gün içerisinde masturbasyon yapmadan duramıyorum.
yapmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. Biri beni durdursun lütfen
yapmak istemiyorum. bunu nasıl engelleyebilirim. Biri beni durdursun lütfen
yaş kaç?
ben bedenimi yeni yeni keşfettiğim zamanlar devamlı kurcalardım.
hatta bi ara penisim arı sokmuş gibi şişmişti, o kadar yani.
Belirli bir süre sonra zaten bıkarsın, pişman olma sebebin eğer dini ise bencede pişman olmanda fayda var.
Arkadaşım cinsel isteğini ancak dışarı çıkarak, yalnız kalmayarak bastırabilirsin... Unutma ki aşırı mastürbasyon cinsel organında hissizlik yaratabilir.. Bu da cinsel ilişki sırasında ereksiyon sorununa sebep olabilir...
cinselliğ fazla düşünme başka şeylele meşgul et kendini akşama kada pc basında oturup o resi m senin bu p*rno videolar benim gezersen haliyle normaldir :)
psikoloğa git çocuk.günde 42 kere yapıp ölen bi çocuk varmış.onun gibi olursun sonra da dedim dedim inanmadınız olur.
Cevap
10Cevap
otel dehşet treni baltalı sapık kazmalı psikopat tarzı filmler izle içine kaçar pipin masturbasyonun varlığını unutursun
Biryer de okumuştum ;
Eğer nefsine hakim olamıyorsan (cinsellik olarak) oruç tut diyordu.Bence bir dene ;)
Seni biz nasıl durduralım?
Kendini şartla. yasak et herşeyi. mesela sikime bir daha dokunmayacağım de.
İhtiyactır sonucta yapıcaksın tabi..
Seni alan yandı diyebilirmiyiz :D
of taktın şeye bak yap gtsin nolcak
.d yok zararı falan bi müddet sonra sıkılrsın yapmazsın sen devam et kendini kıstlama bnce
.d hıı onu bilemicm bzde olmuo yaw o .d
devamlı birşeylerle uğraş ne bileyim aç şarkı dinle video izle youtubedan
Ben de genelde öyleyim boş günlerim de ki haftada en azından 2 kere seks yapan biriyim ona rağmen bir türlü durduramıyorum kendimi
Azgın sapıkmısın sen yaş 27 adam hala ne işlerle ugraşıyo korkulur senden
yapmak istemiyorsan yapmıycan kafadan silcen o olayları
kafandan ilk başta silecen o işleri sonra hakka gidicen ibadet taatlerini yerine getircen bende eskiden yapardım günde 3 4 kere çalışıyodum bide ama bura öyle bir yer ki karılar çiçek gibi açık oluyo yazları atıyom kendimi wc ye alsana alsana :)) ama artık bitti o olaylar haftata 1 e düştü
Sen burasını görcen mini etekler şortlar 175 180 boylar genelde burdakı karılar ateşli bide yanıyor hepsi akşamları otelde sönuylar tabii erkekleri varsa yoksada bulması kolay burda erkek titici çok var
ellerini baglattır.
iş güç edin çalış koş yüz geçer.
çok istek varsa ozaman otomatik makinalardan alsın sürekli pompalasın dursun makina hem yorulmamış olur tahriş falanda sözkonusu olmaz iyi böyle iyi devam :))
haha biran düşündümde
denizde deniz analarıyla
işyerinde takım tartavatla
havada leylek martı ne yakalarsan.
koşarken rüzgarın etkisiyle sağa sola falan.
aga yaratıcı fikir çok sen yorulmana gerek yokk :))))
Neden peki böylesin
Herkesin bi dönemi öyle geçer
Bu kadar çok yapma ileride sorun yaşarsın
Kestir kurtul :D
Yemeğine sap at :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar