Twitterda eşini paylaşanlar?

Twitterda denk geldiğim hesaplar var ve meraktan bu hesapların peşine düştüm nedir araştırmak için. kari koca uygunsuz resimler paylasiyor kendilerine ait ve es degistirme yapiyolar bir suru bole hesaplar var disarda bile teşhir videosu çekmisler üstlerini çıkartıp. hatta yoldan gecen tırcılara kadin üstünü çıkartıp teşhir ediyor yaninda kocasida var. nasil cesaret edebiliyor? sizce bu kisiler para icinmi yapiyolar bu bir yeni sistem fuhus yontemimi? ucretsiz olduklarını söylüyorlar ucretsiziz sadece çiftler bize ulaşsın diyenlerde yalanmi soyluyorlar? benim aklim almiyor bir insan nasıl esini paylaşır bide karşılıklı. Bunlar birbirini nerden bulmusta evlenmiş sayıları baya çok var. her ilçede var bunlardan her gun gittiğim avm market cafe gibi yerlerde bile resim cekinip atan var denk geldim. Şu an bile disari çıksanız denk gelirsiniz sokakta belkide bu kişilere. Bu insanlar aramızda yaşıyor. merak ettiğim şu bu bir fuhus yontemimi? Yoksa zevk icinmi yapiyolar? burasi turkiye bana pek inandırıcı gelmedi. Aklim almiyor insan bu kadarını yapar zevk için.
Twitterda eşini paylaşanlar?