Oglak burcu erkegi bir iliskide nasil olur, nasil kızlardan hoslanir, sadik midir, bir iliskiden beklentileri nelerdir?
Sevdiği kizi aldatirlar mi?
Sevdiği kizi aldatirlar mi?
Oğlak burcu erkeği sadiktir ilişkide patron olmaya sever düzenli ilişkiler yasar tabi bisey hissettiği kadınlarda hisseediginde sadece vurur arkasina bkmadn gider. Ladini kiskanmayi pek sevmez kiskanlik onu sogutabilir. Ben kadinima guvenmeliyim nerde ne yapiyor diye kafami tirmalamamalu der bu yüzden fazla kiskanmaz kiskandiginda sknti demektir zaten. Oğlak erkeğine sadik olmali kadim onun sevgisini kazanmak için onu guldurmeli saçma sapanda olsa gecenin bir yarisi mesaj at ona sabah okuduğunda iyiki seni seçtiğini düşünmeli ve emin ol ideal erkektir seven oğlak :) benim sevgilim oğlak burcu o yüzden baya biliyorum 1 yildr beraberz taktiklerim onaylanan şeyler yani :) gerisi senin elinde onu isteğin kivama getirebilirsn güvenini ve sevgisini kazan yeter o seni zaten mutlu edicektir
Biz 5 aydke beraberiz 4 yildir birbirimizi tanıyoruz ama hala cozemedim. Aglamadigim surece romantik degil.
Peki senin sevgilin romantik mi?
Çok değil bazen oluyor herzamn değil bir cicekcinin önünden geçerken cick filn almak gelmez aklina ben derim gül al cabuk diye hoşuna gidiyor ama sende dene al de yap de ilk basta o dusnsn istiyosn ama ilerde hoşuna gidiyor ben ikizler burcuyum konusmayi severim yani sknti olmuyor kendini kiskandirma sana en buyuk taktiğin bir kiskanir tabi ama ufak tefk şeyler olmali bunlar buyurse ilişkinin bile bitirebilir
Aynen ben deyince yapar ve her zamanda der sen iste herseyi aliyim ama ben kendim dusunup alamam vs.
Sagolunn ;)
Aldatmaz. Dedigim dedik inatci. Sen aramassan o aramaz kavgadan sonra
Yo benim sevgilim mesaj atar he tabi ozledim ozlemimden geberiyorum demez ama ilgi cekmeye bakar nokta koyar ayrildik mi simdi der ayrilmamak icin cozumler uretir. Beni kac senedir seviyodu, ben oyle biliyorum. Ama ben hep aldatmasindan korkuyorum sanki hep konusuyo gibi ne biliyim yani.
Ya nasil bir insan Biliyormusun boyle yalan demez bundan eminim suphe duyduğum bisey olunca sahitler gosterir ama yinede ikilem arasindayim bir korku bir guven :) ve 2 yildir da seviyo bundanda yola cikmak gerek
Icimi rahatlattin sagol :)
Ama hic romantik degil buna ne cozum bulcaz ve herseyde de ben buyum boyleyim diyo
Aynen banada oyle diyo. Sen bana soyle ben aliyim diyo ama ben istiyorum ki ben demeden alsin :(
Ben oğlak burcuyum ve karşımda ki kişinin kenidisi olması yeter özel bir şey yapmasına gerek yok arada biraz ilgi gösterirse o daha güzel olur ama. Kendini övmek gibi olmasın ama sadık biriyim ben aldatılmama rağmen hiç aldatmadım.
Beklentim beni sevsin sevdiğine sahip çıksın yeter ben ona Dünyaları veririm yeter ki o bana bir adım atsın ve ben bunu anlayayım ben ona 10 adım atarım. Yeri geldiği zaman akıl ve mantıkla yeri geldiğinde kalp ve duygularımla hareket ederim ama sevdiğim kız için herşeyi yaparım bu kadar açık ve bu kadar net
Sagolun Teşekkürler.
Diğerlerinin dediklerin den eğlenceli neşelidir falan doğruda seviyorsan veya hoşlanıyorsan ilgin varsa arkadaş olmaya sevgili olmaya çalış sonuçta kaybedecek bir şeyin yok yola devam birbirinizi kırmayın
3. Buluşma da yatak muhabbeti yalan o oğlaklar için değil abazalar için geçerli
5 aydir cikiyoruz lakin oyle bir cinsellige meraki pek yok. Aslinda var ama genellikle kapat konuyu!!! Deriim tamam canim der abartmaz
En iyisi
Ben oğlak burcuyum, kız arkadaşım hayatımdayken tek bir kızla konuşmadım.. Ama kendimden biliyorum oğlak erkeği çok bunaltır, çok hesap sorar, çok kıskanır, bide felaket duygusaldır..
Aynen.
Rica :)
Cevap
17Cevap
oglak bir sevgilim var. benimle evlenmek istiyor. ama çözemediğim yönleri var. daha önce baska ilişkilerde yasamadıgım seyleri yaşıyorum onunla. cok basit bir meseleyi 2 gün benimle konusmayacak kadar inada bindiriyor ve konusarak çözmek yerine günlerce susarak halletmeyi tercih ediyor. ben ise olyları sıcagı sıcagına ve konusarak halletmeyi bilirim ve severim. öteki türlü canım sıkılır sabrım tükenir ve olay büyümüş gibi olur. bu son olayda örneğin gayet modumuzdayken kendimle ilgili ama onun hoslanmadıgı birinin bir banka deneyimini anlatırken bana birden bağırmaya basladı. bana ondan bahsetme demedim mi vs tamam gecmşinde biri o ama ne diye onun olayını anlatıyorsun vs. Oysaki bir arkadasım ama seviyesiz biri diye o nefreti. hadi ben gayri ihtiyari anlattım ama bu mesele benle 2 gün konusmayacak kadar uzar mı? ben hata ettiğimde pnu arar gonlunu alırım ama bu kez kendmde hata görmedim. gülerek anlattıgım bir olayda onun bahsi geçti diye neden bu kadar inada bindirdi.. içim acıyor.. nasıl aramaz tek kelime yazmaz... halen de yazmadı ve aramadı... evlenecek kadar sevdiği kadına neden bunu yasatıyor? ve ben nasıl davranmalıyım gercekten bu yasımda bilmiyorm... :((
Oğlakla ilişki zordur, ona ayak uydurmak için elinden geleni yapman lazım.
Bir oğlak olarak, sade kızlardan hoşlanırım, kendi olucak başkasına benzeme çabası içinde olmıcak. Biraz konuşkan olucak, benim kararlarıma güvenicek. Oğlak yalandan hiç hoşlanmaz bunuda unutma (:
Teşekkürleeeerr :)
Oğlak ile arkadaş olanların ilk duyduğu his "güven" dir
affeder ama unutmaz
Şu sıralar birisi var o birisi kafanızı karıştırmasın değmez.
kırılgandır ama kırıldığı zaman kimse anlamaz kırıldığını. Çünkü kırılırsa içten ve derinden kırılır. Acısını da sonra çıkartır
insanı bazen çok acımasız olabilir. Ancak dışarıdan ne kadar sert görünse de içleri ısıtan bir kalbi vardır
Aynen dogru diyosunuz ama beni suphelerim yiyo bitiriyo bende akrep burcuyum
Akrep Burcu mu oyle
Peki oglakla anlasabilir mi
Ben oğlak burcuyum ve gayet sadığım. Bence sadık olmanın burçla falan bir alakası yok kişiyle alakası var. Oğlak burcu yorumlarda bahsetmişler egemenlik kurmak ister bende de var o biraz. Onun dışında genelde duygusal olurlar diye biliyorum. astroloji.milliyet.com.tr/.../Default.aspx şuraya bir bak derim.
Duygusaldir ama disariya belli etmez disaridan umursamaz gibi gozukuyo ama biliyorum bazi seylerde icten ice üzülüyor. Hele hele ben aglayinca dayanamaz. Sizde oyle misiniz?
Aynen öyle çünkü duygusallık bize biraz zayıflık gibi geliyo. Sert görünmeye çalışırız hep. Yani tartıştığınızda rahat ol aklında çıkmıyosun ama gurur ve inadından mesaj atmıyo.
Yoo mesaj atar ama oyle ozledim vs demez. Nokta koyar dikkat cekmeye calisir. whatsaptan ve faceden hep laf atar
Açıkcası oğlak burcu biraz peşinden koşturmak ister. Yani ben kendimden yola çıkarak söylüyorum tabi seninkinin farklılıkları olacaktır illa ki.
Sagolun Teşekkürler :)
Rica ederim :)
Sadikmidir çoğu evet, ilişkide benim dediğim olucak derler ve bunu sende kabul ediceksin seni kırmak istemez ama ona yalan söyleneceksin yoksa oda sana yalan söyler ona söylediğin yaptığın herşeyi unutur gibi yapar ama unutmaz sen ilgilenmezsen o hiç ilgilenmez :))
Bide cok umursamaz, öküz
Okuz derken romantik degil yani. Istersem alir yapar bisey demezsem onunda aklina gelmez saf osmandir biraz
Anlamadim? Ben akrep burcuyum zaten
Valla ben oğlağım yükselenimde terazi şahsen ben minyon tipli ufak tefek (1.58-1.60) böyle güzel değilde hani tatlı mıncık mıncık edilesi kızlar varya onlardan hoşlanırım kimseyi aldatmadım her zaman sadık oldum ki bu benim extra yaptığım bişey değil olması gerekir. İlişkiden sadece beklentim bana değer vermesi benim sevgim ikimizide yeter zaten ^^
Yorumunuz icin cok tesekkurler. :)
eMesaj atamiyorum ama evet sorularim var
Lütfen bana yardımcı olun Oğlak erkeğiyle beraberim
Şahsen oğlak burcu olarak her zaman sevdiğime sadığımdır ilişkiden beklentilerim sonuna kadar gitsin isterim ve sevdiğim insanı aldatmam (Sevdiği insanı aldatan erkek değildir zaten)
ben de oğlak burcuyum..
ilk 3 buluşmada becerir genelde..
kadında hakimiyet kurarar..
eğlencelidir, akıllıdır, laf canbazıdır...
yatak önemlidir...
partnerini mutlu etmeyi sever..
Aynen oyle. Mutlu etmeyi sever ama mutsuz eder. Hic romantik degil. Hepte ben boyleyim boyle kabul et beni der.
bilmem neden mutsuz ettiğini ama oğlak erkeği hediye alır..
vıdıvıdıya gelmez, sorunları büyütmez..
ama en önemlisi dediğim gibi oğlak etkeği şeyine düşkündür
Aynen saydiklarin gibi. Olayi buytmez vs. Sadece romantik olmasini istiyorum o da ben buyum boyleyim deyince uzuluyorum. Baskalarini goruyorum asklarindan ölüyo bize bakıyorum cok resmiyiz icim gidiyo icimmm
sen merak etme gevşer o ama özel ortamlarda.. rahat ol sen.. öyle orta yerde bende sevmem
gevşek gevşek hatuna sarılcan vs..
adam olanda öyle orta yerde yiyişiyormuş gibi hatuna sarılmaz zaten..
Sagolun icimi rahatlattiniz :)
Çok çekersin annem der hepçe senle evlenecek kız yandı der çekeceği var senden der nedenide hepçe yeni yemekler istemem aşeren kadınlar gibisin der :-)
Sevdiğin bir kiz olsa aldatir misin? 2 yildir seviyo olsan
Benim sevgilimde oyle diyor eger aldatcak olsam baskasini bulup ciktigim kisiyle ayrilirim diyor ama yinede yalan deyip dememesinden supheleniyorum
Benim mesela şuanda ünüversite okuma amacım ileride ailemle kaliteli vakit geçirmek çocuklarımla güzel zaman geçirmek iyi okullara gitmelerini hedeflemek mümkünse yurtdışında yaşayıp orda okutmak benim gelecek 10 yılım aşağı yukarı planlıdır planlar tutmassa a planı b planı c planıda vardır ileride rahat etmek için şimdi eziliyorum ama yapcak birşey yok
Insallah planlarin olumlu sonuçlanır hayirli es ve cocuklarin olur ne diyim
Bir oğlak tarafından aldatıldım, üstelik yalan makinası gibiydi...
Ne gibi yalanlar soylerdi? Veya yalanini yakalayinca hic sahit gosterirmiydi?
Aynen dogru diyosunuz. Bende sevgilimin biseyini duyayim bir yanlisini hemen aciklar ve dogru olduguna dair en az iki uc sahit gösterir
Oğlak burcu sadıktır. ama onunla ilşki zordur boşver,
Oğlağım.
Ama seviyosam bos veremiyosam?
yazık sana
Sadıktır ilişkide değer bekler ben kalkıp saat 3 de mesaj atıyorsam oda atıcak çok önemli birşey yoksa bence yani
sağdık olduklarını sanmıyorum, bir de inatçı oluyorlar
Hic sadik degiliz *
Sevgilimi en yakin kankasiyla aldatmistim
Ama sevgilin yillardir sevdigin, pesinden kostugun birisimiydi? Sonucta benim sevgilim oyle kac kildir seviyodu ben basimdan atiyodum simdi kismet oldu
şahsım adına hiç aldatmadım çok özen gösterdim ama değmedi
Himm peki iliskide yalan soyler misiniz?
Yani? :)
Hii sagoluun :)
Sevdiği insanı aldatmaz ve de oglaklar hic bişeyi unutmaz bunu bil
Aynen unutmuyo yaklasik 2-3 senedie seviyo ve hep basimdan atardim onu simdi sevgili olmak nasip oldu taa 3 sene once ona neler yaptigimi (kotulukleri) hatirlatiyo arada bir
Sıçtın diyim sana baştan hayırlı olsun :D
Neden :)
Hemde bayagi zor. Hic romantik degil sadece ben aglayinca biseylee yapmaya calisir. Uzdukten sonrada yaptiklarinin anlami yok. Onun icon herseyi calismak. Gercekten zor. Ama aldatmasin yalan soylemesin tum zorluklarini cekmeye raziyim
Yeşillik ver kulun kölen olur
Ne demek yani?
Boş ver sen bu espriyi anlayana kadar yılbaşına gireriz =/
Peki :)
3. Buluşma da yatak muhabbeti yalan o oğlaklar için değil abazalar için geçerli
Yanlışlıkla buraya yazmışım kardeş kusura bakma
Sorun neee pampa:)
Yalan demedigini biliyorum ama suphe var. Sevdigini biliyorum aldatmaz diyorum ama yine supheleniyorum. Hic romantik degil. Cok umursamaz umursasa bile belli etmiyo ooyyy oyy
sadık değildir
Sadik degiliz
Nesiniz. Tabi benim sevgilim 2 yildir beni seviyodu ve bunu herkes biliyodu. Hic yilmadi bikmadi. Bundan yola cikin. Sizde boyle olsa ne yapardiniz?
Nette yazıyo ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar