Kızlarla grupta birbirimize nude atıyoruz. Onlardan alınca sanki bi yükseliyorum. Heteroseksüelim. İki cinsiyetten de hoşlanıyor olabilir miyim? Hiç böyle hissetmemiştim. Bu arada bakireyim uzun zamandır da sevgilim yok, bu yüzden olabilir diye düşünüyorum.
Sapıklaşmayın, silerim...
Sapıklaşmayın, silerim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Galiba öylesiniz 8 kız 1 erkeğim grupta. Birbirlerine nude atıyorlar 5i bende görüyorum o derece
Erkek yok bizde
Ciddi misin? Öyle bir gruba nasıl girebildin? Yani bu ne grubu, iş whatsap grubu mu? Ayrıca kızlar grupta senin olduğunun farkında değiller mi, nasıl utanmadan nude atabiliyorlar?
@MaviTürk1 hayır normal kankalarımla grubumuz
Şanslı biriymişsin. Senin yerinde olmak isterdim. Nude atıyorlar derken iç çamaşırli hallerini mi atıyorlar yoksa açık açık göğüslerini ve vajinalarını atıyorlar mı?
Olabilir. Biseksüelsindir? Git bir lezbiyen veya biseksüel bul, sevişmeyi dene?
O kadar değil gibi
Bence öyle?
Onu hayal edmeiyorum midem bulanıyo kız kıza
Ee bakınca niye etkileniyorsun, imreniyor musun onların güzel vücutlarına?
Evet benim vücudum onların ki kadar iyi değil
O zaman spora ve diyete başla? Bir de azdıysan seks yap yani.
Kilo alamıyorum sorunum var. Fazla zayıfım. Onları öyle görünce kıskançlıkta yapıyo olabilirim
Zayıflıkta güzeldir, kas yap? Kilo almak için çabalaman lazım?
Ayrılınca depresyondan 42 kilıya düştüm. Ailem baskıcı spora göndermiyorlar erkekler var diye. Yobazlar kısacası. Evde de olmuyor yeterince iyi çalışamıyorum
İşin zor. Yine de çalışmayı bırakma evde. Bol bol karbonhidrat al. Hangi şehirdesin merak ettim.
İstanbul
Hmm aynı yerde değilmişiz. Olsak bir tanışmak isterdim :D Üniversite okuyor musun?
Hayır
Sınava hazırlık
Başarılar, takip at istersen? Konuşuruz falan :D
Neden kız arkadaşlarınla nude atıyosunuz ki😅 ilk kez duydum böyle bişey
Ben eski sevgilime atıyordum. Öyle başladı.
Değişikmiş. Etkilenme gibi bir durum mu bu söylediğin yoksa beğenme duygusu mu? Mesela ne güzel kız burası güzel falan gibi mi yoksa onla bi şeyler yaşama isteği gibi mi?
Bir şeyler yaşama isteği yok da bayağı beğeniyorum
Beğeni duygusu bence herkeste var. Özellikle kadınlar birbirini beğenebiliyor ya. Mesela yanımdan açık biri geçse bende döner bakarım ne güzel falan derim. Ya da arkadaşımı bende görsem beğeni duygusu oluşur. Eğer bir şeyler yaşama isteğini kötü buluyorsan beğenme duygusunu önemseme. Bende yapıyorum hatta çoğu kız beğeniyordur hemcinsini😄
He yedik bizde harun abi
Niye yalan söyleyeyim?
Erkeksin sen
Hayır be ne alaka
Libidon yüksek olduğu içindir
Çok normal bu durum. Biseksüelsin
Bi kızla sevişirken kendimi düşünemiyorum. Uzun süredir konuşabileceğim birisi olmadığından dolayı olabilir diye düşünüyorum
Yok be ne alakası var. Zaten olay böyle başlıyor. Sen kızlardan hoşlanmıyorsun. Asıl tercihin erkekler. Ama bir kadın bedeni de hoşuna gidiyor. Bu durum seni onlarla ilişki durumuna sokmaz. Ama zevki Nirvana durumuna çıkarsan o zaman yanında olsa asla hayır demezsin bilmem anlatabildim mi. Daha açığı ban sebebi
Çağ atlamışsınız siz :D
O kız gruplarında neler dünüyor bilsen...
Yaşınız genç normaldir
Abazalıktandır o
Erkeklerle ilişki kuramayınca kızlaradan işimi görüyorum glb hsbsjxnsns
Var bir şeyler
Yokluktan olabilir