bugün bir mağazaya gittim ürün sordum çalışan ya acemiydi ya da fazla meraklı, kendinize mi alıcaksınız özel gün için mi gibi sorular sordu, ne istediğimi anlamadı beni süzmekten ve eleştirel bakmaktan, tesettürlüyüz diye don giymicez mi? muhalefet ıyk 🤮
Bilakis hem en güzel iç çamaşırlarını hemde en uçuk fantezi giyimleri doğal şekilde giymelisiniz aksi anormal olur zaten. Maalesef ülkede bazı insanları öyle bir hale getirdiler ki , tesettürlü olanları cinsellikten cinsel yaşamdan anlamayan bunları yaşamayan hatta bilmeyen bilsede istemeyen ya da tabular vb diye düşündürttüler, maalesef bunun temelinde giyimden öte asıl ideolojileri var. Oradaki kişinin mesleki tecrübe zayıflığı değil, yanlışlara yalanlara ve olumsuz algılara inanmışlığının at gözlüğü üzerinde olması gerçeği var.
Ne alaka? Giyebilirsin her kızın daha doğrusu her insansın giydiği şey. Sen de kıza "Fazla merak iyi değildir. Evet kendime alacağım. Var mı bir itirazınız? Bunu bana satmaya çalışacağnıza odun gibi durmuşsunuz" deyip çıksaydın mağazadan
Çok yanlış bir düşünce, kapalılar güzel iç çamaşırı veya fantezi çamaşır alamaz gibisinden ön yargı çok yanlış. İstediğini alır, giyer din veya kapanmak ile alakası olmayan şeyler bunlar.
yani isteyen istediğini giyer özel hayatında ne yaptığı onu bağlar bu şekilde düşünenleri anlamakta zorlanıyorum ben..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tesettürlü elbette iç çamaşırı giyer fakat başkalarının gözüne sokmaz. Önemli olan sadece başını kapatmak değil ruhende tesettüre girebilmek.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne kadar gereksiz bi durumun içine girmişsin Çok geride kalmışız cokkkkkkkk Tesettür lu biri eşine istediği gibi giyinebilir bunu be değil din bunu emrediyor Bunun nedeni aptal insanların düşünmeden hacı hocalari dinlemesi
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ped almak bile gunahmis gibi siyah posetle verildiği günleri biliyom
dişi olmak ayrı bişidir. her kadında aynı olmaz demekki kendisi o cesareti bulamadı sordugun stilde :)) sasırdı suna bak dercesıne... tanganıde gıyersın ıpkınıde sırf dantellıde gıyersın seffafta kımenekı.. belkı sen oyle mutlusun kendını dah ıyı kadınsı ve oyle ıyı hıssedıyosun yanii..
iç çamasırı ozeldir. illama erkek için bır kadın gıyınmemelı.. hep oyle olmalı benım ıcınde aynı kendımde oyle dumduz sade seyler cok sevmem boxerda olsa tarzları var :) yani ayrıca hayatın ne getırdıgı bellımı olur ne zaman ne yasınır ne ana denk gelınır. oyuzden hep bakımlı ve temız olmalı ınsan
bencede beni çok sinir etti birde beden söylüyorm sana bu olmaz istersen kabinde dene yardımcı olayım dedi pnti de ne zamandır iç giyim ürünn denendiğini görmemiştim
Yalnız şimdi hava soğuk sen bunlardan önce enerji için bana hacı bekirden tarım kilo badem ezmesi ısmarlarsan çok sevaba girersin onu da belirtmeden geçemşcem