Sevgilim dün evlenme teklifi etti ve artık bu konular üzerinde düşünmek istiyorum.
İlerde eşimin beni aldatmaması için ne yapmalıyım erkekler aydınlatın beni?
İlerde eşimin beni aldatmaması için ne yapmalıyım erkekler aydınlatın beni?
1, Dırdır yapmayacaksın..
2. Yemeğini, zamanında yapacaksın
3. Çamaşırı ve diğer şeyleri tertemiz olacak.
4. Eve geldiğinde sarıl boynuna hoş geldin kocacığım de öp.
5. Dişiliğini ona alabildiğine gururla ve zevk ile sun, sun ki başka bir yerlerde aklı kalmasın..
6. Her yerde onu temsil et kadınlığın hanımefendiliğin ile..
7 Sevmediği şeyleri sık sık ve olur olmaz yerde gündeme getirme..
8. ona güvendiğini hissettir..
Yemek yapmadım diye mi aldatıcak yuh abarttın bence, ayrıca biz aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı statüdeyiz yemekler ortak onu baştan konuştuk
Gayet net açıklamış
Adam tecrübesini konuşturmuş. Soran arkadaş yemek ile mi aldatcak demişsin yemek için aldatmayacak ama o huzursuzluğa senin onu önemsemediğin duygusuna yol açacak. Misal sabah kahvaltı için kalkmıyorsun ve adam her gün aç çıkıyor evden. Demez mi adam ulan kıçını kaldırıp kalkmıyor ama başka şeylere gelince en önden gidiyor (misal gezme tozma olayları vs)
Hizmetci tutulur :)
Dırdır konusunda cırcır olmamalısın
Şimdi bu düşünce için oldukça erken; bu şüphe neyin nesi?
Ben bile korktum :D
Anı yaşamaya sevgını yasamaya baksana, mutlu gorunce senı zaten sana sevgısı artacaktır.
Şüphe ve hasetle çürürsün emin ol.
Güzelliğine ve gelişimine önem ver.
Hep kendini geliştir.
bence yanlis sormussun soruyu canım , simdi burada butun erkekler kendini dusuncelerini soyleyecek yani evli bayanlara yani bizlere sormus olsan o zaman daha iyi , hadi kolay gelsin sana erkeklerle
sana soruyorum o zaman :)
uyuzzz cadi seni ;))
ulas bana
Cevap
39Cevap
Zannettiğiniz gibi erkeklerin hepsi aldatmaz bunu on erkekten 3 veya 4 ü yapar öncelikle düzenli bir cinsel hayatınız olmalı kocan istekli olduğunda mümkün olduğunca müsaitsen hayır deme bu erkeklerin başka arayışlar içine girmesine neden olur gecelerinizi biraz renklendirmeniz yani abartmamak kaydıyla farklı şeyler denemeniz aranızdaki bağı güçlendirecektir bunun dışına konuşmak istemeyeceği anlar olacaktır çok fazla soru sorma sıkboğaz etme triplerini tadında bırak küçük sürprizler yap
asil ol bağırıp çağırma alçalma tartışılcaksa bile kapıyı açtığın gibi değil yemekler yenir çaylar içilir sinirler yatışır ondan sonra konuşulur cinselliği silah olarak kullanma erkek hergün ya da 2 günde bir seks yapmak ister sizin gibi değiller evde erkek gibi giyinme her zaman dişi ol kız gibi değil evlenince kadınsı giyin güzel kok anlayışlı ol pireyi deve yapma sorunları büyüterek değil çözüm yolları ara negatiflikler bile yıldırmasın seni herşeye pozitif olarak bak araştır oku kafanı doldurursan hiçbirşey koymaz sana evlilik bilgili ve alçak gönüllü ve pozitif insanların işidir evde huzur varsa kolay kolay aldatmaz erkek eşini sıkma tatlı olursan erkek içini açar eşine ama sürekli laf sokarsan eğer sana tamamen kapatır sadece havadan sudan konuşur birbirinize rakip olursunuz
aşağıda 2 tane kadın örneği sunuyorum sana bunlar gibi olma yeter
1
2
Onun tüm dertlerinde yanında ol arkasında ol bir karar almışsa zorbalıkla değil mantıkla yanında ol. Onu sev ona önem ver ve onu arzula. Onu kıskandır çok çok az ve hemen gecesinde sen beni mi kıskandın gibi cilveler yap tatlı bir seks hayatınız olsun. Duşda , odada , mutfakta...
mutlu edersen, her akşam evine gelmesini sağlarsan, güzel yemek yapıp onu sevdiğini gösterir ve ssevginle sık boğaz etmezsen, bu ince çizgiyi tutturursan, bir de eşin dallama değilde sadık bir adamsa hiç bişey olmaz korkma
yatakta performansini göstermen lazim, yani iliskiyi yöneten pozisyonuna gecmen lazim tecrübeni dökmen lazim ortaya sadece yatakta degil bütün hayatin boynca
Kadın olacaksın tam bir kadın.. erkek diliyle seksi şempaze :))) Her fanteziye açık olacaksın kem küm etmeyeceksin kadınlık görevini yapcaksın cünkü evlilik mertebesinde sexs cok önemli
İstekli ve akıllı olmalısın. seks konusunda kocanın isteklerini bilmeli ve karşılık verdiğine emin olmalısın.
bunu düşünmen gereken yaşlar genelde evliliğinin 10. yılı falan ama sen ne ayak daha evlilik teklifi alır almaz bunları düşünüyorsun ki?
Kabul ettim çünkü :)
İlerde eşinin seni aldatmaması için bu soruyu sormamalısın mesela. Adamın içinde varsa jetgillerin robotu da olsan aldatır
Böyle bir soru olabilir mi ya? Erkek aldatıyorsa o adamda sıkıntı vardır kendini niye suçluyorsun.
Ben sadece cinsel olarak sormuyorum, chat sitelerinde başka bir kızla bile konuşmasın
Tamam o da onun içinde.
Hele bir evlenin önce de sonra bunları düşünürsün seviyorsanız bir biirnizi kolay kolay aldatmaz. Cinsel hayatınızıda aktif tutacaksın köpeğin olur senin bırak aldatmayı
biliyormusun cevap vermesi çok zor soru nedenmi hiç belli omuyor erkege her istedigini verirsin doymaz az verirsin çok ister kişiligini bilmek önemli onu ancak bu şekilde çözülebilir
1) işten yorgun geldiğinde car car kafanda ötmeyecek. 2) somurta somurta bakmayacak eve geldiğimde. çünkü bende öyle gelmicem. küçük süprizler yap. 3) başkaların özel anlatmıcak 4) anlayışlı olucak vs vs.
dur bir evlen önce hemen aldatılma durumu gelmiş aklına nasıl bir bilinçaltıdır bu
bence ileri çok düşünme evlen öyle düşün bu konuyu şimdiden kafaya tama
her erkek mal değilse bir süre sonra o işi yapar bundan kaçış yok.
Ne demek mal degilse?
@angaralı_Elizabeth her erkek bunu yapmak ister çünkü her erkek zaten evlenmeyi bunları yapabileceğini hayal ederek kabul eder ama bazı mallar beceremez orası başka.
yok artık baya saçmaladın
erkeklerin çoğunluğunun içlerinde gizledikleri gerçek niyet budur.
evlenmeden istediği kızla yatabilir neden evlenmeyi bekliyor?
Bir yandan da o yürüsün her erkek evde bekleyen bir karısı çocukları ve dışarıda seks yapabileceği değişik kadınlar ister ama korkma tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer tilki dükkanı
oha hayır ya vazgeçtim evlenmekten ! böyle iğrençse siktirsin gitsin
Benim aylık 4 milyar maaşım var bana ne ezik ev kadını gibi davranıcakmış
Erkeklerin geneli böyle dedim hepsi demedim henüz daha düşünce okuma makinası icat edilmedi onun neler düşündüğünü bilemezsin... ya da bu gün senin istediğin gibi düşünüyordur gün gelir benim dediğim gibi düşünür bunu bilemeyiz.
Ben zaten çocuk istemiyorum onu konuştuk yemekleride ben yapmam ki :)
çocuk olmayan bir evliliği hiç bir zaman anlamamışımdır çocuk istemeyen bir kadınla evlenen bir erkeği hiç ama hiç anlamamışımdır çocuk yoksa evliliğin ne anlamı var ki evlilik zaten çocuk için yapılır.
yo hayatlarımızı birleştirmek ve helal yoldan cinsel ilişki için
Eşinin seni aldatmasını istemiyorsan adamı aç bırakmayacaksın gözünü gönlünü evde doyuracaksın yoksa gider dışarıda yer.
hemen kötü düşüncelerle baslıyosun hemen aldatma adam seni seviyosa ve sende ona sadık bağlı sevgili kalırsan neden aldatsın
ilk erkeğin yazdığı cevaba baksana :( gizli olan
eğer böyleyse evlenmem asla :(
evlenme teklifi alıyorsun ve aldatıp aldatmama olasılığını düşünüyorsun, belli ki aranızda güven oluşmamış. Şüpheler var demek ki sen bunu soruyorsun.
sokakta hanım efendi mutfakta usta ahçı yatakta o* ol
sadece çok konuşma yeter, mümkünse hiç konuşmasanda olur:):))::)
Her zaman gözünü doyur, yatakta tam bir *rospu ol onun için. Değişik şeyler dene hep. Yani onun için her zaman enteresan biri ol
Alışmış kudurmustan beterdir. Böyle bir alışkanlığı varsa yapcak bişey yok :-)
aşık et onu kendine seni bırakmayacagım vs etkile onu her gn hergün gözlerine bak
adamın kafasını fazla doldurma dırdırlarla vırvırlarla sekste onu doyur gözünü dışarda açarsa sıkıntı olur kadın kadınlığını erkek erkekliğini yaparsa sıkıntı olmaz
erkek şerefsizse aldatır kusura bakma buna taktikle alakası yok
adam gibi adamsa bir şey yapmana gerek yok eş ol yeter aldatmaz
Çok ateşili seviş akşama kadar aklından çıkaramasın seni
Bazı şeyleri sen istemesen bile kocan için yapacaksın anlatabildim mi?
Sokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatakta ruhospu olacaksın.
temiz olacaksın güler yüzlü olacaksın zayıf olacaksın güzel yemek yapıp çok bunaltmayacaksın ve de en önemlisi arada özleteceksin kendini...
hergün zikişmeye çalış yorulsun hergün aldatacak mecali kalmaz zaten
Karekter ve ilişkinizin seyrine göre değişir
BuNu dusundugun anda zaten eşin seni aldatmis olur
Kanı bozuksa iki elini mum etsen bile aldatir yine
Arkadaşlar ışıl ışıl yapmışlar seni.
Ha kesim aldatır diyosun yani..
dur be ablacım önce bir aldatsın..
Her gece ver adama dışarıya gidecek gücü kalmasın.
Kadın gibi kadın oldun mu aldatmaz merah etme
çok sıkma bunaltma yeterli
Sevgilim benimle ilgilenmiyorsun diye yakınıyor ama :/
Onu mutlu etmelisin. bir cok konuda
Ona cay yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar