Uyarıyorum ama sürekli acıyor yani ben rahatsız olduğumu baştan söylemiştim üstelik bu ilişki çok yeni
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yani mastürbasyon yapıyorsundur sonucta ama tabi sevmiyorsan konusmasını sana saygı duyması gerek.. birbirinize uymuyorsanız da ayrılır biter
Söyledim ama bir seferlik olsun diyor ama ben istemiyorum rahatsız olduğumu da söyledim ama
Hala ısrarcı
işte ısrar etmesi biraz sogutur insanı konuşana da konuşmayana da saygı duyarım ben sevgilinin fikirleri senin fikirlerine uymuyorsa ayrılsın ne olacak
Aynen zaten çok yeni başladık yani açılması çok saçma geçmişte yaşadım ve tecrübe oldu bu bana böyle muhabbetlere giren erkekler genelde ne için birlikte olduğu belli konuşsanda konuşmasanda zaten gider en azından namuslu olmak daha doğru seviyorsa böyle sevsin zaten konuşsam başka düşüncelere girecek ben kendime artık bir söz verdim Rabbim utandırmasın beni seven böyle sevsin
yani haklısın mı desem haksızsınmı desem bilemedim ama duygusallık yogun olunca insan ister istemez karşıdakini arzuluyor ama bunu tatlı dille belli zaman geçtikten sonra dile getirmek ayrı konu tabiklide
Beni denediğini ve tebrik etmiş
Az önce yazdı
Anlıyorum tabi ama artık namaza başladım ve tam olarak doğru şekilde olmalı bu
bence lafı cevirmiş şu an:) ya dedigim gibi doğru kime göre neye göre tartsılır cunku aşk bu istiyor karşındakini bi süre sonra insan cokda kasma kendini... ben inanmıyorum mastürbasyon yapmıyorum diytenlere
Yani yapabilirsinde ama şimdi eski ilişkilerimde sevdiğim için bisey diyemeyip izin veriyordum ama şimdi anladım ki hem günah hem de konuştuklarım la hiç olmadı demek ki ilişkiyi cinsellik değil sadakatlik bağlıyor bu yüzden konuşmakla olmuyor hemde günaha girmiş oluyorum çünkü nasılsa en ufak bir hatada gidiyorlar affetmeden en doğrusu Allah aşkı
belkide geçişindekiler cidden o kafadaydı sen yanlış kişiye yanlış degerler anlamlar yükledin
Evet hepsi yanlıştı ve hepsi gitti ne yaparsan ne kadar fedakarlık yapsanda ise yaramadı o kadar kaybettim
Tecrübe oldu buda bana
sorgulamak için demiyorum da biliyorsun evlilik de bazı seyler onemli... bu mantıkla yola cıkarsak o zaan evlilikde de ne oldugunu isteklimisin degilmisin bilmicek taki yaşayana kadar öylemi
Ben zaten istekli biriyimdir sadece belli etmem çünkü bilirim belli etsem daha çok isticek oyalayıp duracak güvenmiyorum açıkçası daha yeni bir ilişki doğru değil gerekirse ayrılsın umrumda da olmaz zaten eskisi gibi inanmıyorum kimseye çok istiyorsada evlensin zaten o zaman sahip olur bana
o zaman tamam sen ne oldugunu ne istedigini ne verebilecegini biliyorsan ve cidden cokda yeniyse hoş degil zaten bu... ama sen neden ayrılmıyorsun şu an laf anlatmaya calsııyorsun ki belliki daha güvenini kazanmamış.. daha ruhunu okşamadan seksthing derdinde
Aynen öyle sözde diyor biseyler önemli olan icraat ben bekliyorum bakalım eğer böyle giderse sadece oyalıyorsa bırakıcam
uzak mesafe mi peki? yani sürekli görüşme imaknının varsa aslında hersey ortadır
Cinsellik konusmayacaksan niye sevgili oldun
Cinsellik için mi sevgili olunur geçmişte o kadar yaptım eski sevgilimle noldu terkedildim erkekler kızları k*sar görüp ayrılıyor ne yazık ki
Canim sen o dedik ce tavrini belirle
Söyledim beni seviyorsa böyle kabul eder 😀
Bencede
Denediğini söyledi ve tebrik etti,
😆😆gitsin 31 ceksin
Zaten konuşsaydım içinde bana karşı kuşku olacaktı bu benle böyle konuşuyorsa başkalarıyla da konuşmuştur bu diyee zaten namaza başladım artık hayırlısı bakalım seven her türlü sever
Aynen ve canm cok beklemen be olacaksa olsun biran once evlenmeyi dusunun
Aynen ama şu an evlilik istemiyor daha tanımak istiyor bende ısrar etmiyorum ama emin de değilim doğru insan olduğuna çünkü bu konu için hemen acıyor evlilik olunca kısmet felan diyor hayırlısı olsun inşallah diyip geçiştiriyor bakalım neler olcak
Yanlis bence tanisanda insanlar deyise biliyor
Evet o yüzden evlenmeden izin vermiyorum seviyorsa evlenir Üstelemez ayrılırsa da kendi bilir eskisi kadar hevesli değilim artık hicbirseye
Bende diyorumki evlenilecekse biran once evlenmeli
Ayrılırsınız
Bu doğru değil geçmişte yaptım ama yaptığım erkeklerle hep ayrıldık ve ben artık kendime bir söz verdim bundan sonra kimseyle bu muhabbetlere girmicem diye buda daha yeni başladık hemen girmesi sacma
Saksodan önce besmele çek