Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladığım kadarıyla diktirmeye karar vermişsin EİC 'de de onu seçmişsin. Bir de tecrübeli adam ne yapılırsa yapılsın anlar isterse en iyi doktor diksin kızlık zarı muaynesinde anlaşılıyor bunu bil. Doktordan çıktığınız zaman adam sana "demek beni kandırmaya çalıştın" diyecek. Sen o kişiyle evleniyorsan "ben daha önce ilişkiye girmedim" demiyeceksin. Doğru olanı ne yaşandıysa söylenmesi. Artı her erkek bir boklar yemiyor bir sürü bakir erkek var sizin yanınıza yakıştırmadığınız. Belki senin adamda bakir. Onlar evlencekleri zaman bakire kız isteyebilirler. Hiçbir ilişki de yalanla başlamamalı. Bir kız daha önce cinsel münesabette bulunmadım diyorsa gerçekten doğru söylemeli Bak adam istemiyorsa o ilişki olmaz; bu konuda ayrı düşüyoruz. Adam bakire olmadığı için istemiyor. Bu onun görüşü sevse de başka bir şey olsa da istemiyor. Evlilik yalan üzerine kurulmamalı, kızda erkeğe sorsun ne soracaksa erkekte evlenmeden önce her şeye doğru cevap versin kızın işin gelmeyen nokta varsa kız da evlenmesin. Bu da olabilir adam evlenmeden önce sevgilisinin bakireliğini almıştır sonra ayrılmışlardır. Evlenecek kız adamın daha önce birisinin bakireliği aldığı ve onu ortada bıraktığı içinde ayrılabilir. Ben bu sitede onu da gördüm; sevdiğim erkek daha önce bakirelik almış kızın ahını almak istemediğimden dolayı ayrılacağım, diye. İsterseniz erkeklerle yaşadığınız münasebeti kimsenin eleştirmesine izin vermezsiniz ; bu sizin en doğal hakkınız. Bir erkeğinde bakirelik araması özgürlük alanına girer bunu eleştirmeye de kimsenin hakkı yoktur. Evliliğe yalan söylenerek başlanması özgürlük alanına girmez. Bu durumda bir erkek işlediği cinayeti ya da borcu olan dolarları da söylemeyerek evliliğe başlama hakkına sahip olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diktiriceksin tabii ki bu toplumda ne konusmasindan bahsediliyor allah askina ki onem veren birisi oldugunu soyluyorsun kabul etmeyecektir.. o kdr onemli bisi değil bu onemli olsa bir dikim ile eski haline gelmez insanlarin sacmaligi iste diktir ve sakin soyleme
34 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim
- +1 yıl
diktircekse o zmn kandırmış olmuyo mu--erkeklerin ona vermesindeki amaç kızın başkasıyla birlikte olup olmadığını bilmek istemesi--"namus sizce 2 bacak arasında mı?" sorularını da öne sürerek kızımıza diktrmeyi öne sürebilirsin ama bu sadece kandırmak--zaman geçtikten sonra erkek ona sorsa daha önce biriyle birlikte oldun mu--aa görmedin mi olsam böyle mi olur dicek ve devam etcek yalana--süper fikir veriyosun herkes kandırsın ve kandıralım
- +1 yıl
@met23 Kardesim bu kadar geri kafali olmayin herkes bir sekilde iliski yasiyor yasamak zorunda da zaten hayatin temelinde dogamizda var bu... icine girincemi problem oluyor? Anal veren oral yapan namuslu icine alanmi namussuz? Kimse sizi kandirmiyor siz kendnizi kandiriyorsunuz baska bisi degil.. orospuyu karim diye al demiyor kimse denilen sey bunu yasayan herkes o.. olmuyor anlatabildim mi? Ve boyle dusunenlerin genelide elalemin karisina kizina tecavuz edecek derecede sapik oluyor zihniyetini sevdiklerim..
