ordan :D
00 Yorumlamayoylada değil peştemal ile banyo alınması doğrudur lakın çoplakta yapsan günahı yok diye biliyorum sadece mekruh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bir giysilerle gir kanks çarpılmazsan bizde geliriz
00 Yorumla
+1 yılAslında doğru günahta kimin aklına geliyo şu devirde
22 Yorumla- +1 yıl
Melekler yüzünden internetten, araştır ayrıntı için
Gizli Üye(36-45)+1 yılo banyoya göre değişiyor diye duydum ama yine de iyice araştırmak lazım
10 YorumlaSikerimm l*n öyle şey mi olur xD
311 Yorumla
Soran+1 yılVarmis valla inanmadim bnde melekler goruyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki yıldır Kur'an kurusu okuyorum böyle bir hüküm ne gördüm ne duydum kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinler tuvallete yasadiklari icin (!) Safiiler mayo ile banyo yaparlar :(((
00 Yorumla
+1 yılMelekler cinler seni görüyo cünkü
24 Yorumla
Soran+1 yılSeks nasil yapicaz?
- +1 yıl
melekler görür sakın kaka yapma :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen 3 harfliler rahatsız edebilliyo baban haklı
314 Yorumla
Soran+1 yılMelekler goruyormus odan gunahmis peki seks nasil yapiolar ciriciplak?
Cevap sahibi+1 yıl@OdaNeymiş hacı yerinde olsam gülmezdim
Cevap sahibi+1 yıl@OdaNeymiş hocalar hala acıklıyo bunları bir kaç vaaz veya dini bişiler izle arastırmadan boş beyninle yorum yapma
Cevap sahibi+1 yılSalaksın zaten carpılma filan demedim ben
Cevap sahibi+1 yılYa bir s. git surdan beynin boşsa yorum yapma
- +1 yıl
@odaneymis Kimsenin rahatsiz ettigi yok abdestin kabul olmaz bu konuyu makaraya vurma artik. Cok arastirmissin batil inancin ne oldugunj arastir sen onden bir
Bana dinin mantıklı bir yanını söyle?
411 Yorumla- +1 yıl
din çok mantıklı. kendine göre uygulayan yobazlara bakma sen... enbasitinden islam hoşgörü dini ama terörle özdeşleştiriliyo maalesef ve biçok yobaz bizden olmayan ölsün mantığında. bunları nasıl islamiyetle bağdaştırabilirizki? islam ilk olarak okumayı araştırmayı öğrenmeyi emrederken bu koyun kafalar ısrarla kendilerini gelişmeye kapatmışlar...
- +1 yıl
Adam akilli konus tekbir kitap butun herseyi anlatiyor konusmak icin konusma mantik var dedigin kitaplarin hepsini bir araya getirsen kuranda anlatilanin bir kismini bile olusturamazsin manik diyorsan peygamberin yasantisina bak bakalim. Ama sen zorlama sende o mantik yok
- +1 yıl
Kurani okudjm peygamberinj djnle diuordu bende dinliyorum zaten. Dinjn mantikli bir yanini soyle diyorsun ya l*n okumus olsan anlasan zaten bunj demicen kimi zarfliykn yok ayet falan
- +1 yıl
Bana mantiksiz birsey soyle dinde
- +1 yıl
Bu arada mantiksiz birsey soyleden onceki yaziyi baskasina yaziyordim sana geldi k. bakma
- +1 yıl
Yobazlar doluşmuş :)))
- +1 yıl
ulan inanma demiyorum inanda dinlede kafayı bozma be
+1 yılBen kürkle yapıyorum çok sevap kazsnmışmıyımdır
10 YorumlaBiri âyet ya da hadis desin ve olay kapansin
00 Yorumlaoldu giyinir öyle gireriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önce hiç böyle bir şey duymamıştım.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki hamam gibi banyo yapacakmisim sacmalik ya
+1 yıldoğru 3 şeylilerden ötürü
20 YorumlaAllahın verdiğini niye saklıyoruz
310 Yorumla- +1 yıl
Sakla diye olabilirmi bence sakla diyedirde sen beynini sakliyorsun bence
- +1 yıl
Sordun soyledim sonucta beynide Allah vermidimi baskasi verdiyse soylede biliyim
- +1 yıl
Ayrica bide konusma ozgurlugu var he illede olmaz diyorsan siteyi terk et
- +1 yıl
Dansoze gel Ya ben sizi anlamiyorum beyinsizliginiz yuzunuze vurulunca nasil kiviriyorsunuz ya fazla saklama beynini biraz orataya koy ole konusalim
+1 yılpuaahahaha
kim koymuş bu yasagı :D00 YorumlaO zaman biz cehennemliğiz😃😃
00 Yorumla
+1 yılYpk artik ne alaka ya
00 Yorumla
+1 yılbabana sorsana boxerlemi s. çacaz
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi