Daha önce hiç ilişkiye girmediğini fakat artık istediğini söyledi ama yaşı küçük diye reddettim.
Bu nasıl nesil bizden hızlı
Bu nasıl nesil bizden hızlı
Olanlari gormedin galiba moruk. Uzak dur ole tiplerden mk. canım sacma seylerle ugrasma. Daha annesi veslenme cantasiyla okula gonderiyor sana seks yeklif ediyor. Basin yanar
Ondan yok dedim zaten
Bu yaştan sonra çoluk çocuk mu sklm bilader
Yok ağa ya zaten bıraktim onu lafı dediği an dedim ki yaşın küçük abim dedim.
Yok konusmuyom zaten
Cevap
4Cevap
Asla kabul etmemelisin. O daha cahiliye döneminde, yanlış düşünmesi normal. Doğru düşünemeyecek yaşta.
Ağa zaten yok dedimde bu kız 25 e gelene kadar basmayan kalmaz.
Lan o sexsi başka bir şey sanıp teklif etmiştir saklambaç falan gibi...🤣🤣
:D pittigi kaşınıyor Muş ta yaşıtlarınla ne yapiyosan yap dedim
Bir atasözü duymuştum. Onbesinde kız ya erde gerek ya da yerde diye. Herhalde bu modeller için söylenmiş olmalı.
Heralde ablası canım istiyor diyor tutup skcm olmucak bu sefer.
Aman bro sakın ha. Reşit olanları bile ne dolaplar çevirip adamların başını yakıyorlar. Bu reşit de değil. Kimse ona birsey demez herkes senden bilir. Bu zillerle birlikte olmak bir kitleye göre tecavüz ne de olsa.
Doru diyon ondan yok dedim
Gotunu felan gösteriyi bana evire çevire sksem duzelir sanki.
Gerçi doğru diyon doğru basarım sıkıntı olur. En iyisi yaşıtla olmak
Başka enayi bulsun boş ver
Aynen doru diyon aslında bağlayıp kanirtarak yapmak lazım da öyle ulan ben 16 yaşında maldim bu 15 yaşında yrrk istiyor
Senle sksllim mi yaşımızda uygun nerde yasiyosun
Zina yapmıyorum kusura bakma. Terbiyesizlik yapip hemen gevşemeyin ya. Sonra sapık dediğimiz zaman da kızlar egolu diyorsunuz
Sapıklık değil doğru ayıp ama verenlede yaparim
Senin günahın beni ilgilendirmez bro. Yapacaksan da öyle niyeti olup kendisi teklif edenle yap. Bu şekilde kendini sapık konumuna sokuyorsun.
Niye biz teklif edince sapık oluyoz kızlar teklif edince olmuyo mu
Kizlar teklif edince direkt o. pu oluyorlar zaten ama erkek bu durumda tecavüzcü olmuyor. Tam tersine ise senin namuslu bir kadına bunu teklif etmen şerefsizlik oluyor kusura bakma.
O kadının her sks konulara atlaması normal mi
Edebiyle sussun ozaman
Anlamadim
O kadının bu konuları konuşması da o zaman bı erkekle normal değil o. spu dediklerin ne farkı kaliyo bu konuları rahatça bir erkekle konuşan kadının kusura bakma sende.
Edebiyle sussun o zaman.
Ben burada yorum yaptıysam senin yanlış bir yoldan dönmen için yaptım. Benim kim olduğumu bile bilmiyorsun herkes anonim burada. Annene ablana sorsan onlar da benim söylediklerimi söylerler sana. Onlar da mı o. pudan farki olmayan biri oluyorlar o zaman? Yoksa her cinsellik sorusuna yorum yapmıyorum zaten. Kabahat bizdeki sana sana akıl veriyoruz. Birsey bulamayınca şimdi de beni böyle saçma bir bahaneyle mi aşağılamaya çalışıyorsun? Şurada yazdıklarımı bastan aşağıya okuyan aklı başında biri benim de senin de ne olduğunu anlar zaten merak etme. Neyse seninle daha fazla çene yapmanın alemi yok. Git basini belaya sok istersen bana ne.
Yok artık ne ara ergenliğe girmiş abisi 😅😂
Girmiş piitigi bile kabarmış
bir şey olmaz sevişirsin gel bi tanışalım deseydin :)))) Seks yapma zaten onlarla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?