Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzenine aşık olmanın en büyük sebebi. asosyalliktir...
kuzeninle sürekli aynı ortamdaysanız ve birazda aşka sevgiye merhamete şefkate ihtiyacın varsa kuzeninde olsa aşık olursun. bence sosyalleşip yeni ortamlara girmen gerekiyor. bu durumdan o zaman kurutlacagını düşünüyorum. çünkü insan normalde kuzenini kardeşi olarak görür. ama sen şu anda bu dediklerimi anlamıcaksın bu yorumlara kızıp duymak istediklerini duyucaksın çünkü beynin duyguların tarafından çevrilmiş durumdadır şu an. ama eger aşıgım diyorsan yapıcak birşey yok. ailenizin tepkisinden korkman normal. ama annen anlayıslı bir kadınsa üstesinden daha kolay gelirsin.. sana yardımcı olucaktır.. önce annene açıl..1316 Yorumla
Soran+1 yılkuzenimle farklı şehirlerdeyiz yılda sadece 2 3 gün görüyoruz birbirimizi aynı rtamda bulunmak yada asosyal olma değil problem belkide haklısın onu kendime yakın gördüğüm için aşık oldum sanıyor olablirm ama yine kendmi iyi hissetmiyorum
Cevap sahibi+1 yılson yazdıklarımı dikkate alırsan. belki üstesinden gelirsin!
Soran+1 yılteşekkür ederim tavsiyelerin için
Cevap sahibi+1 yılbu konu dikkatimi cekti. cünkü benim kız kuzenimde kuzenine aşıkmış. aşık oldugu adam benimde kuzenim tabi. bunu bana söylemedi. anneme anlatmış. annemden ögrendim ve cok sasırdım. geçenlerde tv da akraba içinde böyle duygular beslemenin en büyük sebebinin asosyallik oldugunu falan söylediler. kuzenimden böyle birşey gördügüm için sonuna kadar dinledim. o yüzden sanada yazmak istedim. bu cocuk kıza teklif etmis. hoslandıgını söylemis. kıza o zaman beni istet demiş.
Soran+1 yılilginç olan taraf kuzenim bilmiyor bile
Cevap sahibi+1 yılama kız böyle deyince cocuk korkmus heralde geri cekilmiş. simdi kıza soguk davranıyor bildigim kadarıyla. heralde flört etmek istedi. ama senin kuzeninin bundan haberi yokmus. bunlar ikisi birbirinden hoslanmıs ama ailelere acamadıklar heralde ki cocuk geri adım atmıs. isin içinde akrabalık oldugu için ailelerin tepkisinden korkmanız normal. ama kuzeninin bunu bilmemesi biraz vahim.. ondan bir ışık görürsen. beraber ustesinden gelirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılama dedigim gibi eger annen anlayıslı bir hanımsa bu yolda sana en cok O yardımcı olacaktır.. Kolay gelsin..
Soran+1 yılsanrım benm bi şeklde aklımdan kalbimdn onu atmam gerek yoksa bu gidişle herşey daha kötü olucak
Cevap sahibi+1 yılbu durumu kötü yapıcak olan şartlar ve koşullardır. ailelerin anlayısı, kuzeninin tavrı, bunları göz onunde bulundurup nasıl tepki vericeklerini iyi ölç tart, ama aklından atabiliyorsan eger başarabilirsen ne güzel. ama eger gercekten aşıksan ki bikmiyorum ben yakın bir akrabama hic ilgi duymadım. duyulabiliyormus demek. ama ben aşık oldum ve aşkımdan asla vazgeçmem sonuna kadar giderim. senin duydugun aşkta en talihsiz yan kuzenin olması. kimseye açma bu konuyu, kimseye güvenme,
Cevap sahibi+1 yılsadece annen veya cok yakından tanıdıgın birinden akıl al. karsındakinin aklına su anda ihtiyacın var cünkü kafan karısıkken dogru kararlar veremezsin.. ama kız arkadaşlarından falan degil. tecrübeli birisinden bir büyügüne danış
Soran+1 yılen yakın arkdaşıma bile sylemedim sylememde belki kuzenmden bi ışık görene kadar kenarda beklemeliyim bu zaman içerisnden unutabilrsem unuturum unutmazsam da yapılcak bişey yok ama uyarıların tavsiyelerin için .çok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılnette biraz dolaş bu durumla nasıl baş edebilirim diye. bir sürü video ve skeç izleyebilirsin bunlar seni biraz rahatlatır.. nasıl davranman gerektigine göre fikir edinirsin. unutma bunu yaşıyan yanlız sen degilsin.. ama benim düşüncem şudur ki; bence sen aşık oldugunu sanıyorsun.. aşık olmadıgını düşünüyorum, ona karşı güzel duygular besleyebilirsin bunu aşk zannetmen cok büyük bir ihtimal..
Cevap sahibi+1 yılkimseye söyleme güzelim. bak kuzenim anneme söylemiş annemde bana söyledi. yani bu şekilde dagılıyor. herkes duyuyor.. ama içinede atma. bir büyügünden , güvenilir bir yakınından akıl alabilirsin
- +1 yıl
Aynı durum benimde başıma geldi bunun asosyallike alakası yok benimde çevremde tanıdığım onca erkek var ama işte gidip kuzenimize aşık oluyoruz beni ona çeken çok şey vardı aramız çok iyiydi bende zamanla aşık oldum herkesten sakladım onu yani ailelerin arası gerilmeyecekse sorun çıkmayacaksa neden olmasın ayrıca illa çocuğun sakat doğacak diye bir şey yok ben tanıyorum ole insanları sapa sağlam sağlıklı çocukları var ayrıca bu aşkın kalbinde dahada alevlenirse ona açıl sonra gözünün önünde başkasının olduğunda canın çoook yanar
En İyi Cevaplar
+1 yılne demeli bilemedim simdi , elbette zor bir durum ask sonucta her türlüsü acitir ister kuzen ister yabanci ,
sen en iyisi ondan uzak durmaya calis elinden geldigi kadar ayno ortamlara girme telefonla konusma mesajlasma vsyr ve kendini biraz disariya at , bundan kastim gez toz arkadaslarinla vakit gecir yeni insalar tanimaya basla onu unutturacak seylerle mesgu ol yoksa odanda arabesk dinleerek depresyona girerek onu unutamassin , bu boyle gel zaman git zaman derken emin ol unutmus olursun, hem sana deger vermeyene sende deger verme etrafina bak belki etrafinda seni gercekten seven biri vardir o na bir sans ver mutlu olmaya bak50 Yorumla
+1 yılbende kuzenime aşığım ama bu imkansız ben başka ülkedeyim o başka ülkede söyledim işimi güçümü herşeyimi biraktım onun yanına gıtmek için gidince ne mi olacak hiç bilmiyorum belkide çok daha kötü olacak bana tepki vermedi kizmadı olgunlukla karşiladı 1.5 sene boyunca onu nasıl sevdigimi anlatmaya çalıştım hem sosyal çevremde baya var ama sadece onu istiyorum hayatta herşeyin vardır fakat sen onu istersin inanın ki bakir bir erkegim o kadar çok sevdim kimse çıkıpta o senin kuzenin demesin o benim ancak karim olur sevdigim olur
161 Yorumla
ozaman geleceğin olmadıgnı olsada çok riskli oldugunu biliyorsun.. evlenirsen kendi benciliğin yüzünden özürlü çocuklarının (büyük ihtimal) vicdan azabını yaşayacaksın.. evlenmessen öpüşüp seviştiğin kuzeninle ömür boyu karşı karşıya gelme durumunda kalacaksın.
bence macera arıyorsun24 Yorumla
Soran+1 yılbu macera değil macera olsa hiç çekinmem gider seviyorum der kendimi riske atarım ama korkuyorum çekiniyorum ailemizde akraba evliliği vr gayet sağlıklı çocuklara sahipler
Soran+1 yılbu kadar sinirlenmeni gerektiren bi durum yok daha çocugun bu durumdan haberi evlenmiyorum yani bu bu ihtimali düşünmeden aşık olmuşum pardon bundan sonra aşık olurken de dikkatli olurum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılbence uzak durmalısın
hiç gerek yok, dertsiz başına dert alma.
kuzen dedigin kardeş yarısı neredeyse. çevrende aslında onun gibileri var.
kafanda onu çok büyütüyor olabilirsin.
hiç değmez.
kimselere söyleme. içinde yaşa.
geldiklerinde filan mümkünse uzak dur.
aşık filan degilsin aslında sen de biliyorsun. sadece begeniyorsun. zamanla kaybolacaktır. hiç üzülme.81 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anladın ya. Ya da sen de mi yaşadın. Ya beğeniyorum ama seviyorum gibi ama bağlayıcı şekilde sevmiyorum. Neden oluşuyor bu duygu.
+1 yılBence doğal değil benim 15 16 ben 17 18dim ben onun ablası olduğum halde benle yatmak isterdi denerdi zorla sahip olmaya çalıştı kardeşi kurtardı sonra baya sene sonra yine yatmak istedi o 27 28 galiba ben 31 yaşındayım bu sene istedi çünkü maalesef beni arzuluyor ve bunu hissediyorum bakışları çok değişik zaten hareketler yaptı eskiden zorla yaptığı şeyi istedi 😡😡😡
00 YorumlaBen de aynı soruyu sorup duruyorum kendi kendime ben 17 yaşındayım o ise 27 yaşında ama 20 li gibi gösteriyor cok bakımlı ve tarif edilemeyecek kadar da yakışıklı biri ama evlilik gibi birsey aklının ucundan bile geçmiyor. O yurt dışında yaşıyor yılda bir kez tatil icin geliyor oldugumuz yere cok ta yakın degiliz ama bulusunca da güzel eğlenebiliyoruz ama umutsuz vaka
10 YorumlaBen şöyle düşünüyorum: "Kuzen kuzene evlilik çok yaygındır. Bkz: Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kızı Amca oğlu ile evlenmiştir. Bence korkulucak bir şey yok. Ben de mesela benden 2 yaş büyük kuzenime aşık oldum tabii ilk defa gördüm onu şimdi napıcamı bilemiyorum. Tabii kızın haberi yok. Ama Sen nasıl istiyorsan öyle yap Hayat senin istediğin gibi Hakkın var.
40 YorumlaGayet doğal birşey neticede dışarıda aşık olabilceğin biride kuzeninde insan.Etkilenmen doğaldır.Aile konusunda birşey söylüyemeyeceğim üzgünüm.Ancak aileler arası ilişkiyi gericekse uzak durmakta fayda var.
40 YorumlaAilenin tepkisinden korkacağınıza ailenizi karşınıza alıp açıkça kişi beğendiğiniz veya sevdiğinizi söyleyerek onlarında rızasını alarak mutlu sona gidebilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yılTek cümle ile dertsiz başına dert alırsın hiç bulaşma. Şu son üç aydır neler çektim kuzenimle sevgili oldum diye. Allah cezamı verdi en sonunda. Hiç bulaşma, başka erkek mi yok eninde sonunda başka birine ilgi duyarsın merak etme.
00 YorumlaBenim teyzemin oğlu dayımın kızına aşık oldu kuzeniz 3 ümüzde ama kuzen ögrenir ögrenmez konuşmayı kesti çok kötü bişey ya doğal değil uzak dur..
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten kuzenimin bu durumu öğrenmesine asla izin vermem en yakın arkdşıma bile söyleyemedm bu durumu kımse bilmiyor
+1 yılBana özelden mesaj atar mısın arkadaşım bu konu hakkinda daha net biseyler soyleyebilmek icin seninle konuşmak istiyorum :)
20 YorumlaKime aşık olacağını kendin seçemezsin ama birşeyler hissettiğin biri yanlışsa eğer zamanla vazgeçmek senin elinde.
10 YorumlaTabiki olur neden olmasın.Aşıksan bundan eminsen korkma.
12 Yorumla
Soran+1 yılaklım sürekli ondan sürekli ondan bahsediyorum ama onun bana karşı düşüncelerini bilmiyorum
olur ya aşk bu kime aşık olacağımızı biz mi seçiyoruz?bi arkadaşım olmuştu ama sonuna kadar getirip aileleri ikna edebilenler çok az
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılçevrenizde akraba evliliği varsa normal bişey ama bizim kültüre tamamen ters çünkü biz kardeş gibi büyüdük sizi bilmiyorum tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılevet akraba evliliği var
- +1 yıl
neyi sıkıntı ediyosun o zaman anlamadım zaten büyük bi olasılıkla annenle baban da akraba dır senin ters tepki vericeklerini sanmıyorum
Soran+1 yılpeki ya kuzenim o durumdan habersiz
gayet normal bir durum..korkacak da birşey yok..aileler genelde bu duruma da sevnirler...,
00 Yorumlaaşık olmak doğal, fakat bazılarıyla girilen ilişki hem sağlıksız hem mantıksız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı. insan kuzenine aşık olmaz. oluyorsa kendinde bir sorun aramalı.
31 Yorumla
+1 yılg.t korkun varsa böyle işlere hiç kalkışmayacan bebem.
12 Yorumla
Soran+1 yıltabi ya zaten aşık olurken bunları düşünüyoruz ne olucak ne biticek bütün ilişki sürecini gözden geçiriyoruz haklısın bak herşeye dikkat etmişim de korkacagımı senin tabirinle gt korkusunu unutmuşum pardon tatlım ya
- +1 yıl
yada şöyle söyliyim bu doğal bir şey mi ? aşıksa ve ailesinin tepkisinden korkuyorsa napmak gerek
vala halamın kızı bana açılmıştı, dövdüm kızı. şimdi kuzen aşşağı kuzen yukarı :D
22 Yorumla
Soran+1 yılkızdaki iyi cesaretmiş :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben aşk yaşamıştım resmen. ele ele falan tutuşuyodk ve 3 4 ay boyunca aynı evde kalırdk
24 Yorumla
Soran+1 yılsonra noldu
Cevap sahibi+1 yılsonra ayrıldık ve şu an baskasıyla çıkıyor ve gözmn önnde:S
Soran+1 yılbu durum çok kötü :(
Cevap sahibi+1 yılevett:S:S
+1 yılBende Aşığım Kuzenime Ama İşte Aile Sıkıntı Yapabilir Diye Söyleyemiyoruz Yoksa Birbirimizi Biliyoruz Aşık Olduğumuzu Ama Doğan Çocuk Sıkıntılı Olur Diye Korkuyoruz Sizce Evlenmelimiyiz
00 YorumlaAnnemle babam amca çocukları. Olur normaldir. İkinizde olumlu bakıyorsanız gerisi kolay.
30 Yorumlabenimde kuzenim cikma teklifi etti bana, cok sacma! babalar kardes dedim, sende benim kardesim sayirlisin dedim. konu kapandi
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma
kulağa çok garip geliyo :D ama yani normal gibi . olabilen bişey
00 YorumlaInsanlarin ruh halleri cok karisitir.ne zaman ne olacagini veyq nasil davranacagini kendisi bile kestiremeyebilir.hakkinda hayirlisini iste
00 YorumlaAbi ne yapayım söyleyin yani bilmiyorum ayıp mı günah mı sadece çok seviyorum hatamı yapıyorum bilmiyorum sadece her kapı açılınca onu görmek istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzer bir durumda bem yasadim. ama benimkisi daha farkli mevzuyduu
00 Yorumlagönül bu oka konar baska bişeyede konar doğal bişeydir sanırım
10 Yorumlaolabilir neden olmasın evlennler nasıl evleniyor sence?
00 Yorumla
+1 yılya bende de böyle bir durum var ne yapıcam bilmiyorum kızla aramız da iyi herşeyi geçtim bazı sinyalleri de verdi tavsiye verirmisiniz?
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılamcam kuzeniyle evlenmiş. 4 çocukları var. biri de mayısta evlendi. aşık olur mu olur. :D
20 YorumlaBence ülkemiz şartlarında normal bir durum, kuzen kuzene evlilik de çok yaygın
00 Yorumla
+1 yılolur tabii mesela ben oldum ama hiç belli etmem. benim annemle babam kuzenler. hem amca hem teyze çocukları :)
00 YorumlaYaw cok acayip bisey karsılıksız ama başkasına aşık olmayı deniyorum olmuyo nabicam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbirlikte büyüdüğünüz kuzeninize abi abla, kardeş gözüyle bakmıyor musunuz? ben anlamadım ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzenine aşık olur onla evlenir üstüne birde çocuk yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal bi'şey olmadığında unutmak gerek öyle şeyleri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabiliyor onun başkasıyla olduğunu görmek daha da kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim kuzenime aşık olmam için sebeplerim vardı ozamanlar.. ama onun bana aşık olması için hiç bir sebebi yoktu.. benide üzen buydu geçmişte..
00 Yorumla
+1 yılKuzeniyle evlenen çok var ki
30 Yorumlatakılın yahu, sevenler ayrılmasın ://
20 YorumlaOlmazzzzzzzzzzzzz saçmalıkk
10 Yorumlakuzenlerim kardesimdir
20 Yorumla18 yaşından küçüksen olur :)
00 YorumlaBaş harfini yazar mısın
00 Yorumla
+1 yılaşka ne dayanır:)
30 Yorumla
+1 yılhayir
00 Yorumlanormal