Kız arkadaşım lezbiyen mi (uzun ama okuyun)?

Kız arkadaş grubuyduk ben alımlı biriyim, arkadaşım bana kesin bakire değilsin falan demeye (ne alaka bilmiyorum) fiziğime dikkat etmeye başladı. İşte bakıyim kalçana bakıyim şurana. Kompleksli ve egoist bi kız. Bi gün övdü fiziğimi lezbiyen şakaları yaptı sonra lezbiyen değilim he yanlış anlaşılmasın diye gereksiz açıklama yaptı. Yanımda soyundu diyo ay nolcak bakabilirsin, bi gün göğüslerime bakmak istedi açmaya çalıştı napıyosun saçmalama dedim ay nolcak en yakın arkadaşımla hep birbirimizi çıplak görüyoruz dedi. Bu arada benim bisex olduğumu düşünmeye başladı erkeklere pek ilgim yok diye , imalara başladı ve homofobiklik yapmaya? Bi gün flörtüyle arası bozuldu hemen beni ortaya attı benimle sevgili olacağını söyleyip sevgili olursak gruptaki diğer kızların ayrılınca teselli vereceklerini falan anlatıp güldü. Aynı zamanda homofobiklik yapmaya devam etti başka kızlarla yakınlık kurdukça bana sarılmamaya soğuk davranmaya başladı. Bi ara başka bi kız arkadaşıma dekolte fotoğrafı atmıştım sürekli dillendirip ayıplayıp üstüme geldi herkesin lezbiyen olduğumu düşüneceğini kızın fotoğrafı yayacağını falan söyledi. Oysa kıyafet dekoltesi attım öyle ayıp bi fotoğraf değildi böyle baya abarttı tavır falan aldı ben nolcak saçmalamayın lezbiyen olsam kime ne diyince de ay şaka yapıyorum şakadan anlamıyorsuna getirdi. Bi tek bana böyle davrandı diğerlerinin hiç kalçasına göğüsüne bakmaya çalışmadı sevgili muhabbeti yapmadı diğer kızlar pek alımlı değildi grupta en alımlı dikkat çeken onla bendim. Kıskançlık yapıp rekabete mi girdi acaba yoksa homofobiklik arkasına saklanan bi birey mi
Kız arkadaşım lezbiyen mi (uzun ama okuyun)?