Ailesini terk edip kaçan oldu mu, kaçarsam pişman olur muyum ileride?

22 yaşımdayım 18 yaşımdayken ilk sevgilime bekaretimi kaybettim, o sıralar erkeklerin kızları kullandıp attığını bilmiyordum, neyse olan oldu artık, bu olay olduktan sonra da hemen uzaklaştı benden. İlk başlarda çok üzülüyordum ama zaman geçtikçe kabullenmeye başladım.
Çok araştırdım diktirmek oluyormuş ama hiç bir şey sonsuza kadar gizli kalamayacağı için bi şekilde diktiren kadınların kocaları sonunda bunu öğrenip ayrılıyormuş veya diktiren kadınlar hep vicdan azabı çekiyormuş.

Bakire olmayan kızları da türk erkekleri kabul etmiyormuş, sadece bi kaç kere kullanıp atıyormuş evlenseler bile ileride hep yüzlerine vuruyorlarmış.

Üniversite senelerinde çok çalıştım şu an iyi bi işim var bir yandanda para biriktiriyorum ileride yaşlandığım yalnız kalırsam zor durumda kalmamak için. Tek sorunum ailem.
Son zamanlar beni istemeye geliyorlar, evlilik için durumumu bilmiyorlar tabi. Adayları beğenmediğimi söylüyorum sürekli üzerime geliyorlar çok sıkıldım artık. Yurtdışına master için gitmek istiyorum, ona da izin vermiyorlar.
Evden kaçarak gitmek istiyorum, işim online olduğu için ordanda yapa bileceğimi düşünüyorum, para da biriktirdim zaten. Hem de orada yabancı biriyle tanışıp evlene bilirim.
böyle bişey daha önce yapan oldu mu? Sizce pişman olur muyum evden kaçarsam?
Ailesini terk edip kaçan oldu mu, kaçarsam pişman olur muyum ileride?