- +1 yıl
bak kardeşim zaten 2 farklı insan tek yaşamda olamazlar yani evlenseler bile sonradan durum değişir o kadarda sevgi olmadığını anlarlar aralarında sadece saygı olur--diceksin bunlar farklı mı--birisi önem veriyo birisi önem vermiyo buna--ve bu da 2 farklı insan senin demene göre--bak 2 dk da geri kafalı oldum =)
+1 yılBak canım benim, söylemek zorundasın. Çünkü evleniyorsun, eşin olacak ömür boyu aynı yastığa başını koyacaksın. Kocan senden bir şey saklasa hiç hoş olmaz değil mi? O yüzden söyle, bitecekse bitsin. En azından vicdanın rahat olur. Ha ben vicdanı onu bunu önemsemiyorum dersen diktirirsin. Düğüne özel oluyor bir iki haftalık sadece.
20 Yorumla
+1 yılVicdan cok onemli. Cok detaya girmeden gecmiste bir cahillik yaptigini soyle. "Yalan soylemeyin ucunda ölüm de olsa" sanirim hz. Ali soylemis bunu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşında bunu yaptıysan--bu yaşa geldiğinde onunla öyle bir durum yaşamaya çalışsaydın o senin nasıl biri olduğunu anlar ona göre yoluna bakardı ama sen kendi kimliğini saklayıp onu herzaman kandırmışsın şimdi de büyük vurgun yapmaya çalışıyosun (diktirerek) yani bence gerçekten seviyosan söyle--böyle böyle de-bişi söylücem ama çekiniyorum diye başla söze---güncellemede anlatamam beni bırakır diyosun--ama sen bu soruyu sorma nedenin ne--herkes anlat dicek illaki--2 seçeneğin var anlat ayrıl ya da diktir, kandır vs. sen demekki soruyu akıl almak için sormuşsun--nerde diktirebilirim nasıl diktiririm gibisinden :/ valla şu an böyle bir cevap bekliyosun bence--ama seviyorum diyosun lütfen iyce düşün bir insanı kandırarak onunla ne kadar mutlu olursun ki..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece bir kere bu hatayi yaptim yeteri kadar pismanligini yasiyorum ve o tek seferde kaldi bir daha asla hata yapmadim simdiyse tertemiz bir sayfam var ;( ne kadar temizse bir buyu gibi geldi o bana ve ben herseyi kaybetmeyi goze alamiyorum duzgun masum bir hayat istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin gibidir belki o--belki de o da tek sefer yaşadı ama belli olmuyo ki konuşman gerek işte--diyelim bu olmadı senin gibi biri illa ki çıkar karşına aynı kafadan olan kişiler--yani bence adam önem verdiği halde sen önem vermiyosan ki önceden yaptığın şey o kadar da önem verdiğini göstermiyo-- o zmn farklısınız siz--yani bir sevda bir aşk o kadar da yok birbirinizle tek bir yaşam zor geçer gibime geliyo
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bu işte baştan açık olup her şeyi anlatmaz isen sonra olacakları tahmin edebiliyormusun.. Düğün gününün ertesi seni getirip ailenin kapısa alın delinmiş kızınızı başınıza çalın dese ne yapacaksın? Ya da o gece öfke nöbetine kapılıp sana bir şey yapsa ne olacak? Kendini riske atma bu durumda, konuş önceden bırakırsada seni en azından nişan atıldı denir geçer... Hayır kabul etsede ilk gece öğrenip bunu sonra hep şüphe ile yaşayacaktır belki oda daha çok sıkıntı yaratır..
02 Yorumla
Soran+1 yılOf ya soylemeyi cok istedim ama anlatamadim ayrilmayi denedim olmadi birakmadi bu durumda bir adam boyle bir seyi ogrenirse napar sence
- +1 yıl
Yukarıda söyledim güzelim.. Lütfen açık olun ne ise bilinsin bir hata olmuş lütfen olmaz ise zorlama sonra hayatın cehennem olur.. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... Burası Türkiye bu konuda çok kadı telef olmuştur ve hala oluyor.. Biraz dikkat lütfen... Bakarsın belkide gerçek sevgi üstün gelir seni temiz yüreğini anlamış olur.. Konuş lütfen..
sakın söyleme, her ilişkiye girmenizde bunu düşünür, her hatada bunu yüzüne vurur, evliliğiniz sakat olur, sana güveni olmaz, kafasında hep "acaba beni aldatıyormu" şüphesi olur, ya diktir ya da başka bir yolunu bul
23 Yorumla
Soran+1 yılDiktircem anlasilmiyormus
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılBunu 18 yaşında sevdiğin kişiye verirken düşünmen gerekmiyor muydu? Böyle bir kaşarlığı asla kabul etmez yazmışsın ama hala kendini bu şekilde adama kasmanın peşindesin.. Çok seviyormuşmuş... bırakın bu işleri. Adamın da başını yakacaksın küçük kaşar
20 Yorumladüğünden önce söyle dğün gecesi öğrenrse kendini kandırlmış hisseder
23 Yorumla
Soran+1 yılSoylersem biter :(
Soran+1 yılSoylemeye calistim cok kez ama olmadi
- 00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna olan sevgine inandırcaksın onu ve dürüst olup genç yaşlarda hata yaptığını pişman olduğunu , nişanlını tanıyıp sevdikden sonra daha da pişman olduğunu söyliceksin. NİŞANLINI GERÇEKDEN SEVİYORSAN DÜRÜST OL, ÜÇKAĞIT VE KANDIRMA OYUNLARINA GİRME GEÇİCİ DİKTİRME FELAN gibi. Neysen osun en başta kendinle barışık ol şu an ki halinle kabullenmesini sağla seni.
00 Yorumlaanlamsız bence ama eğer evleneceğin kişi buna önem veriyorsa söylemelisin. zaten eninde sonunda öğrenecek. öğrendikten sonra eğer senden ayrılırsa demek ki seni sevdiğinden değil bekaretini sevdiğinden seninle evleniyormuş.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya keske senin gibi dusunseydi :( sadece bir kisiyle oldum pismanim evet ama gecen zaman geri gelmiyor ki
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eğer diktirirseniz o masum adamın size getirdiği tek lokma haramdır. Boğazınızdan geçememeli!
43 Yorumla- +1 yıl
Eğer içinizde en ufak bir vicdan kırıntısı varsa karşınızdkaini kandırdığınızda o adamın size her yüzünüze bakıp gülümsemesi beton etkisi yaratacaktır.
Masum bir insanın vebaline girmek, kul hakkına girmek, sizin her zaman utancınız olacaktır.
burada vicdanı rafada kaldırsanız, ahiretteki mahcubiyetiniz onunla yüz yüze geldiğinizde tarifi olabilecek mi? Kaçış yok..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sitede senin gibi yuzlerce var bekaret onemli degil onemli olan kalp diye yazan senin kendi hatalarınla yuzlesme vaktin gelmiş guzelim onu 5 sene önce vermeden dusunecektin bu yazdıkların sitedeki çok kişşiye ders olsun diyecem ama asla olmayacak coguda diyecek ki namusu bacak arasında goren erkek benimle olmasın diye ama iş oyle olmuyor kusura bakma kendi hatalarınla yuzles ve sonucu gor yalnızsın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- onu o y. rragı yemeden önce düşüncektin
2-diktirmek o kadar kolay bişiy değil ama başarırsanda çok büyük uruspıluk etmiş olursun. Adamı kandırma
3-al karsına konus. Düğünden sonra anlarsa büyük sıkıntı çıkar10 YorumlaSoylemelisin. Eger soylemeyip gerdek gecesi oğrenirse o hayat sana zindan olur. Eger diktirip onu kandırırsan ömür boyu vicdan azabi çekersin. Bu dediklerimi iyice düşün. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
10 Yorumlanıye bu kadar yalancısınız elemanın yerınde olsam yalan soyledıgın ıcın bu işi bozardım. belkı zamanında soylesen senı kabul edıcektı ama sımdıye kadar sakladıgın ve yalan soyledıgın ıcın umarım senı kabullenmezde bu iş olmaz.
10 Yorumlaofff işin zormuş bee :( bazılarıda yazmış diktirme olurmu bilemiyom?
10 Yorumlabence söylemelisin
eger ayrilacaksa da senle simdi ayrilir
ogrendikten sonra düğün parasi masraflar girmemis olur
bence soylemende yarar var yalanla nereye kadar yasayacaksin ki?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliskiden once tuvalete gir. Onun gormeyecegi bir yerini kes. Vajinanin icine kan sür. Baska neyapabilirsin bilmiyom
14 Yorumla
Soran+1 yılBu daha mantikliymis ya tutar mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılTutar bence. Kocanin gormeyecegi bir yer ayak tabani olabilir
Soran+1 yılDeneyecegim
sakın diktireyim falan deme adamı kandırma al karşına konuş
10 Yorumlayapmadan önce düşncektin erkekler uyandı artık anlarlar peki ya sonuc noldu kocan ögrendımmı
02 Yorumla
Soran+1 yılHerseyi anlattm zorlu bir surecti ama ask galip geldi ayin basinda dugun oldu sukur bir problem yok.
+1 yılBirini kandırarak seninle evlenmesini sağlayacaksın. Rezil bir kadınsın.
00 Yorumlaakın diktireyim falan deme adamı kandırma al karşına konuş
Allah herşeyi görendir10 Yorumla
+1 yıldemekki yeterince sevmiyorsun ya da kendini düşünüyorsun, o da bakir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılO bakir boyle seylere karsi
- +1 yıl
nasıl sevgi bu kendini ondan daha çok düşünüyorsun bide aşığım diyorsun, biraz onun yerine koy kendini
Cinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Eğer sorun olacaksa , 3 gün önce diktirmeni öneririm...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke baştan söyleseydin önemli veya önemsiz bilmeliydi bunu şimdi evleneceksin evlendikten sonra allah göstermesin belki boşanma (umarım bu asla olmaz) mahkemede sen suçlu olursun
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((
+1 yılona söyle de düğünden sonra boşanma hemen ele güne rezil olmayın ya da öldürülme gerdek gecesi
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu kaybedemem :(
- +1 yıl
o zaman nişanlın gerdek gecesi kendini kaybeder ya kavga çıkar boşanırsın ya çeker öldürür seni. Oyun mu sandın sen git söyle çocuğa bencillik yapma yakma adamın başını
Soran+1 yılBasla bir yol yok mudur
- +1 yıl
yok git anlat dürüst ol yalancı ve bencil olma
+1 yılbence geç karşısınıa söyle seviyorsa seninle bir yuva istiyorsa seni anlicaktır. dhaa sonra öğrenirse hayatın zindana döner keşke daha önce söyleseydin.
00 Yorumla
+1 yılKeşke en başında söyleseydin. Yine de çok geç değil evlenmeden bilsin durumu.
10 Yorumlabakire olmadığını söyliceksin. adam bakirse seni istemicektir. bakir bir erkek bakire kız ister.
10 Yorumla
+1 yılİnsan gibi anlat iki yüzlülük, çakallık peşinde koşma. Karakterini mikerim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit düzgünce söyle beni daha önce patlattılar ben delik bir kızım benden sana hayır gelmez ruhum o* de de bence adamın ne günahı var ayıp valla bunu en başta söylemeliydin
10 YorumlaOh olseun seviş seviş ondan sonra Git GAriban bir adamın hayallerini yık Vicdanın yok mu beee
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılAdami kandirmaya hakkin yok yol yakinken anlat zaten ayrilcaksiniz
00 Yorumla
+1 yılSenin orospuluğun bunu saklaman. Ekimde evleneceksin hala söylememişsin. Adamı bu kadar zaman kandırırken neler düşünüyordun?
00 Yorumla
+1 yılEsnek zarim var de. ulen evlenene kadar hicmi adamin bu dusuncesini bilmiyordunda onlem almadin.. illa yumurta kapi yaacaksiniz dimi
00 Yorumladuğun mu bunu onceden soylemen gerekirdi kızacağını duşnuyorsan bence fak bir beyaz yalan soylemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirse ilişkiye girince anlayacağını zannetmiyorum kan gelmezse esnek zar diye yutturursun
09 Yorumla
Soran+1 yılYa inanmazsa ne diyecegim. bir sekilde kandiramam mi bir yerimi kessem ufaktan
Cevap sahibi+1 yılvajen yoluna zarar verebilirsin sen onunla ilişkiye gir kan gelmezse aceleyle tuvalete git kolunu ufaktan kes peçeteye sür çöpe giderken peçeteyi görsün canım acıdı diye biraz ağla o gün ilişkiye girme belin ağırıyomuş gibi yap biraz da
Soran+1 yılKolumu gorur de bende asagi taraftan ufak bir kesik alsam diye dusundum oyle yapsam anlamaz dimi?
Cevap sahibi+1 yılsadece yanağına at kesik içeri atma zarar verirsin kendine ama sildiğin peçeteyi görsün
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılevlendiği adamın bakir olup olmadığını bilemeyiz vebal deyildir kadınlardan çok erkek etkindir bu konumda
Soran+1 yıl@feminum sen neden herseye karisiyorsun dedigi gibi yapmadim diyor ama gercegi nereden bilebirim bir hata yuzunden neden butun hayatimiz mahvolsun sevmesem kaybetmeyi goze alirdim ama alamiyorum iste
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktirirsen asil butun bu hakaretleri hakedersin. bu hatayi yaptiysan arkasinda duracaksin. duracak gucun yoksa eger hic yasamayacaktin! sizin gibiler yuzunden ne ask kaldi ne namus.
00 Yorumlaİşin başından dürüst olsaydın kabul edilebilirdi, şimdi böyle herşeyi mahvedersin işte.
00 YorumlaGit anlat. En başından söylemeliydin. Diktiripte adamı kandırmaya çalışma.
00 Yorumla
+1 yılregl donemine yakın bir tarihte yakinlasin birlikte olun. bitsin gitsin.
00 Yorumla
+1 yılOnu Baştan düşünücektin Senin gibi insanları tanıdıkça tiksiniyorum
10 YorumlaSoylersem biter diyosun ee anlamayacakmi evlenip bitmesi dahami mantikli
00 Yorumla
+1 yılyol yakınken söyle ne olacaksa olsun yoksa daha iş kötü olur
10 Yorumla
+1 yılmecburen anlatacaksın. yoksa ilerde boşanmak daha kötü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi söyle yoksa düğünün ertesi günü boşanırsınız adın çıkar sonra. Ben olsam karım bana gerdek geçesi dese hiç düşünmez oracıkta gırtlağını sıkar kafasını koparırdım!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıljaponlar icat etmiş. bakirelik zarı. ilişkiden 30 dk önce vajinaya yerleştiriyorsun normal zar gibi kanıyor. çok sıkışmışsan bunu dene. yoksa söyle.
010 Yorumla
Soran+1 yılAnlama riski yok yaparim
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.bekaretzari.com/default.asp al o zaman ama bana kalırsa yinede söyle.
Soran+1 yılHemen inceliyorum
Cevap sahibi+1 yılkendimi şu an kötü hissettim inş. doğru bir şey yaptım.
Cevap sahibi+1 yılya kimbilir hemcinsim neler yapmıştır onunki çıkmıyor bile. ama bu bir bahane değil. kız zaten sevgilisini gerçekten seviyorsa söylerdi.
Cevap sahibi+1 yılya bak feminum gider kafama sıkarım şu an sende beni böyle yaptığın için üzülürsün. tamam pişman olduk ne bileyim kız zor durumdaydı yardım etmek istedim.
Soran+1 yılEvet bakirim diyor ama dogru mu biliyor muyuz? Ben kendimi biliyorum herkes herkesle biseyler yapio sadece kizligi bozulmadi diye namuslu oluyor beb bir kere yasadm pismanligi ust duzeyde yasiorm zaten bu hata yzunden neden hayatim zindan olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatın adamı kandırmayın deyinki senden önce birinin altına girdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsöylesen keşke... iş işten geçmeden ne olacaksa olsun... Hem kendi başını hemde nişanlının başını yakma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ama birbirimizi cok seviyoruz onu kaybetmek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevdiğin kişiye yanlış yapıyosun ama bu da bir sorun olarak karşına daima çıkar..
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet kanini sakla ilskiye girdikten sonra yataga sur ahaha :)) en etkili cozum bak
02 Yorumla
Soran+1 yılO farketmeden nasil surcem sonucta birlikte kalkcaz
Cevap sahibi+1 yılOnuda sen bul ama dedigimi yap bir haberde okumustum hindistanda galiba kadinlar yataklarina tavuk kani suruyolarmis. Vicdan boyutuna bisey diyemeyecegim :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgzını ara bence eger o da bakir değilse sorun olmaz büyüük ihtimalle ama o bakirse sorun olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgrdek gecesınden br kac gn once kızlık zarını dıktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlasilmaz dimi
Cevap sahibi+1 yılhayır ama dedıgım gbı bır kac gun once :d
Soran+1 yılBir arastirayim :(
Cevap sahibi+1 yılla bu ısın uzmanı burada arastırmana gerek yo
Soran+1 yılNasil yani
düğünden birgün önce diktirebilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılDiktirsem anlamaz dimi
Soran+1 yılAnladm arastirayim ben bunu farkettirmemem lazim
- +1 yıl
Bize ne ise soru sormazdı. Yalan evrensel olarak onyalanmayan bir şeydir evlilik kurumu ile kendini garanti altına almak için kullanılamaz. Kız sevmiyor sadece kendini garanti altına almaya çalışıyor. O zaman çocuğa bir arkadaşı vasıtasıyla sorsun bakalım bakire olmayan kızı alırmıymış. Bu adamın tercihi kimse karışamaz.
+1 yılHerseyi anlat seni seviyorsa zaten kabul eder
11 Yorumla- +1 yıl
Bakirse onu kandiramazsin. Bu dinimizde haram. Zaten internete yaz cikar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşılınca eşinie kalmış bir durum. bştan söyleseydin keşke.
00 YorumlaBisikletten düştüm de belki inanır:)
10 Yorumlanişanlın daha önce yapmış mı kendisi bakir mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmamis o bu durumlara karsi :(
- +1 yıl
www.kuranmeali.org/.../kurani_kerim_mealleri.aspx
bu bir gerçek yalnız Allahın affettiğini gizlemek gerek diye de bir yorum okumuştum bu konuyla ilgili yani sana kalmış.. diktirmeyi unut adam senin kocan olacak seni eski sevgilinden daha çok seviyor sorumluluk almış biri, sen gidiyorsun adamı enayi yerine koyacaksın sakın ben onu seviyordum falan vs deme.. kimse adama birşey diyemez hayat görüşü böyle ise.. düğüne bie ay kalmış çok hata etmişsin ama şimdi söylesen ileride öğrenmesinden daha iyidir daha az hasarla atlatırsınız ya da devam edersiniz ama ben olsam güvenimi yitirirdim son dakka söylenir mi?
+1 yılsöylemelisin kesinlikle !
10 YorumlaAnlatmadan çocuğu evliliğe mi ikna ettin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOyle gelisti cok seviyoruz birbirimizi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa söyleyeceksin en iyisi o bence ya da dikim.
00 Yorumla Söyleyemezsen diktir. Ama söylemen daha doğru
00 YorumlaAl eline iğne iplik :(
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler