Sevgilim sürtünme?

Kursta sevgili olduk mezuna kalanlardanız. Dışarda güzel vakit geçirir eğlenirken yavaş yavaş eve çağırmaya başladı ilklerde film izledik yemek yaptık. Sonra ki gün dışardan pizza söyledik netflix witcher izledik beni eve götürür musun aşkım dedim götürürüm bir tanem dedi sonra dudaklarima yumuldu karşılık verdim seviştik sonra beni yüz üstü yatırdı hayatim babam bekliyo geç kaldım istemiyorum fazlasını dedim dur dedim ellerimi tuttu biraz tadına bakıcam bir şey yapmiycam merak etme dedi istemiyorum dedim ama eteğini çamaşırımı çıkardı ve o şekilde git gel yaptı popoma şaplak atarak sürtundü ve boşaldı beni bozmadı ya da anal olmadı. Ben müdahale edemedim böyle bir şeyi de aşağılanmış hissettim o işe bunlar normal şeyler tutup seni istesem becerirdim sevgilimsin sonuçta dedi ben bir daha böyle bir şey istemiyorum dedim sevgili isek sorumluluklarinvar erkeğini doyurmam gibi ondan sonra başka kızlarla görüşünce agliyosunuz hepiniz dedi bu çocuk iyi biri gibigelmisti bana bu sefer doğru insan demiştim erkeklerin hepsi mi aynı ya cidden normali yok mu ben aileme ne diyicem yüzlerine nasıl bakıcam?
Sevgilim sürtünme?