Şöyle ki bunu söyleyen 25 30 yaş arası bir kadın kız kıza konusuyorduk konu masturbasyona geldi iste. Herkes söyledi bir kiz ayda bir boşalırım dedi biri dedi haftada 2 bende dedim hafta en az 1 defa yaparım dedim ama o kız ben hiç yapmadım diyince şok olduk nasıl hic ihtiyacın da mı olmadı dedik olmuyor ihtiyacım niye olsun dedi. Ya yalan söylüyor ya da aseksuel mi anlayamadım sizce sorun ne cidden. Herkes söylemisken gerçeği yalan söylermi. Ihtiyac duymuyorsa niye duymuyor ki insan değil mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılyapmayan o kadar kız tanıyorumki sıkıntı yok diyorlar yapanda çok tanıdıgım var hiç fark yok yapanla yapmayan arasında zevk ve heves meslesi bu libido ve beslenme alakalı duygusal yanlızlık olanlarda daha çok mastürbasyon ve oynama oluyor buna kesin emin
08 Yorumla
Soran+1 yılLibido farkı bence doğustan gelen birsey her kızın farklı pekicher erkeğin de farklı mı ki
- +1 yıl
tabiki erkekde çok farklı yapan sık yapar yapmayan en geç 15 günde bir yapar
- +1 yıl
ortam ve yapısına göre deşir.
Soran+1 yılHmm benim sevgilim hergün istiyordu seks ben yapamıyordum iste en fazla haftada 2 defa yapıyordum su an ayrıyız tabi onda masta kaldım yine 😂 bakire degilim ama hiç kimseyle seks yapmıyorum
- +1 yıl
kendi oyuncagını bul canın istediğinde çok o zaman yaparsın canlısına denk gelmez ama ne yapıcan bende senin gibiyim seks hayatım olunca hafada 3 gün güzel oluyor ama adet dönemi araya girince sıkıntı oluyor o zmana işte. mecbur kalıyom
- +1 yıl
neden bitti aşk hayatın peki.
Soran+1 yılAman boş ver özel sonucta hadi iyi günler
- +1 yıl
kırdıysam özür dilerim neyse kendine iyi bak. ne zaman istersen muhabbete hazırım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen her gün boşalıyorum😥
517 Yorumla
Soran+1 yılKıskandım su an cidden hergün istek geliyor mu ya oha
Soran+1 yılDemekki her kızın farklı cidden benden istekli oluyorsun eger hergün istiyorsan çünkü ben haftada 1
- +1 yıl
cidenmi
Cevap sahibi+1 yılHer gün istek oluyor. Günün şu saatlerinde isteğim tavan yapıyor her gün 😥
- +1 yıl
en saglıklı olanı ne zaman istersen o yapman ama imkanlar olmadıgı için kızlarımız b konuda biraz daha şansız ama her dakika olmasıda ilerde hissiyatı azaltıyor bunuda düşünün
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 günde 1 kere yapıyorum sadece. Haftada en az 5 gün. Gerçek ilişkide fazla zevk alacağımı düşünüyorum. sevgilimle küçük sevişmelerimizde çıldırıyordum
- +1 yıl
hafda bir olması çok dogal. sevgilinle yapıyorsun ve dorularda oluyorsan ne güzel oral yapmayı sevgilin iyi ögrenmiş o zaman ne mutlu doyuma ulaşıyorsan sevindim. ben nastın fazalası zarar dedim ama elle kilitorese yapılanı
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 Çok istekliyim yapmasam duramıyorum
- +1 yıl
neden peki haklısın istekli olunca alşınca hep birde evde olunca o duyguyu keşfedince yaparsın çok hoş olur senin için ama fazla olunca vajinan hasas oluyor ve artık zamanla hissiyat kayboluyor kilitores orgazm olmuyorsun o zaman sen ondan kaynaklımı
Soran+1 yıl@emircan2001 hayır sacmalama kiz haklı kişiden kişiye değişiyor cidden dedigim gibi ayda 1 ihtiyac duyan kız gibi olamam ben mesela 1 ay durmadım hic o danbenim gibi haftada 1 yapamaz bendenhergün yapamam yani kişi kendi bedenine göre davranmalı bence ben kendi bedenimi çok iyi tanıyorum neyseki ama bu kızı kıskandım 😂😂 bizden istekli
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 Aksine yıllardır yapıyorum her elimi attığımda kasılarak orgazım olurum en fazla 10 dakikaya
Soran+1 yılErkeklerde nasıl bilmem ama kızlarda hic yapmayanda var her gün yapanda haftada 1 de 2 de öyle karışık durum kizlarda erkeklerde durum nasıl acaba onlardada mı farklı
- +1 yıl
erkeklerde aynı hergün yaparsan yaparsın yaptıkça yapılır ama beden bir noktadan sonra bitiyor çünkü iliklerin dolması gerekiyor. yoksa erkekler sizden daha çok yapıyor buna emin olun. erkelerde yapmayan nadir bulursun yapmadıkça sperm kanalda şişme yapğar belli süre sonra sancı oluşmaya başlar boşalırken bile ilk an agrılı olur o
Soran+1 yıl@emircan2001 ama ben hiç bir zaman hergün yapamadım onu demeye çalısıyorum yani bir gün yapınca ertesi gün hic aklıma gelmez asla. İste libido farkı yaptıkça yapasım gelmiyor yani aksine beni 1 hafta rahat idare ediyor cok rahatım bir hafta mutluyum hic sınırlide olmuyom ama hafta atlayınca cok sinirli oluyorum herseye bagırıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
seninki farklı tabiki her kızda bu konu farklı ama yapmayınca eksik kalınca rahatlamyınca oluyor sinir tavan tabiki o hazzsı zevki yaşamak çok farklı demmekki doyumu tam alıyorsun sonuna kadar hissederek bu önemli işte
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 💃
- +1 yıl
önemli degil faydalı olduysak ne güzel
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Var öyle kizlar. Ben birisini bizzat taniyordum. 39 yasinda kendisi Mimardi, hic sevgilisi olmamis ve hic mastürbasyon felan yapmamis. Cok dürüst ve acik sözlü biriydi oyüzden ona inanirim ben.
04 Yorumla
Soran+1 yılYazık ya farkında degil ama sağlıklı değil belliki çünkü aseksüel. Aseksuellik doğuştan cinsel istek hic duymayan kişiye denir kimse bilmiyor ama bu kişiler sağlıklı değiller. Ben 11 yaşında basladim kendiligimden adını bile bilmeden içgüdüsel olarak sonra 14 yaşıma gelince öğrendim yaptığım şeyin mastürbasyon olduğunu ve her sağlıklı bireyin yaptığını
- +1 yıl
Gayet herseyin farkindaydi. Fakat onun yetistigi ortamla senin yetistigin ortam ayni olmadigina eminim.
Bunun aseksuellikle felan alakasi yok. Ayrica gayette saglikli. O söylediklerin senin düsüncelerin. Ve ben buna katilmiyorum.
Insanlar piskolojik sorunlarlar ya da asiri stress yasadiklarinda veya dini sebeplerden dolayi cinsellik düsünmezler.
Bazen düsünmeye ne firsatlari nede zamanlari olmaz.
Mesela her yaz ayinda aylarca sehir sehir gezip cadirda yasayip tarlalarda irgatlik yapsan kis aylarinda okuldan sonra dagda koyun güdüp cobanlik yapsan ,2 oda kerpic evinde 9 tane kardesinle birlikte 11 kisiyle ayni yerde yasamak zorunda kalirsan cinsellik düsünmeyede kendine dokunmayada vücudunu tanimayada vaktin ve firsatin olmaz.
Her mastürbasyon yapmayana aseksuel demeden önce bir düsün.
Ne mutlu sana sen ögrenmissin, ama her kiz senin gibi iyi bir ortamda büyümüyor.
Soran+1 yılNe alakası var bende sana katılmıyorum normal bir ortamda büyüdük gayette onun yetistirilme tarzıyla alakası yok okul öncesi okudum ve cinsel sağlık dersini aldım haliyle bunu bana hocam söylemişti sen mi bileceksin ben mi daha iyi bilirim sen dersinimi aldın bilmiş bilmiş konusuyorsun anaokulu çocukları bile mastürbasyon yapabiliyor 6 yaşındaki 5 yaşındaki cocukta bile bunu gözlemledik biz bu gayet insan doğasında olan birsey cinsellik bazıları geç keşfetse eninde sonunda ihtiyaç duyar. Ergenlik çagına kadar 39 yaşına gelmiş birisi eger kesfetmediyse o onun sağlıklı olmadığını gösterir profesör doktordan daha mı iyi bileceksin sen. Bu konuyu cinsel sağlık konusunda sürekli der verip araştırmış kadın yıllarca. Senin bilmediğine eminim bazen bilmediğini kabul etmen gerekir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılyani bende bana yalan sölemeyeceğine emin oldugum bir kız arkadasım sölediğinde şaşırmıştım kısa süre önce ama o yalan sölemez yakında evlenecekte a seksüel değil ama yapmamış
08 Yorumla
Soran+1 yılIste aseksuel degil diyorsun merak edipte neden diye sormussundur herhalde neden yapmamış
- +1 yıl
sordum ihtiyacım olmadı dedi yapmadım dedi
Soran+1 yılYapmadığım zaman vücut çok sinyal veriyor çok sinirli oluyorum herseye bağırıyorum sonra gidip rahatlıyorum
- +1 yıl
belkide o gerginliğini yapısına baglıyor ve gergin brisi oldugunu düşünyor oysa ki rahatlasa gergin değil
Soran+1 yılGergin biri mi sinjrli mi yani o da
Soran+1 yılAma ihtiyacım olmadı dediyse evt bu aseksuellik oluyor evlilikte bu kişiler çok sorun çekiyormuş yazık
- +1 yıl
yani fevri birisi
- +1 yıl
evlendiği zaman sevişeceği günü iple çekiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç mastürbasyon yapmadım diyeni görmedim ben. Ama hiç orgazm olmadım yalanını her erkeğe söyleyen birini tanıdım.
04 Yorumla
Soran+1 yılIlginc cidden bende seks yapıyorum ama hiç vajinal orgazm olmadım cidden :) olamıyorum çünkü klioral bosalma olduğum için hic vajinal boşalamadım belkide seksisin 1 saat sürdüğü de oldu yine boşalma belirtisi olmadı vajinal boşalmak her kadın zaten
- +1 yıl
Vajinal orgazmdan bahsetmiyorum. 30 küsür yaşında, sitede birçok kırığı olan kadın her erkeğe ben hiç orgazm olmadım yalanını söylüyordu. Yersen tabi.
Soran+1 yılAllah allah niye öyle bir yalana sitede ihtiyac duyuyorum cok sacma degilmj günlük hayatında söylersin anlarımda sitede niye yalan söylesinler
- +1 yıl
Kadınla siteden tanıştık. Reelde buluştuk be birşeyler yaşadık.
Evet olabilir. Ülkemizde cinsellik hala bir tabu. mastürbasyon yapmanın korkunç bir şey olduğunu düşünen kızlar hala var.
00 Yorumla
+1 yılZevki tatmamistir oyuzden neden ihtiyacim olsun diyordur 😄bilse ogrense oyle dermi sence
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz sanki ilk yaptıgımizda o zevki biliyormuyduk ihtiyaç duyduğumuz için içgüdüsel olarak yaptık zaten bence onda sorun var dogru soyluyorsa. Mesela ben onun yerinde olsam doktora giderim
- +1 yıl
Doktora gitmeye de gerek yok aslinda burada bjriyle konussa dogru biriyle yapabilecegi seyleri az cok soyler ne bilim bjr isik olur bence
Soran+1 yılErkege gerek yok bence kendi vücudunu tanımalı insan içgüdüsel olur ama bunlar hic istek duymayan kisiler evlilikte çok sıkıntı çekiyormuş yazık ya. Bir erkek aseksuel biri vardı açıkca söylüyordu bunu aseksuelim diyordu bak erkekler daha dürüst benimle sadece çocuk için cinsellik yaşicak biriyle evlenicem diyordu
evet çoğu kız cinsellikten çok uzakta ve çoğu hiç mastürbasyon yapmaz.
09 Yorumla
Soran+1 yılUydurma bence
Soran+1 yılEvet büyüksün ve haklısındır o zaman. Demekki çoğu Türk kızı aseksuel ve farkında degil çünkü hiç istek duymmak normal değil hastaneye gitmeleri gerekir
Soran+1 yılHayır ben olsam giderdim bende bir sorun var galiba hiç istek duymuyorum derdim tabiki
Soran+1 yılKi bu boşalma olayı alışkanlık değildir içgüdüsel birseydir kendimden biliyorum çünkü adını bilmeden yaptım ilk çocuktum daha adını bile bilmiyordum kendiliğinden oldu ihtiyaç duydum o an yapınca mutlu oldum yapmayınca çok sinirli oldum. Okul öncesi okuduğum için biliyorum hatta görüyorum anaokulunda yapan çocuklar bile var onlar nerden bilecekler peki 6 yaşındaki bir çocuğun ailesi geldi durumu anlattı kız çocuğu üstelik. Ailesiyle konustum kesinlikle yasaklamayın hatta öyle yapma demeyin dedim çünkü bu içgüdüsel birseydir yasaklarsanjz cinselligi kötü birsey zanneder dedim ama toplum içinde yapmaması gerektiğini yalnızken yapması gerektiğini konusun dedim normal çünkü dersini aldım ben bunun cinsel sağlık dersi aldım bu konuyu gelmiş bilmeyen biriyle tartışıyorum yankendime sinir oldum şimdide. Kız kardeşimde 3 yaşında yapıyordu. Çocuklar bile içgüdüsel olarak yapar normaldir bu zaten yapmamak anormal anladınız mı dersinj aldım diyorum hocam söylemişti normal olduğunu
Soran+1 yılErkeklere yazmıyorsun kusura bakma burdan sorabilirsin bir tek
+1 yılkanka o kukusu olduğunun bile farkında değildir o zaman...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılihtiyacım niye olsun demek, benim matkabım var demek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyordur. Elini kukusuna götüremeyecek Kadar pasif utangaö tipler var yaa vallahi değişik insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet benimde hiç mastürbasyon yapmamış bir bayan arkadaşım var dı doğrudur yani
011 Yorumla
Soran+1 yılVay be varmış böyleleri demekki sağlıklıyım diye seviniyorum ben her defasında bunlar napıyor normal olduklarını sanıyolar
Cevap sahibi+1 yılYetiştirilme ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum günah gibi 😉
Soran+1 yılYetiştirilmektedir alakalı değil içgüdüsel birseydir bu ben bunu çocukken 11 yaşındayken nerden bilcektim günah olduğunu yetistirilme ile alakalı değil çünkü 0 6 yaş grubu da yapanlar var baba degilsin galiba bu konuyla alakalı bilgin yok o yuzden konusma bence ben cinsel sağlık dersi aldım hocamız anlattı anaokulundaki çocuklar içgüdüsel olarak mastürbasyon yapabilirler demisti ki haklı çıktı. Onlar nerden bilsinler neyin ne olduğunu peki kız kardeşim niye 3 yaşında misafirlerin gözü önünde yaptı ayıp birsey olduğunu bile bilmiyordu garibim küçücük tü o anı hatırlar hala gülerim 😂😂😂 cok komikti ya ben en azından ilk odama gecip yapmıştım o misafirler varken
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun ama dersini biraz eksik almışsın kalan kısmını ben tamamlayayım istersen
Soran+1 yılNeyi tamamlıcan acaba ne eksik
Cevap sahibi+1 yılBilgi kirliliği mevcut 😃
Soran+1 yılBence sende sıkıntı var az öncede karşıma çıktın sorularından uzak dur beynin var mı senin ki
Soran+1 yılSen her yerde karşıma çıkmak zorundamısın
Soran+1 yılEngelliyorum bir daha görmücem yorumlarınj
Cevap sahibi+1 yılÇok cahilsin keşke ölsen
Soran+1 yılSen öl s. a. l. a. k şey
Utanmış olabilir. Aseksüelde olabilir anlaşılmak zor
00 Yorumla
+1 yılherkesen özeli kendine yalanda söyler doğruda bilemezsin bence yaparlar erkekler gibisiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,6b cevap paylaştı. Onu alan erkeğe sabır versin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmıyor olabilir ama kurur insan hiç mi azmıyorsun🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 knk bende onu diyorum öyle olsam bende sorun var diye hastaneye giderdim çünku bu da bir sorun sağlıklı olduğumu hissetmek çok güzel
+1 yılTabuları olan kız çok var olabilir
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normaldir
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal değil bence
- +1 yıl
Normal
yapmıyor olabilir. normal
10 Yorumlaolabilir
00 Yorumla
+1 yılaseksuel
00 YorumlaBilemeyiz
00 YorumlaYalandir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlimi o
09 Yorumla
Soran+1 yılYok bakire zaten cinsellikten tiksinirmis gibi asla yapmam dedi
Cevap sahibi+1 yılO yasta iyi bekar kalms
Soran+1 yılIhtiyacı yokki arkadasin çocuk için evlenir kesin ama yazık olcak evlendiği kisiye
Cevap sahibi+1 yılNiye yazkki
Cevap sahibi+1 yılVermezmi adama dersn
Soran+1 yılYani tabiki aman evli değilsen dikkat et erkekler isteksiz kadınlarla evleniyor sonra esim hic yapmıyor diye burada soru açarlar doğuştan istek duymayan kişilere aseksuel denir ve bu hastalıktır niye kimse kabul etmiyor anlamıyorum ki. Ben sorunlu degilim diyorlar hemen
Cevap sahibi+1 yılSen harbi ve dobra bi kadna benziyosn
Cevap sahibi+1 yılSevdim seni😊😊🙈
Cevap sahibi+1 yılYasm sorun olmazsa tanisabilrmyz sennle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru söylüyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapmasın bir kız benim rekorum 2 hafta yolda rezil oluyordum az kalsın kaşınıp durdu taksiye binip eve geldim rahatladım 2 hafta durmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılSen yaptığın için istiyorsun şu an ilişkiye girsen mastürbasyon bırakıp ilişki istersin onlar o yaşa kadar yapmadığı için istemiyor
Soran+1 yılAnlamıyorsunki neyse anlatamıcam biz sanki ilk yaptığımız zaman bilerek yaptık. Ben daha masturbasyonun adını bilmeden içgüdüsel olarak regl oldugumda çocuk yaşta yaptım hatta utandım falan benden başka kimse yapmıyor zannediyordum o zamanlar daha adını bile bilmiyordum. Demek istediğim bu içgüdüsel birseydir boşalmak anladınız mı yani bosalmadan ergenliğini ve gençliğini geçiren bir kadın asıl evlenince sorun yaşar çünkü aseksuel doğuştan istek duyması lazımdı
Cevap sahibi+1 yılBosalmiyor değil boşalıp orgazm oluyorlar ama bilmeden kegel egzersizleri uygulayıp orgazma ulaşıyorlar çünkü insanların tabiatında vardır bu erkek mastürbasyon yapmasa bile ruyalanio boşalıyor kadınlarda o durumda kendini sıkıyor tutuyor daha doğrusu tuttuğunu sanıp orgazma ulaşıyor ama anlamiyan bile var bu durumu
Soran+1 yılDediğin gibi var evet onlar bilmeyenler. Ama dediğim kız cinselliktenntiksinerek bahsetti yani tiksinirim asla yapmam dedi sanmıyorum cidden ihtiyaç duyduğunu cidden aseksuel galiba
Cevap sahibi+1 yılİnan öyle tiksiniyorum diyenleri çok duyuyorum bende ama hiçte aseksuel değiller sevişmeye gelince çılgın fanteziler bile yapıyorlar
Soran+1 yılSen hiç aseksuel görmemişsin ama ben gördüm yani erkeginide gördüm
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı