Merhaba. Ben göğüslerini ellediğimde çok hoş oluyorum. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Ve göğüslerimden çok tahrik oluyorum. Ve ellediğim sıktığım zaman akan bir şey oluyor bazen beyaz bir sıvı bazen de şeffaf bu değişiyor. Bu boşalma mı yoksa zevk suyu mu anlayamıyorum. Alt tarafımı ellemiyorum. Sadece göğüsleri elleyerek sıkarak boşalma olur mu?
Bu konuda tereddütteyim.
En hassas noktam göğüslerim ve çok zevk alıyorum diye sıkma ile, elleme ile boşalma gerçekleşir mi?
24 yaşındayım bu zamana kadar hiç kimseyle yakınlaşma buluşma olmadı, öpüşme, sevişme, yatmayı geçtim el ele bile tutuşmadım. P.. rno vs de izlemem iğrenirim. Her insan gibi kendi ihtiyacımı elbette karşılarım ve boşalmanın da titreme şeklinde olduğunu biliyorum sadece.
Dediğim gibi sadece buramı elleyince gelen sıvı ne merak ediyorum. Emin olamıyorum olamadım da hiç.
Lütfen bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?
Bu konuda tereddütteyim.
En hassas noktam göğüslerim ve çok zevk alıyorum diye sıkma ile, elleme ile boşalma gerçekleşir mi?
24 yaşındayım bu zamana kadar hiç kimseyle yakınlaşma buluşma olmadı, öpüşme, sevişme, yatmayı geçtim el ele bile tutuşmadım. P.. rno vs de izlemem iğrenirim. Her insan gibi kendi ihtiyacımı elbette karşılarım ve boşalmanın da titreme şeklinde olduğunu biliyorum sadece.
Dediğim gibi sadece buramı elleyince gelen sıvı ne merak ediyorum. Emin olamıyorum olamadım da hiç.
Lütfen bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sıvı vajinadan mı göğüslerinden mi geliyor anlamadım
Vajina
O gelen zevk suyun boşalma veya orgazm olma değil o durumda vajinayı eller okşarsan boşalırsın
Emin miyiz?
Evet eminim
O durum da neden vajinanı okşayıp boşalmıyorsun
Zevk suyu o cinselliğe hazırlamak için kayganlaşması için biraz zevke gelsen bile ıslanırsın
Bende göğüslerden geliyor diye anladım şaşırdım, vajinadan gelmesi normal tabi
Ama boşalma mı zevk suyu mu bunu anlamıyorum emin değilim sıkıntı orada.
O an sadece ıslaklık mı geliyor yoksa ayaklarında karıncalanma, titreme hissediyor musun, inleme vs oluyor mu
Sadece ıslaklık ve gözlerini kapatarak yapıp ruhen rahatlama.
Ama orgazm belirtileri değil bunlar, zevk suyu sende ki
Bu konularda pek bilgin yok belli
Kasılma oluyor mu
Hayır ama gözlerimi kapatıp yaptığım için rahat hissetmiş oluyorum. Elim göğüslerime değdiği an akıyor o şey ve uzun sürüyor biraz da fazla.
Dm den yazarsan daha fazla yardımcı olurum
Sanki boşalma gibi
Boş ver bb
Yardımcı olabilirim
Zevk suyu iştw
Emin miyiz biraz fazla ve bazı zamanlar rengi beyaz oluyor.
Çok aralıklı olursa koyu olur diye biliyorun
Öyle bi anlatıyo ki
Ne varmış anlatmamda?
Tamam seni derman bende
Zevk suyu o
Bayıldım anlatmana
Ne tatlıdır o suyun senin 🤐
Biugun de oldu mu